Mensen rennen naar auto

Auto verzekeren op zaterdag of zondag, kan dat?

Als je in het weekend een auto koopt, dan wil je er vast gelijk ermee de weg op. Maar dan is er nog je autoverzekering. Bekijk onderstaand je opties! 

 

Kan ik mijn auto verzekeren op zaterdag/zondag?

Ja! Je kunt gewoon je auto verzekeren op zaterdag of zondag. Kan je dan ook meteen de weg op? Er zijn twee situaties mogelijk. Check deze hieronder of bereken direct jouw voordelige autopremie bij Promovendum.

Onze autopremie 20% lager? 

2 situaties

1. Je hebt al een autoverzekering bij Promovendum 

Log in en geef je nieuwe kenteken aan ons door via Mijn Promovendum. Dan wijzigen we jouw autoverzekering. Dat kan ook in het weekend! Je krijgt direct een bevestiging via e-mail én een voorlopige dekking. Je kunt direct de weg op!


Je huidige auto is op de wijzigingsdatum ook nog verzekerd. Wel zo handig als je jouw huidige auto gaat omruilen voor je nieuwe auto. 

2. Je wilt een nieuwe autoverzekering aanvragen

Ook dat kan op zaterdag of zondag. Gewoon online! Bereken je premie en vraag hem gelijk aan. Let wel: jouw autoverzekering gaat pas in op het moment dat deze wordt geaccepteerd. Enkele minuten na het aanvragen van onze autoverzekering weet je al of dat de verzekering is geaccepteerd. Soms moet een aanvraag nog nader beoordeeld worden. Dit doen wij dan de eerstvolgende werkdag. In 95% van de gevallen wordt jouw autoverzekering geaccepteerd, maar wacht nog wel héél even met die eerste rit tot je bevestiging hebt gekregen.

man achter het stuur

Hoe makkelijk kan ik een autoverzekering afsluiten?

Of je nou op zaterdag, zondag óf donderdag je auto gaat verzekeren: bij Promovendum ben je in een paar klikken klaar. Premie berekenen, gegevens invullen en verzenden maar! Ook als je overstapt met je autoverzekering. Wij zeggen je huidige autoverzekering op en laten de nieuwe verzekering netjes op tijd ingaan. Zo ben je geen moment dubbel verzekerd. Tip: probeer je autoverzekering enkele dagen van te voren af te sluiten, zodat je zeker weet dat alles rond is wanneer je wilt gaan rijden. 

Auto inpakken voor vakantie

Wat kan ik van de Promovendum autoverzekering verwachten?

Een zeer lage autopremie. We bieden zelfs 20% korting op jouw huidige autopremie bij overstappen (zie voorwaarden). En je krijgt een autoverzekering met écht goede voorwaarden, service en extra's zoals een ongevallenverzekering voor inzittenden (= inbegrepen!).

Vrouw stapt uit auto

Benieuwd?

Zie direct hoe voordelig de autoverzekering van Promovendum is.

 

Bereken premie in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail