Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering

Verzeker in één keer al je vakanties en weekendjes weg met onze doorlopende reisverzekering. Voor een zonnig prijsje! Benieuwd?
 

Bereken in 1 minuut

 

Voordelen reisverzekering

Spaarvarken icoon

Altijd lage premie!

Promovendum biedt een zeer voordelige doorlopende reisverzekering. Speciaal voor hoger opgeleiden. Deze doelgroep maakt gemiddeld minder schade en daarom hebben we altijd een lage premie voor je! 

Familie icoon

Kinderen meeverzekerd

Heb je kinderen? Dan kun je ze makkelijk meeverzekeren. Kinderen tot 24 jaar zijn meeverzekerd, ook wanneer zij voor hun studie uitwonend zijn. Zo is onze reisverzekering voor het hele gezin voordelig. 

Wereldbol en zorg koffer

Zelf samenstellen

Jij hebt de touwtjes in handen. Kies voor Europa- of Werelddekking en stel zelf je doorlopende reisverzekering samen met onze extra modules, waaronder autopech, annulering en medische kosten buitenland.

Tablet icoon

Bagage goed verzekerd

Je gaat op vakantie en neemt mee? Maakt niet uit! Jouw spullen zijn goed verzekerd met onze reisverzekering. Onder andere kleding, sieraden, (zonne)brillen, elektronica en fietsen vallen onder de dekking.

Persoon helpt icoon

Snel en goed geholpen

Wat er ook gebeurt op reis: wij helpen je graag! Bij spoed dag en nacht. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Onze klanten waarderen ons dan ook met een 8,3.

Handen schudden icoon

Gratis overstapservice

Al ergens anders verzekerd? Geen probleem! Wij zeggen je huidige verzekering gratis op en zorgen ervoor dat jouw nieuwe doorlopende reisverzekering op tijd ingaat. 

Optioneel te verzekeren

Autopech

Pechhulp

 • Vervangend vervoer
 • Terugkeer van het voertuig naar Nederland
 • Vervangende bestuurder
 • Eenvoudige reparaties langs de weg
Wintersport

Wintersport

 • Diefstal, verlies en beschadiging spullen
 • Vervoer op medische indicatie
 • Extra reis- en verblijfskosten
 • Opsporing, redding en berging
Module annulering

Annulering

 • Ernstige ziekte
 • Woningaankoop
 • Onverwacht ontslag
 • Uitvallen reisgenoot
 • Zwangerschap, echtscheiding of andere wijzigingen in je gezinssituatie
man met been in gips aan zee in buitenland

Medische kosten

 • Noodzakelijke en spoedeisende hulp in het buitenland
Klantenservice medewerker

Liever iemand spreken?

Wil je graag persoonlijk advies over de reisverzekering? Of heb je een vraag? Bel onze adviseurs. Wij helpen je graag!

Meestgestelde vragen

Dekt mijn reisverzekering schade aan mijn auto?
Als jouw auto of motor onverwacht uitvalt, heb je mogelijk recht op vervangend vervoer. Dit hangt af van de dekking van jouw reisverzekering en of je de module Pechhulp hebt afgesloten.
Kan ik de dekking van mijn reisverzekering uitbreiden?
Je kunt op ieder moment jouw dekking uitbreiden. Voor het aanpassen van jouw dekking kun je bellen naar 078 648 13 00 of je kunt jouw wijziging online doorgeven.
Moet ik bij de politie aangifte doen bij diefstal of verlies op reis?
Als jouw spullen op reis gestolen worden of kwijtraken, dan moet je hiervan meteen aangifte doen bij de politie. Met het politierapport toon je bij ons aan dat de schade op reis is ontstaan. Zo kunnen wij via jouw reisverzekering het schadebedrag betalen. 
Tot welke leeftijd zijn mijn kinderen nog meeverzekerd op de reisverzekering?
Als je bij de reisverzekering hebt gekozen voor een dekking met kinderen, dan zijn kinderen onder bepaalde voorwaarden meeverzekerd. Kinderen moeten jonger zijn dan 24 jaar, thuiswonend, ongehuwd zijn en geen geregistreerd partner hebben. Ook als je kinderen in een tehuis wonen of als ze voor een voltijdstudie of stage uitwonend zijn in Nederland, zijn zij meeverzekerd op de reisverzekering.
Zijn mijn kinderen verzekerd als zij alleen op vakantie gaan?
Ja, als je bij de reisverzekering hebt gekozen voor een dekking met kinderen, dan zijn zij verzekerd op vakantie als ze: onder de 24 jaar oud zijn; ongehuwd zijn en geen geregistreerd partner hebben; inwonend zijn; in een tehuis wonen (ook bij 24 jaar of ouder); uitwonend zijn voor een voltijdstudie of stage. In het laatste geval mag je kind niet langer dan zes maanden in het buitenland verblijven of zich uitschrijven in Nederland. Met 'kinderen' bedoelen wij ook een adoptie-, pleeg- of stiefkind.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 13

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail