Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

29 mei heb ik de schade gemeld, 12 juli is de taxateur geweest,
15 juli taxatierapport bij Promovendum binnen
Sindsdien iedere week een keer gebeld om te horen hoe het staat met de beantwoording van mijn schadeaanvraag. Steeds kreeg ik iemand anders te spreken en men verzekerde mij dat ze het door zouden geven aan de behandelaar en ik de volgende dag of ‘van de week’ iets zou horen.
Inmiddels heb ik begrepen dat er aanvullende vragen zijn gesteld aan de taxateur en deze ook zijn beantwoord.

Een deel van mijn ingang en woonkamer is nu slecht begaanbaar. 1 deur moest verwijderd worden en een andere deur gaat niet meer dicht . Ik verhuur kamers via Airbnb maar dat laat ik nu achterwege. Dat kost mij inkomsten. Naast het feit dat het heel onpraktisch is. Sowieso zal het maanden duren voordat ik een bedrijf vind dit mijn vloer kan maken. Des te vervelender dat het zo lang duurt.
In de eerste mail van u staat dat je binnen 5 werkdagen een update kan verwachten. Is niet gebeurd

Francesco uit Wageningen, 6 augustus 2022

Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt met onze schade afhandeling. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 augustus 2022

Correcte afwerking van mijn ruitschade.

Hans uit Heeze, 6 augustus 2022

Meedenkend! Vriendelijk! top service!!! Mag van mij een mooie opslag krijgen.

A uit Someren, 5 augustus 2022

Fijn telefoongesprek, vlotte toezending van de benodigde documenten.

Jeroen uit Ommen, 5 augustus 2022

Zeer slechte service

Manon uit Berkel en Rodenrijs, 5 augustus 2022

Dankjewel voor jouw review, Manon. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren. Ons Schadeteam neemt daarom zo snel mogelijk contact met je op!

Heel vriendelijk, goed en snel geholpen!

Yvonne uit Zeist, 5 augustus 2022

Erg behulpzaam en denken in oplossingen mee. Ik ben erg goed geholpen, top service!

Reshmi uit Hilversum , 5 augustus 2022

Prima afhandeling van de schade, duidelijk uitgelegd welke effect had dit op de premie

Richard uit Rotterdam , 5 augustus 2022

Super / transparante / nette / vlotte / snelle service !

E. uit Almere, 5 augustus 2022

Ik had schade aan mijn auto en hoewel contact met Promovendum moeizaam ging en lang duurde (drukte) werd ik daarna snel en efficiënt geholpen!

Ineke uit Den Haag, 5 augustus 2022

Snel eenvoudig en correct

Bas uit Eindhoven , 5 augustus 2022

Schade afhandeling duurt al drie maanden en ik krijg alleen bericht als ik zelf aan de bel trek
Ja mijn auto rijd nog, nee veilig is anders maar er is weinig haast bij vanuit de schade behandelaar, zeer slecht!

Ingrid uit Valkenswaard , 4 augustus 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de schadeafhandeling niet snel genoeg gaat. Ons Schadeteam kijkt graag met je mee om het proces waar mogelijk te versnellen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 augustus 2022

Bedankt voor uw antwoord op mijn vraag en het is nu duidelijk.

Piet uit Sint Anthonis, 4 augustus 2022

Zeer slecht.
Schade aan auto 27 april. Sturen expert naar verkeerde auto. Melden dit niet en komen pas in actie nadat je zelf contact opneemt. Ontvangen geen bericht van tegenpartij en ondernemen geen actie. Weer Weer zelf bellen. Ruim 3 maanden later nog geen schadebedrag ontvangen.
Mijn advies: sluit geen verzekering bij hen af!

J uit Woudenberg, 4 augustus 2022

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te vernemen dat je ontevreden bent over de schadebehandeling en verhaalservice. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de afwikkeling langer duurt dan je verwacht. Ons Schadeteam houdt je dossier nauw in de gaten en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 augustus 2022

De afhandeling verloopt soepel en transparant.

René uit Heino, 4 augustus 2022

Snel telefonisch alles geregeld. Prima.

Youri uit Geffen, 4 augustus 2022

Netjes geholpen.

Niels uit Ridderkerk, 4 augustus 2022

Prima uitleg

Inger-Marie uit Bergen op zoom , 4 augustus 2022

Een hele fijne telefonist aan de lijn gehad, heeft mij veel geholpen en door hem kan ik nu doorgaan

Omar uit Hoogvliet Rotterdam, 4 augustus 2022

Ik ben zeer tevreden

Moustafa uit Amsterdam, 4 augustus 2022

Vlot en keurig afgehandeld

Loes uit Hoorn, 4 augustus 2022

Snel geholpen. Het is alleen nog afwachten of de schade vergoed wordt.

Teun uit Ridderkerk, 4 augustus 2022

Veel rompslomp om het in te dienen, weinig empathische hulp.
Je moet het er maar mee doen, dit is het principe. Geen snelle afhandeling. Ontevreden helaas.

B uit Den Bosch, 4 augustus 2022

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam lost dit graag met je op en neemt zo snel mogelijk contact op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 augustus 2022

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen aan de telefoon

Mieke uit Amersfoort, 4 augustus 2022

Snelle en keurige afhandeling

Edwin uit Goirle, 4 augustus 2022

Ruitschade snel en zonder problemen opgelost en uitbetaald

Hans uit Ermelo, 4 augustus 2022

Snel en goed aanbod geleverd en verwerkt.

Michiel uit Leiderdorp, 4 augustus 2022

Aanrijding gehad waarbij een andere auto mij vol van achteren ramde. Dag erna gelijk Promovendum ingeschakeld. Inmiddels is het wrak van mijn auto verkocht, heb ik netjes de dagwaarde van mijn auto ontvangen, en word ik nog geholpen met het claimen van de letselschadekosten ondanks dat ik mijn zorgverzekering elders heb. Het ging even fout toen ik een nieuwe auto kocht en de auto per ongeluk een aparte verzekering kreeg i.p.v. tot de verkoop gratis mee te worden verzekerd op de polis van de nieuwe, maar die vergissing was na een mailtje snel rechtgezet.

Richard uit Hilversum, 4 augustus 2022

Positief: snel, accuraat en vriendelijk geholpen

H uit Arnhem, 4 augustus 2022

Vlot en vriendelijk geholpen. Niets op aan te merken

Herman uit Hazerswoude-Dorp, 4 augustus 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail