Mensen rennen naar auto

Autoverzekering kortingsactie 25%

Wil jij minder betalen voor je autoverzekering? Stap over naar Promovendum! Dan verlagen wij de autopremie die je nu ergens anders betaalt met 25%. Net als elke andere verzekeraar, hebben wij een aantal acceptatiecriteria. De belangrijkste vind je hieronder. Goed om te weten: 94% van de aangevraagde autoverzekeringen wordt door ons geaccepteerd!

Onze autopremie 25% voordeliger?

Voorwaarden

Hoger opgeleid icoon

Opleiding

Promovendum richt zich op hoger opgeleiden. Hieronder verstaan wij een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Ook de opleidingen havo en vwo worden door ons geaccepteerd.

Kalender icoon

Leeftijd en schadevrije jaren

Leeftijd in combinatie met het aantal opgebouwde schadevrije jaren, geeft een indicatie van de rijervaring en het schadegedrag van een bestuurder.

Nieuwe auto icoon

Nieuwwaarde auto

Wij accepteren naast de goedkopere- en middenklasse auto, uiteraard ook duurdere auto’s. Exclusieve of hele dure auto’s (zoals een nieuwe Ferrari) kunnen niet bij Promovendum verzekerd worden.

Auto icoon

Gebruik van de auto

Gebruik je jouw personenauto voor jezelf of je gezin, dan verzekeren wij je graag. Als je (met name) goederen of beroepsmatig personen vervoert, kunnen wij je niet altijd verzekeren.

Gereedschap icoon

Combinaties van vermogen en gewicht

Zo vormt een lichte auto met een fors vermogen een ander risico dan een zwaardere auto met datzelfde vermogen.

Kortingspercentage icoon

Deelname aan actie

Heb je in de afgelopen 3 jaar al gebruik gemaakt van onze overstapkorting? Of heb je momenteel jouw autoverzekering ondergebracht bij National Academic? Dan kun je geen gebruikmaken van de korting.

Auto vervangen icoon

Premieberekening

We verlagen jouw autopremie met 25%. Heb je een eenmalige of tijdelijke korting bij je huidige verzekeringsmaatschappij gekregen? Dan is dit uitgesloten van de premieberekening.

Vink icoon

25% lagere premie

We nemen de volgende dekkingen over: WA, WA beperkt casco, Allrisk (volledig casco), schade-inzittendenverzekering, verkeersrechtsbijstand en pechhulp. Je krijgt een 25% lagere premie over deze dekkingen als ze op het polisblad van jouw huidige verzekering staan. De ongevallen inzittendenverzekering krijg je er standaard bij! Dekkingen die we niet aanbieden, nemen we niet over. Het kan voorkomen dat er minimale verschillen zitten in de voorwaarden van jouw verzekering en onze verzekering. 

Euro icoon

Eigen risico

Laat je schade herstellen, dan betaal je geen eigen risico (of 75 euro bij ruitvervanging) als je naar een aangesloten schadehersteller gaat. Anders is het eigen risico bij Promovendum 150 euro. Heb je een hoger eigen risico bij je huidige autoverzekeraar? Dan nemen we dit over en kan dit bedrag dus hoger zijn.

Overstappen loont!

Jouw autopremie met 25% verlagen levert je echt een besparing op. Gemiddeld 125 euro per jaar! En stap je met een tweede autoverzekering over? Dan helemaal! Zie het onderstaande rekenvoorbeeld:

 

Autoverzekering korting rekenvoorbeeld

 

Bereken mijn premie

Zeer tevreden klanten

Check

Altijd lage premies en uitgebreide dekkingen.

Duim omhoog

We scoren hoog op het gebied van klanttevredenheid: 8,3.

Mobiel icoon

24/7 bereikbaar en snelle hulp bij schade. Wij regelen de overstap.

Auto inpakken voor vakantie

Meer weten over onze autoverzekering?

Persoonlijke advies nodig? Bel: 078 648 13 13.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Op deze pagina hebben we de belangrijkste acceptatiecriteria kort toegelicht. Meer weten? Bekijk dan de polisvoorwaarden. Deze zijn altijd leidend.

Contact

Chat Bel Mail