Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Erg tevreden over de serviceverlening van Promovendum !

Loes uit Barendrecht, 23 november 2022

Begripvol

Rino uit Hoorn, 23 november 2022

Vlot en correct geholpen!

Steef uit Rotterdam, 23 november 2022

Geen critishe punten. Direct kunnen regelen.
Prettig te woord gestaan

Annemiek uit Venlo, 23 november 2022

Prima hulp. Goed geluisterd en actie ondernomen.

Matthijs uit Brielle, 23 november 2022

Super vriendelijke dame!

Patricia uit Amstelveen , 23 november 2022

Bij aankomst thuis heb ik te maken gehad met een overstroming vanwege verstopping . ik kreeg door alle paniek heen een helder moment om de verzekering te bellen , en dan moet je het echt treffen dat je het gevoel hebt dat er iemand aan de andere kant van de lijn met je meeleeft , je begrijpt en je geruststelt en het beste toewenst .
Ja ik zou Promovendu aan iedereen aan bevelen .

Jane uit Almere, 23 november 2022

Even gebeld met Servicemedewerker, uitgelegd wat ik zocht en ze kon de oplossing snel vinden: leuk en goed gesprek, vlotte oplossing, zo goed als direct geregeld, prima dus !!

pieter uit Leidschendam, 23 november 2022

Online schademelding gedaan op verzoek van de telefoniste, omdat de schadeafdeling er die dag niet was. Nagebeld, omdat ik geen bevestiging had ontvangen. Toen kreeg ik te horen dat het inderdaad tot 5 dagen kon duren voor ik een reactie kreeg vanwege drukte. Vijf dagen later wederom gebeld en toen werd er aangegeven dat er geen schademelding bekend was. Alsnog een schademelding telefonisch gedaan en pas na 13 dagen een bevestiging hiervan gekregen. In de tussentijd een aantal keren gebeld, maar de schadeafdeling is erg slecht bereikbaar. Personeel aan de telefoon niet erg kundig.

Wen uit Rotterdam, 22 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. We begrijpen dat het aanmeldproces beter had gekund. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om je feedback te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 november 2022

Prima en professioneel geholpen door een deskundige medewerker.

Frans uit Zeist, 22 november 2022

Uiterst gebrekkige communicatie. Geen concreet antwoord op mijn vragen. Voel mij niet serieus genomen. Heb het gevoel telkens met een kluitje in het riet te worden gestuurd. Neem hier geen genoegen mee en beraad mij op verdere (juridische) stappen.

Alexander uit Bilthoven, 22 november 2022

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de communicatie met ons Schadeteam. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen je opmerking hierin mee. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op om eventuele onduidelijkheden bij je weg te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 november 2022

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster. Heeft mij perfect uitgelegd wat te doen. Geeft rust.

Paul uit Westervoort , 22 november 2022

Snel geregeld, leenauto tijdens herstelwerkzaamheden, duidelijke procedure zonder haken en ogen.

Marcel uit Haaksbergen, 22 november 2022

Top geholpen door de Verzekeringsadviseur. Dank ook voor de follow up na eerste contact

Jelle uit Zeist, 22 november 2022

Vriendelijke man, netjes uitleg gekregen en geweldig zijn Rotterdams accent… love it

Fijne werkdag allemaal

Monique uit Zandvoort , 22 november 2022

Bedankt voor het compliment! Wat leuk om te lezen dat je het telefoongesprek met onze collega van de Financiële afdeling fijn vond. We sturen je review met een glimlach naar hem door.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 november 2022

Snelle en prettige beantwoording

Atie uit Bennebroek, 22 november 2022

Prima respons op mijn vraag en uitstekend advies

Jan uit Tiel , 22 november 2022

Gelukkig niet te lang wachten aan de telefoon!
Vriendelijke medewerkster, wat wil je nog meer!

Roeland uit Heeten, 22 november 2022

N.a.v. van AUTOSCHADE op de Autobahn A61 hebben wij diverse malen contact gehad met PROMOVENDUM.
Omdat de schade in het buitenland is ontstaan vordert de afwikkeling niet heel erg snel maar gestaag.
Het contact met medewerkers van
PROMOVENDUM is steeds bevredigend geweest.

EEFJE uit Sassenheim , 22 november 2022

Helaas heb ik 3 maal het ook aan de achterzijde door mij
uitvoerig ingevulde schadeformulier opnieuw moeten
inleveren, omdat het niet bij jullie was binnengekomen.
Door mij per post en 2x per mail ingezonden en nu bij de
derde poging blijkbaar pas ontvangen of teruggevonden.
Op mijn vraag om verheldering is niet gereageerd tot nu toe.
Ik ben benieuwd.

Jan uit Wanssum, 22 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat vervelend dat het schadeformulier meerdere malen niet goed was aangekomen. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je over de stand van zaken te informeren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 november 2022

Prima geholpen binnen de grenzen van wat er aan informatie verstrekt mocht worden.

Wim uit Utrecht, 22 november 2022

Prettig en adequaat geholpen en altijd goed bereikbaar!

Mac uit Werkendam, 22 november 2022

zeer tevreden

dick uit Barendrecht, 22 november 2022

Helemaal top de auto ziet weer uit als niet via het aangesloten schade herstel bedrijf ook een gratis leenauto en GEEN eigen risico. Top geregeld

Edwin uit Heerlen, 22 november 2022

Correct, snel en foutloos afgehandeld.

Herman uit Vaassen, 22 november 2022

gewoon goed!

Raid uit Nieuwegein , 22 november 2022

Klantgericht, vriendelijk, geduldig.

a.c. uit Den Haag, 22 november 2022

Zowel aan de telefoon als in de mail vriendelijke mensen die me duidelijk verteld hebben hoe alles geregeld gaat worden en wat voor mij de consequenties van de aanrijding zijn.

Hanny uit Huissen, 22 november 2022

Ik heb mijn schade gemeld... al in februari 2022 en op jullie eerste reactie extra info toegestuurd....maar het is al maanden muisstil.
Ook op aanvullende verzoeken geen enkel antwoord.

Kees uit Breda, 22 november 2022

Bedankt voor je review. We vinden jammer om te lezen dat je de mails van ons Schadeteam niet hebt ontvangen. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk opnieuw contact met je op om voor opheldering te zorgen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 november 2022

Goed contact via mail

Hans uit Duiven, 22 november 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail