als fietser aangereden

Letselschadehulp

Letselschade opgelopen door een ander? Promovendum biedt gratis juridische hulp. Met onze expertise helpen wij je in situaties die buiten je verzekeringen vallen. Zo krijg je de schadevergoeding waar je recht op hebt en kan je jezelf volledig focussen op je herstel. 

 

Letselschade melden

Voordelen letselschadehulp

Duim omhoog icoon

Altijd kosteloos

Onze letselschadehulp is een gratis service. Is jou een ongeval overkomen? En is een ander daar (deels) verantwoordelijk voor? Dan gaan wij geheel kosteloos voor je aan de slag. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij en hebben nooit invloed op de hoogte van jouw schadevergoeding.

Vijf sterren icoon

35 jaar ervaring

Je kan rekenen op 35 jaar ervaring op het gebied van letselschades. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. De letselschadespecialist die jouw ongeval behandelt, is je vaste aanspreekpunt. We zorgen ervoor dat je schadeclaim goed, snel en op een professionele manier wordt geregeld met de aansprakelijke partij.

Euro icoon

Voorschot schadevergoeding

Is de aansprakelijkheid door de andere partij erkend? Dan kunnen wij een verzoek tot een voorschot op jouw schadevergoeding bij de tegenpartij indienen. Daarmee zorgen we ervoor dat je nooit zelf kosten moet voorschieten. De hoogte daarvan verschilt per situatie.

Gebroken arm icoon

Kleine én grote schades

Gebroken arm, kapotte fiets, last van je nek of misschien heb je een tijdje niet kunnen werken of studeren? Hoe groot jouw schade ook is, klop altijd even bij ons aan. Vaak kunnen wij meer voor je betekenen dan je vooraf denkt.

Persoon helpt icoon

Jouw herstel staat voorop

De impact van een ongeval op je leven kan groot zijn. Jouw gezondheid en herstel zijn je voornaamste prioriteit.  Maak gebruik van onze gratis letselschadehulp, zodat je zo min mogelijk omkijken hebt naar de juridische aspecten van het ongeval.

Klok rond icoon

Korte lijntjes verzekeraars

Wij weten goed hoe verzekeraars te werk gaan. Deze kennis en ervaring gebruiken wij bij de behandeling van jouw letselschade en zorgt ervoor dat het gehele proces aanzienlijk sneller verloopt

Wat is er gebeurd?

Jouw gegevens

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik letselschade claimen?
Je kunt heel eenvoudig online je letselschade claimen bij Promovendum. Heb je liever direct contact? Bel ons op 078 648 13 10.
Ik ben als fietser aangereden door een auto. Wat moet ik doen?
Meld je letselschade bij ons en wij helpen je kosteloos bij het verhalen van je letselschade. Zo kan jij je volledig focussen op je herstel.
Ik wil mijn schade laten verhalen. Is jullie letselschadehulp gratis?
Onze service is 100% kosteloos voor jou. Onze kosten verhalen we op de tegenpartij. Dit heeft dus geen enkele invloed op jouw schadeuitkering.
Welke kosten bij letselschade kan ik claimen?
Welke ‘letselschade kosten’ je kan claimen, verschilt per situatie. Maar over het algemeen kan je de volgende letselschade claimen: medische kosten (inclusief eigen risico), fysiotherapie, kosten voor huishoudelijk hulp, reiskosten, smartengeld en misgelopen salaris. Ook materiële schade kan je laten verhalen op de tegenpartij. Denk hierbij aan je kapotte kleding of fiets.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 10

Contact

Chat Bel Mail