Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Schade gemeld via website Promovendum (prima) ; Terugkoppeling schademelding (prima) ; Verzoek van Promovendum documenten op te sturen (prima) ; Retourneren documenten (prima).
Ik hoop dat ik over het vervolg van de schadeafhandeling even enthousiast kan zijn.

Jan uit Sint-Oedenrode, 3 augustus 2022

Snel en adequate afhandeling.

T uit Haarlem, 3 augustus 2022

Correcte communicatie en super snelle service!

Daan uit Weert, 3 augustus 2022

Service na een schademelding is echt super!

Ron uit Arnhem, 3 augustus 2022

De afhandeling van de schade duurde wel wat lang, dat kwam met name doordat het afspreken met de expert wat lang duurde. Maar de verdere afhandeling van de schade werd keurig netjes en naar alle tevredenheid afgewerkt.

Martin uit Dordrecht, 3 augustus 2022

Schade in Maart gehad maar is nog steeds niet afgehandeld.Deels door expertise burp wat laks is.Gebeld met tegenpartij en gaven schuld toe dus daar lag het niet aan.

Artwin uit Apeldoorn , 3 augustus 2022

Bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat jouw schade nog niet volledig is afgehandeld. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2022

Na de nodige opstart is het antwoord bevredigend en ben ik tevreden. Ik blijf het wel vreemd vinden dat check voor de no-claim niet bij intake gedaan kan worden, dan was al deze email en werk niet nodig geweest. Het is helderder, duidelijker, transparanter en goedkoper om dit direct te doen.
Op deze wijze ontstaat er toch een beetje het gevoel dat bij de intake de zaken mooier worden voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn . Bij een verzekering koop je zekerheid en dat klopt dan niet

Herman uit Almelo, 3 augustus 2022

In het algemeen ben ik zeer tevreden over de flexibele dienstverlening van Promovendum.
deze verzekeringmaatschappij is veelzijdig, professioneel en de service is heel goed te waarderen.
Vriendelijke en begripvolle personen bij een telefonisch contact met de juiste adviezen welke een klant kan waarderen.
Promovendum kan ik iedereen aanbevelen !!

Stef

Stef uit Heerlen, 3 augustus 2022

Er traag, ik moet veel vragen een aantal keer stellen, wacht al ruim anderhalve maand op het moment dat ik schade kan laten herstellen, wordt slecht op de hoogte gehouden over schade veroorzaakt door een ander en het kost me ook nog eens veel geld als ik niet voor de door jullie aangesloten partij kies. Ik wordt hiertoe gedwongen anders kost het mij 1000,- die jullie " verdienen" aan mijn ellende. Dit voet zeer onrechtvaardig.

Review 13 juli 2022 17:36


IK heb anderhalve maand geleden schade opgelopen die door een ander is veroorzaakt. Ik had hier een aantal vragen over. Ik krijg steeds een melding dat ik binnen 5 dagen antwoord krijg. Die krijg ik niet (volledig) of heel laat. Ik moest naar een aangesloten schadehersteller. Omdat ik een specifieke auto heb die hier niet bekend is en een specialist een andere mening over de reparatie heeft wil ik hem daar niet laten maken. Dat kan alleen als ik zelf de taxatiekosten betaal, ik 500 euro eigen risico opgeef (terwijl ik de schade niet heb veroorzaakt) en ik krijg maar 80% van de getaxeerde schade. Ondertussen wilt de schadehersteller mij ook nog " dwingen" de schade daar te laten maken omdat hij de onderdelen al besteld heeft. Ik heb geen opdracht gegeven Promovendum verdient dus aan mijn schade van 3300 ruim 1100 euro. Na anderhalve maand ben ik nog helemaal niets verder. Ik rijd nog steeds met een kapotte auto en " moet" naast mijn premie hier ook nog 1100,- voor betalen. Dit voelt niet goed.

Review 14 juli 2022 15:44


Keer op keer zeer late reactie onvolledige en onduidelijke communicatie. Veel te laat of niet reageren wat mij op kosten lijkt te jagen. Erg teleurstellend

Marnix uit Arnhem, 3 augustus 2022

Dankjewel voor jouw reviews. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de communicatie. De behandelaar van jouw dossier houdt de voortgang in de gaten en geeft je zo snel mogelijk een update.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2022

Top! Auto wordt desgewenst aan huis opgehaald, kan óók met trailer. Leenauto als ruil. Ná de reparatie worden de auto's teruggeruild en klaar!

Nick uit Susteren, 3 augustus 2022

Prettige afhandeling van de schade.

Hanneke uit Moergestel , 3 augustus 2022

Snelle en goede afhandeling van schade aan de auto door ASN Been Autoschade Veendam.
Correcte afhandeling van het schade dossier door het team van Promovendum.

Bert uit Middelstum , 3 augustus 2022

Bij glasschade duidelijke hulp en snelle reactie, betaling binnen enkele dagen op de rekening. Top!

