Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen: 

 

  • gedeeld door huidige klanten
  • zonder aanstootgevend taalgebruik 
  • passend binnen het privacybeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

R uit Barendrecht, 11 juni 2021

Ik ben echt tevreden over jullie altijd vriendelijk en gelukkig valt er ook gemakkelijk dingen te regelen bij jullie.
Alleen zou het super zijn, als alles via promovendum zou gaan ook de betalingen, en het eigen risico maandelijks erbij gerekend kan worden, wat niet verbruik terug storten, dat zou geweldig zijn.
M.v.g Patricia

Patricia uit Zuidland, 11 juni 2021

Prettig gesprek. Erg behulpzaam en vriendelijk

Fana uit Groningen , 11 juni 2021

Goede,duidelijke communicatie

Frans uit Zwanenburg , 11 juni 2021

Prima

Nannie uit Uitgeest, 11 juni 2021

Snel geholpen door een vriendelijke dame, fijne en heldere communicatie.

Leroy uit Rotterdam, 11 juni 2021

Dag medewerker,

Je komt een beetje schuchter over aan de lijn. Lekker los kletsen, niet te serieus, vrolijk en toch duidelijk. Komt helemaal goed.

Groet,
André

A uit A, 11 juni 2021

Prima geholpen bij wijziging dekking

Erik uit Terheijden, 11 juni 2021

Heel vriendelijk en behulpzaam! Super!

Julie uit Nijmegen, 11 juni 2021

Snelle en positieve afhandeling.

Yvonne uit Huizen, 11 juni 2021

Snel geholpen, tijdens het proces op de hoogte gehouden van de voortgang, schade keurig hersteld, tijdens de reparatie een vervangende auto en toen ik mijn auto ophaalde was hij zelfs schoongemaakt. Prima service!

Anita uit Gelderland, 10 juni 2021

Snel gereageerd via email op de melding met duidelijke vragen wat per email verder nog aangeleverd moet worden

Gertruud uit Spijkenisse, 10 juni 2021

Prima,alleen moest ik wat lang wachten op terugbel

Miro uit Almere, 10 juni 2021

Ben telefonisch zeer snel geholpen en op een hele vriendelijke en duidelijke manier.

Rob uit Den Haag, 10 juni 2021

Fijn en rustig meisje die goed met me meedenkt

Corina uit Hellevoetsluis, 10 juni 2021

Werd erg goed te woord gestaan

Iris uit Sijbekarspel, 10 juni 2021

Bij schade afhandeling:
Geen communicatie of enige vorm van terugkoppeling.
Afhandeling duurt veel te lang, weken ipv de aangeven 5 dagen.
Zeer teleurstellende afhandeling!

Henk uit Joure, 10 juni 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 juni 2021

zeer snel en vakkundig geholpen

Wijnand uit Sprundel, 10 juni 2021

Goed bereikbaar, geen wachttijd. Snel en glashelder antwoord. Vriendelijk.

Peter uit Huissen, 10 juni 2021

Totaal geen problmen met de verzekering. Vind alleen dat als er problemen zijn met betalingen van eigen risico ik geen 4 jaar moet wachten op een herinnering.

robert uit Hoofddorp, 10 juni 2021

De medewerker stond mij vriendelijk en deskundig te woord. Hartelijk dank!

Hubertus uit Amsterdam, 10 juni 2021

Snelle en zeer vriendelijke ondersteuning. TOP!

Erwin uit Voorhout, 10 juni 2021

Een foutje in de facturering is uitermate correct en vlot door Promovendum hersteld.

George uit Honselersdijk , 10 juni 2021

Prima en snelle afhandeling van de schade.
De onderneming die de schade heeft gerepareerd was eveneens uitstekend! Een geluk bij een ongeluk!

John uit Escharen, 10 juni 2021

Perfect gesprek, alle informatie gekregen en nog advies ook.

Gerwin uit Noordwolde Fr., 10 juni 2021

De schadebehandelaar heeft mij heel goed geholpen,

albert uit Broekhuizenvorst, 9 juni 2021

Wij kochten vandaag in Friesland (3.5 uur rijden) een auto en onze oude auto werd ingeruild. Direct gebeld met Promovendum om de verzekering om te zetten. Wat schetst mijn verbazing: onze oude, ingeruilde, Opel Corsa werd opnieuw verzekerd. We hebben vandaag dus ongeveer 4 uur onverzekerd rondgereden….gelukkig is er niets gebeurt, maar je moet er toch niet aan denken….

Rick uit Maastricht, 9 juni 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Ons Serviceteam neemt graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juni 2021

Zojuist ben ik zeer correct en vriendelijk geholpen bij het aanpassen van een paar verzekeringen. Binnen 1 minuut had ik ook al benodigde informatie in mijn mail zitten. super service.

Bob uit Eersel, 9 juni 2021

Erg prettig en informeel telefonisch contact. Zeer duidelijke uitleg over hoe e.e.a. af te handelen en wat we kunnen verwachten.
Daarnaast ook duidelijke communicatie via e-mail.

Los van de aanleiding een prettige ervaring. Waarvoor dank!

Gerard uit Ermelo, 9 juni 2021

Duidelijke uitleg op mijn vragen

Laura uit Schijndel, 9 juni 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail