inboedelverzekering

Over Promovendum

Promovendum in het kort? Lage premies én kwaliteit. Sinds onze oprichting 10 jaar geleden, richten wij ons al op de doelgroep hoger opgeleiden. Waarom lees je op deze pagina. En we vertellen je meer over wat we doen, en wat jij van ons kan verwachten.

Waar ken je ons van?

Hoger opgeleid icoon

Hoger opgeleiden

Waarom hoger opgeleiden? Dat antwoord is simpel. Deze doelgroep maakt minder schade. Dat zien we terug in onze statistieken. Daarom kunnen we verzekeringen bieden met een extra lage premie en uitstekende voorwaarden. Hoger opgeleid is voor ons: iedereen met een wo-, hbo-, vwo- of havo-diploma. Onze zorgverzekeringen zijn er voor iedereen. 

Kortingspercentage icoon

Altijd een scherpe premie

Je kent ons misschien het best van onze autoverzekering. We bieden klanten die overstappen een 25% lagere premie dan ze betalen bij hun huidige verzekeraar. Maar ook voor al onze andere verzekeringen krijg je altijd een scherpe premie. En we zijn van meer markten thuis: Promovendum biedt ook hypotheken tegen de laagste rente, via ons zusterbedrijf Academica.  

Vijf sterren icoon

Kwaliteit

Sluit je een verzekering af? Dan wil je vertrouwen op uitstekende voorwaarden. Daarvoor zit je bij Promovendum goed. Onze verzekeringen zijn zeer uitgebreid. De dekkingen stemmen we af op de wensen van hoger opgeleiden. Wil je persoonlijk advies? Dan kun je bij onze adviseurs terecht. Bel 078 648 13 13 van maandag - vrijdag van 8:30 - 20:30. 

Dit vinden we belangrijk

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Jou als klant blij maken, dat vinden wij belangrijk! Onze hele organisatie is hierop ingericht. Service staat bij ons op nummer 1. Daar werken alle afdelingen hard voor. En heb je toevallig toch een verbeterpunt? Dan hebben we een aparte afdeling Klanttevredenheid. Geef feedback aan ons door, dan krijg je altijd een inhoudelijke reactie. Je kunt ook jouw ervaring doorgeven op de website.  

Goede doel

De wereld om ons heen

Niet iedereen heeft toegang tot educatie. Wij vinden het belangrijk dat voor de allerarmsten in deze wereld kans moet zijn op scholing, en natuurlijk goede zorg. Promovendum reserveert een deel van haar winst voor de financiering van hulpprojecten over de hele wereld. Zoals de bouw van scholen, kindertehuizen en hospitalen. Benieuwd? Lees meer op deze pagina

Jou blij maken met goede service, dat vinden wij belangrijk!

Afbeelding in huis

Benieuwd naar onze klantervaringen?

Promovendum is een handelsnaam van CAK Volmacht B.V. KvK-nummer 23078337, daarnaast is de B.V. geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Contact

Chat Bel Mail