Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

 

Klant bij Promovendum? 
 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik heb een zeer correct antwoord ontvangen op mijn bezorgde mail. Hulde!

Wil uit Veenendaal , 21 januari 2021

Duidelijke antwoorden, goede service

Gert uit Maastricht, 21 januari 2021

Prima afgewerkt!

Wim uit Breda, 21 januari 2021

Prima opgelost

Gerard uit Oostvoorne, 21 januari 2021

Na het ontvangen van een email welke (naar achteraf bleek) per ongeluk was verstuurd, probeerde ik telefonisch in contact te komen met Promovendum - door de drukte viel dit niet mee en was de wachttijd lang. Gelukkig nam een dame van een andere afdeling mijn boodschap aan en kreeg ik vanmorgen een mail om te bevestigen dat de email inderdaad per abuis was verzonden.

Marielle uit Uithoorn, 21 januari 2021

Bedankt voor jouw feedback, dat ging inderdaad niet helemaal goed. Sorry, dat dit voor ongemakkelijk voor jou was en extra tijd kostte.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2021

Ik kreeg een verkeerde mail en melde dit en kreeg snel een mail met uitleg

Cynthia uit Hoogvliet , 21 januari 2021

Oeps, dat ging inderdaad niet helemaal goed. Excuses voor het ongemak en bedankt voor jouw feedback.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2021

snelle respons. Binnen 24 uur. Dat is uitstekend. directe en heldere uitleg

Rob uit Bergen op Zoom, 21 januari 2021

Prima. Uitstekend, duidelijk, vriendelijk geholpen

Dick uit Enschede, 21 januari 2021

De reparatie en afhandeling van de hagelschade is prima verlopen.

Ger uit Etten-Leur, 21 januari 2021

Ben niet zo gelukkig met het fijt dat wanneer ik aangeef nog geen polis en/of factuur ontvangen heb jullie gewoon een betalingsherinnering en vervolgens een aanmaning sturen. Ik denk dat Promovendum mocht willen dat alle verzekerde betalen zoals wij doen!
Dus nee! Blij ben ik niet.
M.vr. groeten L.A.

L.A. uit Hoogezand, 21 januari 2021

Vervelend om te lezen dat je niet blij bent. Wij begrijpen jouw verbazing en gaan contact met je opnemen om dit te bespreken. bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2021

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Ad uit Geleen, 21 januari 2021

Leker snel geholpen met kennis van zaken.
prima zo

Piet uit Oudewater, 21 januari 2021

Prima opgepakt

Henk en uit Apeldoorn, 20 januari 2021

Jarenlang bij DSW verzekerd geweest. Die betaalden een declaratie binnen 24 uur uit. Ben nu al bijna 2 weken verder, nog niets ......

Thomas uit Ridderkerk , 20 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij begrijpen dat het vervelend is als je langer moet wachten. In de eerste weken van januari duurt het afhandelen van deze declaraties iets langer dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Hierna handelen wij jouw declaraties vaak binnen 5 werkdagen weer voor je af. De betaling in inmiddels naar je overgemaakt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 januari 2021

Zeer snelle en nette afhandeling van ons schade geval

Leny uit Enkhuizen, 20 januari 2021

Ik heb al mijn verzekeringen bij Promovendum ondergebracht, daar ik al zeer goede ervaringen had met mijn Zorgverzekering.

Geen lange wachttijden telefoon.
Vriendelijke en vooral duidelijke uitleg aan telefoon.

Nu voor het eerst een schade gemeld, en vind het positief dat er snel een antwoord wordt gegeven.

Vriendelijke groeten,
E.

Els uit Beverwijk, 20 januari 2021

Eerst melding nota niet in behandeling want het betrof een herinnering. Nu weer niet in behandeling vanwege ontbreken van specificatie. De volgende melding voelen we nu al aankomen; niet in behandeling want .........??? Dus telkens wat anders, terwijl dat natuurlijk ook in één keer had gekund/gemoeten. Het gaat om 15 euro. Kortom wij geven het op. Zijn jullie ook weer tevreden.

Hans uit Odijk, 20 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw review. Het is vervelend dat jouw ervaring bij het indienen van jouw nota niet positief is. Wij gaan dit uitzoeken en ons Serviceteam neemt contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2021

Snel geregeld!

Simon uit Utrecht, 20 januari 2021

Keurig geholpen de tweede keer dat ik belde, met juiste informatie (die de eerste collega niet vertelde, daarom4 sterren) en ook netjes op de mail gezet zoals afgesproken!

Hille uit Gytsjerk, 20 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wij leren van de deze ervaring en gaan daar mee aan de slag. Fijn dat we je de tweede keer konden helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2021

snelle reacties op alle mails

Frans uit Baarn, 20 januari 2021

Heel netjes geholpen bij aanvraag van mijn verzekering. Prijs kwaliteit is heel goed.

Denny uit Den Haag, 20 januari 2021

Zeer goed effectief en kundig geholpen!

Hugo van uit Doetinchem , 20 januari 2021

Prima geregeld, snel geholpen en de schade aan mijn auto kon snel hersteld worden.

Jan Willem uit Utrecht, 20 januari 2021

Snelle afhandeling zonder hoofdpijn. Bedankt!

Erhan uit Beverwijk, 20 januari 2021

Snelle reactie en zeer goede service!

Edith uit Amsterdam, 20 januari 2021

Altijd vriendelijke telefoniste, snel geregeld, scherpe prijs. Iets wijzigen is zo geregeld, altijd zeer flexibel.

Frank uit Lage Zwaluwe, 19 januari 2021

Schade netjes afgehandeld en goed te woord gestaan

wim uit Loosdrecht , 19 januari 2021

Mijn zus en mijn broer hebben mij aangemoedigd een Promovendum verzekering af te sluiten voor mijn auto.Het overgaan van de voorgaande verzekering naar Promovendum verloopt erg soepel, het aanmelden is een peace of cake. Binnen enkele uren (geen dagen dus) een bevestiging van de nieuw Promovendum auto verzekering. Hulde.

Bert uit Maasbommel, 19 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2021

professional en aardig

Seraja uit Arnhem, 19 januari 2021

ik heb nog niets van u gezien, ik heb slechts gebeld voor de mogelijkheden. Een enquête over mijn ervaring is nog niet aan de orde behalve dat ik een vriendelijke medeweker van u aan de telefoon heb gehad.

Mike uit Houten, 19 januari 2021

Alsnog bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail