Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Prima hulp aan de telefoon, alleen zeer lange wachttijd voor de reparatie (8 weken)

Ton uit Teteringen, 21 januari 2023

Wat vervelend om te lezen dat de wachttijd voor de reparatie langer duurde dan dat je had verwacht. Op dit moment is de wachttijd bij veel reparateurs helaas langer dan normaal. Wel nemen wij deze informatie mee binnen ons verbeterproces. Natuurlijk vinden wij het fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door een collega van ons Schadeteam!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2023

Goed geholpen.

Luuk uit Zwolle, 21 januari 2023

Ik ben prima geholpen

Marcel uit Dordrecht , 21 januari 2023

Door constant vragen te stellen die door de schade-expert zelf op te zoeken zijn, wordt de reactietijd steeds verlengd met 10 werkdagen. De afhandeling van een kapotte ruit duurt al bijna 2 maanden…

‘Wanneer ben je verhuisd?’

Stefan uit Sliedrecht , 21 januari 2023

Bedankt voor je review! We begrijpen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Vervelend dat de schade afhandeling langer duurt dan dat je van ons verwacht. Een collega van ons Schadeteam neemt deze week contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2023

Uitermate vriendelijk en efficient geholpen

Alexander uit Rotterdam , 20 januari 2023

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Dat waarderen wij enorm!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2023

Zeer tevreden over deze en ook mijn andere verzekeringen bij Promovendum en de wijze waarop mij service door uw instantie wordt verleend. Casper

Casper uit Zwolle, 20 januari 2023

Keurige afhandeling door zowel Promovendum als het schadeherstelbedrijf.

Axel uit Veenendaal, 20 januari 2023

Prima advies en heldere uitleg van de mogelijkheden.

Joop uit Houten, 20 januari 2023

Oplichterij!!!!

Ali uit Rotterdam, 20 januari 2023

Graag komen we met je in contact om je ervaring met ons te bespreken. Een van onze klantadviseurs neemt begin volgende week contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2023

Snelle adequate reactie, prima service

Hans uit Hengelo, 20 januari 2023

Ik heb eigenlijk geen ervaring met claimen maar ben zo verrast hoe ik geholpen ben door Promovendum.
Snel en goed geholpen. Echt top.

Edwin uit Almere , 20 januari 2023

Telefonisch goed bereikbaar en goede service. Max aantal km per jaar verhoogd en geen extra premie.

Karin uit Zeist, 20 januari 2023

Keurig en vakkundig geholpen. Duidelijke uitleg en advies over mijn verzekeringen.

M uit Nieuw-Vennep , 20 januari 2023

Uiteindelijk, na een aantal telefoontjes en een aantal doorverwijzingen, heeft een vriendelijke medewerkster mij de juiste adviezen gegeven. Proces en kennis kan wel in algemene zin verbeterd worden.

A uit Berlicum Nb, 20 januari 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. We nemen je feedback over ons proces en kennis mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2023

Het was een heel kort en plezierig gesprek met uw medewerker.

Willem uit Rhenen, 20 januari 2023

duidelijk antwoord en redelijk snel

hans uit Den Haag, 20 januari 2023

Bij de schademelding werd ik snel en vakkundig geholpen. Ook werd er begrip getoond voor de vervelende situatie. Kortom, er prettig geholpen door Schade Intake.

Paul uit Geffen, 20 januari 2023

Mij ervaring tot nu toe is niet al te best. Na 5 werkdagen zou ik reactie krijgen op mijn claim. Dat werden er 11. En in die reactie wordt gevraagd naar informatie die ik al aangeleverd heb (?). Dat is best een afknapper. Inmiddels is het al 16 dagen geleden en ik heb geen idee of / wanneer ik een inhoudelijke reactie krijg. Als het later wordt kan gebeuren, maar laat in ieder geval iets weten.

Review 10-01-2023 21:19


Ik begin de indruk te krijgen dat het plaatsen van negatieve reviews, en de quasi constructieve en inlevende reactie daarop, enkel voor de bühne zijn.
Zie mijn review van 10 januari, waarin ik aangeef al 16 dagen niks gehoord te hebben. In de reactie daarop staat -dat het schadeteam zsm contact opneemt-. Nou dat is inmiddels al weer meer dan een week geleden. Nog steeds niets gehoord. Claim is inmiddels al meer dan een maand geleden ingediend en ik hoor niets.
Een termijn incasseren Promovendum, vergeten jullie dat ook wel eens?

Tom uit Haarlem, 19 januari 2023

Bedankt voor je reviews, Tom. Jammer om te lezen dat je deze indruk hebt. Jouw review van 10 januari stond nog uit bij een Schadebehandelaar. We begrijpen dat je het te lang vindt duren. Ons Serviceteam heeft daarom zojuist contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Auto

kmk uit Amsterdam, 19 januari 2023

Duidelijke reactie

Nicole uit Boekel, 19 januari 2023

Prima communicatie mbt de schadeafhandeling. Duidelijke info zowel telefonisch als online, gratis leenauto en spoedig herstel!

Guus uit Muiden, 19 januari 2023

Na de schademelding op 1 januari 2023 kreeg ik snel een schadeformulier toegestuurd met verdere vragen. Dat heb ik op 3 januari teruggestuurd (via mail). Vervolgens kreeg ik pas op 17 januari een update met weer vervolgvragen. Ben bang dat de reactie hierop weer een tijd op zich laat wachten. Daar ben ik dus heel ontevreden over. Klanten binnenhalen voor de verzekeringspremies is één, een passende en tijdige schadeafwikkeling zijn daar inherent aan gekoppeld. Bij drukte maar meer mensen inschakelen.

Toine uit Beek en Donk, 19 januari 2023

Dankjewel voor je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de huidige reactietermijn. Vanwege drukte is de reactietermijn van ons Schadeteam momenteel 10 werkdagen. We doen er alles aan om dit termijn tot een minimum te beperken. Ons Schadeteam neemt daarnaast zo snel mogelijk contact met je op over jouw laatste e-mail.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Vlot en correct geholpen.

M. uit Heelsum, 19 januari 2023

Werkt allemaal supersnel, correct en meedenkend. Heel fijne ervaring.

Rene uit Heerewaarden, 19 januari 2023

Zeer deskundige en vriendelijk advisering tav autoverzekering!

Ine uit Beek, 19 januari 2023

Bedankt voor het uit keren i.v.m. het ongelukkig verliezen van mijn bril tijdens onze reis. Ik ga naar de opticien zodat ik straks weer een reserve bril heb. Peter

Peter uit Krimpen aan den IJssel, 19 januari 2023

Professioneel, fijne service, betaalbaar en vriendelijk/deskundig personeel. Ga vooral zo door.

kathy uit Delft, 19 januari 2023

Bijzonder dat als je bovenop je autoverzekering een pechhulpl verzekering neemt je hier een jaar aan vast zit terwijl dit alleen in de kleine lettertjes is vermeld. Classic inflexibiliteit van deze verzekeraar.

Rick uit Utrecht, 19 januari 2023

Bedankt voor je review, Rick. Al onze verzekeringen hebben een minimale doorlooptijd van 1 jaar. Uiteraard zijn er enkele situaties waarin een uitzondering gemaakt kan worden. Ons Serviceteam licht de opzegmogelijkheden graag verder toe in een telefoongesprek. Een collega neemt morgen contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Correct geregeld

Stijn uit Laren, 19 januari 2023

Verzekering voor hoog opgeleiden maar of het personeel ook hoog opgeleid is, vraag ik me af. Slechte ervaring, goed lezen kunnen ze niet en er wordt ook niet meegedacht met de klant. In iedere geval niet met mij.

Judith uit Den Haag, 19 januari 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het zorgelijk dat je geen goede ervaring hebt met onze medewerkers. We horen graag waardoor dit precies komt. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail