Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

snelle en vakkundige afhandeling.

in een woord: perfekt!

pmh uit Venlo, 18 oktober 2021

Uitstekend en snel afgehandeld!

Willy uit Oegstgeest , 18 oktober 2021

Uitstekende hulp, duidelijk en vriendelijk

Ad uit Andel, 18 oktober 2021

Goede ervaring tijdens het afhandelen van de schade.

Toen wij thuis kwamen na vakantie bleek er een forse schade aan de auto te zitten die voor het huis geparkeerd stond. Ism promovendum de procedure voor het waarborgfonds opgestart en deze is gehonoreerd. Hierdoor geen verhoogde polis en een nette en snelle afhandeling van de schade.

Na 3 werkdagen werd de auto gehaald. 5 werkdagen verder kon ik deze weer ophalen.

De gehele tijd gebruik kunnen maken van een leenauto.

Ondanks dat schade altijd balen is hebben ze er wel voor gezorgd dat wij rustig door konden gaan met wat we willen doen. En snel weer zonder zorgen gebruik konden maken van de auto.

Geert uit Assen, 18 oktober 2021

Prima en vlot verlopen.

David uit Nijmegen, 18 oktober 2021

Na aanvankelijke problemen omtrent mijn verzekeringspakket heeft Promovendum in overleg met Schadebedrijf de schade keurig hersteld. Ook een leenauto werd ter beshikking gesteld.
Complimenten.

Maria Francisca uit Boxmeer, 18 oktober 2021

Fijn dat Promovendum alle regelpunten op zich neemt, het goed afhandelt en zorgt voor een snelle reparatie van mijn auto. Mijn beschadigde auto werd thuis opgehaald en kwam gerepareerd en helemaal schoon weer terug. Top service.

Natasja uit Almere, 18 oktober 2021

Prima, geen opmerkingen. Goede service

Malis uit Spijkenisse, 18 oktober 2021

Snel en goed geholpen zonder poes pas.

Yasin uit Oosterhout , 18 oktober 2021

goede service en lage poliskosten

carel uit Hilvarenbeek, 18 oktober 2021

Snelle en correcte informatie verstrekking.

Harold uit Deurningen, 18 oktober 2021

Snel geholpen met een nieuwe autoverzekering.

Robbert uit Utrecht, 18 oktober 2021

Hoe is het mogelijk dat je eerst belt voor informatie, je te horen krijgt dat vaccinaties voor verre reizen wel onder de polis van mijn zoon vallen, en je declaratie vervolgens wordt afgewezen. Snap dat je het op deze manier druk krijgt met telefoontjes. Na 10+ minuten een dame aan de lijn gekregen die een terug bel verzoek gaat maken. Zeer klant onvriendelijk allemaal!!

Gert uit Meppel , 18 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Ons Serviceteam kijkt graag met je mee naar de situatie. Een medewerker van ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Mijn ervaring is alweer goed, zoals altijd met Promovendum .Daarom is het zó jammer dat ik in het nieuwe jaar geen gebruik meer kan maken van jullie zorgverzekering!!!
Benieuwd wat VGZ gaat doen.......

Juliët uit Kortgene, 18 oktober 2021

Ik ben goed geïnformeerd. Het was een fijn gesprek.

Maya uit Zeist , 18 oktober 2021

Prettige ervaring op service niveau. Ik werd door middel van een terugbelverzoek, keurig gebeld en een mooi pakket kunnen afnemen.

F.M. uit Spijkenisse, 18 oktober 2021

slechte afhandeling. Erg vertragend met nieuwe voorwaarden. Nog steeds niet afgehandeld.

L uit Usquert, 18 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam gaat het direct voor je uitzoeken en nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Schade gemeld. Ik werd onwijs goed geholpen. Alle vragen werden op tijd beantwoord. De zaak is vlot behandeld, vervolgens afgehandeld. Ik ben ontzettend dankbaar voor de vriendelijke personeel en wens de organisatie enorm veel succes.

Rachid uit 's-Gravenhage, 18 oktober 2021

Heel goed afgehandeld

D uit Uddel, 18 oktober 2021

Gebeld met de vraag of we onze reis kunnen annuleren vanwege ongeval dochter, echter hier geen snel en duidelijk antwoord opkregen. Moesten maar annuleren en 5 dagen afwachten of we het geld wel terug krijgen.

Bert uit Hoogeveen, 18 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Dat moet niet makkelijk zijn geweest, wat vervelend om te lezen. Uiteraard is dit niet gegaan zoals het hoort. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Worden verschillende dingen telefonisch doorgegeven, ik zou op vrijdag of zaterdag terug gebeld worden voor het repareren van de auto. Nu geeft op maandag iemand aan dat er op vrijdag middag niet meer gebeld wordt.

Daarnaast duurt het ruim twee dagen voor een mail wordt opgepakt!

Raymond uit Haarlem, 18 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat het niet is gelopen zoals het is afgesproken. Dat is uiteraard niet hoe het hoort! Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om dit op te pakken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Prima te woord gestaan.

Coen uit De meern , 18 oktober 2021

heldere reactie

Jacky uit Gorinchem, 17 oktober 2021

Goede service

nicole uit Oisterwijk, 17 oktober 2021

Zeer goed

Adriaan uit Wassenaar, 16 oktober 2021

Na het melden van een aanrijding ben ik zeer vriendelijk en goed geholpen. De informatie was duidelijk en de voorwaarden zoals een verlaagd eigen risico en een vervangende auto waren top geregeld!

Soraya uit Almere, 16 oktober 2021

Goed gesprek over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Barend uit Piershil, 16 oktober 2021

Uiteindelijk alles perfect geregeld, met zeer volhardende hulp van de schademedewerkster.

Lei uit Sevenum, 15 oktober 2021

Fijn advies gesprek gehad met Promovendum. Ik heb meteen gebruik gemaakt van de overstapservice. Hiermee hoef ik verder niks te doen. Prettig! Ook fijn dat Promovendum mij nog pro-actief wees op de extra 25% kortingsactie. Goede service!

Robert uit Nijmegen, 15 oktober 2021

Prima!

Karen uit Voorthuizen , 15 oktober 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail