Onze website

Proclaimer

Op onze website vindt u informatie over Promovendum: wie wij zijn, hoe wij omgaan met elkaar en informatie over onze verzekeringsproducten. U kunt met betrekking tot die producten de verschillende dekkingen bekijken en berekeningen maken.


Wij hebben onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en proberen de informatie zo goed en vriendelijk mogelijk aan u te presenteren. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Wij vinden het fijn wanneer u deze, mocht u ze tegenkomen, aan ons doorgeeft. Het geeft ons de gelegenheid ze te herstellen.


Op overeenkomsten met Promovendum zijn de bepalingen van onze polisvoorwaarden en reglementen van toepassing. Deze kunt u downloaden via deze website of bij ons opvragen (Postbus 362, 3300 AJ te Dordrecht). Bij verschillen tussen de digitale versie en de gedrukte versie van onze voorwaarden, is de gedrukte versie bindend.

25% korting op uw huidige autopremie?

Premie berekenen

Promovendum hanteert voor alle producten de euro als munteenheid. Wanneer u ons schriftelijk of via e-mail benadert, doen wij ons uiterste best om u zo snel mogelijk te antwoorden. Wij willen u graag een helder en duidelijk antwoord geven. Soms is hiervoor eerst nader onderzoek nodig. We kunnen u dan ook niet garanderen dat dit ook altijd binnen een voor u aanvaardbare termijn gebeurt. Datum: april 2014


Bekijk ook