Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

Ben je al klant?

We plaatsen alleen ervaringen van klanten.

 

Deel jouw ervaring

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Correct te woord gestaan en van de nodige informatie voorzien.

Peter uit Vught, 15 april 2021

Mega chill, snel geregeld

Olivier uit Rotterdam, 15 april 2021

Ik kreeg schade aan mijn auto en heb daarover kontakt opgenomen met Promovendum. Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijke en doortastende begeleiding door de medewerkers van Promovendum. In deze tijd is dat in mijn beleving niet meer vanzelfsprekend.

Ton uit Asten, 15 april 2021

Worden altijd goed geholpen,telefonisch komen we er altijd samen uit .Duidelijke uitleg.

Coby uit Groot-Ammers, 15 april 2021

Ik ben vriendelijk en goed geïnformeerd.

Jur uit Emmen, 15 april 2021

Perfecte service.
Zeer goede en empathische vermogen van de medewerkster.

Frits uit 's-Gravenhage, 15 april 2021

Een zeer slechte ervaring met dit bedrijf! Ik zal al mijn verzekeringen bij Promovendum per direct beeindeigen! Er staan onwaardheden in het dossier en nadat ik ruim een half jaar aan het lijntje ben gehouden, krijg ik een mail waarin wordt aangegeven dat mijn schade niet is verzekerd. Verder zijn er doelbewust zaken buiten beschouwing gehouden. Hoe kun je nou een schade eerst wel erkennen en vergoeden, maar als blijkt dat er meer schade is geconstateerd ineens hiervan afwijken? De expert die door Promovendum de expertise heeft gedaan erkent ook dat de schade is voortgekomen uit de lekkage. Ook vind ik hun klachtenafdeling niet objectief, je klacht wordt gestuurd naar degene die jouw dossier behandelt. Een slager die zijn eigen vlees keurt. Ik laat het hier zeker niet bij zetten en zal juridsiche stappen nemen tegen Promovendum. Gezien de inhoud van dit dossier, leent deze casus zich ook voor programma's als Radar en Kassa! Het dossier is nota bene behandelt door de teamleider.

Jamal uit Rotterdam, 15 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 april 2021

zeer goede behandeling

Diane uit Maastricht, 15 april 2021

Wanprestatie door niet in mijn uitgebreide dossier te kijken en onnodig mij vragen dingen te leveren die allang bij u bekend zijn en zelfs geautoriseerd. Een typisch toeslagen in het klein......Wedden dat dit nog een hele lange staart krijgt!?

Jeroen uit Bussum, 14 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Erg teleurstellend. Ik heb speciaal een aanvullende verzekering genomen, maar na meerdere pogingen om te declareren worden de kosten niet vergoed. Er wordt geen uitleg gegeven wat er verkeerd is gegaan

R uit Enschede , 14 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Netjes, vriendelijk.

Giel uit Oisterwijk, 14 april 2021

Hele trage behandeling. Onjuiste communicatie met de medewerkers.

Salah-Eddine uit Haarlem, 14 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Is goed en snel geregeld, hartelijk dank daar voor.

Nico uit Helmond, 14 april 2021

Netjes en goed te woord gestaan en probleem correct behandeld.
Hoop dat beloofde resultaat van actie wordt gerealiseerd. Nog even afwachten.

Peter uit Eindhoven, 14 april 2021

Alles prima geregeld

Micha uit Wijlre, 14 april 2021

Had een schadeclaim gemeld bij Promovendum, keurig genoteerd en afgehandeld en binnen no time gebeld door het schadebedrijf voor verdere afwikkeling. Klasse

Bert uit Hoofddorp , 14 april 2021

Prima beantwoord
De ondudielijkheid die er was is mogelijk een verbetertip voor Promovendum

Coos uit Blokker, 14 april 2021

Erg goed

Jan uit Kampen, 14 april 2021

Op een vriendelijke en goede manier geholpen!

Henk uit Opeinde , 14 april 2021

snel en goed geregeld ,bij schadebedrijf ging het anders dan verwacht ,wij hebben dit besproken en een goede oplossing gevonden

Tjeerd uit Zaltbommel, 14 april 2021

Bij telefonische schademelding snel en correct geholpen.

Henk uit Groningen, 14 april 2021

Zeer netjes

laurens uit Haarlem, 14 april 2021

Keurig en vlot geholpen!

Jan uit Malle, 14 april 2021

Het omzetten van onze autoverzekeringnaar een nieuwe auto was zeer snel en efficiënt telefonisch geregeld, met een premie die er zijn mag.

Geert uit Liempde, 14 april 2021

Dank voor het meedenken.

Rene uit Eijgelshoven , 14 april 2021

goed begin...nu het werk...

carla uit Rotterdam, 14 april 2021

Prima geregeld allemaal !

Patrick uit Sittard, 14 april 2021

Hele goede ervaring met klantenservice. Ze hebben alle tijd genomen en mijn vragen goed kunnen uitleggen.

Wendy uit Amsterdam , 14 april 2021

iemand heeft mijn auto aangereden. gelukkig zelf geen schuld. En gelukkig geen discussie met de tegenpartij; zij erkende fout te zijn. Ik ben WA+ verzekerd, maar dat dekt niet de schade die een ander veroorzaakt. Toch heeft Promovendum mij geholpen de schade vergoed te krijgen van de tegenpartij. Die service had ik niet verwacht van mijn verzekeraar. Wist niet dat die service verleend zou worden. Dat is mooi meegenomen toch! Ik had er zelf geen werk mee. Pluim voor Promovendum.

martin uit Ermelo, 14 april 2021

Prima te woord gestaan over de telefoon! En duidelijke uitleg over de gang van zaken... Gaan gewoon weer verder met de nieuw auto bij Promovendum

Michel uit Heemstede, 14 april 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail