Mensen op de bank in woonkamer

Over Promovendum

Promovendum in het kort? Lage premies én kwaliteit. Sinds onze oprichting 10 jaar geleden, richten wij ons al op de doelgroep hoger opgeleiden. Waarom lees je op deze pagina. We vertellen je ook wat we doen, én wat jij van ons kan verwachten.

Waar ken je ons van?

Hoger opgeleid icoon

Hoger opgeleiden

Vanaf onze oprichting richten we ons al op een specifieke doelgroep. Toen waren dat nog mensen werkzaam in het onderwijs. Nu richten we ons op hoger opgeleiden in het algemeen. In onze statistieken zien we dat deze doelgroep minder schade maakt. Zo kunnen we verzekeringen bieden met een lage premie én uitstekende voorwaarden. Hoger opgeleid is voor ons: iedereen met een wo-, hbo-, vwo- of havo-diploma.

Kortingspercentage icoon

Altijd een scherpe premie

Je kent ons misschien het best van onze autoverzekering. We bieden klanten die overstappen een 25% lagere autopremie dan ze betalen bij hun huidige verzekeraar. Maar ook voor al onze andere verzekeringen krijg je altijd een scherpe premie. En we zijn van meer markten thuis: Promovendum biedt ook hypotheken tegen de laagste rente. Dat doen we via ons zusterbedrijf Academica.  

Vijf sterren icoon

Kwaliteit

Sluit je een verzekering af? Dan wil je vertrouwen op uitstekende voorwaarden. Daarvoor zit je bij Promovendum goed. Onze verzekeringen zijn zeer uitgebreid. De dekkingen stemmen we af op de wensen van hoger opgeleiden. Wil je persoonlijk advies? Dan kun je bij onze adviseurs terecht voor een persoonlijk adviesgesprek. Bel 078 648 13 13 van maandag - vrijdag van 8:30 - 20:30. 

Dit vinden we belangrijk

Twee vrolijke mensen

Klanttevredenheid

Jou als klant blij maken, dat vinden wij belangrijk! Onze hele organisatie is hierop ingericht. Service staat bij ons op nummer 1. Daar werken alle afdelingen hard voor. En heb je toevallig toch een verbeterpunt? Dan hebben we een aparte afdeling Klanttevredenheid. Geef feedback aan ons door, dan krijg je altijd een inhoudelijke reactie. Je kunt ook jouw ervaring doorgeven op de website.  

Kinderen in Afrika

De wereld om ons heen

Niet iedereen heeft toegang tot educatie. En al vanuit onze ontstaansgeschiedenis hechten wij veel waarde aan onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat er ook voor de allerarmsten in deze wereld kans moet zijn op scholing, en natuurlijk goede zorg. Promovendum reserveert een deel van haar winst voor de financiering van hulpprojecten over de hele wereld. Zoals de bouw van scholen, kindertehuizen en hospitalen. Benieuwd? Lees meer op deze pagina

Collega's Promovendum juichen

(Door)groeien en ontwikkelen

Niet alleen voor klanten, maar ook voor onze collega’s willen we het beste. Dagelijks dagen we onszelf uit en grijpen we kansen. Stilstaan daar doen we niet aan, we blijven altijd groeien en ontwikkelen. Daarom stimuleren we ook onze collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Intern zijn inmiddels veel collega’s van functie gewisseld, doorgroeiers noemen we dat. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. Zin om mee te groeien met Promovendum? Bekijk onze vacatures.

Onze verzekeringen

Auto icoon

Schadeverzekeringen

Veel klanten stappen naar ons over voor onze voordelige autoverzekering. Ook voor je reisverzekeringen, woonverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en meer kun je bij ons terecht. Met deze verzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. 

Koffer zorg icoon

Zorgverzekering

Iedereen is welkom als het gaat om onze zorgverzekering. Goed om te weten: vanaf 2022 kan je voor jouw zorgverzekering terecht bij VGZ. Wij gaan ons richten op schadeverzekeringen, zoals de auto- of reisverzekering. Wil je hier meer over weten? Bekijk deze pagina

Jou blij maken met goede service, dat vinden wij belangrijk!

Mensen op de grond in huis

Benieuwd naar onze klantervaringen?

Promovendum is een handelsnaam van CAK Volmacht B.V. KvK-nummer 23078337, daarnaast is de B.V. geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Contact

Chat Bel Mail