Over Promovendum - tuinfeest

Klanttevredenheid

Tevreden klanten: dat is onze prioriteit. Jou een glimlach geven, daar werken we dagelijks hard voor. We nemen de tijd voor je en denken graag met je mee. Onze adviseurs hebben de diploma’s die nodig zijn om jou deskundig advies te geven. We zijn altijd nieuwsgierig naar wat je van ons vindt. Dit horen we graag persoonlijk van je. Zo worden wij iedere dag een beetje beter.

 

Deel jouw ervaring

Na telefonisch contact vragen wij hoe jouw ervaring met ons was. Je kunt jouw ervaring ook online achterlaten. Dit kan op een moment dat je dat zelf wilt. Door het delen van jouw ervaring, help je ook andere klanten.

 

Deel jouw ervaring

Bekijk alle reviews

Op onze website vind je niet alleen positieve, maar ook kritische reviews. Met uitzondering van reviews die niet voldoen aan goed fatsoen, wederzijds respect of privacygevoelige informatie bevatten.

 

Bekijk alle reviews

Afbeelding in huis

Afdeling Klanttevredenheid

Wij nemen jouw feedback serieus en gaan hiermee aan de slag. Hier hebben wij zelfs een apart team voor: onze afdeling Klanttevredenheid. Dagelijks monitoren en analyseren zij reviews, complimenten en eventuele klachten. Wat maakt jou en andere klanten enthousiast, of juist minder tevreden?

Barst jij van de goede ideeën?

Glimlachend persoon icoon

Deel jouw feedback met ons

Denk je dat iets eenvoudiger of beter kan op onze website? Of heb je een ander goed idee? We zijn benieuwd! Alle tips, verbeterpunten en suggesties zijn welkom. Zo kunnen we jou nu én in de toekomst zo goed mogelijk te helpen.

 

Deel jouw idee

Tablet icoon

Word lid van ons klantpanel

Klanttevredenheid doet regelmatig tevredenheidsonderzoeken via Research.net. Door te luisteren naar jouw wensen en ideeën, zorgen wij dat onze verzekeringen bij jou blijven passen. Vind jij het leuk om af en toe mee te werken aan onderzoeken via ons klantpanel? 

 

Meld je aan

Mede door jouw feedback verbeterd

Gratis eerste hypotheekgesprek

  • Adres wijzigen toegevoegd aan de online omgeving Mijn Promovendum.
  • Al jouw verzekeringen in één online omgeving zichtbaar.

Contact

Chat Bel Mail