Spotlight voorbeeld

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

 

Klant bij Promovendum? 
 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Uitstekende uitleg waarom de alarmering niet vergoed wordt en welk alternatief wel voor vergoeding in aanmerking voor vergoeding komt

Kim uit Zeewolde, 19 oktober 2020

Snel, goed en vriendelijk geholpen bij het omzetten van de verzekering naar een nieuwe auto.

Riet uit Sleeuwijk, 19 oktober 2020

Doet wat wordt beloofd

John uit Den Haag, 19 oktober 2020

Duidelijke informatie

Annemarie uit Amstelveen, 19 oktober 2020

Na eerste verwarring over premie hoogte bij zonnepanelen, keurig opgelost.

Jaco uit Uithoorn , 18 oktober 2020

heel goed.

Dick uit Alphen aan den Rijn, 18 oktober 2020

Prima antwoord op mijn vraag.

Wim uit Ontinyent, 18 oktober 2020

Top!

Ilias uit Maassluis, 18 oktober 2020

De schade is door de verzekering correct en duidelijk afgehandeld.
Alleen de schade aan de auto was niet in 1 keer goed gerepareerd. Maar na een vervolg afspraak wel correct en juist afgehandeld.

Leon uit Sittard , 18 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw uitgebreide ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2020

snelle en adequate hulp

Wim uit Noordwijk, 18 oktober 2020

jammer èn klantonvriendelijk om een vergoedingsafwijzing uit te leggen met een getalscode . Het moet voor jullie toch een kleine moeite zijn om een geschreven uitleg te geven? Ik heb die codes niet kunnen vinden

n c uit Leusden, 17 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 oktober 2020

Zeer snelle reactie op mijn declaratie. Adequaat en vriendelijk te woord gestaan.
Het belangrijkste: uitbetaling heel snel!

Klasse!

Kees uit Dordrecht, 17 oktober 2020

Duidelijke mail, goed telefoongesprek

Niels uit Utrecht, 17 oktober 2020

Mijn claim werd zeer snel en correct afgehandeld. Het geld stond op dezelfde dag al op mijn rekening! Hartelijk dank Promovendum.

Jan uit Assen, 17 oktober 2020

Uitstekend

Piet uit Rotterdam, 16 oktober 2020

Mijn vraag ging over vrije ziekenhuiskeuze.
In uw zorgzoeker stond het Elisabeth ziekenhuis in Turnhout ( B ) niet in. Ga ik uw toch nog even bellen. Gr.

Ad uit Gilze, 16 oktober 2020

Dankjewel voor jouw review. Een Specialist Klantvragen staat u graag te woord om uw vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Het bedrag vanEuro 21 is op niets gebaseerd.Er is iets gezegd
wat betreft de behandeling en dat kost dat bedrag!!
Makkelijk verdiend!

Margreet uit Landsmeer, 16 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Zeer tevreden over de uitleg van mijn vraag!

C. uit Urk, 16 oktober 2020

Snel en goed geregeld!

Erik uit Leiden, 16 oktober 2020

prima telefonische guidance.

Hinze uit Emmeloord, 16 oktober 2020

Zojuist geïnformeerd naar onze aanvullende (studenten)verzekering. Hij blijkt voor ons de beste aanvulling; blij met de bevestiging.

Betsy uit Meerssen, 16 oktober 2020

Toch maar eens uitkijken naar een betere zorgverzekeraar.

AWH uit Amsterdam, 16 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Zeer goede afhandeling van onze schade die wij opliepen door op de snelweg een ree aan te tikken. Promovendum regelde alle noodzakelijke dingen waardoor wij verder konden.

Diana uit De Bilt, 16 oktober 2020

Op de website van Promovendum heb ik 'binnen 1 minuut' een reis- en annuleringsverzekering afgesloten. Later bleek dat in de algemene voorwaarden stond dat deze verzekeringen een looptijd hebben van minimaal 1 jaar. Dit werd niet vermeld tijdens het 'supersnelle' afsluiten van de verzekering. In mijn beleving ben ik hier behoorlijk misleid.

Linda uit Heerlen, 16 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Prima geholpen

Hugo uit Leiderdorp, 16 oktober 2020

De schade aan mijn auto is verhaald op de tegenpartij en tegelijkertijd kreeg ik een adres van een goed autoschade bedrijf, waar de schade snel en keurig is gerepareerd. Behalve de aanrijding is alles geruisloos verlopen.

Albert uit Franeker, 15 oktober 2020

Erg prettig en vakkundig te woord gestaan. Er wordt goed meegedacht met de wensen/behoeften van de klant.

Steven uit Gouda , 15 oktober 2020

zodra je geen gebruik maakt van de gecontracteerde schadehersteller kun je nog ellende verwachten buiten de schade die je hebt met je wagen. Vrijwel alles wordt eraan gedaan om de afhandeling te traineren. Je verwacht dit niet van een verzekering. Promovendum heeft dit, naar mijn mening, niet nodig

Sjoerd uit Helden, 15 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Schadeteam neemt hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Plezierig en deskundig advies/gesprek over nieuw afgesloten autoverzekering(en)

George uit Lelystad, 15 oktober 2020

Na een schade aan onze auto werd snel ingegrepen. Er kwam een vervangende auto, de tegenpartij werd aansprakelijk gesteld voor de schade en een vergoeding voor de total loss auto waarmee een soortgelijke gekocht kon worden. En een snelle uitbetaling van deze vergoeding.

Hans uit St Joost, 15 oktober 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail