Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

 

Klant bij Promovendum? 
 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Goed!

henk uit Hengelo, 26 januari 2021

Nog in het proces maar de reactietijd is snel

Stefan uit Soesterberg, 26 januari 2021

Alles topgeregeld door ASN autoschade Gameren!

Antoinette uit Zaltbommel, 26 januari 2021

Goed advies, duidelijke uitleg van de verzekering en het overstapproces. Snelle afhandeling en service om de overstap mogelijk te maken.
Ik zou Promovendum aanbevelen.

Evelien uit Rotterdam, 26 januari 2021

Fijn om te horen! bedankt voor het delen van jouw aanbeveling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2021

snelle en correcte afhandeling van betaling.

ton uit Schaijk, 26 januari 2021

Top! Een proactieve houding die me per jaar ook nog eens meer dan €100,- bespaart. Dank.

Jan uit Nieuwegein, 26 januari 2021

Prettig gesprek en bovenal goed geholpen

Werner uit Zetten, 26 januari 2021

Duidelijke adviezen en goede afhandeling van vragen.

Chris uit Arnhem, 26 januari 2021

Super vriendelijk en snel geholpen

Dennis uit T zand , 26 januari 2021

Opzeggen van vorige verzekering duurde even door bureaucratische problemen, maar op eigen initiatief heeft Promovendum dit netjes en pro-actief opgelost..

Evert uit Eelde, 26 januari 2021

Super geregeld, als het na een uitkeringsaanvraag ook zo gaat ben ik een blijvende klant.

Jan uit Hoofddorp, 26 januari 2021

goede uitleg en meedenken

Martin uit Vlaardingen, 26 januari 2021

tot op heden zeer tevreden

Derk uit Amsterdam, 26 januari 2021

Prima en prettig contact over te vroege factuur en correctie daarvan.

Jan uit Nijmegen, 25 januari 2021

Vriendelijk en vlot.

Marianne uit Zoetermeer, 25 januari 2021

Afhandeling van een door derde veroorzaakte schade is snel en adequaat door Promovendum verzorgd. Prima.

Barend uit Piershil, 25 januari 2021

Goed geholpen. Er gaat wel wat tijd overheen.

Bernadet uit Rotterdam, 25 januari 2021

Snelle in behandeling name en snelle vervolgacties.

Pedro uit Julianadorp, 25 januari 2021

Flexibel omgegaan met ingangsdatum ,
Goed geregeld door medewerker

Ronald uit Cadier en keer , 25 januari 2021

vandaag gebeld, autoverzekering afgesloten, zeer snelle service en prima geregeld alles! Heel tevreden, 1e kennismaking met Promovendum en ik ga overwegen andere verzekeringen ook bij jullie onder te brengen.

Mirjam uit Rockanje, 25 januari 2021

Snelle en vriendelijke en professionele hulp bij afhandeling van autoschade.Helemaal tevreden!

Agnes uit Wijk bij Duurstede, 25 januari 2021

Uitstekende en goede begeleiding

R uit Empel, 25 januari 2021

Goed

Jan uit Delfzijl, 25 januari 2021

Oppakken van schadeclaim was zeer snel afhandeling door het bedrijf die de schade ging verhelpen was niet snel heeft drie weken geduurd expertise ontbrak wat betreft mijn auto Citroën C3 dat was jammer

Joke uit Rotterdam , 25 januari 2021

Fijn dat de afhandeling van het schadedossier snel verliep. Jouw signaal over de hersteller pakken wij verder op, bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2021

Bij de reclame voor promovendum stond batterijen hoortoestel vallen onder de dekking en nu blijkt dat dus niet zo te zijn.

Angelique uit Harmelen, 25 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen contact met je op om te onderzoeken waar en op welke manier je deze reclame hebt gezien. Het is natuurlijk niet fijn als je onjuist bent geïnformeerd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2021

Ik had als nieuwe klant een begroting voor een tandarts behandeling ingediend via de website omdat er op de site geen aparte mogelijkheid was dit in te dienen ter verificatie. Het doel was vooraf te vernemen of dit vergoed zou worden. Toen er geen reactie kwam, toch maar telefonisch contact opgenomen met 078 6481310 Mederwerkster die mij wist te vertellen dat ik inderdaad deze begroting via de mail had kunnen indienen, wat ik ook in het vervolg zal doen. Zij gaf ook antwoord op mijn intrensieke vraag, of deze behandeling in aanmerking kwam voor vergoeding ! dat was volgens haar zo. Kortom daarna ben ik met een gerust hart de behandeling ingegaan. Goed opgelost.!

René uit Naarden, 25 januari 2021

super snel en correct behandeld

Adrie uit Steenbergen , 25 januari 2021

Telefonisch prima geholpen, verdere afhandeling is nog even afwachten.

Piet uit Roermond, 25 januari 2021

Snelle reactie van mw. ik hoop dat de declaratie afdeling nu ook snel reageert.

Rob uit Santpoort , 25 januari 2021

Hartelijk dank voor de leuke attentie na afhandeling van de schade

Janke uit Den Haag, 25 januari 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail