Vrouw in auto

Promovendum woonhuisverzekering: 5 voordelen

Stel: een boom waait tijdens een storm omver en beschadigt daarbij jouw dak. Of je ruiten zijn ingeslagen als gevolg van inbraak. Heel vervelend! Gelukkig kun je jouw woning hiervoor verzekeren met een woonhuisverzekering. Benieuwd waarom je bij Promovendum hiervoor aan het juiste adres bent? We lichten 5 voordelen uit!
 

1. Bespaar op je vaste lasten met onze lage premie

Als huiseigenaar moet je verplicht jouw koophuis verzekeren via een woonhuisverzekering (opstalverzekering). Hiermee verzeker je bijna alles wat aan je huis vastzit en moeilijk verhuisbaar is. Denk hierbij aan dakpannen, leidingen en ramen. Maar ook aan de schutting in je tuin, de inbouwkoelkast in de keuken en het sanitair in de badkamer. De woonhuisverzekering van Promovendum heeft een lage premie, waardoor je maandelijks kunt besparen op je vaste lasten! Elders je huis al verzekerd? Stap over! Wij regelen jouw overstap gratis, zodat je huis geen moment onverzekerd is.
 

2. Uitgebreid verzekerd

Wij snappen dat een huis je meest waardevolle bezit is en dat je deze goed wilt beschermen. Met de woonhuisverzekering van Promovendum is jouw woning goed verzekerd voor o.a. brand, lekkage, inbraak, ruit- en stormschade. Onze standaarddekking bevat een aantal extra’s zoals gratis glasdekking en een uitgebreide waterschadedekking. Liever helemaal geen zorgen? Kies dan voor een nóg ruimere dekking met onze allrisk woonhuisverzekering!
 

3. Garantie tegen onderverzekering

Is de waarde van jouw huis gestegen? Dan kan het best voorkomen dat de waarde waarvoor je woonhuis verzekerd is, te laag blijkt te zijn. Dan is sprake van onderverzekering. Dit wordt vaak pas vastgesteld nadat de schade al heeft plaatsgevonden. Dat is ontzettend vervelend, aangezien je dan niet het volledige schadebedrag uitgekeerd krijgt. Wanneer je een woonhuisverzekering bij Promovendum afsluit, kan je ervoor kiezen om ons de herbouwwaarde te laten berekenen. Bijkomend voordeel: je krijgt meteen een garantie tegen onderverzekering tot een bedrag van maar liefst 1.000.000 euro!
 

Kleurrijk huis

 

4. Zonnepanelen meeverzekeren

Heb je zonnepanelen? Dan kan je deze uiteraard ook meeverzekeren. Bij Promovendum is dat geen probleem! Bij ons zijn jouw zonnepanelen meeverzekerd tegen onder andere brandschade en diefstal. Wel zo fijn!
 

5. Altijd bereikbaar in tijden van nood

Toch onverhoopt schade? Neem dan direct contact op met onze schadespecialisten. Onze alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen. Je kunt ook heel makkelijk je schade online melden via het schadeformulier. Heb je na de opgelopen schade dringend vervangende woonruimte nodig? Ook die verzorgen wij indien nodig voor je!
 

Kies voor onze voordelige woonhuisverzekering!

Of je nu een nieuw huis wilt verzekeren, of wilt overstappen: Promovendum biedt een woonhuisverzekering met een zeer lage premie! Bereken je premie in 1 minuut. Tip: sluit zowel jouw inboedel- als woonhuisverzekering bij ons af, dan sluiten de dekkingen perfect op elkaar aan en hoef je maar 1 telefoontje te plegen als je schade hebt. De overstap regelen wij.

Voordelige woonhuisverzekering?

Bereken in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail