Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering

Al je vakantie en weekendjes weg in één keer verzekeren? Sluit onze reis- en annuleringsverzekering af. Zo geregeld!
 

Bereken in 1 minuut

 

Voordelen reis- en annuleringsverzekering

Spaarvarken icoon

Zeer scherpe premie!

Promovendum biedt een zeer voordelige doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Een onbeperkt aantal vakanties is verzekerd, ook weekendjes weg!

Familie icoon

Kinderen meeverzekerd

Inwonende kinderen zijn meeverzekerd, maar studerende, uitwonende kinderen ook. Tot 24 jaar. Zo profiteert het hele gezin mee van een zeer lage premie!

Wereldbol en zorg koffer

Opties kiezen

Kies wat je nodig hebt: Europa of Werelddekking. Ook extra mee te verzekeren: autopech, wintersport en medische kosten buitenland.

Tablet icoon

Bagage goed verzekerd

Als je op vakantie gaat wil je geen zorgen. Verzeker jouw spullen zijn goed met onze reisverzekering. Zo vallen onder andere kleding, sieraden, (zonne)brillen, electronica en fietsen onder onze dekking.

Vink icoon

Uitgebreide voorwaarden

Bij ons ben je extra goed verzekerd voor annuleringskosten. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, woningaankoop, onverwacht ontslag, het uitvallen van je reisgenoot en zwangerschap.

Ziekenhuis icoon

Afgebroken reis? Ook vergoed!

Moet je tijdens je vakantie noodgedwongen terug naar huis? Of opgenomen worden in een buitenlands ziekenhuis? Dan krijg je óók de niet genoten vakantiedagen vergoed. Overal ter wereld!

Extra te verzekeren

Autopech

Autopech

  • Vervangend vervoer
  • Terugkeer van het voertuig naar Nederland
  • Vervangende bestuurder
  • Eenvoudige reparaties langs de weg
Wintersport

Wintersport

  • Diefstal, verlies en beschadiging wintersportspullen
  • Vervoer op medische indicatie tijdens wintersport
  • Extra reis- en verblijfskosten tijdens wintersport
  • Opsporing, redding en berging tijdens wintersport
man met been in gips aan zee in buitenland

Medische kosten

  • Noodzakelijke en spoedeisende hulp in het buitenland
Klantenservice medewerker

Liever iemand spreken?

Wil je graag persoonlijk advies of wil je jouw reis- en annuleringsverzekering liever meteen telefonisch afsluiten? Bel ons op 078 648 13 13.

Meestgestelde vragen

Door alle vertragingen heb ik mijn vlucht gemist. Wat moet ik doen?
Dat is flink balen. Zeker als jij er alles aan hebt gedaan om ruim op tijd op het vliegveld te zijn. Helaas worden de kosten in dit geval normaal gesproken niet vergoed door de luchtvaartmaatschappij, omdat het vliegtuig wel gewoon is vertrokken. Ook je reis- en annuleringsverzekering bieden hiervoor geen vergoeding. Heb je op het moment van het missen van je vlucht een rechtsbijstandverzekering? Wanneer je duidelijk kan maken dat het missen van de vlucht écht niet jouw schuld was, kan de rechtsbijstandverzekering mogelijk een claim bij het vliegveld voor je neerleggen.
Een vriend wordt ernstig ziek of overlijdt terwijl ik op vakantie ben. Wordt dit gedekt op mijn annuleringsverzekering?
Ja. We bieden een ruime dekking als het gaat om ernstige ziekte of overlijden van naasten. Je hebt recht op een vergoeding bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van eerste- en tweedegraads familieleden. Als het om derdegraads familie, een huisgenoot of vrienden gaat, ontvang je een vergoeding van 75% van de annuleringskosten.
Ik heb de griep. Kan ik de annuleringskosten op de verzekering claimen?
Je hebt alleen recht op een vergoeding als je door jouw lichamelijke toestand niet kan reizen (op medische indicatie). Normaal gesproken valt de griep daar niet onder.
Ik heb een gebroken arm. Is dit een geldige reden om mijn reis te annuleren?
Dat beoordeelt jouw arts. Je krijgt een vergoeding voor de annuleringskosten, als een arts beoordeelt dat je de reis door jouw lichamelijke toestand niet kan maken. Dit wordt ook wel een medische indicatie genoemd. De medische indicatie wordt afgegeven door jouw behandelend (huis)arts.
Ik moet mijn reis annuleren. Hoe regel ik dit?
Neem voordat je de reis annuleert contact met ons op. Bel ons via 078 648 13 18. Onze schadespecialisten leggen je graag uit wat de vervolgstappen zijn.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail