Autoverzekering kortingsactie 20%

Ontvangt iedereen 20% korting?

Wanneer u als hoger opgeleide overstapt naar Promovendum ontvangt u 20% korting op uw huidige autopremie. Net als elke andere verzekeraar, hebben wij een aantal acceptatiecriteria. Hieronder leest u de belangrijkste. Goed om te weten: 94% van de aangevraagde autoverzekeringen wordt door ons geaccepteerd.Opleiding

Promovendum richt zich op hoger opgeleiden. Hieronder verstaan wij een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Ook de opleidingen havo en vwo worden door ons geaccepteerd.

Leeftijd en schadevrije jaren

Leeftijd in combinatie met het aantal opgebouwde schadevrije jaren geeft een indicatie van de rij-ervaring en het schadegedrag van een bestuurder.

Nieuwwaarde auto

Wij accepteren naast de goedkopere- en middenklasse auto uiteraard ook duurdere auto’s. Exclusieve (zoals een nieuwe Ferrari) of hele dure auto’s kunnen echter niet bij Promovendum verzekerd worden.

Wilt u uw auto bij Promovendum verzekeren of heeft u vragen over onze acceptatievoorwaarden?
Onze adviseurs helpen u graag: 078 648 13 13.

Gebruik van de auto

Gebruikt u uw auto voor uzelf of uw gezin, dan verzekeren wij u graag. Als u (met name) goederen of beroepsmatig personen vervoert, kunnen wij u niet altijd verzekeren.

Combinaties van vermogen en gewicht

Zo vormt een lichte auto met een fors vermogen een ander risico dan een zwaardere auto met datzelfde vermogen.

Deelname aan actie

U kunt 1 keer per 3 jaar deelnemen aan de 20% kortingsactie. Heeft u uw autoverzekering momenteel ondergebracht bij National Academic? Dan is de kortingsactie niet van toepassing.

Verzekeringsvoorwaarden

Op deze pagina hebben we de belangrijkste acceptatiecriteria kort toegelicht. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de polisvoorwaarden. Deze zijn altijd leidend.

Uw overstap

Geen zorgen! Die is in 3 minuten geregeld. Uw huidige autoverzekering zeggen wij gratis voor u op. Zo is uw auto geen moment onverzekerd.


Bekijk ook