Hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden

Je kent Promovendum misschien wel van onze doelgroep: hoger opgeleiden. Dat is voor ons iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of een havo en vwo-diploma. Met bijna al onze verzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. Onze zorgverzekering is er voor iedereen! Al 345107 klanten kozen voor onze service, lage premie en uitgebreide dekkingen.

Vragen over declareren

Waarom hoger opgeleiden?

Sinds onze oprichting richten wij ons al op hoger opgeleiden. Op basis van schadestatistieken en jarenlange ervaring, zien we dat deze groep minder schade maakt. Op deze manier kunnen wij verzekeringsproducten bieden met een lage premie en uitstekende voorwaarden.

Hoger opgeleid? Iedereen met een afgeronde wo-, hbo-, vwo- of havo-opleiding.

Onze verzekeringen

Auto icoon

Schadeverzekeringen

We zijn misschien wel het meest bekend om onze voordelige autoverzekering. Maar ook voor je reisverzekeringen, woonverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en meer kun je bij ons terecht. Voor deze verzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. 

Koffer zorg icoon

Zorgverzekering

Iedereen is welkom als het gaat om onze zorgverzekering. Hoger opgeleid of niet, jong of oud. Kies voor onze uitgebreide gezinszorgverzekering of voordelige studentenzorgverzekering. Ook de aanvullende zorgverzekeringen zijn er voor iedereen.


Kies je ook voor Promovendum?


Bekijk alle verzekeringen

Contact

Chat Bel Mail