Mike uit Meppel, 3 augustus 2022

Keurig correct geholpen

Krijn uit Oosterland, 3 augustus 2022

Na de aanrijding telefonisch contact gehad met één van uw collega's de eerste vraag die zij stelde was, hoe is met u heeft uzelf iets. Nee dat had ik gelukkig niet, er was alleen blikschade maar die vraag van haar deed mij zo goed!

Truus uit Rotterdam , 3 augustus 2022

Prima geholpen, zowel de reparatie in het buitenland, als in de financiële afhandeling schade.

Peter uit Maassluis, 3 augustus 2022

Mijn ervaring met de schade afhandeling is onder de maat. Ik kon bij een door Promovendum aangewezen bedrijf pas op 15 augustus te recht. En dat met een gemelde schade op 11 juli.
Ik ben terecht gekomen bij een extern bedrijf en moet daardoor €500 eigen risico betalen. Klantvriendelijk?

P.A. uit Rosmalen, 3 augustus 2022

Dankjewel voor jouw review. We begrijpen dat je jouw voertuig zo snel mogelijk wilt laten repareren. Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze polisvoorwaarden. We nemen jouw opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2022

Ik ben niet echt tevreden. We hebben onze verzekering al jaren via promovendum lopen en nu voor het eerst te maken met een schade.
Overduidelijk is dat de wederpartij schuld heeft, maar toch kan de auto niet gerepareerd worden vanwege een hoop papiergedoe. Over de schade die we daardoor lijden hoor ik promovendum niet, sterker nog, we horen eigenlijk helemaal niets.
Dat had ik niet verwacht.

Hanneke uit Deurne , 3 augustus 2022

Bedankt voor jouw review. We vinden het jammer om te lezen dat jouw ervaring rondom de schademelding van afgelopen vrijdag niet positief is. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en gaan hiervoor graag in gesprek met je. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact op over jouw ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2022

Afhandeling schade heeft heel veel tijd gekost door ASN, prima bedrijf. Hierbij zijn door mij veel kosten gemaakt, tijd, brandstof. Auto is 3x naar de garage geweest). Al met al is de schade wel goed gerepareerd. Dat dit een negatieve invloed heeft op de bonus/malus, erg jammer. Had dat niet verwacht.

Eric uit Alphen, 3 augustus 2022

Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat de schade naar tevredenheid is gerepareerd. We begrijpen dat het vervelend is dat het langer heeft geduurd en gaan hiermee aan de slag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2022

Tot op heden goed en snel geholpen, erg tevreden!

Mark uit Kaatsheuvel, 3 augustus 2022

Slecht advies en adviseur die weinig kennis heeft

Brrt uit Ede, 2 augustus 2022

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. We zijn benieuwd naar jouw toelichting hierop. Een collega van ons Serviceteam heeft per e-mail contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 augustus 2022

Prettige en adequate afhandeling. Snel van begrip.

T uit Haarlem, 2 augustus 2022

Snel antwoord en goed geholpen

Annemarie uit Deurne, 2 augustus 2022

Ik heb het gesprek met de verzekeringsadviseur als soepel en prettig ervaren. Al mijn vragen zijn beantwoord en hij heeft me snel kunnen helpen.

Nils uit Nijmegen, 2 augustus 2022

Heel erg goed geholpen.

Esther uit Heerlen, 2 augustus 2022

prima

G. uit Naaldwijk, 2 augustus 2022

Goed geholpen met schade-afwikkeling aan mijn auto door toedoen van tegenpartij.

Danny uit Nijkerk, 2 augustus 2022

Er werd super goed meegedacht tav onze verhuizing en de tijdelijke verzekering voor niet een maar twee woonhuizen

Marloes uit Tilburg, 2 augustus 2022

Helaas heb ik j.l. donderdag een aanrijding gehad. Vervolgens neem je contact op met de schade afdeling om te horen te krijgen: "We hebben het druk, we kunnen jou niet helpen met jouw aanrijding nu maar wel een terugbelverzoek indienen"

Kortom je bent verzekert maar indien je hulp wilt van de partij waarbij je de verzekering hebt afgesloten. Kun je wachten tot zij ervoor kiezen om jou te helpen. Inmiddels zijn er al drie dagen verstreken en tot op heden ben ik niet geholpen. Zeer jammer dit.

Mike uit Utrecht, 2 augustus 2022

Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het vervelend dat jouw ervaring rondom de schademelding niet positief is. Dit is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Ons Schadeteam heeft vandaag een e-mail verstuurd en neemt nog zo snel mogelijk telefonisch contact op over jouw review.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 augustus 2022

De Servicemedewerker heeft in vervolg op mijn vraag uitgezocht of mijn auto volgens de verzekeringsvoorwaarden van mijn All Risk Promovendum autoverzekering middels een Klasse III alarmsysteem beveiligd moet zijn (actuele SCM-certificering). Dit blijkt niet het geval. Er dient voor de dekking enkel een Klasse I (startonderbreking) beveiliging op het voertuig aanwezig te zijn.
Zij stond mij uiterst correct en vriendelijk te woord. Erg fijn!

Rob uit Woudenberg, 2 augustus 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail