Mensen op de bank in woonkamer

Over Promovendum

Promovendum in het kort? Lage premies én kwaliteit. Wij richten ons op de doelgroep hoger opgeleiden. Waarom lees je op deze pagina. We vertellen je ook wat we doen, én wat jij van ons kan verwachten.

Waar ken je ons van?

Hoger opgeleid icoon

Hoger opgeleiden

Vanaf onze oprichting richten we ons al op een specifieke doelgroep. Toen waren dat nog mensen werkzaam in het onderwijs. Nu richten we ons op hoger opgeleiden in het algemeen. In onze statistieken zien we dat deze doelgroep minder schade heeft. Zo kunnen we verzekeringen bieden met een lage premie én uitstekende voorwaarden. Hoger opgeleid is voor ons: iedereen met een wo-, hbo- (bachelor of associate degree), mbo-4-, vwo- of havo-diploma.

Spaarvarken icoon

Altijd een scherpe premie

Je kent ons misschien het best van onze autoverzekering. We bieden klanten die overstappen een 20% lagere autopremie dan ze betalen bij hun huidige verzekeraar (zie voorwaarden). Maar ook voor al onze andere verzekeringen krijg je een scherpe premie. En we zijn van meer markten thuis: Promovendum biedt ook hypotheken tegen de laagste rente. Dat doen we via ons zusterbedrijf Academica.

 

Vijf sterren icoon

Kwaliteit

Sluit je een verzekering af? Dan wil je vertrouwen op uitstekende voorwaarden. Daarvoor zit je bij Promovendum goed. Onze verzekeringen zijn zeer uitgebreid. De dekkingen stemmen we af op de wensen van hoger opgeleiden. Wil je persoonlijk advies? Dan kun je bij onze adviseurs terecht voor een persoonlijk adviesgesprek. Bel 078 648 13 13 van maandag - vrijdag van 8:30 - 20:30. 

 

Dit vinden we belangrijk

Twee vrolijke mensen

Klanttevredenheid

Jou als klant blij maken, dat vinden wij belangrijk! Onze hele organisatie is hierop ingericht. Service staat bij ons op nummer 1. Daar werken alle afdelingen hard voor. En heb je toevallig toch een verbeterpunt? Dan hebben we een aparte afdeling Klanttevredenheid. Geef feedback aan ons door, dan krijg je altijd een inhoudelijke reactie. Je kunt ook jouw ervaring doorgeven op de website.  

Kinderen in Afrika

De wereld om ons heen

Niet iedereen heeft toegang tot educatie. En al vanuit onze ontstaansgeschiedenis hechten wij veel waarde aan onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat er ook voor de allerarmsten in deze wereld kans moet zijn op scholing, en natuurlijk goede zorg. Promovendum reserveert een deel van haar winst voor de financiering van hulpprojecten over de hele wereld. Zoals de bouw van scholen, kindertehuizen en hospitalen. Benieuwd? Lees meer op deze pagina

Collega's Promovendum juichen

(Door)groeien en ontwikkelen

Niet alleen voor klanten, maar ook voor onze collega’s willen we het beste. Dagelijks dagen we onszelf uit en grijpen we kansen. Stilstaan daar doen we niet aan, we blijven altijd groeien en ontwikkelen. Daarom stimuleren we ook onze collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Intern zijn inmiddels veel collega’s van functie gewisseld, doorgroeiers noemen we dat. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. Zin om mee te groeien met Promovendum? Bekijk onze vacatures.

Jou blij maken met goede service, dat vinden wij belangrijk!

Mensen op de grond in huis

Benieuwd naar onze klantervaringen?

Promovendum is een handelsnaam van CAK Volmacht B.V. KvK-nummer 23078337, daarnaast is de B.V. geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Contact

Chat Bel Mail