Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

zelfs geen ster kan ik u geven....wat een gezeik......... 1 ster is nog te veel

pieter uit Barendrecht, 27 januari 2023

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We begrijpen uit het mailcontact dat er onduidelijkheid is over jouw schadevrije jaren. Ons Acceptatieteam licht graag toe hoe het overdragen van schadevrije jaren in zijn werking gaat. We hopen dat dit voor opheldering zorgt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 januari 2023

Een gedeeltelijke vergoeding gekregen van annulering vlucht ivm
langer verblijf.Echter geen tegemoetkoming in veel hogere kosten voor terugvlucht en brandstofkosten vanaf een veel verder gelegen vliegveld Bologna.

Hans uit Duivenq, 27 januari 2023

Snel handelen en daardoor snel overleg met de schadehersteller. kortom prima geregeld

Rob uit Kortenhoef, 27 januari 2023

Prima!

G. uit Amersfoort, 27 januari 2023

goed geholpen

yvonne uit Wijnandsrade, 27 januari 2023

Heb geïnformeerd welke reisverzekering ik had en Bonaire valt daar niet onder.Ik ga 12 dagen naar Bonaire en dat kon alleen met de wereld verzekering voor een looptijd van een jaar.Dat is jammer.Mijn vakanties zijn of bij Centerparc of europa.Maar het zou misschien een idee zijn om daar eens naar te kijken.Mijn vriendin kon het wel voor 12 dagen een dekking krijgen.Met vriendelijke groet Jan

Jan uit Gendt , 27 januari 2023

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je ook je tips met ons deelt. We nemen dit mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 januari 2023

Vriendelijk en efficiënt geholpen. Te meer reden om bij Promovendum te blijven

peter uit Weerselo, 27 januari 2023

Deze meneer begreep me precies en wilde me graag helpen.
Hij bood me een hele goede optie aan . Ik ben akkoord gegaan.
Een leidende functie voor hem zo mooi zijn met zijn serivce.

Andy uit Someren, 27 januari 2023

Zeer professionele schadehersteller en plezierige schadeafwikkeling door Promovendum

Dirk uit Oosterbeek, 27 januari 2023

Zeer prettig, meedenkend gesprek. En de papieren info zeer snel in huis...so far so good!!

Herna uit Ermelo, 27 januari 2023

Super geholpen! Heel servicegericht, vriendelijk en behulpzaam.

Peggy uit Rijswijk, 26 januari 2023

Prima geholpen.

Klaas uit Staphorst, 26 januari 2023

Prima geholpen aan de telefoon, schade afhandelings procedure snel opgestart.

Mark uit Soest, 26 januari 2023

De hulp van Promovendum bij de afhandeling van de schade van de tegenpartij en mijzelf is snel, adequaat en kundig geboden.

Henk uit Geesteren Gld, 26 januari 2023

Snelle afhandeling

p uit Zwolle, 26 januari 2023

Ik werd klantvriendelijk geholpen en wegwijs gemaakt langs welke weg een schade afhandeling plaatsvindtg

Louis uit Oldenzaal, 26 januari 2023

Prima afhandeling van de glasschade.

Will uit Soest, 26 januari 2023

Niks mis mee

Siebe uit Geldrop, 26 januari 2023

Fijn om te lezen dat er niks mis is! Toch zijn we benieuwd hoe wij je alsnog een 5-sterren ervaring kunnen bezorgen. Dit horen we graag van je. Een Klantadviseur neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2023

gang van zaken is tot nog toe wat ik als klant mag verwachten

Nico uit Putten, 26 januari 2023

Topverzekeraar! Gaat 'the extra mile' voor de klanten en doet altijd haar best om topservice te bieden. Ben al jaren klant en nooit teleurgesteld geweest.

Amrita uit Almere, 26 januari 2023

prima afhandeling van schade na een aantal keren persoonlijk contact te hebben gehad.

Paul uit Zaltbommel, 26 januari 2023

Zoals altijd hebben jullie me weer goed en vlug geholpen.
Bravo aan het team Promovendum !

Peter-Alexander uit 's-Gravenhage, 26 januari 2023

Ik heb op 23 december de schade ingediend. Op 18 januari pas bevestiging ontvangen dat het schadeformulier is ontvangen en er aan de slag wordt gegaan. Dit vond ik een lange termijn en tot op heden nog steeds niets gehoord

Harrold uit Driebergen, 26 januari 2023

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. We begrijpen dat je de reactie op jouw schadeformulier lang vond duren. Wij doen er momenteel alles aan om de reactietermijn van ons Schadeteam te verkorten zodat we je spoedig beter van dienst kunnen zijn.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2023

Altijd volledige en super vriendelijke informatieverstrekking en proactief meedenken, heel tevreden

Phoebe uit Heiloo, 26 januari 2023

Prima advies en gesprek gehad over mogelijkheden.
Goede opvolging en terugkoppeling!

Dick uit Rotterdam, 26 januari 2023

Ik had na verkoop van auto de verzekering vergeten op te zeggen. Promovendum heeft dat zeer correct afgehandeld en het restitutiebedrag vanaf de vrijwaring keurig verrekend.

Jan uit Gemert-Bakel, 26 januari 2023

duidelijke communicatie

Thijs uit Simpelveld, 26 januari 2023

Heel fijn, gewoon contact met een persoon ipv een computer van kastje naar de muur. Top!

Bas uit Wenum-Wiesel, 26 januari 2023

Snelle afhandeling van schade.

Kees uit Dordrecht, 26 januari 2023

Prima, geen eigen risico en een leenauto. Alleen moest ik 2 dagen wachten op de leenauto omdat alle auto's vergeven waren. Maar daar kon promovendum niet veel aan doen en ze hebben prima bemiddeld hierin. Verder zijn ook de communicatie en de voorwaarden goed.

Ferdinand uit Voorburg , 26 januari 2023

Dankjewel voor de mooie woorden! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons Schadeteam en de voorwaarden van onze autoverzekering. We zetten je review met een glimlach door naar onze collega's.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2023

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail