Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer fijn telefoongesprek met de Schadebehandelaarster. De schade is nog niet afgehandeld, maar er is heldere en vriendelijke communicatie over de vervolgstappen.

Anne uit Tilburg, 28 november 2022

Fijne uitleg!

Anouska uit Amsterdam , 28 november 2022

Zoals altijd prima service van Promovendum

Hendrik uit Hoofddorp, 28 november 2022

Contact ging vlekkeloos

Bülent uit Rotterdam , 28 november 2022

duidelijke en vakkundige informatie in prettig gesprek

Maarten uit Eindhoven, 28 november 2022

Fijn gesprek en snel geregeld!

Brigitte uit Hall, 28 november 2022

Supersnelle service. Fantastisch geholpen! De Schadebehandelaarster hielp me top.

Miranda uit Gorinchem , 28 november 2022

Snel en goed geholpen, erg fijn!

Juultje uit Rosmalen, 28 november 2022

prima.

: Wilfred-Leonard: uit Elburg, 28 november 2022

Alarmservice stuurt me het bos in: ik meld zaterdagochtend een ruitschade en mag me maandag melden bij ASN Utrecht. Ik vraag expliciet naar Carglass maar die staat niet in haar lijstje. Ergens anders repareren zou niet gratis zijn, ASN wel.
Maandag bij ASN: nee, u moet echt naar Carglass!!! Ze helpen me netjes met een noodreparatie maar ik heb dus het hele weekend een kapotte auto gehad. En dan in de mail de volgende onbegrijpelijke zin:
Ruitreparatie bij Autotaalglas of Carglass is voor u gratis en heeft geen gevolgen voor uw bonus/malus-trede. Op ruitvervanging bij Autotaalglas of Carglass geldt een verlaagd eigen risico van € 75,-.
75 euro is NIET gratis. Of moet je hoger opgeleid zijn om dat te geloven....

Arjan uit Utrecht, 28 november 2022

Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met onze Alarmcentrale niet positief is geweest. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw review mee in ons verbeterproces. De ruitreparatie bij Autotaalglas of Carglass is gratis en valt onder de dekking. Het eigen risico van €75,- geldt op een ruitvervaging bij Autotaalglas of Carglass. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 november 2022

Snel, vriendelijk en goed met mijn situatie meegedacht. Zo goed zelfs dat mijn partner ook is overgestapt naar Promovendum!

Rob uit Landgraaf, 28 november 2022

Slechte communicatie, geen reactie op vragen. Aangegevn reactietermijn wordt niet gehaald en wordt langer gedurende het proces.

Vincent uit Amersfoort , 28 november 2022

Bedankt voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat je langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen, helaas is dat niet gelukt. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 november 2022

Goed gesprek met duidelijke afspraken. Mijn eigen haast bij de afwikkeling was ook merkbaar bij de medewerker.

Paul uit Bedum , 28 november 2022

Prima te woord gestaan, tijd werd goed genomen om mijn vraag uit te zoeken en te beantwoorden.

Niels uit Oldenzaal, 28 november 2022

Prima geholpen!

Jaap uit Capelle a/d IJssel, 28 november 2022

ik ben echt blij met myn verzekering en ik ben al aantal jaren verzekerd by promovendum auto verzekering.

mustafa uit Rotterdam Zuid, 27 november 2022

Waardeloos. Binnen 2 weken na schade expertise zou ik uitslag vernemen. We zijn 2,5 maand verder na wel 8 telefoontjes. Nu pas expertiserapport ontvangen. Ik twijfel of ik verder wil met Promovendum.

Tom uit Maastricht, 27 november 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! We begrijpen dat je niet positief bent over de afhandeling van jouw schade. Dit zien we uiteraard graag anders. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 november 2022

Van mijn auto was 's nachts de linker voorruit ingeslagen.
De schade gemeld bij Promovendum.
De schadeafhandeling is vervolgens zeer soepel verlopen, het gecontracteerde schadebedrijf had de schade al gerepareerd voordat alle formaliteiten afgerond waren.
5 sterren waard !

Gerard uit Breda, 27 november 2022

In het verleden toen ik nog studeerde (lang geleden) was ik al tevreden over Promovendum, maar dit keer heeft de afhandeling van een annulering alle verwachtingen overtroffen. De reden voor een annulering zijn eigenlijk nooit leuk en je boekt geen vakantie met het idee dat je wilt annuleren. Dus toen ik om gezondsheidsredenen moest annuleren, trof ik niet alleen een meedenkende werknemer (het juiste formulier werd direct meegestuurd bijvoorbeeld), maar ook een luisterend oor. De bos bloemen die ik later ontvangen heb, hebben echt mijn dag gemaakt. Dit was totaal niet nodig, maar soms is dat precies wat een mens nodig heeft: een lief gebaar van een volledig vreemde: Top! Nogmaals mijn dank!

Anne Marie uit Voorhout, 26 november 2022

vriendelijk, duidelijk gesprek. Goed geholpen

lesley uit Krimpen aan de Lek, 26 november 2022

Twee jaar geleden ben ik overgestapt omdat ze 25% korting geven. Ik kwam er pas later achter dat die verzekering toch 25% duurder is dan andere. Ze beweren dat ze verzekeringen bieden voor hoogopgeleiden. Dat zou een lager risico moeten zijn, maar ze zijn nog steeds duurder. Toen ik een andere auto wilde verzekeren, kon dat niet door een combinatie van schadevrije jaren en autovermogen! Ik had nog nooit een verzekeringsclaim ingediend. Ik zal promovendum niet aanbevelen.

JJ uit Bennekom, 26 november 2022

Hartelijk dank voor jouw review! Wij vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Graag zorgen wij voor opheldering en nemen telefonisch contact met je op. Je wordt zo spoedig mogelijk opgebeld door een verzekeringsadviseur.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 november 2022

Helaas een kleine schade gereden. De zaak keurig afgehandeld met uitstekende communicatie

Joek uit De Mortel, 26 november 2022

Zeer goed behandeld tijdens schade afhandeling. Ben zeer tevereden met jullie Services

Nas uit Zevenhuizen , 26 november 2022

Na een eigen schuldschade bleek onze auto economisch total loss. Was een beetje moeilijk om te begrijpen hoe zoiets in elkaar zit, maar na diverse telefoontjes en afwegingen zijn we er met hulp van het aangesloten schadebedrijf van Promovendum de schade expert en de service afdeling van Promovendum, uit gekomen. Door de extreem lage premie bij Promovendum, hadden we onze oude auto toch all-risk verzekerd, wat nu goed uitkwam! Auto netjes gratis afgesleept en we mochten met het uitgekeerde schadebedrag zelf bepalen wat we er mee gingen doen, dus ook de auto zelf maken, dat kwam goed uit. Alles dus prima geregeld, bedankt Promovendum!

Rick uit 't Harde, 25 november 2022

Ik ben keurig en snel geholpen!

Wilma uit Herwen , 25 november 2022

Ik vind het ronduit belachelijk dat ik na 1 maand nog steeds niets heb vernomen over hoe het nu staat met de afhandeling van mijn schade!!!!!!!!! Iemand anders is tegen mijn auto gereden en ik zit nog steeds te wachten totdat ik mijn auto kan laten maken. Ik vind dit niet normaal meer!!!! Mijns inziens kunnen jullie meer doen dan alleen een herinnering naar de tegenpartij sturen. Jullie kunnen ook bellen waar de reactie blijft. Ik hoop snel iets te horen van jullie.

Robert uit Eindhoven, 25 november 2022

Wij waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met ons Schadeteam niet positief is. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de situatie te bespreken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 november 2022

bij schade aan de auto gebeld; auto is weggesleept, gerepareerd en weer thuis gebracht. Zeer tevreden over de prima service en fijne afhandeling. Top!

Henk uit Harkstede, 25 november 2022

Het heeft even geduurd voordat schade aan de auto gerepareerd is, jaar t is fantastisch gedaan,,ik ben heel tevreden

Truus uit Rotterdam , 25 november 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het jammer om te lezen dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Jouw feedback nemen we mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 november 2022

Prima geholpen, zowel telefonisch als per e-mail.
Duidelijke uitleg over de verschillende polissen, efficiënt en snel.

Mat uit Alkmaar, 25 november 2022

Vraag betrof het andermaal zenden groene kaart. Er werd toegezegd e.e.a. Te verzorgen. Was binnen 1 minuut geregeld.

Ben uit Hoorn, 25 november 2022

Wat goed om te lezen dat jouw ervaring met ons Serviceteam zo positief is geweest. Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 november 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail