Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 49.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Prima gesprekken en altijd netjes te woord gestaan. Prettig dat er nog telefonisch contact mogelijk is.
Enorm jammer dat jullie niet alle soorten verzekeringen aanbieden. Anders was ik voor alles naar jullie overgestapt.

Laura uit Ermelo, 14 februari 2024

Snelle en duidelijke hulp gekregen bij het doen van de schade aangifte

Henk uit Lageland, 14 februari 2024

Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om onze klanten snel en duidelijk te helpen bij melden van een schade. Als je nog vragen hebt over jouw schade, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 februari 2024

de aangifte voor en aanrijding was snel gebeurd, Ik kreeg duidelijk overzicht van wat er precies moest ingediend worden, ook telefonische begeleiding verliep vlot en makkelijk. zeer tevreden

Michel uit Den Haag, 14 februari 2024

Zelf in tientallen jaren gelukkig nog nooit aanspraak hoeven maken op schade. Nu voor de eerste keer wel dus benieuwd.
Mijn complimenten voor de afhandeling. Geen poespas!
Helder de door Promovendum gestelde en gevraagde gegevens opgestuurd en nadien een keurige mail met akkoord!
Complimenten.

j uit Aldwâld, 14 februari 2024

Kort en waardevol gesprek gehad. Kreeg meteen iemand aan de lijn ipv 15 min wachten bij andere zoals de meeste verzekeraars. Leuke mevtouw aan de lijn gehad. Al met al prima geholpen

Turkan uit Roermond, 14 februari 2024

Zeer helder, duidelijk en vlot geholpen. Zo hoort het!

Evert uit Bussum, 14 februari 2024

De Verzekeringsadviseur is een topgozer, goed geholpen

Levi uit Leiden, 14 februari 2024

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 februari 2024

Vriendelijk en snel.

Michiel uit Hoorn, 14 februari 2024

Duidelijk, snel geregeld met een vriendelijke telefoniste

J uit D’chem, 14 februari 2024

Prima service en actief meedenken. Erg positief en ook een hele goede premie!

Rindert uit Ten Boer, 13 februari 2024

Na een lange tijd twijfelen gelukkig contact gezocht en daarmee met tevredenheid een nieuwe autoverzekering afgesloten.
Prima!

Henny uit Rotterdam , 13 februari 2024

Snel af kunnen sluiten en per ongeluk een dubbele aanvraag gedaan. Snel en adequaat weer rechtgezet. Top.

Tom uit Sneek, 13 februari 2024

Ik vind heel erg ontevreden.
Ik heb nog steeds schade en nog steeds on opgelost sinds 29 Sep 2023.

Wael uit Eindhoven, 13 februari 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Er is gisteren contact geweest met een Schadebehandelaar om deze kwestie te bespreken. Op dit moment zijn we afhankelijk van de reactie van de verzekeraar van de tegenpartij. We zullen dit blijven monitoren en je van een update voorzien zodra we bericht hebben ontvangen. Als je nog vragen hebt over jouw schade, dan kun je contact opnemen met het Schadeteam

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

Schade is keurig gerepareerd, communicatie met Promovendum verliep snel en zonder open eindjes.

Nadeel van de (hagel)schade was dat het erg lang duurde (6 maanden) voordat het gerepareerd kon worden.

Alex uit Breda, 13 februari 2024

Prima.
Vriendelijk en duidelijk.
Tevens snel.
Dik tevreden

W uit Zuid Scharwoude, 13 februari 2024

Ik ben al van 6 januari bezig im eea te regelen. Het duurt en duurt. Ook uw rekeningnummer wordt niet bekeken . Aan de telefoon is men heel invoelen maar uw administratie is hemel schrijend.
Met vriendelijke groet,
Theo

Theo uit Venlo, 13 februari 2024

Bedankt voor het doorgeven van je ervaring! We kunnen ons voorstellen dat de verwerkingstermijn niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We doen er alles aan om de reactietermijn van ons Schadeteam zo snel mogelijk weer in te korten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

Erg goed geholpen. Snel en correct te woord gestaan door de Verzekeringsadviseur en ook direct aanvullende informatie ontvangen. Een aanrader!

Jules uit Eindhoven, 13 februari 2024

Bij de afhandeling van de autoschadeclaim is tot nu toe geen enkele informatie naar mij toe gegeven welke schade exact de tegenpartij claimt. Het schaderapport van de tegenpartij is niet aan mij voorgelegd, de gegevens van de tegenpartij zijn niet gedeeld. Eigenlijk is na 5 maanden alleen de hoogte van de geclaimde schade bekend gemaakt. Evenmin is overgebracht wat eea inhoudt ten aanzien van mijn bonus/malustrede.

D.F. uit Amsterdam, 13 februari 2024

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat er nog onduidelijkheden zijn nadat je Schadebehandelaar contact met je heeft opgenomen over je eerdere review. We hopen dat we dit keer alles kunnen kortsluiten. Onze collega neemt spoedig contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

Top, alles snel geregeld en afgehandeld

Siem uit Beverwijk, 13 februari 2024

Erg onduidelijke email.

Jan uit Waalwijk, 13 februari 2024

Bedankt voor je feedback! Goed om te weten dat je de e-mail over de afhandeling van je schade niet duidelijk vond. We nemen je opmerking mee in de optimalisering van ons mailcontact.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

Snelle en goede opvolging van de schade

Daniel uit Hoogezand, 13 februari 2024

Leuke medewerkster, goed geholpen.

Sandra uit Groningen , 13 februari 2024

mijn vraag aan Promovendum was te kijken naar de echte schade aan de auto van tegenpartij en de naar mijn mening hoge offerte van het schadeherstel bedrijf. Daar heb ik geen antwoord op gehad. En de lange doorloop tijd voor de regeling!

Herman uit Baarn, 13 februari 2024

Dankjewel voor je toelichting. Wat jammer dat niet al je vragen zijn beantwoord bij de afhandeling van je schademelding. Ons Schadeteam zorgt graag voor opheldering en neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

Ik ben op een heel prettige en accurate manier geholpen

Florence uit Tilburg, 13 februari 2024

Pretti gesprek

Lute uit Arnhem, 13 februari 2024

Heel goed en eerlijk advies!

Mary uit Goes, 13 februari 2024

Mijn probleem is naar tevredenheid opgelost, bedankt!

Michelle uit Leende, 13 februari 2024

Wat fijn dat ons Serviceteam je heeft geholpen met het vinden van een oplossing. Dankjewel voor je mooie review!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

Uitstekend te woord gestaan en goed meegedacht

Arnold uit Leeuwarden , 13 februari 2024

Een duidelijk, vriendelijk en open gesprek. De autoverzekering was snel en goed geregeld.

Basil uit Zutphen, 13 februari 2024

Zeer langzame communicatie

Elbert uit Bijmegrn, 13 februari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. We balen dat je de communicatie met ons Schadeteam niet snel genoeg vindt gaan. Hun reactietermijn per mail is momenteel helaas langer dan ons streven. We werken er hard aan om dat te verbeteren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail