Zee en strand

Kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende?

Moet je onverhoopt je reis of vakantie annuleren, dan is het fijn dat je hiervoor verzekerd bent. Anders ben je al gauw duizenden euro's kwijt. Maar welke annuleringsverzekering biedt de meeste voordelen én is voordeliger: een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering?

Direct je premie berekenen?

Bereken in 1 minuut

Wat zijn de verschillen?

Kortlopende annuleringsverzekering

 

  • Je betaalt per vakantiedag
  • Verzekerd voor 1 vakantie
  • Elke vakantie opnieuw afsluiten
borden in de vorm van een pijl

Doorlopende annuleringsverzekering

 

  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Verzekerd voor alle vakanties
  • Maar één keer afsluiten
kinderen buiten spelen

Meerdere reisjes? Doorlopende verzekering goedkoper!

Ga je meer dan één keer per jaar op reis? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering al snel voordeliger. Al je vakanties en weekendjes weg zijn verzekerd voor een klein bedrag per maand. Je kunt ook je partner en/of kinderen meeverzekeren. Bij een eenmalige annuleringsverzekering betaal je per persoon en per vakantiedag, waardoor de kosten al gauw oplopen.

vrouw op telefoon

Gemak? Kies voor doorlopende annuleringsverzekering

Voor ieder reisje een losse annuleringsverzekering afsluiten na boeken, is duurder én omslachtiger. Wat als je er last-minute op uit gaat en je annuleringsverzekering vergeet? Dat risico loop je niet met een doorlopende annuleringsverzekering.

Ons advies:
“Kies voor een doorlopende annuleringsverzekering als je meer dan één keer per jaar op reis gaat.”

Document met vinkjes

Veel meer verzekerd met 'doorlopend'

Als je bijvoorbeeld een vliegticket boekt, dan kun je voor je vlucht een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten. Maar dan is alleen jouw vlucht natuurlijk verzekerd. Met een doorlopende annuleringsverzekering is heel veel verzekerd én bij Promovendum helemaal. Zelfs niet-genoten vakantiedagen krijg je vergoed!

Strand

Benieuwd naar onze doorlopende annuleringsverzekering?

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail