Mensen rennen naar auto

Overstappen autoverzekering: in 3 stappen!

Wil je minder betalen voor jouw autoverzekering? Dat kan! Stap over naar Promovendum en wij verlagen de autopremie die je elders betaalt met 25% (zie voorwaarden). Bereken gelijk je premie óf lees hoe eenvoudig het overstappen is.

Autoverzekering overstappen? Zo eenvoudig is het!

1. Bereken je autopremie


Vul jouw kenteken in, klikken maar en je weet jouw nieuwe premie! En daar word je blij van. Wij zijn namelijk standaard 20% voordeliger dan andere autoverzekeraars. 

2. Vraag autoverzekering aan


Kies de dekking die je wilt, vul de gevraagde gegevens in en je autoverzekering is aangevraagd. Hallo lagere autopremie!

3. Wij regelen de overstap!


Zodra jouw aanvraag binnen is, regelen wij de rest. Wij zeggen je oude autoverzekering voor je op en zorgen dat jouw nieuwe autoverzekering op tijd ingaat. Zo is je auto geen moment onverzekerd!

Auto inpakken voor vakantie

Daarom overstappen naar Promovendum:

  • Lage premie én uitgebreide dekkingen
  • Inzittendenverzekering cadeau
  • Klantenservice waar je blij van wordt
  • Autoschade? Gratis leenauto!
  • Ruitschade? Op locatie naar wens hersteld!

Overtuigd? Stap vandaag nog over!

Goed om te weten: 94% van de aangevraagde autoverzekeringen accepteren we. Is jouw nieuwe Promovendum premie online niet 25% voordeliger en voldoe je wel aan de actievoorwaarden? Bel ons op 078 648 13 13 en dan verlagen we onze premie alsnog!

 

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail