Promovendum ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten.
Heeft u een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Promovendum
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit 31316 klantervaringen.

8,7
average-image

Prima geholpen, zeer voorkomend.

uit Leiderdorp 2 juli 2020

Nou bedankt voor uw bericht; maar vlgs. mij was toen niet duidelijk dat dat maar voor 2 maanden gold en dan nu alleen nieuwe verzekerden, wordt er niet bijgezegd in de reclame! M.a.w. nou misleiding wil ik niet zeggen, maar zit er niet ver vanaf.

uit Emmen 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

In m'n mail vroeg ik hoe ik de verblijfkosten moet opgeven van 2 mei tot 13 juli omdat ik niet kon vertrekken. Maar ik kreeg alleen van u de informatie dat er 7 dagen √° 50 euro wordt vergoed. Dit lijkt mij geen goed antwoord. Krijg ik de rest van het verblijf dus niks?

uit Vlaardingen 2 juli 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Excuses dat je niet de volledige informatie van ons hebt gekregen. Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op. Zij informeren je over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Bij contact via e-mail wordt helemaal geen antwoord gegeven op de vraag die wordt gesteld. Er wordt antwoord gegeven op een vraag die niet is gesteld...

uit Teteringen 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring met de Service niet positief was! Wij nemen graag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Zeer klantvriendelijk en geduldig.

uit LEIDEN 2 juli 2020

Mijn stormschade aan de overkapping is prima opgelost. Wat ik wel als opmerking heb, is dat wanneer je de stukken, zoals foto’s en nota’s instuurt, daarop geen, danwel veel later een reactie komt. Een tussenbericht is echt klantvriendelijk(er). Het blijft nu gissen of de stukken wel zijn ontvangen en voldoende zijn voor de afhandeling van het dossier.

uit Zundert 2 juli 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij sturen jouw feedback door naar de afdeling Schade Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020