Woonhuisverzekering
voor hoger opgeleiden


Gratis glasdekking

Een brand of lekkage kan veel schade veroorzaken en de kosten zijn vaak niet te overzien. Een goede woonhuisverzekering (opstalverzekering) biedt dan uitkomst. En die sluit u het liefste af tegen de scherpste premie van Nederland. Met veel extra’s. Bijvoorbeeld een uitgebreide dekking voor waterschade en een gratis glasdekking (glasverzekering).Altijd uitgebreid verzekerd

De dekking van de woonhuisverzekering van Promovendum is zeer uitgebreid. U bent onder andere verzekerd voor ruit-, brand-, water- en stormschade. Maar ook voor ontploffing, blikseminslag, vandalisme en inbraak. Bovendien zijn uw schuur en garage ook meeverzekerd. Wilt u uw zonnepanelen verzekeren? Dat kan bij Promovendum heel voordelig. Een nog uitgebreidere dekking? Kies dan voor onze allrisk woonhuisverzekering. Deze dekt vrijwel alle soorten schade.


Garantie tegen onderverzekering

Stel: u heeft fikse brandschade in uw huis. En helaas blijkt uw huis meer waard te zijn, dan het bedrag waarvoor u het verzekerd heeft. Vaak krijgt u dan fors minder uitgekeerd. Niet bij Promovendum! U kunt bij ons kiezen voor garantie tegen onderverzekering. Dan bent u nooit te laag verzekerd en krijgt u waar u recht op heeft.


Uitstekende service

Wanneer u ons ook nodig heeft, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u na schade dringend vervangende woonruimte nodig? Die verzorgen wij gratis voor u. Daarnaast adviseren wij u graag over welke partij uw schade het best kan herstellen. Maar u behoudt wél een vrije keuze in schadeherstelbedrijven. Da’s wel zo fijn!Uw woonhuisverzekering kunt u eenvoudig online bij ons afsluiten. Binnen enkele minuten is alles geregeld! Ook telefonisch aanvragen is mogelijk: 078 648 13 13. U wordt direct geholpen!
Bij het afsluiten van uw woonhuisverzekering kunt u gratis gebruikmaken van onze overstapservice. Wij zeggen uw huidige woonhuisverzekering gratis voor u op en zorgen ervoor dat uw huis geen moment onverzekerd is.


Alles eenvoudig online geregeld