Mensen in keuken

Hoger opgeleiden

Je kent Promovendum misschien wel van onze doelgroep: hoger opgeleiden. Dat is voor ons iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of een havo of vwo-diploma. Op deze pagina leggen we uit waarom we dat doen.

Mensen met kleurrijke kleding

Waarom hoger opgeleiden?

Vanaf onze oprichting richten wij ons al op een specifieke doelgroep. Toen waren dat nog mensen werkzaam in het onderwijs. Nu richten we ons op hoger opgeleiden in het algemeen. Op basis van schadestatistieken en jarenlange ervaring, zien we dat deze groep minder schade heeft. Op deze manier kunnen wij verzekeringsproducten bieden met een lage premie én uitstekende voorwaarden!

Hoger opgeleid? Iedereen met een afgeronde wo-, hbo-, vwo- of havo-opleiding.

Minimale opleidingseisen

Met onze schadeverzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. Daarom kijken wij bij het afsluiten van een verzekering naar de hoogst afgeronde opleiding. Heb je een mbo4-, meao- of mts-diploma? Dan kun je je bij ons verzekeren tegen een iets hogere (en toch nog zeer lage) premie. 

Onze verzekeringen

Auto icoon

Schadeverzekeringen

We zijn misschien wel het meest bekend om onze voordelige autoverzekering. Maar ook voor je reisverzekeringen, woonverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en meer kun je bij ons terecht. Met deze verzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. 

Koffer zorg icoon

Zorgverzekering

Iedereen is welkom als het gaat om onze zorgverzekering. Goed om te weten: vanaf 2022 kan je voor jouw zorgverzekering terecht bij VGZ. Wij gaan ons richten op schadeverzekeringen, zoals de auto- of reisverzekering. Wil je hier meer over weten? Bekijk deze pagina


Kies je ook voor Promovendum?


Bekijk alle verzekeringen

Contact

Chat Bel Mail