Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 33.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Er wordt meegedacht ten voordele van de verzekerde, en dat wordt zeer gewaardeerd.

H uit Veendam, 12 juli 2024

Tot dusverre ben ik zeer tevreden, zowel over de behandeling van mijn schade als die van de andere partij.
Maar mijn auto moet nog gerepareerd worden , even afwachten dus.

Loek uit Venlo, 12 juli 2024

Snel en gemakkelijk

Micha uit Bergen, 12 juli 2024

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze service als snel en gemakkelijk hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 juli 2024

De Verzekeringsadviseur is erg kundig en behulpzaam. Fijn advies en goede begeleiding!

Mark uit Utrecht, 12 juli 2024

Het melden van mijn schade ging in eerste instantie mis. Waarschijnlijk vanwege een time-out. De tweede poging ging vlekkeloos.

Andre uit Mierlo, 12 juli 2024

Goed geholpen, vraagt door en denkt mee.

Arnold uit IJsselmuiden , 12 juli 2024

Contact via de 'bel mij direct' knop - die werk allereerst perfect.
De service was straight-forward en goed. Fijne medewerker.

Marien uit Nijkerk, 12 juli 2024

Ik ben uitstekend geholpen en werd te woord gestaan door een uiterst deskundige persoon. De luistervaardigheden en communicatievaardigheden van de persoon is voorbeeldig voor alle customer care medewerkers. Het zijn zulke medewerkers die ervoor zorgen dat ik loyaal blijf aan Promovendum.

Dank je wel!

Önder uit Rotterdam, 12 juli 2024

Schade prima naar tevredenheid hersteld! Ook de auto werd super schoon gemaakt.
Jammer dat ik zo lang moest wachten op de reparatie.

Wilma uit Ros, 12 juli 2024

Direct een behulpzame medewerker aan de telefoon en beste deal zo geregeld. Met alle chatbot frustratie in deze wereld een unieke ervaring te noemen. Goed bezig, ga zo door!

Bas uit Leiden, 12 juli 2024

Goed geholpen. Schade volledig betaald.

Expert geweest. Erg prettig geholpen

Heel snel betaald.

Hendrik

Hendrik uit Zwaag, 12 juli 2024

Goed afgehandeld, daar ik zelf de kosten betaal. Dus geen aantasting van mijn no-claim enz. Bedankt!

C.M. uit Hardinxveld-Giessendam, 11 juli 2024

Pas na 8 dagen een reactie, waaraan ik niets had.

Carel uit Capelle aan den IJssel, 11 juli 2024

Bedankt voor het delen van je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten op een reactie en dat deze niet behulpzaam was. Een Klantadviseur zal contact met je opnemen om dit verder met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

Ik had een goede ervaring. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een zeer deskundig medewerker, die mij vlot "meenam" in de aanvraag autoverzekering. Hij wist ook al mijn vragen vlot en goed te beantwoorden, hetgeen ik als zeer prettig heb ervaren.

Franciscus uit Amsterdam, 11 juli 2024

Prettig contact;helder en duidelijk.Ter zake kundig.

Wiebe uit Heerenveen, 11 juli 2024

Ik ben wel teleurgesteld over het verloop van mijn schademelding. De medewerkers die ik aan de telefoon had waren vriendelijk en duidelijk, het proces helaas niet. Het is nu ruim twee dagen na de schademelding, ik heb in totaal 17 telefoontjes moeten plegen en weet nog altijd niet wat precies de schade is, wanneer deze naar verwachting gerepareerd is, en wanneer ik het toegezegde vervangende vervoer mag verwachten. Ook de samenwerking tussen de Alarmservice en het Hoofdkantoor lijkt suboptimaal, wat mij extra werk geeft.

Peter uit Nijmegen, 11 juli 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent over het verloop van je schademelding. We waarderen het dat je onze medewerkers vriendelijk en duidelijk vond, maar we begrijpen dat het proces voor jou niet soepel verloopt. Een Schadebehandelaar zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om dit verder samen met jou te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

prima!

Herman uit Lochem, 11 juli 2024

Kleine schade aan de auto. Binnen 1 dag alles geregeld tot en met afspraak voor herstel. Geen zorg, geen gedoe. Klaar.
En ook netjes gerepareerd.

Joop uit Leiden, 11 juli 2024

Prima geholpen . Duidelijk uitleg en vriendelijk!

Theo uit Dordrecht , 11 juli 2024

Het duurt wel even voor ik antwoord kreeg. Staat ook aangegeven dat het zo'n 10 werkdagen kan duren......maar ik was wat ongeduldig denk ik. Je wilt graag eerder weten waar je aan toe bent.
Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen . Heel fijn , zeker in verdrietige tijden.

Cobi uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 juli 2024

15 werkdagen wachten op behandeling om vervolgens de vraag te krijgen om zaken aan te leveren die al zijn aangeleverd. Dit terugkoppelen en dan weer achteraan in de 15 dagen rij te moeten staan. tis echt verschrikkelijk

Pjotr uit Westmaas, 11 juli 2024

Bedankt voor je feedback. Wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Een Schadebehandelaar zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om deze kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

Duurt veel te lang ik betaal al jaren voor de Rechtsbijstand verzekering,zet de tegenpartij voor blok en verwacht binnenkort betaling van de schade, dit loopt al maar dan een jaar

Gerrit uit Lopik, 11 juli 2024

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het lang duurt en dat is frustrerend. Helaas zijn we afhankelijk van de reactietermijn van de tegenpartij. We doen ons uiterste best om je zaak zo snel mogelijk af te ronden. Dank voor je geduld. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

Ik ben tevreden met de voortgang van de afhandeling van mijn schade

Henk uit Bodegraven , 11 juli 2024

Telefonische bereikbaarheid van Promovendum direct na he schademoment is onmogelijk.

Uw aangesloten schadereparateur (ASN) weigerde mij de auto langs te brengen voor schadeexpertise, omdat zijn geen ruimte/plek hadden om de wagen in te nemen!

Erkenning van schade duurde veel te lang!

Ik ben een hoger opgeleide, en rijd in een merk/type wagen dat past bij mijn opleiding, namelijk een mercedes. Het is daarom vooral opmerkelijk dat Promovendum geen contract heeft met Mercedes.

Het vervangend vervoer is niet goed geregeld bij aanrijdingen, los van het feit dat ik WA + beperkte casco ben verzekerd.

Ik overweeg mijn polis op te zeggen bij Promovendum.

Anand uit Den Haag, 11 juli 2024

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustraties en willen dit graag verder onderzoeken. Een Schadebehandelaar zal spoedig contact met je opnemen om je ervaring te bespreken en eventuele verduidelijking te bieden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

Uiterst profersioneel, klantgericht en vriendelijk gesprek met de Verzekeringsadviseur, is voorbeeld hoe je goede service verleend!

Harold uit Castricum, 11 juli 2024

Bij een eerlijke opgave vanuit mijn kant over een verzekering voor een 2e auto (een auto die grotendeels stop zal staan) kreeg ik extra vragen.
Na het beantwoorden van deze vragen werd mijn verzekering geweigerd op basis van mijn eerste opgave (en dus had de extra informatie op de extra vragen geen invloed hierop).
Waarom dan überhaupt de vraag stellen, als je obv de eerste gegevens al wil weigeren??

Op deze manier werkt een verzekeringsmaatschappij het in de hand dat er geen eerlijke aanvragen worden gedaan. Met een niet eerlijke aanvraag, was er geen reden tot weigering.
Voor mij telt 'eerlijkheid duurt het langst".
Gezien een afwijzing op 1e info en toch extra vragen stellen, geldt dit duidelijk niet voor jullie! Hiermee werken jullie zelf oneerlijke klanten in de hand.

Niek uit Enschede , 11 juli 2024

Dank je voor je feedback. We begrijpen je zorgen en betreuren de verwarring. Een Specialist Verzekeringsaanvragen zal binnenkort contact met je opnemen om deze kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

Duurt allemaal veel te lang

Marcel uit Enschede, 11 juli 2024

Dank je voor je feedback. We begrijpen je zorgen en waarderen je geduld. Momenteel wachten we op het expertiserapport om de schade verder te kunnen behandelen. We doen ons uiterste best om dit proces te versnellen. Zodra het rapport is ontvangen, zal een collega van het Schadeteam contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

In verband met ruitschade kwam ik erachter dat mijn wa+ verzekering was gewijzigd. nadat ik dat gemeld heb is dit weer teruggezet naar WA+. Daar ben ik eg blij van

Hasan uit Nijmegen , 11 juli 2024

Attent, duidelijk, compleet en niet onbelangrijk, rustige vriendelijke medewerker
die mij naar nieuwe (goedkopere!) autoverzekering heeft begeleid

Marga uit Wormerveer, 10 juli 2024

Duidelijk gesprek, niet pusherig gedrag, alle vrijheid om inhoudelijk vragen te stellen. Antwoorden waren duidelijk en na een vraag snelle reactie.

Ad uit Woerden, 10 juli 2024

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail