Verzekeringen voor hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel

Doorlopende reisverzekering

Lage premie en een uitstekende dekking, elke reis opnieuw

Hoger opgeleiden gaan vaker op vakantie dan gemiddeld. Om dan telkens weer een zogenoemde kortlopende reisverzekering af te sluiten is zowel prijzig als omslachtig. Promovendum biedt u daarom een voordelige doorlopende reisverzekering. Ongeacht hoe vaak en waarheen u op vakantie gaat, u bent bij Promovendum het hele jaar verzekerd. Zelfs voor korte weekendjes weg en lange reizen (tot wel 180 dagen). Geen zorgen! 

Premie berekenen
 

Laagste premie van Nederland
Promovendum biedt de laagste premie van Nederland. Wij richten ons op hoger opgeleiden, een doelgroep die minder schade maakt. En dat ziet u terug in onze premie!

Smartphones, tablets en laptops gedekt
Naast uw smartphone, gaan tablets of laptops vaak mee op vakantie. Maar wat als er iets mee gebeurt? Juist daarom dekt de doorlopende reisverzekering van Promovendum ook deze kostbaarheden, naast de uitstekende dekking bij diefstal en schade van uw andere bagage.

Kinderen meeverzekerd
Uw kinderen, tot de leeftijd van 24 jaar, zijn bij Promovendum meeverzekerd. Zelfs wanneer zij voor studie uitwonend zijn. Zo kunt u bij Promovendum voordelig voor het hele gezin een reisverzekering afsluiten.

Medische kosten buitenland
Ziek tijdens de vakantie? Medische zorg in het buitenland is vaak duurder dan in Nederland. Elke basiszorgverzekering vergoedt maximaal de kosten die u in Nederland kwijt zou zijn voor een behandeling (100% Nederlands tarief). Wanneer u een aanvullende zorgverzekering bij ons heeft, dan bent u hiervoor verzekerd. Zo niet, verzeker dan de module ‘medische kosten’ mee op uw reisverzekering. Dat scheelt u hoge rekeningen!

Pechhulp en wintersport
Breid uw doorlopende reisverzekering voordelig uit met pechhulp in het buitenland (module autopech). Mét gratis vervangend vervoer, indien nodig. Handig wanneer u met de auto op vakantie gaat! Gaat u op wintersport? Neem geen risico's en kies voor onze uitstekende wintersportdekking.

Sluit nú eenvoudig online uw reisverzekering af. Het is binnen 5 minuten geregeld! Of bel ons: 078 648 13 13. Wij helpen u graag.

Premie berekenen