palmboom op het strand

Promovendum reisverzekering: 7 redenen om ervoor te gaan!

Denk je wel eens aan de risico’s op vakantie? Er zijn wel honderden dingen die kunnen gebeuren en jou een hoop geld kunnen kosten. Zonder zorgen op vakantie? 7 redenen om te kiezen voor de reisverzekering van Promovendum!

 

1. Superlage premie

Waar Promovendum bekend om staat is een superlage premie én uitgebreide dekkingen. Ook onze reisverzekering voor hoger opgeleiden is erg voordelig. Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut.
 

2. In één keer al je vakanties verzekerd!

Promovendum biedt een doorlopende reisverzekering. Al je vakanties én weekendjes weg zijn meeverzekerd! Dit betekent dat je hem maar 1 keer hoeft aan te vragen en er verder geen omkijken meer naar heeft. Dat scheelt een hoop kosten: je hoeft nooit meer een prijzige kortlopende reisverzekering af te sluiten.
 

3. De vrijheid om zelf jouw reisverzekering samen te stellen

Jij weet precies wat je nodig heeft. Dol op wintersport? Kies dan voor een wintersportdekking bij jouw reisverzekering. Ga je vaak met de auto op vakantie? Kies dan voor de extra module pechhulp. Ook spoedeisende medische kosten in het buitenland kan je meeverzekeren. Zo geregeld!
 

4. Annuleringsverzekering erbij? Kan ook!

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je vakantie onverhoopt niet doorgaat. Tip: vink annulering aan bij je reisverzekering. Dan heb je meteen een vangnet voor alle tripjes die je komend jaar hebt gepland, inclusief vliegtickets!
 

5. Kinderen tot 24 jaar meeverzekerd

Met het hele gezin op vakantie? Dan moet je vaak voor ieder gezinslid een aparte reisverzekering afsluiten. Gelukkig heeft Promovendum een uitgebreide reisverzekering voor het hele gezin. In één klik zijn kinderen tot 24 jaar meeverzekerd. Zelfs wanneer zij voor hun studie al uitwonend zijn!
 

6. Ook dekking voor smartphones, tablets en laptops

Je neemt vast je telefoon mee op vakantie? En misschien ook wel een tablet of laptop? Geen zorgen! Via de Promovendum reisverzekering wordt diefstal, beschadiging en verlies van smartphones, tablets, laptops en zelfs spelcomputers gedekt.
 

7. Wij helpen je 24/7 bij nood

Ook buiten kantooruren kan er iets gebeuren op vakantie. Dan wil je geen uren wachten tot je iemand van jouw reisverzekering te pakken krijgt. Gelukkig zijn wij bij Promovendum 24/7 bereikbaar in geval van nood. Wij beantwoorden jouw dringende vragen en bemiddelen waar nodig!
 

Promovendum reisverzekering? Vraag direct aan!

Stel zelf je reisverzekering samen en bereken je premie. In enkele minuten is het al geregeld.

 

Reisverzekering voor zonnig prijsje?

 

Bereken in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail