Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

 

Klant bij Promovendum? 
 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Tot nu toe goed geholpen met duidelijke communicatie over mijn lekkage en welke stappen er genomen moeten worden voor de reparatie en schadeafhandeling.

Marc uit Riethoven, 25 januari 2021

Goede hulp. Netjes een vervangende auto. Het overleg over het omwisselen van de auto's ging wat moeizaam. Wel gebeurt uiteindelijk.

Caroline uit Ede, 25 januari 2021

Vriendelijk te woord gestaan toen ik net aangereden was door een andere auto om mij te begeleiden in het schadeproces.

Remko uit Strijen, 25 januari 2021

Ik ben tevreden over de manier hoe ik ben geholpen.

samia uit Rotterdam, 25 januari 2021

Snel en adequaat geregeld!

René uit Sliedrecht, 24 januari 2021

Bij mijn vorige zorgverzekeraar VGZ kon ik mijn eigen bijdrage in 10 maandelijkse termijnen betalen, gaarne zouden mijn vrouw en ik dat ook bij Promovendum willen betalen zodat er maandelijks 2x eu 38,50= eu 77,00 bij onze maandpremie wordt geïncasseerd.
Dan zou de 5 ster bij de beoordeling hierboven een feit zijn.
Met vriendelijke groet,
P.G.

Pieter uit ‘s-Hertogenbosch, 23 januari 2021

Bedankt voor het het delen van jouw ervaring. Wij bieden een regeling op het moment dat de factuur voor jou is verstuurd. Onze financiële specialisten bieden jullie beide op dat moment een persoonlijk aanbod voor een betalingsregeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 januari 2021

Schade altijd lastig! Herstel prima geregeld via Promovendum en ASN.

Han uit Zwolle, 23 januari 2021

Snelle en passende reactie.

Hedi uit Nagele, 23 januari 2021

Na het melden van een niet meer functioneerede router na en stroom uitval veroorzaakt door de netwerk beheerder wordt per direct verklaar dat het om een kortsluiting gaat.
Dit is voorbarig niet reëel en niet aan toonbaar.
Er was niet meer dan een stroom uitval waarna mijn router het niet meer deed.
Afgepoeierd dat de verzekering geen kortsluiting dekt.
Men zoek naar mijn idee zelf een bewoording om uitkering te ontlopen.

Jan Willem uit Eys, 23 januari 2021

bedankt voor het delen van jouw ervaring, vervelend om te lezen dat jouw router kapot is gegaan. Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit verder met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 januari 2021

Tot nog toe loopt alles vlot & duidelijk; héél plezierig!

Kees uit Deventer, 23 januari 2021

Goed opgelost.

Nick uit Papendrecht , 23 januari 2021

Zonder nadere toelichting wordt de premie voor de kleinere Renault Captur € 40 (10%) hoger dan die van de vorige, grotere, Renault Kadjar. Waarom bij ook een lager aantal kilometers (12.0000 i.p.v. 20.000)?
Doet geen recht aan jullie wervende reclames met 25% korting voor nieuwe verzekerden.

Rein uit Epe, 22 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We gaan persoonlijk contact met je opnemen om het aanbod en de premie van jouw autoverzekering te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 januari 2021

Heel vriendelijk geholpen

Agnes uit Tiendeveen , 22 januari 2021

Efficiënte behandeling van vragen en afwikkeling van de schade

Edwin uit Zwolle, 22 januari 2021

Prima, vriendelijk en deskundig geholpen!

Nico uit Luxwoude, 22 januari 2021

tot op heden zeer tevreden

Derk uit Amsterdam, 22 januari 2021

Een ideallink per mail sturen is een stuk handiger

Dorus uit Alkmaar, 22 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en tip. Op basis van uw jouw tip gaan wij dit verder onderzoeken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 januari 2021

Promovendum als verzekeringsmaatschappij, is naar mijn mening misschien wel de enige maatschappij die buiten zeer redelijk geprijsd is qua premie, ook de enige die ook zeer duidelijk is in zijn declaraties en overzichten van declaraties. Dat is voor mij ook de reden waarom ik nooit heb overwogen, om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij. Ga zo door met jullie goede werk :)

Jorgen uit Lelystad, 22 januari 2021

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent, we zetten het goede werk inderdaad door!

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 januari 2021

Mijn dossier is behandeld door de heer.
Ben er zeer tevreden over snel, adequaat en prettig in de communicatie.
Kortom top!

Arnold uit Leidschendam, 22 januari 2021

Prima en snelle afhandeling van een schadegeval. Ik heb verder niets hoeven doe, Promovendum heeft het afgehandeld

W uit 's-Gravenhage, 22 januari 2021

Mijn ervaring is dat jullie mij een verkeerde mail sturen, waardoor ik in verwarring raak

Tineke uit Woerden, 22 januari 2021

Wij begrijpen inderdaad dat dit erg verwarrend is, excuses voor het versturen van de verkeerde e-mail.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 januari 2021

Heel snel antwoord

Dick uit Alphen aan den Rijn, 22 januari 2021

Snelle en prettige reactie

Frank uit Hilvsrsum, 22 januari 2021

Uitstekend geholpen en ondersteund bij het afhandelen van het auto ongeluk.

Charles uit Bosch en Duin, 22 januari 2021

Ik had een vraag over mijn zorgverzekering en kreeg heel snel een duidelijk antwoord. Heel fijn!

Annette uit Nieuwegein, 21 januari 2021

Nu een expert langs sturen. Dat had ook maanden terug gekund.

Paul uit Capelle een den IJssel, 21 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij kunnen ons coorstellen dat het vervelend is dat het dossier lang duurt. Ons Schadeteam geeft u graag een toelichting op de ontvangen offerte en het nu inschakelen van de expert daarvoor.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2021

Na bijna 30 jaar weer eens een kleine aanrijding gehad. De wijze waarop mijn melding werd ontvangen en begeleid nodigt mij bijna uit om snel weer een aanrijding te veroorzaken.... :)
Zonder gekheid: een hele vriendelijke en begripvolle afhandeling. Hulde!!

Dirk uit Castricum, 21 januari 2021

Na enige vertraging bij de acceptatie van de inboedel en woonhuis verzekering werd dit na een belletje volgens mondelinge afspraak binnen 1 werkdag naar tevredenheid aangepakt en opgelost.

Promovendum is prima telefonisch en per mail te bereiken.

JK uit Scherpenisse, 21 januari 2021

zeer snel en accuraat af/be/handeld. Ook vervangende auto keurig geregeld.

D uit Oosterhout, 21 januari 2021

Ik belde en werd binnen een paar minuten geholpen. Duidelijk en snel, precies wat je wil!

Han uit Berkenwoude , 21 januari 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail