Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

Ben je al klant?

We plaatsen alleen ervaringen van klanten.

 

Deel jouw ervaring

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik belde na ontvangst van een, door mij als verontrustend ervaren, bericht over wijziging in het aantal schadevrije jaren de contactlijn.
De medewerkster heeft mij snel, begripvol en accuraat geholpen met het misverstand. Het bleek een wijziging in mijn voordeel te zijn waarbij Promovendum zich helemaal voor me ingenomen heeft.
Met vriendelijke groet,

Laurens

Laurens uit Heemstede, 14 april 2021

Snel, vriendelijk en adequaat geholpen!

Wim uit Meppel, 14 april 2021

Prima geregeld, dankjewel voor de service. Ik was wat terughoudend om de schade in te dienen, dit bleek helemaal niet nodig en ben heel goed geholpen.

Rosa uit Ees, 14 april 2021

Prima opzegservice, probleemloos overgezet naar Promovendum.

Ben uit Lisse, 14 april 2021

Bizar slecht dat door de vele premies die ik betaal ik ook nog eens een eigen risico heb van 100,00 voor de reparatie van mijn telefoon.
Ik betaal toch niet voor niets en kan ik die 100,00 niet missen.

Marcel uit Ensched3, 14 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 april 2021

Tot mijn verbazing worden de kosten van mij aan mijn man gedeeld
andersom gebeurt dat niet terwijl ik de zorgverzekeringen betaal.
Een vreemde zaak vind ik dit.
Voor mij is dit discriminatie ik werk ervoor en betaal alle zorgkosten.
Mijn man heeft geen werk en geen uitkering.
Dit wil ik gewoon even kwijt dat jullie er vanuit gaan dat de man alles betaalt.
Monique

Monique uit 's Gravendeel, 13 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 april 2021

Helaas een slechte ervaring;
Schade via de site aangemeld met alle gegevens, vervolgens moet je alles opnieuw invullen in een formulier met allerlei juridische termen. In dit geval heeft de gedupeerde partij alle gegevens over de schade, echter is er geen enkel hulp of welwillendheid om die informatie rechtstreeks te halen. Na dat ik de vraag voor rechtstreeks contact stelde via mail ontvang ik terug lever eerst maar de gegevens aan daarna gaan we wel wat doen. Voor het geld dat ik maandelijks betaal verwacht ik van een verzekeraar dat hij ook ontzorgt in het geval van schade, helaas ervaar ik dit niet.

Dennie uit Castricum, 13 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 april 2021

De badkamerschade alsook de daaruit voortvloeiende woonkamerschade zijn prima opgelost door door bemiddeling van de schadebehandelaars en schadeexpert
Bedankt!

Jos uit Spaubeek, 13 april 2021

Netjes te woord gestaan , geen lange wachttijden aan de telefoon.
Vriendelijk personeel bij Promovendum.

Wilma uit Klazienaveen , 13 april 2021

Eerste contact : vriendelijk, behulpzaam, duidelijk.
Complimenten !!

H.J.M. uit Kerkrade, 13 april 2021

Goede afhandeling, er kan iets sneller gereageerd worden.

Matthijs uit Oegstgeest, 13 april 2021

super geholpen en geadviseerd, en de zaken top geregeld

Dave uit Spijkenisse, 13 april 2021

Heb gevraagd om een termijnbetaling m.b.t. eigen bijdrage.
Dit is heel snel en heel correct afgewikkeld.
Hartelijk dank !!!.

Hannie uit Kedichem, 13 april 2021

Zeer zeer slechte ervaringen tot dusverre. De schade aan mijn inboedel na lekkage is meerdere malen gemeld en bewezen en nooit uitbetaald geweest...inmiddels 1 jaar verder.
Zojuist autoschade gemeld waarin promovendum heeft besloten dat wij de schuldige partij zijn waar dat niet het geval was daar de andere auto niet juist stond geparkeerd. Weer geen inspraak of keuze. Wij gaan promovendum vanaf volgende maand verlaten en een aantal zeer slechte reviews moeten geven helaas. Daarbij wordt korting voor nieuwe klanten doorberekend maar niet voor huidige. Schandalig hoe er met klanten wordt omgegaan, als we nul sterren konden geven deden we dat.

Sjors uit Wassenaar, 13 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Ons Schadeteam neemt graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 april 2021

Nette en snelle afhandeling van waterschade door de stuifsneeuw.

Eric uit Wehl, 13 april 2021

Snelle en duidelijke afhandeling!

Anika uit Ter Aar, 13 april 2021

Goede service.
Keurige telefonische meldingen.
Schade vakbekwaam hersteld en de auto “als nieuw” weer afgeleverd.
De complimenten.

Aad uit Krimpen aan den IJssel, 13 april 2021

Had vraag over schadeformulier, ben perfect en zonder andere lastige vragen en info keurig geholpen.

Paul uit Roermond , 13 april 2021

Voorspoedige en vlotte afhandeling.

Madeleine uit Berkel en rodenrijs , 13 april 2021

Via de chat eenvoudig en snel antwoord op mijn vraag om mijn autoverzekering voor een bepaalde periode te schorsen. Geen moeilijk gedoe, niet wachten en goed geholpen.

Immie uit Alphen aan den Rijn, 13 april 2021

exelent te woord gestaan en het verzekeringsaanbod is € 30 goedkoper dan elders

Loe uit Cadier en Keer, 13 april 2021

De schade op portier is niet gemaakt, aangezien hier al een schade op zat. Ik vind dit niet de juiste reden. Bovendien werd de auto omgeruild en pas na 10 dagen gemeld waarom het niet is gerepareerd. Het is aan mij of ik iets wil laten repareren of niet. Ik zit nu met extra schade waar ik niets aan kan doen. De andere 2 delen zijn wel gerepareerd. Goede haal en breng service van de auto overigens!

Marcella uit Aalsmeer, 13 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Jouw schadebehandelaar neemt graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 april 2021

Super snel geregeld 1 telefoontje en je kan de weg op .

herman uit Landgraaf, 13 april 2021

Fijn. Snel geholpen. Dat er extra vragen gesteld worden vind ik fijn. Daarmee voorkom je fraude. Kan Promovendum aanraden.

Maarten uit Eindhoven, 13 april 2021

Snel geregeld. Alles digitaal. Goede opvolging.

Marcel uit Heemstede, 13 april 2021

Schade opgelopen aan mijn auto door plotseling overstekende Ree.
Zowel door jullie als door schadebedrijf goed en snel geholpen.

Petra uit Almere, 13 april 2021

Zeer slecht geen goede voorlichting bij afsluiten, nooit aan beginnen bij deze oplichters

Jan uit Den haag , 13 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 april 2021

Mij autoverzekering liep nog door terwijl ik hem al beëindigd had. De medewerker heeft hem alsnog per direct beëindigd en de incasso die al was uitgevoerd mocht ik storneren. Goed en snel opgelost dus

Carmen uit Amstenrade , 12 april 2021

Vriendelijke, snelle afhandeling, meedenken, oplossingsgericht.
Erg positieve ervaring.

Ruud uit Culemborg, 12 april 2021

Prima geholpen maar niet helemaal tevreden met de uitkomst van de casus.

Michel uit Gorinchem, 12 april 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail