Promovendum ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten.
Heeft u een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Promovendum
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit 23789 klantervaringen.

8,9
average-image

Goed en correct te woord gestaan. Snel gevraagde informatie gekregen.

uit BERGSCHENHOEK 22 maart 2019

Een prompte afwikkeling van een declaratie naar aanleiding van een behandeling in het buitenland. Nog niet volledig duidelijk is hoe de opsplitsing heeft plaats gevonden tussen het uitgekeerde bedrag en het deel dat met het eigen risico wordt verrekend.

uit landgraaf 22 maart 2019

Beste Ton, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op. Zij zullen u verder informeren. 

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 maart 2019

Veel te trage afhandeling

uit Westervoort 22 maart 2019

Beste Michiel, bedankt het delen van uw review. Onze excuses dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken en nemen uw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 maart 2019

2 jaar geleden gewisseld van zorgverzekering. Op aanraden van vrienden naar Promovendum overgestapt. Kreeg nu een flinke rekening van een zorgverlener die geen contract blijkt te hebben met Promovendum terwijl mijn zoon al jarenlang bij die zorgverlener loopt. Compleet gerustgesteld dat we van die rekening in ieder geval 80% uitbetaald krijgen..Gaat wel ten koste van eigen risico echter dat nemen we voor lief. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en een luisterend oor gevonden die je ook meteen geruststeld. Goed bezig Promovendum!

uit Breda 22 maart 2019

De service is goed.
Alleen is het jammer dat jullie vanaf het begin van de verzekering het eigen risico de mensen niet in termijnen laat betalen. Automatische incasso en dan heb je verder geen omkijken. Is voor de mensen die weten dat ze het elk jaar kwijt zijn.

uit Ermelo 22 maart 2019

Beste heer/mevrouw, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 maart 2019

Het was even wennen met de aanpak van de schadeafhandeling van Promovendum, maar achteraf: top service. Auto wordt gehaald waar je ook bent, leen auto, en eigen auto snel weer terug. Ik ben tevreden, ik was het niet gewend, maar Promovendum ontzorgt!

uit Winterswijk 22 maart 2019