Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering

Onverhoopt niet op vakantie? Met onze doorlopende annuleringsverzekering zijn al jouw vakanties en weekendjes weg verzekerd. Benieuwd naar onze lage premie?
 

Bereken in 1 minuut

 

Voordelen annuleringsverzekering

Spaarvarken icoon

Zeer lage premie

Onze doorlopende annuleringsverzekering is extra voordelig voor hoger opgeleiden. Voor een klein prijsje per maand zijn al je vakanties én weekendjes weg verzekerd.

Vink icoon

Uitgebreid verzekerd

Bij ons ben je extra goed verzekerd voor annuleringskosten. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, toewijzing woning, onverwacht ontslag, het uitvallen van je reisgenoot en zwangerschap.

Handen schudden icoon

Familie én vrienden

Als een van je naasten iets overkomt, wil je er voor hen zijn. Daarom biedt onze annuleringsverzekering uitkomst bij ernstige ziekte en overlijden van je familieleden én vrienden.

Reiskoffer icoon

Voordeel van doorlopend

Meer dan 1 keer per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering voordeliger dan een kortlopende annuleringsverzekering. Eén keer afsluiten en klaar!

Ziekenhuis icoon

Afgebroken reis? Ook vergoed!

Moet je tijdens je vakantie noodgedwongen terug naar huis? Of opgenomen worden in een buitenlands ziekenhuis? Dan krijg je óók de niet genoten vakantiedagen vergoed. Overal ter wereld!

Familie icoon

Kinderen tot 24 jaar meeverzekeren

Inwonende kinderen kun je makkelijk meeverzekeren, maar studerende, uitwonende kinderen ook. Zo profiteert het hele gezin mee van een zeer lage premie!

Type annuleringsverzekering

Wintersport

Standaard

  • Werelddekking
  • Overlijden, ongeval, ernstige ziekte
  • Medische noodzakelijke ingreep
  • Uitvallen reisgenoot, scheiding, werkeloosheid en meer
  • Niet genoten dagen vergoed
Module annulering

Excellent

  • Werelddekking
  • Overlijden, ongeval, ernstige ziekte
  • Medische noodzakelijke ingreep
  • Uitvallen reisgenoot, scheiding, werkeloosheid en meer
  • Volledige reissom vergoed
Klantenservice medewerker

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies over je doorlopende annuleringsverzekering? Bel onze adviseurs. Wij denken met je mee!

Meestgestelde vragen

Door alle vertragingen heb ik mijn vlucht gemist. Wat moet ik doen?
Dat is flink balen. Zeker als jij er alles aan hebt gedaan om ruim op tijd op het vliegveld te zijn. Helaas worden de kosten in dit geval normaal gesproken niet vergoed door de luchtvaartmaatschappij, omdat het vliegtuig wel gewoon is vertrokken. Ook je reis- en annuleringsverzekering bieden hiervoor geen vergoeding. Heb je op het moment van het missen van je vlucht een rechtsbijstandverzekering? Wanneer je duidelijk kan maken dat het missen van de vlucht écht niet jouw schuld was, kan de rechtsbijstandverzekering mogelijk een claim bij het vliegveld voor je neerleggen.
Een vriend wordt ernstig ziek of overlijdt terwijl ik op vakantie ben. Wordt dit gedekt op mijn annuleringsverzekering?
Ja. We bieden een ruime dekking als het gaat om ernstige ziekte of overlijden van naasten. Je hebt recht op een volledige vergoeding bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van eerste- en tweedegraads familieleden. Als het om derdegraads familie, een huisgenoot of vrienden gaat, ontvang je een vergoeding van 75% van de annuleringskosten.
Ik heb de griep. Kan ik de annuleringskosten op de verzekering claimen?
Je hebt alleen recht op een vergoeding als je door jouw lichamelijke toestand niet kan reizen (op medische indicatie). Normaal gesproken valt de griep daar niet onder.
Ik heb een gebroken arm. Is dit een geldige reden om mijn reis te annuleren?
Dat beoordeelt jouw arts. Je krijgt een vergoeding voor de annuleringskosten, als een arts beoordeelt dat je de reis door jouw lichamelijke toestand niet kan maken. Dit wordt ook wel een medische indicatie genoemd. De medische indicatie wordt afgegeven door jouw behandelend (huis)arts.
Ik moet mijn reis annuleren. Hoe regel ik dit?
Neem voordat je de reis annuleert contact met ons op. Bel ons via 078 648 13 18. Onze schadespecialisten leggen je graag uit wat de vervolgstappen zijn.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail