Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

2 maanden geleden schade aan mijn auto gekregen door een bestuurder achter mij die op mij botste.

Ik rij inmiddels nog steeds met een kapotte auto rond. Het verhalen van de schade duurt blijkbaar ontiegelijk lang. De communicatie hierover is vriendelijk maar zeer summier. Ik heb voor de tweede keer in 2 maanden een mailtje ontvangen met een opdate. De status is nu dat het schade rapport is bekeken en deze naar de tegenpartij gaat.

Misschien is dit gangbaar bij dit soort situaties, maar ik vind het érg lang duren.

Eline uit Nijkerk, 8 juni 2023

Hartelijk dank voor jouw review. Wij doen er alles aan om de duur van de schadeafhandeling zo kort mogelijk te houden. Helaas is dat niet gelukt. Een van onze klantadviseurs neemt contact met je op. Hij/zij informeert je dan over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juni 2023

Vriendelijke en zeer behulpzame medewekster.

J. M. uit Overdinkel, 8 juni 2023

ik denk dat de tegenpartij oude schades geclaimd heeft, niet afkomstig van de aanrijding met onze auto. En ik heb het gevoel dat mijn verzekeraar daar, wellicht uit gemak, niet tegen geprotesteerd heeft

Tom uit Amsterdam, 8 juni 2023

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juni 2023

Prima telefonisch overstap geregeld van huidige verzekeraar naar Promovendum.

Rob uit IJsselstein, 8 juni 2023

Bedankt voor je review. Welkom als klant bij Promovendum! Fijn dat het afsluiten van de verzekering je zo goed afging en dat je dit als positief hebt ervaren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juni 2023

+ Klantvriendelijke doortastende empatische medewerkers en snelle afhandeling van mijn verzoek tot beëindigen autoverzekeringspolis in verband met verkoop van 1 van onze 2 gezinsauto's.
- De bevestigingsmail dat ik daarna ontving waarin aangegeven werd, dat mijn verzoek afgewikkeld was, suggereerde ook dat ik klant af was, hetgeen niet zo is aangezien ik 2 autoverzekeringspolissen heb, waarvan nu 1 beëindigd is. In paniek belde ik toen Promovendum op, om door te geven dat de andere polis intakt moet blijven, hetgeen ik ook duidelijk in mijn eerdere verzoek had aangekaart zei ik. De vriendelijke medewerkster aan de telefoon gaf toen aan, dat de andere polis nog intakt is. Ze gaf aan dat de bevestigingsmail een standaardbrief is, die automatisch aangemaakt en verstuurd wordt, nadat een autoverzekeringspolis wordt beëindigd in het administratiesysteem.
Mijn idee: de standaardbrief aanvullen om dit soort schrik bij de klant en onnodige telefoongesprek te voorkomen. Met vriendelijke groeten verblijf ik, mw. Jo

Jo uit Almere, 7 juni 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat onze collega jou zo goed heeft geholpen bij jouw autoverzekering! Wij nemen jouw tip mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Dankjewel!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 juni 2023

Gebeld om mijn autoverzekering om te zetten, vanwege de aankoop van een andere auto.
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door uw medewerker. Zij dacht mee met hetgeen noodzakelijk was en loodste mij vakkundig door het proces heen. Niets op aan te merken. Complimenten voor de Klantadviseur!

Rob uit Veenendaal, 7 juni 2023

Nadat onze auto was gestolen, is nog steeds vreemd, heeft Promovendum zeer snel geschakeld en direct voor vervangend vervoer gezorgd. Tevens was de afhandeling duidelijk, snel en professioneel. Tenslotte was de vergoeding volledig naar wens zodat ik niets anders zeggen kan dan: TOP en BEDANKT Promovendum!

Ad uit Bergen op Zoom, 7 juni 2023

Wat goed dat je jouw ervaring met ons deelt! Wat fijn om te lezen dat wij jou zo goed hebben geholpen bij de afhandeling van jouw schade. Wij zijn heel trots op zo'n mooie review!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 juni 2023

zeer goed en snel geholpen, zodat ik direct na afsluiten van verzekering de weg op kon gaan met andere aangeschafte auto

simon uit Haaften, 7 juni 2023

Prima geholpen aan de telefoon

Henk uit Amersfoort, 7 juni 2023

Ik ben goed ingelicht door de vriendelijke medewerkster. Zij heeft me duidelijk uitgelegd welke informatie zij nodig heeft voor de beoordeling van de claim en ik ben direct voorzien van de in te vullen formulieren. Ik ben erg tevreden!

Susan uit Amsterdam, 7 juni 2023

Fijn telefonische contact.
Nu verder nog alles invullen, wachten op offerte en herstellen voordeur.

Catharina uit Julianadorp , 7 juni 2023

Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. We gaan zeker ons best doen om dit zo te houden!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 juni 2023

Ik heb proactief per ongeluk bij een andere reparateur dan de partners van Promovandum de ster in mijn autoruit laten herstellen.
Er is coulance verleend en de rekening is toch betaald.
Fijn.

W uit Mijnsheerenland, 7 juni 2023

Direct en netjes geholpen.

Pieter uit Leiden, 7 juni 2023

Ik was prima geholpen door een medewerker zij was heel lief en behulpzaam!

Zeryan uit Zoetermeer , 7 juni 2023

Geen lange wachttijd / snelle afhandeling / correcte en zeer vriendelijke medewerker.

Harry uit Geleen, 7 juni 2023

Waardeloos! Uitzonderlijke situatie met afgelasting van de F1 race in Italie door zware regenval en overstromingen. Dit gevolgd door een negatief reisadvies vanuit de Nederlandse overheid voor het getroffen gebied vormen geen grond voor een annuleringsclaim volgens verzekeraar. In de voorwaarden wordt deze situatie ook niet expliciet uitgesloten, overigens. Maar er is geen ruimte voor coulance: standaard afwijzing met verwijzing naar de voorwaarden.
Ik voel me echt een gewaarde klant en ben zeer erkentelijk dat ik premie betaal, en daarbij de absolute zekerheid heb nooit aanspraak te kunnen maken op de dekking van de betreffende verzekering. Er is namelijk altijd wel sprake van een uitzondering die helaas niet gedekt is, waardoor uitbetaling niet kan plaats vinden.
On top of it all dan ook in dezelfde afwijzingsemail het verzoek of de survey kan worden ingevuld over de klantervaring die ik zojuist gehad heb. Really? What a joke!

Jeroen uit Den Haag, 7 juni 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de behandeling van jouw schade. Dat is zeker niet de bedoeling! Ons Schadeteam neemt contact met je op voor een toelichting.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 juni 2023

Fijne gesprek en vakkundig.

Khalid uit Zeist, 7 juni 2023

De schade-afhandeling heeft even op zich laten wachten, maar ik ben achteraf tevreden over de overigens correcte afhandeling.

Dick uit Breda, 7 juni 2023

Begripvol

Abdel uit Amsterdam, 7 juni 2023

Slechte communicatie! De auto moest hele dag bij de garage staan! Dit wordt door de klant zeer vervelend ervaren! Gezien de beperkte omvang van schade is de afhandeling zeer omslachtig!

Unal uit Enschede , 7 juni 2023

Bedankt voor jouw review. Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn collega heeft jou gesproken en geïnformeerd over de stand van zaken. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 juni 2023

Snel en adequaat alles geregeld, heel vriendelijk

Pauline uit Naarden, 7 juni 2023

snelle reactie op mijn schademelding en schadebedrijf snel geinformeerd

Theo uit Harderwijk, 7 juni 2023

Super goed en vlot geholpen! Zeer vriendelijk. Goed aanbod ook met pakketkorting en 20% korting autoverzekering ten opzichte van nu, zelfs al was mijn autoverzekering nu goedkoper!

Meike uit Arnhem, 6 juni 2023

Prima en vriendelijk gesprek, direct gericht antwoord op mijn vraag

Frank uit Wilp, 6 juni 2023

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat onze collega jou zo goed heeft geholpen. Wij geven dit door aan desbetreffende collega, die zal hier zeker blij van worden!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juni 2023

Er was vergeten een schadeformulier bij een bericht over schade te voegen maar de andere dag had ik het al.

Hilde uit Delft, 6 juni 2023

Zeer duidelijk en attent!

Els uit Roermond, 6 juni 2023

Top geregeld. Snelle en fijne afhandeling.

Mike uit Nijmegen, 6 juni 2023

Ik ben goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg ook duidelijk antwoord op mijn vragen.

Anne uit Venlo, 6 juni 2023

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Goed om te lezen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega en dat je een duidelijk antwoord kreeg op al jouw vragen! We sturen je review met een glimlach door naar de desbetreffende collega.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juni 2023

Fijn gesprek en alle vragen beantwoord!

Mark uit Rosmalen, 6 juni 2023

Correcte afhandeling door kundige medewerkers

Michel uit Tienray, 6 juni 2023

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail