mensen met kleurrijke kleding

Proclaimer

Op onze website vind je informatie over Promovendum: wie wij zijn, hoe wij omgaan met jou als klant en informatie over onze verzekeringsproducten. Je kunt per product de verschillende dekkingen bekijken en jouw premie berekenen. Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie zo volledig mogelijk te maken. En we werken elke dag hard om de website actueel, volledig en juist te houden.

 

Fouten of onvolledige informatie

Kom je toch iets tegen wat niet duidelijk, niet juist of verouderd is? Of werkt er iets op de website niet goed? Laat het ons dan weten. Je kunt op verschillende manieren met ons contact opnemen. Alle feedback is welkom! Met deze informatie blijven we onze website verbeteren.

 

Informatie afkomstig van andere websites

Soms verwijzen we met hyperlinks naar websites van anderen. Dat doen we omdat we denken dat deze informatie relevant of interessant voor jou is. Deze informatie wordt bij het plaatsen door ons altijd beoordeeld op redelijkheid, juistheid en volledigheid. Hier kan in de tussentijd natuurlijk iets in wijzigen. Uiteraard mag je ons hier altijd op wijzen. Wij beoordelen de informatie dan opnieuw.

 

Foto’s en beeldmateriaal

We maken voor onze website gebruik van rechtenvrije foto’s of foto’s waarvoor rechten zijn afgekocht. De rechtenvrije foto’s verzamelen we via betaalde en gratis stockfoto-sites.


Voorwaarden 

Sluit je een verzekeringsovereenkomst met Promovendum? Dan zijn de bepalingen van onze polisvoorwaarden en reglementen van toepassing. Deze kun je ten alle tijden downloaden via deze website of bij ons opvragen via Postbus 362, 3300 AJ te Dordrecht. We gebruiken voor alle producten de euro als munteenheid.


Hoe snel reageren wij?

Wanneer je ons schriftelijk of via e-mail een bericht stuurt, doen we ons best om je zo snel mogelijk te antwoorden. Wij willen je graag een helder en duidelijk antwoord geven. Soms is hiervoor eerst meer onderzoek nodig. Hierdoor kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat je van ons een reactie krijgt.

 

Datum: 5 september 2020

 

Heb je nog vragen?

Onze autopremie voordeliger? 

Contact

Chat Bel Mail