Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Een ongeluk in het buitenland is sowieso geen fijne ervaring. Maar de ervaring dat het 4-6 weken zou duren om de auto naar Nederland te krijgen voor reparatie was ronduit teleurstellend. En dan ook horen dat alleen bij een bepaald schadeherstelbedrijf , ruim 40 km van mijn huisadres, terwijl er in ons dorp een schade herstelbedrijf van Schadenet is was een tweede teleurstelling.
Dus besloten om reparatie in Duitsland te laten uitvoeren , wat door fouten van Allianz ruim 7 weken heeft geduurd, maken onze ervaringen wat ambivalent.

Helena uit De Meern, 30 november 2022

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze schadeherstellers. We snappen dat je je auto zo snel mogelijk wilt laten repareren. We nemen je opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 november 2022

Goed geholpen

Josephine uit Bilthoven , 30 november 2022

Snel, duidelijk en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Wat werd beloofd werd vervolgens stipt uitgevoerd..
Een verzekeraar met de klant nog duidelijk in het vizier!

Joost uit Leusden, 30 november 2022

Vriendelijk en goed te woord gestaan. Ook snel mijn vraag opgelost.

Jasper uit Breda, 30 november 2022

perfect en vriendelijk geholpen!!

Jos uit Zuid-Beijerland, 30 november 2022

Snelle acceptatie en compleet pakket.

Harm uit Vlaardingen, 30 november 2022

Zeer heldere mail ontvangen met de exacte berekening van hoeveel extra premie na schadeclaim en mogelijkheid tot afkoop. Ik wist meteen waar ik aan toe was en behoud mijn no claim. Top!

Louisa uit Voorschoten , 29 november 2022

Op basis van mijn werkgeversverklaring dat ik 10 jaar schadevrij gereden heb krijg ik de korting voor deze schadevrije jaren en bouw ik ze opnieuw op.
Bij andere maatschappijen waren ze niet zo vriendelijk om dit te doen.
Dus een hele fijne ervaring dat dit kan. Heel prettig en snel geholpen. Het was binnen een dag geregeld!

Marjon uit ‘s-Gravenzande , 29 november 2022

Wat leuk om te zien dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij dat je goed bent geholpen! Welkom bij Promovendum.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2022

goed

J uit Belfeld, 29 november 2022

Prettig en kundig geholpen.

Antonius uit Emmen, 29 november 2022

Alles prima geregeld!

S uit Amersfoort , 29 november 2022

uitstekend geholpen

Piet uit Duiven, 29 november 2022

Keurig en duidelijke afspraken

Jannes uit Diekema , 29 november 2022

Ik werd vakkundig en erg vriendelijk te woord gestaan.

Marthy uit Apeldoorn, 29 november 2022

prima geholpen, zeer goede telefonische service

carin uit Marsum, 29 november 2022

Telefonisch snel en duidelijk geholpen, hierna alles via de mail afgehandeld

Jos uit Wijk bij Duurstede, 29 november 2022

Snelle afwikkeling, heldere communicatie

Jan uit Renswoude , 29 november 2022

Vlotte afhandeling. Prettige medewerkster.

Steef uit Rotterdam, 29 november 2022

Keer op keer is het contact weer een teleurstelling:

Duur van mails beantwoorden elke keer heel lang

Geen toelichting in initiële mail waarom schade niet verhaald kan worden op tegenpartij. Antwoord duurt vele dagen.

Mail onduidelijk, bellen voor toelichting lukt niet want telefoniste heeft geen dossier kennis. Simpele vraag of schade nu wel of niet gemaakt kan worden op mail gezet en duurt weer vele dagen voor antwoord komt.

Belofte dat schadebedrijf binnen 1 dag conact opneemt wordt niet nagekomen. Vele dagen later wordt pas contact opgenomen. Mail hierover ook pas na vele dagen beantwoord.

Schadehersteller heeft pas tijd voor schade herstel op 10 jan, bijna enkele maanden verder!

Waarom ook maar 1 schadehersteller beschikbaar?

Ik ben erg teleurgesteld in de wijze van handelen en vind het erg dat ik hierin een structureel patroon zie.

Heel benieuwd of deze review ook terug te zien is

Robert uit Roosendaal, 29 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring, Robert. We vinden het vervelend dat ons Schadeteam niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat je de schade zo snel mogelijk afgehandeld wilt zien. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2022

Vriendelijke en service gerichte houding.

Albert uit Veenendaal , 29 november 2022

Na het opsturen van het schadeformulier hoorde ik niets meer. Na 2 weken zelf maar contact gezocht met Promovendum.

Sybrand uit Bakkeveen, 29 november 2022

Bedankt voor je review! We vinden het jammer dat je niet positief bent over het reactietermijn van ons Schadeteam. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen je opmerking hier in mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2022

Zeer tevreden , adviseur zeer vriendelijk, word altijd snel terug gebeld en probleem (als het er is) opgelost, zeer dankbaar, 5 sterren met een 10 !!!

Mustafa uit Amsterdam, 29 november 2022

Promovendum denkt niet mee met een klant indien aangegeven wordt dat een schade ontstaan is door toedoen van een kind. Eerlijke uitleg van de situatie wordt niet gewaardeerd. Promovendum kijkt uitsluitend naar de letterlijke verwoording van de toedracht en kijkt dan in welke hoedanigheid het niet valt onder een situatie waarbij uitgekeerd dient te worden.

Promovendum informeert niet. Na dik 3 weken heb ik zelf moeten bellen om een status van mijn aanvraag te vernemen waarbij in een en hetzelfde gesprek enkel en alleen hetzelfde standaard antwoord 3 x herhaald wordt. Door mijn navraag ook per e-mail gestuurd te hebben komen er nog eens max 10 werkdagen bij voor “behandeling”. Na de dik 3 weken krijg ik uiteindelijk het standaard antwoord retour.
Uiterst teleurstellende houding en handelen van Promovendum.

Bart uit Heerlen, 29 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring met je schadeafhandeling. We vinden het vervelend dat je niet positief bent over de afwijzing en communicatie. We begrijpen dat het niet fijn is als je schade niet onder de dekking valt. We nemen je opmerking over het reactietermijn mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2022

Snel maar wel met volle aandacht voor persoon met Pech, dank voor het begaan zijn met mij!

J.M. Ann uit Ooij, 29 november 2022

Inmiddels zitten wij al ruim een half jaar ZONDER auto met alle financieele, planning tijdsverzuim in het openbaar vervoer en irritatie als gevolg.
Ik betaal gewoon mijn auto verzekering bij jullie door zonder dat ik mijn auto dan ook niet kan gebruiken, daar er gewoon teveel schade is en de politie gezegd had dat we met die schade NIET de openbare weg op mogen en terecht want de schade levert gevaar op bij het naar rechts en links struren, de banden komen tegen de carroserie aan, wat onveilige situaties oplevert.
De auto moet snel gerepareerd worden, vooral nu de kou is ingetreden, mijn kinderen hebben het ontzettend moeilijk om naar school te gaan, ook ikzelf ben zeer afhankelijk van mijn eigen auto.

Wanneer wordt het schade bedrag uitbetaald ? Promovendum reageert ALTIJD NA maanden op mijn berichten.
Ik moet een afspraak maken voor de reperatie, zodat ik weer snel de weg op kan.
Het duurt gewoon veelste lang, 6 -7 maanden is gewoon te lang.
Zeer ontevreden met jullie service !!!!

Khan uit Almere, 29 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over het schadeproces en dat de duur van de afhandeling vervelende gevolgen heeft. Ons Schadeteam doet er alles aan om je schade op de tegenpartij te verhalen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op over de huidige stand van zaken en wat je verder kunt verwachten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2022

Heb géén antwoord gekregen betreffende de premies!

AA uit Leeuwarden , 28 november 2022

Bedankt voor je bericht. De premieberekening die je vandaag hebt aangevraagd staat uit bij ons Acceptatieteam. Binnen 24 uur na verzending ontvang je bericht over de premie. Een collega neemt uiterlijk morgen contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 november 2022

De procedure om de schade te melden en verdere afhandeling ervan was efficiënt en duidelijk.

Michiel uit Herpen, 28 november 2022

Ik ben telefonisch goed geholpen

Kimberly uit Weesp, 28 november 2022

Zeer prettig, snel en kundig te woord gestaan, door een heel vriendelijk man! Zeker een aanrader, ook voor advies. Ook fijn dat er in de avonduren gebeld kan worden.

Stéphanie uit Haarlem, 28 november 2022

2 nov schade gemeld, op 28 nov nog geen ontwikkelingen….belde vandaag voor een update over de status. Ik moest vorige week nog een formulier invullen, gelijk gedaan….. We gaan het deze week behandelen, dan duurt het nog 10 dagen enz enz. Ik heb gelijk bij het melden van de schade gezegd dat de auto per half december verkocht is, kan iemand een beetje meedenken?!

Maaike uit Woerden, 28 november 2022

Bedankt voor je review. Wat jammer dat de duur van de schadeafhandeling niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat je een schadeclaim zo snel mogelijk afgewikkeld wilt hebben. Ons Schadeteam doet hier uiteraard alles aan. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 november 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail