Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima, duidelijke en snelle afhandeling. In tegenstelling tot de schade mbt onze aansprakelijkheidsverzekering ben ik hier tevreden over. Gr.

Rik uit Belfeld, 20 oktober 2021

Uitstekend geholpen.

Vincent uit Wildervank, 20 oktober 2021

Ik wacht al weken op het kunnen laten repareren van een schade. Dit duurt belachelijk lang. Hoezo ontzorgen?

Piete uit 020, 20 oktober 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit direct voor je uitzoeken en nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2021

Erg lang in de wacht gestaan bij drie pogingen.
Uiteindelijk wel prima geholpen.

Heidi uit Nijmegen, 20 oktober 2021

Dankjewel voor jouw review. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Wij gaan hier direct mee aan de slag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2021

Vlot geholpen.

Liane uit Lelystad, 19 oktober 2021

Tot zover professioneel en met veel begrip geholpen. Communicatie is duidelijk en snel.

Vincent uit Eindhoven, 19 oktober 2021

netjes te woord gestaan, goed geholpen

E uit Roosendaal, 19 oktober 2021

Vriendelijk te woord gestaan

Roos uit Lisse, 19 oktober 2021

Aan mij zijn medische kosten zeer goed uitgelegd, waardoor het inzichtelijk werd.

Bert uit Zoetermeer , 19 oktober 2021

Prima geholpen

Peter uit Purmerend, 19 oktober 2021

Mijn ervaring is tot op heden niet erg positief. Contact op nemen is niet altijd eenvoudig omdat ik geen tegenbericht krijgt. Dat is me al een aantal maal overkomen. Ook vind ik het erg dat ik overgestapt ben naar Promovendum, omdat de website in december aangaf, dat de vergoeding voor alternatieve geneeswijze hoger was, dan in 2021 daadwerkelijk het geval is! Als dat niet in januari ineens veranderd was, was ik nl niet overgestapt. Afbetaling eigen risico in termijnen wordt ook niet voorgesteld, welke ik bij andere verzekeraars nooit heb meegemaakt. De klantenservice laat te wensen over.

Ingrid uit Eersel, 19 oktober 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Wij denken graag mee in een passende oplossing voor jou. Ons serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om samen naar jouw verzekering te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Vervelend dat je zolang in de wacht staat.
Maar het gesprek was zeer correct, vriendelijk en voor mij zeer informatief.

Koos uit Utrecht, 19 oktober 2021

Bedankt voor jouw review! Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort. Onze excuses hiervoor. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken wij nemen deze opmerking hierin mee. Uiteraard vinden wij het fijn om te lezen dat je te spreken bent over het contact met een van onze Servicemedewerkers.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Het heeft even geduurd maar ik ben blij dat e.e.a. naar tevredenheid is opgelost.

Peter A. uit Blaricum, 19 oktober 2021

Wat leuk om te lezen dat je jouw ervaring deelt. Wat vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. We zullen jouw opmerking meenemen in ons verbeterproces. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Doorlooptijd van de afhandeling is te lang.
Nadat ik gebeld had, werd het opgepakt en was het binnen korte tijd afgehandeld.

Fred uit Veenendaal, 19 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je eerst lang moest wachten op de afhandeling. Uiteraard vinden wij het prettig om te lezen dat je alsnog een positieve ervaring met ons Schadeteam hebt gehad.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

snel, kundig en duidelijk!

Enno uit Hippolytushoef, 19 oktober 2021

Snel, duidelijk en vriendelijk geholpen door uw medewerker!

Marleen uit Santpoort-Zuid, 19 oktober 2021

snel en practisch

René uit Beregijk, 19 oktober 2021

De eerste ervaringen zijn positief in die zin dat op basis van contact met zowel Promovendum als het schadeherstelbedrijf de afwikkeling van de schade in gang is gezet.

Martien uit Bakel , 19 oktober 2021

lange wachttijd daarom een ster minder
prima geholpen door de medewerkster. die heeft 5 sterren.

c uit Amsterdam, 19 oktober 2021

Wat leuk om te zien dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Wij nemen jouw opmerking over de wachttijd mee in de verbeteringen. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

gebeld, duidelijk uitleg, goed gerepareerd

Tineke uit Zoetermeer, 19 oktober 2021

Zeer goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd.

Barend uit Arnhem, 19 oktober 2021

familie met spoed opgehaald door ambulance, opgenomen, geopereerd in Belgie. Levensbedreigende situatie. De volgende dag probeer ik uit te vinden wat ik moet doen voor de verzekering: niets te vinden op de website, gebeld eindeloos in de wacht, moet alarmnummer bellen. Daar zeggen ze dat het hoofdkantoor er over gaat en dat ik wordt teruggebeld. Dit gebeurt niet. De volgende dag: precies hetzelfde: gewone nummer duurt lang, zegt alarmnummer, alarmnummer zegt hoofdkantoor en ik moet worden teruggebeld. In deze situatie heb ik helemaal geen tijd voor dit soort geneuzel, ik begrijp niet waarom dit niet gewoon goed is geregeld. Waar kan ik trouwens een officiele klacht indienen, nergens te vinden op de website.

kath uit Apeldoorn, 19 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelend verhaal! Dat moet niet makkelijk zijn geweest. Ons Serviceteam zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je verder te helpen in deze moeilijke tijd. Een officiële klacht kun je middels onze website indienen (https://www.promovendum.nl/online-je-klacht-indienen) of mailen naar kwaliteitszorg@promovendum.nl. Veel sterkte gewenst!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Slecht. Inmiddels 9 maanden geleden dat mijn kiezen verwijderd zijn, daarna al minimaal 2 verrekeningen zorgkosten gehad waarbij geen of weinig betaald moest worden. Logischerwijs ging ik er van uit dat de kiezen trekken niet onder eigen risico vielen. Dan.. 9 maanden later toch nog een rekening van het volledige eigen risico. Dit moet naar mijn idee direct in de eerste verrekening gemeld worden.

D uit Leeuwarden , 19 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om samen naar de verrekening te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Promovendum doet er echt alles aan om bepaalde zorg niet toe te staan middels een PGB. Afspraken met het zorginstituut over communicatie en doorlooptijd van aanvragen wordt stelselmatig overtreden. Wij ervaren geen enkel empatische vermogen en kundigheid bij afdeling Medisch advies.

R uit Ouderkerk aan den IJssel, 19 oktober 2021

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat jouw ervaring met ons Medisch Advies team niet als positief is ervaren. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om samen naar de kwestie te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Prima geholpen

Caroline uit Sommelsdijk, 19 oktober 2021

Ik ben erg slecht te spreken over de service van Promovendum! Ik belde voor het wijzigen van een kenteken wat ik niet digitaal kon, omdat het kenteken net was afgegeven. Ik werd daarbij van het ene bandje naar het andere bandje gestuurd, na een halfuur aan de lijn was mijn beltegoed op, en was dus nog steeds niet geregeld waarvoor ik belde. 's Avonds belde ik nog eens terug, ik werd toen op zich wel goed geholpen, maar ik kreeg geen bevestiging per mail van de afgesproken wijziging, zodat ik geen enkel bewijs had dat de nieuwe auto ook echt verzekerd zou zijn. Daarnaast hadden we afgesproken dat de auto die we op dat moment hadden de volgende dag uit de verzekering zou gaan, maar op de "wijziging autoverzekering" die ik vandaag kreeg staat hij er nog steeds op met als einddatum 'onbekend'. Ik ben dus erg slecht te spreken over de bereikbaarheid van Promovendum én over de inhoudelijke afhandeling. Daarom overweeg ik om over te stappen naar een andere verzekeraar.

Sam uit Leerdam, 18 oktober 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Uiteraard is dit niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan hiermee aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Zeer slecht! Blijkt dat Promovendum niet aangesloten is bij de Bond van Verzekeraars en dat reis en annuleringsverzekering 0 waard zijn wanneer je naar een oranje of rood gekleurd land reist. Onduidelijk of dat ook geldt bij een geel land. Inning van de premies gaat natuurlijk gewoon door en pro-actief de klant hierover informeren is er niet bij blijkbaar. Het zou Promovendum sieren de klant geen premie in rekening te brengen (of een fikse korting) omdat er niks, nada, noppes te claimen valt wanneer je iets hebt. Denk dat ik snel de boel maar weer laat omzetten naar een verzekering die dan misschien wat duurder is maar in ieder geval wel dekking geeft!

Vincent uit Leeuwarden, 18 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om samen naar de situatie te kijken. Wij denken graag mee in een passende oplossing.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Beetje lange wachtrij , verder duidelijk geholpen

Rob uit Huizen , 18 oktober 2021

Leuk dat je je ervaring met ons deelt! Dat je langer moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Zeer aangenaam

Yolanda uit Capelle aan de IJssel, 18 oktober 2021

Prima afgehandeld. Ik had er geen omkijken naar.

Hans uit Berkel-Enschot , 18 oktober 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail