Mensen op de bank in woonkamer

Kan ik zonnepanelen meefinancieren in hypotheek in 2023?

  • Ga jij een nieuw huis kopen en wil je gelijk verduurzamen met zonnepanelen? Die kan je in 2023 via je hypotheek financieren. Tegenwoordig mag je maximaal 100% van je woningwaarde lenen, maar voor verduurzaming zou je 6% extra kunnen lenen. Bij een hypotheek van 300.000 euro komt dat neer op 18.000 euro die je kan besteden aan zonnepanelen of bijvoorbeeld HR++glas, vloerisolatie, etc. Goed om te weten: je hebt ook andere opties om je zonnepanelen te financieren. Laat je goed en onafhankelijk adviseren.
  • Heb je al een hypotheek en wil je zonnepanelen financieren? Ook dan zijn er mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een duurzaamheidslening. Wij weten precies wat er mogelijk is.

 

Opties weten? Neem contact op!

Klop via Promovendum aan voor een gratis eerste gesprek bij onafhankelijke hypotheekadviseurs. Alle (groene) hypotheken worden vergeleken voor de laagste rentes en beste voorwaarden. Zo weet je zeker dat je het beste aanbod krijgt.

Kortingspercentage icoon

Laagste hypotheekrente

We bieden de laagste rentes in de markt! Kies zelf hoe lang je jouw rente wilt vastzetten. Hoe langer de periode, hoe meer zekerheid.

Bekijk actuele rentes
Praatwolk icoon

Gratis gesprek

Benieuwd naar jouw hypotheekopties? Plan een gratis gesprek met een onafhankelijk adviseur. Dan weet je supersnel wat er mogelijk is!

Plan je gesprek

Contact

Chat Bel Mail