Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Wij kunnen zelf vertellen wat we voor je doen, maar véél belangrijker vinden we de ervaringen van onze klanten! Je vindt hier álle ervaringen die gedeeld zijn, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en passen binnen het privacybeleid. In totaal zijn het er al ruim 32.000☺.

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Duidelijk en snel geregeld. Heel erg prettig

Jan uit Asten, 30 april 2021

Uitstekend geholpen

Arie uit Brandwijk, 30 april 2021

vriendelijk en correct in het telefonisch contact

henk uit Beek en Donk, 30 april 2021

De medewerker heeft me kundig, rustig, geduldig en zeer vriendelijk geholpen.

Nathalie uit Roermond, 30 april 2021

Op mijn navraag over status verzekering werd zeer snel gereageerd.

Gijsbert uit Heemskerk, 30 april 2021

Alles keurig en snel afgehandeld!!

Theo uit Poortugaal, 30 april 2021

Gezien de weerbarstigheid van de tegenpartij heeft Promovendum toch uiteindelijk de schade welliswaar niet met 100% kunnen regelen

P.L.M. uit Vught, 30 april 2021

Hele goede ervaring met promovendem op gedaan.
Alle afspraken werden goed nagekomen, goed bereikbaar, vriendelijke mensen. Auto werd opgehaald en een fijne leenwagen werd afgezet.
Auto is in prima staat weer afgeleverd. Heel fijn zo.

Agnes uit Alphen aan den Rijn, 30 april 2021

snelle en adequate afhandeling van declaratie zorgkosten

Elisabeth uit Breda, 30 april 2021

Heel goed geholpen en geïnformeerd. Ook nog goedkoper dan mijn lopende verzekeringen. Het overstappen was snel geregeld.

Margreet uit Laren (gld), 30 april 2021

Goede snelle service, doelgericht, informatief, en geduldig. Top!

Ruud uit Breukelen, 30 april 2021

Prima geholpen, vriendelijk en goed verstaanbaar.

Mariëlle uit Haarlem , 30 april 2021

Ik heb een schade gemeld en mevr. heeft mijn vragen duidelijk beantwoord en geduldig uitgelegd.

Ras uit Amstelveen , 30 april 2021

Super goed geholpen en geïnformeerd.

Anja uit Strijen, 30 april 2021

Schade snel en eenvoudig aan kunnen melden. Uitstekende service van schade herstelbedrijf. Alles keurig op afspraak.

Ger uit Delft, 30 april 2021

Tevreden!

Kamalia uit Den Haag, 29 april 2021

Heel netjes geholpen en alles is duidelijk per mail gecommuniceerd.

Rob uit Dongen, 29 april 2021

Erg tevreden over de schadeafhandeling. Netjes een leenauto gekregen en mijn eigen auto was mooi hersteld en zelfs netjes gewassen en gestofzuigd. Erg goede service van het schadebedrijf, en de communicatie met Promovendum ging ook makkelijk via telefoon en mail. Er was even een vergissinkje over het kenteken maar dat werd snel en makkelijk glad gestreken. Geen bureaucratische ellende gelukkig.

Frank uit Arnhem, 29 april 2021

Prima afgehandeld!

Alex uit Silvolde, 29 april 2021

Uitstekende service.

Ammy uit Bilthoven , 29 april 2021

Snelle (re)actie.

Caroline uit Harich, 29 april 2021

uitstekend.

H.A.M. uit Hazerswoude, 29 april 2021

Goede telefonische afhandeling en snelle respons op email. Klant gericht

George uit Oss, 29 april 2021

een -min of meer afgedwongen- overstap van no-claimpakketpolis naar losse polissen, gecombineerd met een wijziging in de autoverzekering, wordt slecht verwerkt. De oude en de nieuwe polissen blijken beiden als "actief" in het systeem te staan, waardoor hoge premie-afschrijvingen. Een autopolis van 16 april wordt zonder opgave van reden op 29 april omgezet. Ik vind het heel vervelend het overzicht totaal kwijt te raken en er maar op te moeten vertrouwen dat alles weer wordt rechtgetrokken. De afhandeling (dubbele polissen) is bepaald niet correct, de wijzing van de autopolis (16 april en 29 april, zonder toelichting) onduidelijk, en hoe transparant de financiële afwikkeling zal zijn is nog maar af te wachten.
De, op 28 april afgesproken, beëindiging van de dubbele polissen staat op 29 april nog steeds in het systeem.
Al met al een zeer onzorgvuldige gang van zaken.

p uit Amstelveen, 29 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 april 2021

er bestaat begrip voor afwijkende situaties uit overmacht ontstaan

CJWM (Kees) uit Wamel, 29 april 2021

Het zijn zeer misleidende en laakbare methoden die jullie er op nahouden.
Afwijzen op schadeverleden terwijl ik een bonus-malus trede van 23 heb o.b.v. 19 schadevrije jaren.

Geralt uit Oldenzaal , 29 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 april 2021

Zeer tevreden over de hele afhandeling. Bij schademelding zeer duidelijke info over invloed op bonus/malus en omslagbedrag m.b.t. wel of niet zelf betalen. Afhandeling bij schadeherstelbedrijf was ook uitstekend: snel, behulpzaam, correct en vriendelijk. Informatie m.b.t. afronding was ook prima.
Complimenten!

Giel uit Sittard, 29 april 2021

Snel en duidelijk

Ella uit Alkmaar, 28 april 2021

Oplichters

Menno uit Hardenberg, 28 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 april 2021

Prima. Duidelijke afspraken. Vriendelijk. Schade is keurig hersteld.

Eric uit Nistelrode, 28 april 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail