Mensen in keuken

Hoger opgeleiden

Je kent Promovendum misschien wel van onze doelgroep: hoger opgeleiden. Met al onze schadeverzekeringen richten wij ons op deze doelgroep. Dat is voor ons iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of een havo en vwo-diploma. 

Terug naar het begin

Ruim 40 jaar geleden, in 1981, zijn we begonnen als financieel dienstverlener voor mensen in het onderwijs. Dit is door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig richten we ons met onze financiële producten niet alleen maar op mensen die in het onderwijs werken, maar op hoger opgeleiden in het algemeen. En daar staat Promovendum dan ook bekend om! 

Mensen met kleurrijke kleding

Waarom hoger opgeleiden?

Sinds onze oprichting richten wij ons al op hoger opgeleiden. Op basis van onze jarenlange ervaring en onze schadestatistieken weten we dat deze doelgroep minder schade heeft. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeringsproducten bieden met een lage premie én uitstekende voorwaarden.

Hoger opgeleid? Iedereen met een afgeronde wo-, hbo-, vwo- of havo-opleiding.

Mbo niveau 4 diploma? Ook dan ben je welkom

Met onze schadeverzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. Daarom kijken wij bij het afsluiten van een verzekering naar de hoogst afgeronde opleiding. Heb je een mbo niveau 4-, meao- of mts-diploma? Dan kun je je bij ons verzekeren tegen een iets hogere (en toch nog zeer lage) premie. 

Vragen bij acceptatie verzekering

Het is heel gebruikelijk dat een verzekeraar bepaalde vragen stelt bij het aanvragen van een verzekering. Dit worden ook wel acceptatiecriteria genoemd. Zo zijn er bijvoorbeeld verzekeraars waar je je alleen kunt verzekeren als je een bepaald beroep hebt, of wanneer je binnen een bepaalde postcode woont. Wij vragen bij de aanvraag ook naar opleidingsniveau. Gezien ons verleden is het een logische stap om onze schadeverzekeringen aan te bieden aan hoger opgeleiden. 

Onderwijs vinden we belangrijk

Wij vinden dat ook de allerarmsten in deze wereld een kans moeten krijgen op goed onderwijs. Daarom reserveren wij een deel van onze winst voor de financiering van hulpprojecten over de hele wereld. Hiervoor werken we samen met Stichting 't Groenland.

Auto icoon

Onze verzekeringen

We zijn misschien wel het meest bekend om onze voordelige autoverzekering. Maar ook voor je reisverzekeringen, woonverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en meer kun je bij ons terecht. Met deze verzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. 

 

Bekijk alle verzekeringen

Contact

Chat Bel Mail