Autopech

Autoschade melden

Geef autoschade altijd zo snel mogelijk door. Dit gaat het snelst via de telefoon 078 648 13 18 (maandag - vrijdag van 8:30 - 20:30).

 

Spoed?

Kun je niet meer verder rijden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op: 0031 78 648 13 23.

Online schade melden

Let op: wanneer er brandschade aan of bij anderen is onstaan, vul dan het formulier verder in. Brandschade aan je eigen auto is met een WA dekking niet verzekerd.

Als de eigenaar van het dier bekend is, dan kunnen wij je helpen bij het verhalen van jouw schade. Vul het formulier verder in als je gebruik wilt maken van onze verhaalservice óf als je een (verkeers)rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. Wij helpen je graag!

Let op: deze schade valt niet onder de WA + Beperkt Casco dekking. Je hoeft het formulier niet verder in te vullen. Benieuwd hoe het zit met de dekkingen? Bekijk het dekkingsoverzicht.

Deze schade valt niet onder de WA dekking, maar we ontvangen graag je melding zodat we het kenteken van jouw auto kunnen afmelden.

Let op: ben je WA of WA + Beperkt casco verzekerd en zelf niet schuldig aan het ongeval? Dan helpen wij je met onze verhaalservice graag bij het verhalen van jouw schade. Vul het formulier verder in als je hier gebruik van wilt maken óf als je een (verkeers)rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten.

Schade aan een dakraam of panoramadak valt niet onder ruitschade maar onder voertuigschade van een Allrisk dekking. Met een Allrisk dekking bel: 078 648 13 18 (maandag - vrijdag van 8:30 - 20:30) of vul het formulier verder in.

Bij alleen een WA dekking is ruitschade aan de eigen auto niet verzekerd. Je hoeft dit formulier niet verder in te vullen. Benieuwd naar wat verzekerd is? Bekijk het dekkingsoverzicht.

Bij alleen een WA dekking is ruitschade aan de eigen auto niet verzekerd. Je hoeft het formulier niet verder in te vullen. Benieuwd hoe het zit met de dekkingen? Bekijk het dekkingsoverzicht

Bel het ruitschadenummer 078 648 13 19 (24/7 bereikbaar) om direct een afspraak in te plannen.

Let op: deze schade valt niet onder de WA dekking. Je hoeft het formulier niet verder in te vullen. Benieuwd hoe het zit met de dekkingen? Bekijk het dekkingsoverzicht.

Let op: ben je verzekerd voor jouw eigen schade en kies je voor reparatie bij een schadehersteller die niet bij ons is aangesloten? Je eigen risico is dan 500 euro, we vergoeden geen leenauto, je betaalt de schade zelf aan de garage én wij vergoeden een maximaal uurtarief van 70 euro. Jouw schadehersteller moet altijd contact met ons opnemen voordat het herstel aanvangt.

Gegevens tegenpartij (invullen indien bekend):

Je geeft ons toestemming om jouw contactgegevens en de informatie uit dit formulier te delen met Letselhulpservice. Letselhulpservice neemt snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier is naar waarheid ingevuld door:

Je ontvangt per e-mail een kopie van dit formulier.

Online schade melden: zo werkt het

Tablet icoon

1. Online melding

Selecteer welk soort schade je hebt en geef ons een eerste omschrijving van de schade.

Helpdeskmedewerker icoon

2. Contact

Binnen 2 werkdagen neemt onze Schadespecialist contact met je op. In enkele gevallen hebben we aanvullende gegevens nodig zoals foto's of een bon.

Document met vinkjes

3. Check

Onze Schadespecialist beoordeelt de claim en handelt jouw schade af. Is een andere partij verantwoordelijk? Dan neemt onze Schadespecialist contact voor je op.

Euro icoon

4. Afhandeling

Heb je recht op een vergoeding? Dan brengen we je hiervan op de hoogte. Wij proberen binnen vijf werkdagen na ontvangst van alle stukken uit te betalen.

Wat vind je van deze pagina?

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail