Mensen rennen naar auto

Autoverzekering dekkingen

Kies Promovendum! Naast onze lage autopremie, bieden we uitstekende voorwaarden. Zo kun je profiteren van onze thuisbrengservice, gratis leenauto bij schade en onze occasionregeling.

 

Kies je autoverzekering

WA
WA+
Allrisk
Letsel aan andere personen
Letselschade verhaalservice

Aangereden en is iemand anders schuldig? En heb je hierdoor letselschade opgelopen? Schakel onze Letselschadehulp in en wij verhalen de schade kosteloos voor je. Zo kan jij je focussen op je herstel.

Ongevallen­verzekering inzittenden

Het maakt niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Wanneer jij of een andere inzittende overlijdt, keren we een bedrag van 7.500 euro uit aan de nabestaanden. Aan een inzittende die blijvend invalide wordt keren we tot 25.000 euro uit.

Schade aan objecten en andere auto’s
Verzekerd in alle EU landen
Botsing met loslopende dieren
Brand-, storm- en hagelschade
Diefstal en inbraak
Leenauto met haal- en brengservice

Bij reparatie en diefstal krijg je een leenauto tot je beschikking. Jouw auto wordt door onze schadehersteller opgehaald voor reparatie en de schadehersteller levert deze ook weer netjes bij je af (thuis of op jouw werk).

Reparatie met uitsluitend originele onderdelen
Ruime nieuwwaarde­regeling

Ben je de eerste eigenaar van de auto en is je auto nog geen 3 jaar oud? Dan krijg je bij diefstal of total loss de huidige nieuwprijs tot 100% van de verzekerde nieuwwaarde terug. 

Ruime occasion­regeling

Heb je een occasion (tweedehands auto)? Bij diefstal of total loss binnen een jaar na aanschaf krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je moet wel beschikken over de originele aankoopnota en de auto mag niet ouder zijn dan 7 jaar. Daarnaast moet de auto aangekocht zijn bij een autobedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en lid is van de BOVAG.

Sterretje en ruitvervanging

Als je naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heb je bij ruitvervanging 75 euro eigen risico in plaats van 150 euro. Als je een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vind je dit terug op je polis.

Aanrijding door eigen schuld
Slippen, omslaan en te water raken
Vandalisme aan auto
Schadeverzekering inzittenden

Verzeker jezelf en inzittenden voor letselschade en schade aan bagage en kleding als gevolg van een verkeersongeval.

Verkeersrechts­bijstand

Wij zorgen ervoor dat je professionele, juridische hulp krijgt wanneer er schade is toegebracht aan jou of je auto. Bijvoorbeeld als het onduidelijk is wie er schuldig is aan de schade.

Eigen risico ruitvervanging eigen auto

Als je naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heb je bij ruitvervanging 75 euro eigen risico in plaats van 150 euro. Als je een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vind je dit terug op je polis.

n.v.t. € 75 € 75
Eigen risico schade aan eigen auto

Als je met je auto naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heb je geen eigen risico. Als je een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vind je dit terug op je polis.

n.v.t. geen geen
Kies je dekking Bereken WA Bereken WA+ Bereken Allrisk

Het dekkingsoverzicht is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Zoeken binnen de website

Contact

Chat Bel Mail