Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering

Onverhoopt niet op vakantie? Met onze doorlopende annuleringsverzekering zijn al jouw vakanties en weekendjes weg verzekerd. Benieuwd naar onze lage premie?
 

Bereken in 1 minuut

 

Voordelen annuleringsverzekering

Spaarvarken icoon

Zeer lage premie

Onze doorlopende annuleringsverzekering is extra voordelig voor hoger opgeleiden. Voor een klein prijsje per maand zijn al je vakanties én weekendjes weg verzekerd.

Vink icoon

Uitgebreid verzekerd

Bij ons ben je extra goed verzekerd voor annuleringskosten. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, toewijzing woning, onverwacht ontslag, het uitvallen van je reisgenoot en zwangerschap.

Handen schudden icoon

Familie én vrienden

Als een van je naasten iets overkomt, wil je er voor hen zijn. Daarom biedt onze annuleringsverzekering uitkomst bij ernstige ziekte en overlijden van je familieleden én vrienden.

Reiskoffer icoon

Voordeel van doorlopend

Meer dan 1 keer per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering voordeliger dan een kortlopende annuleringsverzekering. Eén keer afsluiten en klaar!

Ziekenhuis icoon

Afgebroken reis? Ook vergoed!

Moet je tijdens je vakantie noodgedwongen terug naar huis? Of opgenomen worden in een buitenlands ziekenhuis? Dan krijg je óók de niet genoten vakantiedagen vergoed. Overal ter wereld!

Familie icoon

Kinderen tot 24 jaar meeverzekeren

Inwonende kinderen kun je makkelijk meeverzekeren, maar studerende, uitwonende kinderen ook. Zo profiteert het hele gezin mee van een zeer lage premie!

Type annuleringsverzekering

Wintersport

Standaard

  • Werelddekking
  • Overlijden, ongeval, ernstige ziekte
  • Medische noodzakelijke ingreep
  • Uitvallen reisgenoot, scheiding, werkeloosheid en meer
  • Niet genoten dagen vergoed
Module annulering

Excellent

  • Werelddekking
  • Overlijden, ongeval, ernstige ziekte
  • Medische noodzakelijke ingreep
  • Uitvallen reisgenoot, scheiding, werkeloosheid en meer
  • Volledige reissom vergoed
Klantenservice medewerker

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies over je doorlopende annuleringsverzekering? Bel onze adviseurs. Wij denken met je mee!

Meestgestelde vragen

Een vriend wordt ernstig ziek of overlijdt terwijl ik op vakantie ben. Wordt dit gedekt op mijn annuleringsverzekering?
Ja. We bieden een ruime dekking als het gaat om ernstige ziekte of overlijden van naasten. Je hebt recht op een volledige vergoeding bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van eerste- en tweedegraads familieleden. Als het om derdegraads familie, een huisgenoot of vrienden gaat, ontvang je een vergoeding van 75% van de annuleringskosten.
Ik heb de griep. Kan ik de annuleringskosten op de verzekering claimen?
Je hebt alleen recht op een vergoeding als je door jouw lichamelijke toestand niet kan reizen (op medische indicatie). Normaal gesproken valt de griep daar niet onder.
Ik heb een gebroken arm. Is dit een geldige reden om mijn reis te annuleren?
Dat beoordeelt jouw arts. Je krijgt een vergoeding voor de annuleringskosten, als een arts beoordeelt dat je de reis door jouw lichamelijke toestand niet kan maken. Dit wordt ook wel een medische indicatie genoemd. De medische indicatie wordt afgegeven door jouw behandelend (huis)arts.
Ik krijg van mijn arts geen doktersverklaring. Wat moet ik nu doen?
Als jouw arts geen verklaring afgeeft, kun je jouw schadeclaim indienen met de stukken die je wel hebt. We beoordelen dan of er alsnog een medisch adviseur moet worden ingeschakeld.
Mijn kinderen gaan mee op vakantie. Moeten zij een eigen annuleringsverzekering afsluiten?
Heb je een annuleringsverzekering met gezinsdekking? Dan zijn jouw kinderen tot 24 jaar meeverzekerd op jouw annuleringsverzekering als zij: 1. ongehuwd zijn en geen geregistreerd partner hebben, 2. bij jou in huis wonen of bij de ex-partner wonen en met jou mee op vakantie gaan, 3. ergens anders wonen voor voltijdstudie of stage. Let op: je kind is niet meeverzekerd als het langer dan zes maanden in het buitenland verblijft of zich uitschrijft in Nederland. Woont jouw kind in een tehuis? Dan is het altijd meeverzekerd. Ook wanneer jouw kind 24 jaar of ouder is. Als bovenstaande punten niet het geval zijn, dan hebben zij een eigen annuleringsverzekering nodig. Het maakt dan niet uit of je als ouder de reis volledig betaald hebt.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail