Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snel geholpen met aanpassen van verzekering. Werd meteen geïnformeerd over het verschil in premie en evt aanvullende modules.

Remco uit Eindhoven, 9 augustus 2022

Geweldig

Michelle uit Voorthuizen, 8 augustus 2022

Proactief premie verlaagd. Bedankt

David uit Hilt, 8 augustus 2022

In 2018 kwamen wij voor het eerst in contact met de verzekeringsadviseur en verzekerden wij onze voertuigen tot begin van dit jaar.

Haar klantvriendelijkheid en service heeft ons doen besluiten om wederom een voertuig en 2 andere verzekeringen bij Promovendum onder te brengen.

Verzekeringsadviseur, dankjewel ga zo door en tot het volgende contact :-))

Sanjay uit Rotterdam, 8 augustus 2022

Vriendelijk en snelle verwerking van mijn aanvraag (verzekering opzeggen door verkoop auto, en verzekering 2e auto verhogen). Ook fijn dat Promovendum tot en met 20u30 telefonisch bereikbaar is, er was direct een collega beschikbaar.

Yarno uit Fijnaart , 8 augustus 2022

Snelle, prettige service!

Imke uit Vleuten, 8 augustus 2022

Snel, accuraat en duidelijk

Jannie uit Eemnes, 8 augustus 2022

Uiteindelijk gebeurt er wel wat maar het is niet bepaald je van het. Voor een auto schade die ik in april heb aangemeld was ik eind juni toch maar eens na gaan vragen waar de reactie bleef.
Ik doe een navraag op 27 Juni, geen reactie.
Ik doe een navraag op 4 Juli, geen reactie.
Ik doe een navraag op 9 Juli, en dan eindelijk een korte reactie.

Kort daarna wordt de claim toegekend en kan ik even bellen om een afspraak in te plannen. Vervolgens zou je binnen één werkdag een telefoontje moeten krijgen. Drie werkdagen later heb ik nog niks gehoord en doe ik weer navraag. Met het gekregen nummer kan ik dan zelf bellen voor een afspraak.

Ik hoop om verschillende redenen dat ik zo min mogelijk aanspraak hoef te maken op mijn verzekering, ein uiteindelijk is de auto netjes gerepareerd. Maar het is me een raadsel waarom je zo achter je verzekeraar aan moet zitten.

Er kunnen allerlei redenen zijn dat iets langer duurt, maar laat je klant iets wéten.

Louis-Paul uit Amsterdam, 8 augustus 2022

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring! We vinden het vervelend dat je langer op een reactie moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 augustus 2022

Geen lange wachttijd aan de telefoon voordat je te woord wordt gestaan. Telefonisch snel, vriendelijk en correct geholpen!

Ton uit Bunde, 8 augustus 2022

Prima geregeld!

Herman uit Bergen , 8 augustus 2022

Super snel en makkelijk geregeld tegen een zeer scherpe prijs. Vriendelijke adviseur ook, die snel de telefoon opneemt.

Samuel uit Woerden, 8 augustus 2022

Geen gedoe, alle zorg uit handen genomen en meteen duidelijk waar je aan toe bent.

Rudi uit Lichtenvoorde, 8 augustus 2022

Zeer tevreden, totaal ontzorgd!

Rob uit Amersfoort , 8 augustus 2022

Ik ben op een fijne manier te woord gestaan door een sympathieke vrouw. Ze heeft me op de juiste manier geholpen en ben tevreden met de afhandeling

Peter uit Scheemda , 8 augustus 2022

Onze ervaring voor de autoverzekering is prima.
Wij vinden het erg jammer dat we onze caravan en fietsen niet bij jullie kunnen verzekeren. Hierdoor zijn we gebonden aan twee verzekering maatschappijen, dat is minder prettig
Wij zien Uw reactie graag te gemoed.

Tonnie uit Haaksbergen, 8 augustus 2022

de laatste medewerker heeft het goed gedaan .
bij de mensen daarvoor ging het een en ander fout

Coen uit Boskoop, 8 augustus 2022

Netjes geholpen.

Petra uit Ternaard, 8 augustus 2022

Schandalig hoe mijn schade wordt afgehandeld.
Ik had beter verwacht van Promovendum en ga een klacht indienen.
Geen vergoeding terwijl ik 250€ schade heb….

Henk uit Fenkum, 8 augustus 2022

Bedankt voor jouw review. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de uitkomst van jouw schadeafhandeling. Jouw klachtenbehandelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op over jouw review en klacht.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 augustus 2022

Na schade auto perfecte afhandeling

Willem uit Liempde, 8 augustus 2022

Heel snel en prettig de nieuwe auto verzekerd

Gerda uit Haaksberge, 8 augustus 2022

Zeer snel antwoord op mijn vraag

Peter uit Breda, 8 augustus 2022

Goed en snel geholpen

David uit Haaren, 8 augustus 2022

Vlot telefonisch geholpen, mail met gevraagde gegevens meteen verstuurd, deskundig en correct te woord gestaan

Yvo uit Waalwijk , 8 augustus 2022

Na het melden van de door mij ontstaande schade werd ik snel zonder onnodige poespas geholpen.
Prima geregeld bij Promovendum.

Hendrik uit Franeker, 8 augustus 2022

vriendelijke meneer, die luisterend oor heeft voor de klant en duidelijke informatie geeft op de vragen van de klant .

Binnen 5min gebeld en denkt en werkt mee.

een woord TOP!

René uit Rotterdam, 8 augustus 2022

Ik werd uitstekend geholpen, had geen wachttijd aan de telefoon, werd gelijk geholpen mijn vragen waren binnen 5 minuten duidelijk beantwoord.

Louis uit Zeist, 8 augustus 2022

Prima allemaal

Ilonka uit Heerhugowaard , 7 augustus 2022

heel prettig contact. Snel formulier in de mail en duidelijke uitleg.
We zijn net terug van onze vakantie vandaar dat het even duurde voor ik de papieren kon insturen.

Jetty uit Brummen, 7 augustus 2022

zeer positief - kundig en vriendelijk

CArsten uit Klimmen, 7 augustus 2022

Niet ontzorgd waar het gaat om contacten rond vervangend vervoer en het schadeherstelbedrijf. Niet reageren, behalve door het sturen van ontvangstbevestigingen, op vragen en verzoek om contact met schadebehandelaar. Weinig meedenken in oplossingen, niet openstaan voor toelichting en daardoor 'zelf' zaken interpreteren. Contacten verlopen moeizaam: meerdere medewerkers gesproken, maar niemand heeft zicht op volledige dossier en verwijst door naar de volgende die niet aanwezig is ..... Uiteindelijk ook geen resultaat, teleurstellend optreden Promovendum! Positieve uitzondering: de letselschadejurist de wel meedenkt, reageert en actief helpt!

Henk uit Breda, 7 augustus 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We begrijpen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Dat vinden wij jammer om te lezen! Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de situatie op te helderen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 augustus 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail