Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snelle beantwoording van mijn vraag

Bert uit Onstwedde, 19 januari 2023

Auto schade pas na ruim 6 maanden afgewerkt.
Tegenpartij moet eerst betaald hebben voor uitkering plaats vind.
Dat heeft geen enkele verzekering!

toon uit Vught, 19 januari 2023

We begrijpen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Graag lekker wij je telefonisch uit hoe het komt dat de afhandeling van de schade langer heeft geduurd, dan dat je van ons mag verwachten. Jouw schadebehandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam.

Mildred uit Rhoon, 19 januari 2023

onze ervaring is ok.
alleen heel onduidelijk hoe om te gaan met schade melden via aansprakelijkheidsverzekering.
eerst moet eigenaar eerst schade melden en als dat niet wordt geaccepteerd dan pas eigen partij.
aanpassing in voorwaarden niet bekend.
Groet, Maddy en Léon

leon uit Kerkrade, 19 januari 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We begrijpen dat er wat onduidelijkheid is over de aansprakelijkheidsverzekering en het melden van een schade. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Volledige ontzorging, zonder veel gedoe.

John uit Heerlen, 19 januari 2023

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de schade.
Goede communicatie.

Peter uit Roosendaal , 19 januari 2023

gebeld voor wijziging autoverzekering.
direct WA, inboedel en doorlopende reisverzekering overgezet naar promovendum.
De verzekeringsadviseur heeft me prima geholpen. Levert een mooie besparing per maand op.

Michiel uit Hekendorp, 18 januari 2023

1. Bij email vragen bij acceptatie wordt gevraagd of er meer auto's in het gezin zijn. Het antwoord "" ja" hadden jullie zelf kunnen verzinnen: die auto's zijn namelijk ook bij jullie verzekerd.
2. De acceptatie cyclus is gericht op informatie binnenhalen. Vragen die i iin de antwoordmails stel worden niet beantwoord
3. Meer iha: Als je in het weekend een auto koopt kun je hem niet in dat weekend verzekeren, dat kan pas op werkdagen. En als je het dan op maandag een verzekering wil afsluiten krijg je als antwoord dat het wel drie dagen kan duren voordat de acceptatie rond is.

Peter uit Dordrecht, 18 januari 2023

Bedankt voor het achterlaten van een review en jouw feedback over de acceptatievragen. We vinden het vervelend om te lezen dat je het contact ons Acceptatieteam op deze manier hebt ervaren. Graag zorgen wij voor opheldering en nemen telefonisch contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

Je wordt snel geholpen en krijg een goed advies.

Goos uit Assendelft, 18 januari 2023

Ik werd erop geattendeerd om de schadevrije jaren over te zetten. Heel goed van Promovendum dat er zo wordt meegedacht om de premie betaalbaar te houden.

Fred uit Terborg, 18 januari 2023

Na een wat trage en moeizame afhandeling, ben ik uiteindelijk wel tevreden met de coulanceregeling die is toegepast

Petro uit Hoorn, 18 januari 2023

Hartelijk dank voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat de afhandeling niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten. Uiteraard vinden wij het fijn dat je tevreden bent met het resultaat. Jouw feedback zetten we door naar ons Schadeteam.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

Per ongeluk heb ik met mijn auto bij andere partij schade veroorzaakt. wordt door Promovendum zeer snel, adequaat en op respectvolle manier aangepakt en opgelost (ga ik van uit :))

Jan uit Amsterdam, 18 januari 2023

Wat goed om te lezen dat jouw ervaring met ons Schadeteam positief is! Wij willen je bedanken voor het delen van jouw ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

zeer positief

Piet uit Tilburg, 18 januari 2023

prettig en denkt mee met de client

rachida-carla uit Hendrik ido Ambacht, 18 januari 2023

Wat fijn om te zien dat je de tijd hebt genomen om jouw positieve ervaring met ons te delen. Dat waarderen wij enorm, bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

De verzekeringsadviseuse heeft ons professioneel, kundig en op aangename wijze geholpen met een aantal verschillende verzekeringen.

Raanan uit Hilversum, 18 januari 2023

Snel geholpen!

Nigel uit Eindhoven, 18 januari 2023

Ondanks het feit dat de afhandeling wegens drukte langer duurde dan men gewend was, verliep alles correct en zeer klantvriendelijk!

Harrie uit Venlo, 18 januari 2023

Korte wachttijd en heldere uitleg, daarnaast snelle verwerking van de wijziging.

Maurice uit Keldonk, 18 januari 2023

Wat een super snelle afhandeling van de schade mijn compliment.

W.a.c. uit Breukeleveen, 18 januari 2023

Prima en snel geholpen bij schade

Xander uit Rotterdam , 18 januari 2023

prima en vlot geregeld

Gerrit uit Assen, 18 januari 2023

Slechte info over schadeherstel bij aangesloten bedrijf, hetzelfde geldt over herstel bij niet aangesloten bedrijf.
Daarna nog extra gekort bovenop verhoogd eigen risico.
WAARDELOOS!

Paul uit Swalmen-Boukoul, 18 januari 2023

We waarderen het dat je jouw feedback met ons deelt en vinden het jammer dat je niet tevreden bent met de informatievoorziening. We zijn benieuwd naar waarom je de informatie als slecht ervaart zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je tips te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

De goede (telefonische) bereikbaarheid is een groot pluspunt!
En daarnaast zijn de prijzen heel aantrekkelijk.

Tim uit Harderwijk, 18 januari 2023

Ik heb een goed telefoongesprek gevoerd met de Verzekeringsadviseur over onze autoverzekering.

Fred uit Terborg, 18 januari 2023

Ongelooflijk snelle en accurate reactie!

Hester uit Oentsjerk, 18 januari 2023

Ik heb ruim een week geleden schade gemeld.. tot op heden niks gehoord inzake het vervolg.. alleen dat het 10 werkdagen duurt ..

Kai uit Breda, 18 januari 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Nadat je schademelding bevestigd is, is het huidige reactietermijn van ons Schadeteam inderdaad 10 werkdagen. We vinden het jammer dat je een reactie hierdoor lang vindt duren. De behandelaar van jouw schade heeft je ondertussen een update gestuurd. Fijn om te zien dat je hiermee geholpen bent.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

Zeer goed prima ervaring

Oebele uit Hurdegaryp , 18 januari 2023

Tegenpartij accepteert alle schade, maar promovendum doet moeilijk en wil steeds extra papieren en bewijzen. Pure tegenwerking. Frustrerend en valt me vies tegen

Herman uit Havelte, 18 januari 2023

Dankjewel voor je review. We vinden het erg vervelend dat je het gevoel hebt dat er wordt tegengewerkt. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Ons Schadeteam bespreekt je ervaring graag telefonisch met je zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

schadeafhandeling keurig afgehandeld

gert uit IJsselstein, 17 januari 2023

Ondanks het feit dat het aantal schadevrije jaren en mijn voorgeschiedens open, eerlijk en uitgebreid aan de orde is geweest bij het afsluiten van de verzekering komt Promovendum maanden na het in gaan van de verzekering met vragen over schadevrije jaren (alsof die info niet bekend was) en geeft het aan dat het van invloed kan zijn op de premie of de voortgang van de verzekering.
Dit is heel slecht. En het geeft een onbetrouwbare indruk.

Frans uit Kloetinge, 17 januari 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Onze admnistratie controleert regelmatig of je schadevrije jaren door de vorige verzekeraar zijn vrijgegeven in de centrale database genaamd Roy-data. Doordat de schadevrije jaren nog niet zichtbaar zijn, hebben we je hierover geïnformeerd. Ons Acceptatieteam kijkt graag met je mee naar waar dit aan ligt zodat we je schadevrije jaren alsnog kunnen overnemen. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 januari 2023

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail