Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

Ben je al klant?

We plaatsen alleen ervaringen van klanten.

 

Deel jouw ervaring

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Een ongeval geeft stress, ook al ben je niet de veroorzaker, zal het allemaal goed aflopen. Het contact met Promovendum was ontzorgend. Dat was een opsteker. Snelle afhandeling. Bedankt.

Ad uit Den Haag, 16 april 2021

Zeer tevreden!!!
Snelle behandeling!

Beti uit Honselersdijk , 16 april 2021

Goed geholpen.Geen lange wachttijden aan de telefoon!

Jan uit Enkhuizen , 16 april 2021

Ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan

W uit Hengelo, 16 april 2021

Mijn vraag snel correct dus prima beantwoord !

Ben uit Voorschoten, 16 april 2021

prima

ariena uit Dordrecht, 16 april 2021

Snel een goed antwoord op mijn vraag, top

Belinda uit Rotterdam, 16 april 2021

Door een domme actie van mij was de automatische betaling van mijn polis niet mogelijk geworden. Probleem is in harmonie opgelost. PERFECT

Maarten uit Eethen (nb), 16 april 2021

Uw collega snapt blijkbaar mijn zeer duidelijke uitleg (tot 2x toe) niet. Een antwoord op mijn eenvoudige vraag heb ik nu nog steeds niet. Ik probeer het nog 1 maal anders laat ik mijn auto's wel ergens anders verzekeren.

Ans uit Alkmaar, 16 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met mijn vraag.

Rob uit Dalfsen, 16 april 2021

Fijne en doelgerichte hulp bij een schade ongeval .

JF uit Elst (gld), 16 april 2021

Zeer vlotte afhandeling bij de overstap met bijna alle verzekeringen naar Promovendum. Alles is in duidelijke taal gecommuniceerd. Ik ben er blij mee en heb het vertrouwen dat m’n verzekeringen op een goede plek zitten.

Greet uit Harderwijk, 16 april 2021

Slecht antwoord zonder goede oplossing.
Juiste rubriek: declaratie Zorgkosten

Koen uit Santpoort Zuid, 16 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Zeer klantvriendelijk en duidelijk.

Paul uit De Meern, 16 april 2021

Ik ben verkeerd geïnformeerd en geadresseerd. Nu wil de verzekeringsmaatschappij de gemaakte fout niet zelf herstellen.

Miraine uit Huizen, 16 april 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Duidelijk antwoord gekregen, snel opgelost.

Kelly uit Eindhoven, 16 april 2021

Beetje lange wachttijd maar daarna prima geholpen!

Diana uit Ermelo, 16 april 2021

goed maar vooral vriendelijk geholpen.

Dirk uit Rotterdam, 16 april 2021

Snelle reactie

Henk uit Garrelsweer, 15 april 2021

Top geholpen en te woord gestaan door de adviseur.

Martijn uit Nijmegen, 15 april 2021

Vriendelijk geholpen en snel en goed klaar

Arie uit Nieuwkoop, 15 april 2021

Vriendelijk geholpen en snel en goed klaar

Arie uit Nieuwkoop, 15 april 2021

Accurate en snelle info over de afwerking van een autoschade.
Het met Promovendum samenwerkende autoschadebedrijf belde binnen het uur voor nadere informatie en het maken van een afspraak.

Geert uit Roermond, 15 april 2021

snel en effectief geregeld.
Super !!

Dirk uit Goor, 15 april 2021

Correct en snel afgehandeld, vriendelijke en met kennis van zaken sprekende medewerkster

Ad uit Beek en Donk, 15 april 2021

Schade erg laat gemeld doordat deze pas maanden na gebeuren werd opgemerkt - Eea werd keurig door Promovendum afgehandeld, waarvoor dank en hulde!

Theo uit Achterveld, 15 april 2021

Zeer net aanbod gehad voor mijn autoverzekering.
Mijn contactpersoon heeft mij snel en heel erg netjes geholpen.
Goede service!

Jos uit Roermond, 15 april 2021

Super geregeld, de schade is netjes afgehandeld en perfect geregeld d.m.v. leenauto.

ronald uit Almere, 15 april 2021

Een echt slechte service vind je hier.
Je mag 2 maanden wachten op een reactie, daarnaast zijn ze erg onvriendelijk en onprofessioneel.

Felicia uit Oosterhout, 15 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Gaat wel

Frank uit Tilburg, 15 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 april 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail