Promovendum ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten.
Heeft u een ervaring met onze organisatie, deel deze via het klanttevredenheidsformulier.



Deel uw ervaring

Promovendum
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit 31316 klantervaringen.

8,7
average-image

Op de afgesproken tijd gebeld en alles telefonisch afgehandeld. Op de premie 25% korting ontvangen. Nog dezelfde dag de polis ontvangen. Plezierig contact.

uit Tuk 2 juli 2020

Snel, vriendelijk, adequaat!
Top

uit Waddinxveen 2 juli 2020

Zoals afgesproken is de gevraagde info mij toegemaild.

uit Amstelveen 2 juli 2020

Promovenda met een prijs afspraak met Carglass voor € 75 eigen risico ik ben niet tevreden over deze afspraak ik wil graag mijn € 75 terug

uit Landgraaf 2 juli 2020

Bedankt voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken. Ons Schadeteam neemt contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Snelle afhandelingreparatie goed werk

uit Lunteren 2 juli 2020

snel contact na het indienen van de claim met duidelijke uitleg van de procedure. Wel is het schadeformulier te rigide: veel vragen zijn dubbel of niet van toepassing. Er is teveel in één formulier gecombineerd. Na afhandeling van de schade werd de stand van zaken per mail doorgegeven; prima!

uit Maarssen 2 juli 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wij delen uw suggestie met de afdeling Schade en kijken hoe we het schadeformulier efficiënter kunnen maken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020