Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

snel en correct geholpen

Ben uit Oosterhout, 28 september 2022

Prima contact, specialist luisterde goed en was duidelijk in advies. Ze heeft per ommegaande de polis aangepast en daarvan ook bevestiging gestuurd.

Rob uit IJsselstein, 28 september 2022

Snelle en duidelijke afhandeling.

Femke uit Batenburg , 28 september 2022

Heel oprecht, vriendelijk, toegankelijk en meedenkend .

Laura uit Nijmegen, 28 september 2022

Reageren direct en verstrekken duidelijke informatie

Rob uit Swalmen , 28 september 2022

Prima geholpen, glasheldere uitleg en er werd zelfs meegedacht.
Niet het standaard verkooppraatje om meer polissen aan te smeren!

Dirk uit Bloemendaal , 28 september 2022

Één telefoontje en alles wordt geregeld.Top!

M uit Apeldoorn , 28 september 2022

Prima geholpen!!

Henrieke uit Wijchen, 28 september 2022

Werd vriendelijk gebeld over een dubbele verzekering bij pechhulp en doorlopende reisverzekering. Netjes en zorgvuldig opgelost.

Wesley uit Alphen aan den Rijn, 27 september 2022

Proces snel en goed afgehandeld. Tevreden over de communicatie; ik had wel graag ook informatie gehad over de uiteindelijke kosten (dat draagt bij aan kostenbewustzijn).

Stephan uit Baarn , 27 september 2022

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat de schade naar tevredenheid is afgehandeld. We nemen jouw tip mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2022

Fijn, dat snelle reageren en even meedenken!

Nico uit Maarn, 27 september 2022

Bij melding verlies trouwring formulier ingevuld ,kreeg enige dagen later bericht of ik nota van de trouwring wilde opsturen echter die heb ik niet meer. ( 52 jaar. ) geleden ! Sorry maar dan kunnen we de schade niet verder afhandelen heb kenbaar gemaakt dat ik hier niet blij van wordt. Ben toen doorverbonden naar service klachten. Hier werd goed geluisterd en begrip voor de situatie getoond ( want trouwring is niet zomaar een ring ). Er zou overleg gedaan worden en dat is goed gebeurt P.S goede en vriendelijke communicatie. Zoals het behoord klant vriendelijk.

Gradus uit Haren, 27 september 2022

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te lezen dat we jouw onvrede konden omzetten naar tevredenheid.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2022

Prima service en komen hun afspraken na. Top geregeld en ontlast met het opzeggen van mijn huidige verzekering.

Jallal uit Roermond, 27 september 2022

Afhandeling schade aan auto prima en efficiënt afgehandeld.

Jan uit Eelde, 27 september 2022

Prima en snel afgerond nadat Promovendum informatie had gedeeld. Top services

A uit Wijk bij duurstede , 27 september 2022

Goed en snel geholpen. Ze laten zien dat zij kennis hebben van hun vak en dat reflecteert zich terug in de goede service.

Percy uit Schagen, 27 september 2022

Ik ben net prettig en prima geholpen door de Verzekeringsadviseur met het aanvragen van een autoverzekering.

Sjef uit Bergen op Zoom, 27 september 2022

Je rijdt week 38 een schade en dan is de schade afhandeling week 43 gepland, zonder dat er tussendoor (muv foto's) iemand naar de auto kijk of deze uberhaupt wel veilig de weg op kan.

sietze uit Oudenbosch, 27 september 2022

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring geen 5 sterren waard is. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren. We nemen jouw feedback daarom mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2022

Supper snel antwoord!

Jac uit Ell, 27 september 2022

Reageerde adequaat op mijn vraag.

Pieter uit Middenbeemster, 27 september 2022

Zelfs reactie op zondag en duidelijke feedback

Anita uit Steenbergen, 27 september 2022

Snelle reactie

Anita uit Steenbergen, 27 september 2022

Super organisatie alles perfect geregeld en goedkoop

Marcel uit Assen, 27 september 2022

Prima afgehandeld

D. uit Leeuwarden, 27 september 2022

Direct goed te woord gestaan door de Verzekeringsadviseur.
N verschil van maar liefst 1000 euro voor n autoverzekering(twee auto”s ) in maar half uur geregeld…

Annelous uit Bergen op Zoom, 27 september 2022

Prima afhandeling van de schade. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Toen er wat onduidelijkheid was over een wel of niet gestuurde mail is de medewerker meteen gaan uitzoeken hoe het zat.

Marijke uit Nuenen, 27 september 2022

Schade gemeld via de telefoon, dan daarna mail gekregen met schadeformulier, dat niet op IPad kan worden ingevuld… ik heb dat direct doorgegeven, geen reactie….de volgende dag maar weer gebeld, zou het toegestuurd krijgen…dinsdag nog niets ontvangen….. en dat terwijl ik telefonisch alles heb doorgegeven, dat zou toch voldoende moeten zijn……waardeloos

Gerda uit Papendrecht , 27 september 2022

Bedankt voor je review. Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ons Schadeteam lost dit graag met je op en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2022

Snel, vakkundig en plezierig in communicatie!

Marco uit Rijssen, 27 september 2022

Uitstekend: vriendelijk en to the point.

wilhelmina uit 's-Gravenhage, 27 september 2022

ze zocht het goed uit en was prettig in de omgang

Ruud uit Nijmegen, 27 september 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail