gezin in bed

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering: 7 voordelen!

Je houdt vast van vakanties, maar niet van veel geregel en onnodig geld verspillen. Klopt dat? Dan is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering echt iets voor jou! Lees waarom of bereken meteen jouw supervoordelige premie.

Reis- en annuleringsverzekering afsluiten?

Bereken in 1 minuut

1. Geld besparen!

Voor elke losse vakantie 2 verzekeringen afsluiten? Dat is flink prijzig en een hoop geregel! Ga je voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Dan scoor je in 1 keer een superlage premie!

Document met vink icoon

2. Super makkelijk geregeld

Telkens als je op reis gaat nadenken over verzekeringen? Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is in 1 minuut al afgesloten. Daarna heb je er geen omkijken meer naar, want je bent het hele jaar verzekerd!

Tuinmeubelen icoon

3. Oók weekendjes weg verzekerd

Ga je wel eens een weekendje weg? Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering ben je voor alle tripjes weg verzekerd. Bij 1 geboekte overnachting al. Hallo onbezorgd vakantiegevoel!

Voordelige reisverzekering?

Duim omhoog icoon

4. Nooit meer snel, snel, snel!

Normaal gesproken moet je binnen 7 dagen na de boeking een annuleringsverzekering afsluiten. Heb je een doorlopende annuleringsverzekering? Dan hoef je vanaf de 2e geboekte vakantie daar geen rekening meer mee te houden, omdat de verzekering gewoon doorlopend is. Scheelt weer!

Wereldbol en zorg koffer

5. Stel je verzekering zelf samen

Wel of geen wintersportdekking, pechhulp of een extra dekking voor medische kosten in het buitenland? Als je een gecombineerde verzekering afsluit, mag je zelf de modules uitkiezen. Uiteraard kan je die later weer aanpassen, mocht dat nodig zijn.

Familie icoon

6. Kinderen tot 24 jaar meeverzekerd

Als je een doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluit, kan je ook je kinderen meeverzekeren. Bij Promovendum kan dit tot maar liefst 24 jaar en zélfs als ze niet meer thuis wonen vanwege studie!

Telefoon icoon

7. Problemen op vakantie? In 1 telefoontje geregeld!

Annulering? Diefstal van je spullen op reis? Het maakt niet uit wat er gebeurt als je een gecombineerde verzekering hebt! Je pleegt 1 telefoontje en je verzekeraar regelt het. Dat is het voordeel als je meerdere verzekeringen hebt bij 1 partij.

Zee en strand

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten?

Dat heb je in een paar minuten zo gedaan! Alvast vele zorgeloze vakanties en weekendjes weg toegewenst :).

 

Contact

Chat Bel Mail