Been in gips

Letselschadehulp

Letselschade opgelopen door een ander? Promovendum biedt gratis juridische hulp. Met onze expertise helpen wij je in situaties die buiten je verzekeringen vallen. Zo krijg je de schadevergoeding waar je recht op hebt en kan je jezelf volledig focussen op je herstel. 

Letselschade melden

Voordelen letselschadehulp

Duim omhoog icoon

Altijd kosteloos

Onze letselschadehulp is een gratis service. Is jou een ongeval overkomen? En is een ander daar (deels) verantwoordelijk voor? Dan gaan wij geheel kosteloos voor je aan de slag. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij en brengen we dus niet bij jou in rekening. 

Vijf sterren icoon

Zeer ervaren juristen

Je kan rekenen op onze jarenlange ervaring op het gebied van letselschades. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. De letselschadejurist die jouw ongeval behandelt, is je vaste aanspreekpunt. We zorgen ervoor dat je schadeclaim goed, snel en op een professionele manier wordt geregeld met de aansprakelijke partij.

Euro icoon

Voorschot schadevergoeding

Is de aansprakelijkheid door de andere partij erkend? Dan kunnen wij een verzoek tot een voorschot op jouw schadevergoeding bij de tegenpartij indienen. Daarmee zorgen we ervoor dat je nooit zelf kosten moet voorschieten. De hoogte daarvan verschilt per situatie.

Gebroken arm icoon

Kleine én grote schades

Gebroken arm, kapotte fiets, last van je nek of misschien heb je een tijdje niet kunnen werken of studeren? Hoe groot jouw schade ook is, klop altijd even bij ons aan. Vaak kunnen wij meer voor je betekenen dan je vooraf denkt.

Persoon helpt icoon

Jouw herstel staat voorop

De impact van een ongeval op je leven kan groot zijn. Jouw gezondheid en herstel zijn je voornaamste prioriteit.  Maak gebruik van onze gratis letselschadehulp, zodat je zo min mogelijk omkijken hebt naar de juridische aspecten van het ongeval.

Klok rond icoon

Korte lijntjes verzekeraars

Wij weten goed hoe verzekeraars te werk gaan. Deze kennis en ervaring gebruiken wij bij de behandeling van jouw letselschade en zorgt ervoor dat het gehele proces aanzienlijk sneller verloopt

Wat is er gebeurd?

Meld je letselschade via het onderstaande formulier. Liever telefonisch? Bel 078 648 13 58.

 

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij je door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Jouw gegevens

Door te versturen, ga ik ermee akkoord dat Promovendum de ingevulde gegevens deelt met zusterbedrijf Letselhulpservice.

Laat kosteloos je schade verhalen

Persoon helpt icoon

1. Vertel aan ons je verhaal

Meld je letselschade en vertel ons wat er is gebeurd. Dit kan telefonisch via 078 648 13 58 of online, maar net wat je fijn vindt! Je melding is altijd vrijblijvend.

Browser venster zoeken icoon

2. Onderzoek naar toedracht

Wij bekijken aan de hand van de beschikbare informatie wie er aansprakelijk is voor het ongeval.

Jurist icoon

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat je recht hebt op een schadevergoeding? Dan stellen wij de tegenpartij namens jou aansprakelijk.

Euro icoon

4. Ontvang je schadevergoeding

Samen met jou berekenen we je totale schade en vorderen namens jou kosteloos een passende schadevergoeding.

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik letselschade claimen?
Je kunt heel eenvoudig online je letselschade melden bij Promovendum. Wij claimen je schade dan kosteloos voor je op de aansprakelijke tegenpartij. Heb je liever direct contact? Bel ons op 078 648 13 58.
Hoeveel kost een ambulance?
De kosten voor een ambulancerit komen al gauw neer op 600 à 700 euro. Deze kosten worden vergoed vanuit je basisverzekering als er sprake is van medische spoed. Wel geldt hiervoor een wettelijk verplicht eigen risico. Ben je door een ander aangereden? En had je hierdoor ambulancevervoer nodig? Dan heb je vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Schakel onze Letselschadehulp in.
Ik ben als fietser aangereden door een auto. Wat moet ik doen?
Meld je letselschade bij ons en wij helpen je kosteloos bij het verhalen van je letselschade. Zo kan jij je volledig focussen op je herstel.
Ik wil mijn schade laten verhalen. Is jullie letselschadehulp gratis?
Onze service is 100% kosteloos voor jou. Onze kosten verhalen we op de tegenpartij. Dit heeft dus geen enkele invloed op jouw schade-uitkering.
Welke kosten bij letselschade kan ik claimen?
Welke kosten je kan claimen, verschilt per situatie. Maar over het algemeen kan je de volgende letselschade claimen: medische kosten (inclusief eigen risico), fysiotherapie, kosten voor huishoudelijk hulp, reiskosten, smartengeld en misgelopen salaris. Ook materiële schade kan je laten verhalen op de tegenpartij. Denk hierbij aan je kapotte kleding of fiets.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 10

Contact

Chat Bel Mail