Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Net op het randje van de 10 minuten wachten. Uiteindelijk geholpen door een erg vriendelijke en behulpzame medewerkster.

Alain uit Brd, 21 oktober 2021

Goed geholpen. Afwikkeling moet ik nog afwachten

Ahmet uit Tilburg, 21 oktober 2021

Een heel prettig en duidelijk gesprek

JM uit Rotterdam, 21 oktober 2021

Prettig en zeer deskundig geholpen!

Hans uit Roermond , 21 oktober 2021

Ik ben zo goed bijgestaan en daarmee ook erg goed geholpen door u
Ik ben zelfs meer dan tevreden met uw service.

Dank en vriendelijke groet,

Abdel-ilah uit Geleen , 21 oktober 2021

Er zit geen bijlage in deze mail

21-10-2021 12:04


Bijlage toch aanwezig. Excuses!

G. uit Weesp, 21 oktober 2021

Dankjewel voor jouw review. Wij willen leren van jouw feedback en zijn benieuwd hoe wij je alsnog een 5 sterren ervaring kunnen bezorgen. Laat je dat aan ons weten?

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 oktober 2021

Heel vriendelijk te woord gestaan waarbij alle tijd en ruimte werd genomen om vragen te beantwoorden. Vakkundig en eerlijk geadviseerd over de verzekeringsmogelijkheden en randvoorwaarden.

Thijs uit Chaam, 21 oktober 2021

Belachelijk dat ik 7mnd later een afrekening krijg van eerder benutte zorg...

Alex uit Sittard, 21 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Ik begrijp dat je het liefst zo snel mogelijk een afrekening van zorg ontvangt, maar hierin zijn wij afhankelijk van de verwerkingssnelheid van jouw zorgverlener. Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact op om dit verder toe te lichten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 oktober 2021

Duidelijk antwoord op mijn vraag, proactief nadere toelichting hoe promovendum omgaat met Bonus Malus.

Christiaan uit Hilversum, 21 oktober 2021

adequate snelle duidelijke afwikkeling, bedankt

martin uit Wellseind, 21 oktober 2021

very great customer service!

Tal uit Enschede, 21 oktober 2021

Erg fijn en concreet gesprek gehad met de adviseur. Alle verzekeringen over naar Promovendum, zelfde of betere dekking tegen een veel scherpere premie.

Lennard uit Rhenen, 21 oktober 2021

Prima. Adequaat, ter zake doende

R. S. uit Rosmalen, 21 oktober 2021

Super! Heldere communicatie en service zelfs buiten kantoortijd!

Charlotte uit Den Haag, 20 oktober 2021

Goed en duidelijk geholpen

Roel uit Mijnsheerenland, 20 oktober 2021

Fijn contact, vriendelijk, meedenkend en ongedwongen

Harm uit Beek en Donk, 20 oktober 2021

Prima snelle afwerking van de schade aan de auto. Alles goed geregeld ook vervangend vervoer was perfect.

Eric uit Mijdrecht, 20 oktober 2021

Korte wachttijd aan de telefoon.
Je wordt vakkundig te woord gestaan.
Bijna tegelijkertijd krijg je de bevestiging per email.
Het ging om een wijziging in mijn autoverzekeing.
Ik heb 5 verzekeringen bij Promovendum
en ben zeer tevreden over deze maatschappij.

Toine uit Groesbeek, 20 oktober 2021

Goede en snelle afhandeling

Peter uit Purmerend, 20 oktober 2021

vriendelijk, duidelijk, super snel geregeld.

Arjan uit Haarlem, 20 oktober 2021

Klacht goed opgelost.

Pieter uit Amsterdam, 20 oktober 2021

Fijn geholpen, korte lijntjes. Prettig telefoongesprek en keurig alles per mail bevestigd conform afspraak.

Tessa uit ‘s-Gravenzande, 20 oktober 2021

goede service

Naki uit Arnhem, 20 oktober 2021

De reisschade die ik 28 juni 2021 meldde is op dit moment nog niet correct afgehandeld. Na mijn zorgvuldig opgestelde opgave van de vermiste artikelen werd het merendeel van de goederen tot € 0,-- afgeschreven en slechts klein deel van de totale schade vergoed.
De reiskosten van mijn gedwongen terugkeer naar huis van de buitenlandse bestemming werden niet vergoed. Na mijn bezwaren en eigen berekening van de restwaarde van mijn goederen werd aanvullend uitgekeerd. Bijna 4 weken geleden heb op het mijn laatste verzoek om de kosten van terugkeer volgens de regels van de verzekeringsvoorwaarden te vergoeden nog geen reactie ontvangen. De trage afhandeling en het getouwtrek over het uit te keren schadebedrag geven me geen goed gevoel bij een eventuele schademelding bij één van de andere 5 schadeverzekeringen die ik bij Promovendum heb ondergebracht.

Ton uit Haarlem, 20 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Uiteraard is het niet gelopen zoals het hoort te gaan. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2021

Snel en correct

Jeoffrey uit Rotterdam, 20 oktober 2021

Direct geholpen door vriendelijke medewerkster en het aanpassen van mijn polis was binnen een kwartier geregeld. Fijne service!

Michelle uit Maastricht, 20 oktober 2021

Lopende verzekeringen doorgenomen en waar nodig aangepast. Zeer hulpvaardige en vriendelijke Promovendum medewerkster

Guus uit Eemnes , 20 oktober 2021

Super snel en duidelijk

Saad uit Schoonhoven, 20 oktober 2021

Via de e-mail en chat kreeg ik niet direct response. Maar na een telefoontje heeft jullie medewerkster het direct opgepakt en afgehandeld.
Supertevreden over de duidelijke communicatie en snelle afhandeling!

Arnoud uit Almelo, 20 oktober 2021

Wat leuk om te lezen dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen! Dat je via de e-mail en de chat niet direct response kreeg is uiteraard niet hoe het hoort. Deze feedback zetten wij dan ook direct door naar de juiste afdeling. Uiteraard zijn wij blij dat de verdere communicatie met onze medewerker als positief is ervaren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2021

Super vriendelijk en service gericht gesprek gehad.
Alles snel en naar tevredenheid geregeld!

Manon uit Loenen, 20 oktober 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail