Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Wij kunnen zelf vertellen wat we voor je doen, maar véél belangrijker vinden we de ervaringen van onze klanten! Je vindt hier álle ervaringen die gedeeld zijn, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en passen binnen het privacybeleid. In totaal zijn het er al ruim 32.000☺.

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Super geholpen en blijven toch de goedkoopste. Blijven volhouden.

Wel 1 ding: laatst schade door ijzel doorglijden op muurtje na 22 jaar schadevrij en dan gelukkig geheel dekkend door schadevrije jaren. Maar het zou anders moeten dan meteen 5 jaar terug vallen na zoveel jaar betalen en nooit iets gehad te hebben. Misschien een bonus schadeclaim vergoeding na zoveel jaar zonder ipv meteen 5 jaar terug te vallen. S6 ermee

Jeroen uit Capelle aan den IJssel, 28 april 2021

Geweldig BETER kan niet .
Super tevreden

Gerard uit Weesp, 28 april 2021

Top geregeld weer

Anoniem uit Anoniem, 28 april 2021

Prima en snel geholpen.

Suzanne uit Den Hoorn, 28 april 2021

Zeer correcte en snelle afhandeling van een autoschade. ‘s middags om 16.00 uur gemeld en het schadeherstelbedrijf belde reeds om 17.30 uur. Dag erna schade opgenomen en afspraak gepland voor reparatie. Prima!

Eduard uit Son, 28 april 2021

Voor het eerst in jaren schade gemaakt. Ik ben helemaal happy met de persoon die mij geholpen heeft en de snelle afwikkeling. Schade viel zelfs iets hoger uit en ik gaf aan het is geen probleem laat maar zitten maar Promovendum maakt ook dit bedrag over. Top!

Jerry uit Amsterdam, 28 april 2021

Snel en prettig geholpen. Het was in een keer duidelijk wat de zorgverlener nog moet aanleveren

Harold uit Gramsbergen, 28 april 2021

Goede duidelijke informatie.
Waarom 2x hetzelfde; eenmaal met en eenmaal zonder naam van de medicijn?

Frans uit Rosmalen, 28 april 2021

Vriendelijke en accuraat geholpen. Prima!

Frank uit Zwolle, 28 april 2021

Prima geholpen, duidelijke uitleg gehad.

Carla uit Leiden, 28 april 2021

Professionele en vlotte afhandeling van een schademelding. Zonder gedoe of kleine lettertjes.
Bijzonder tevreden.

Jan uit Sassenheim, 28 april 2021

fijne no nonsens verzekering, je weet hier waar je aan toe bent en de zorgkosten zijn zonder allerlei omwegen rechtstreeks te zien.

Fre uit Krimpen aan den IJssel, 28 april 2021

Helder en overzichtelijk. Goed controleerbare declaratie.

Gerard uit Maastricht, 28 april 2021

Zou graag de afrekening per maand gezien.

Cocky uit Oud-Beijerland, 28 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen jouw feedback mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 april 2021

Uiteindelijk is het toch nog goed gekomen. Drie maal (declareren) is scheepsrecht.

Hans uit Capelle aan den IJssel, 28 april 2021

Andere auto gekocht. Snel telefonisch geholpen. Direct nieuwe premie bekend. Goed geregeld.

Johan uit Veenendaal , 27 april 2021

Vlotte en correcte schade-afwikkeling

Han uit Enschede, 27 april 2021

Op zich goed. Wel bijzonder dat in het eerste telefoongesprek uitgebreid wordt aangegeven dat als de schade niet ter herleiden is op de tegenpartij (gezien de bijzondere casus), deze voor eigen rekening komt via het malus-systeem. Vind ik niet klantvriendelijk. Een verzekeringsnemer is verzekerd voor dit soort situaties en heeft er niet of nauwelijks iets mee te maken hoe de tegenpartij zich zal opstellen; zeker als er een politierapport ligt.

Jeroen uit Ambacht, 27 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 april 2021

Uitstekend geholpen .

Hans uit Gouda, 27 april 2021

Snel geregeld. afspraak nagekomen

jos uit Sleeuwijk, 27 april 2021

Na de Email welke ontvangen van de medewerker goed advies .de arts welke mij gekeurd heeft 'n artsenverklaring gevraagd en ontvangen .Kan weer auto rijden en ben weer verzekerd

hans uit Zaandam, 27 april 2021

Helaas en totaal onverwacht s avonds een gans aangereden op de snelweg. Bumper en ruitenvloeistofreservoir kapot.
S ochtends gelijk gebeld naar promovendum, gelukkig bleek de verzekering 100% te dekken.
De auto is opgehaald, ik kon een leenauto krijgen - was niet nodig, en weer teruggebracht toen het klaar was.
Je ziet er niks meer van, het schadebedrijf heeft goed werk verricht!

Anouk uit Twente, 27 april 2021

ik laat mijn auto vandaag ophalen omdat ik , door gebrekkige begeleiding, niet de schade kan betalen ben zeer teleurgesteld in u als verzekering en zal dan ook mijn vrienden en familiekring adviseren om met u niet in zee te gaan omdat u totaal niet voor mij inzet heeft getoond

Derk uit Amsterdam, 27 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 april 2021

Prettig contact gehad, snel en goed geholpen!

Melvin uit Capelle aan den IJssel, 26 april 2021

Prima autoverzekering, handige online dekkingswijziging opgave, minpuntje is dat een reactie hierop wat lang uitbleef

Michiel uit Lisse, 26 april 2021

niets te klagen, goed geholpen

rene uit Naaldwijk, 26 april 2021

zeer ontevreden ten eerste duurt het al 3 maanden werd ik schofterig behandeld door de expert met hem afgesproken dat ik 1000 euro zou ontvangen wat nu blijkt dat het 150 euro minder word

Derk uit Amsterdam, 26 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 april 2021

Schade geval waarbij de tegenpartij eerst geen aansprakelijkheid aanvaarde maar naar tussenkomst van Promovendum dat uiteindelijk wel deed. Schade herstel na aanvaarding van aansprakelijkheid door de tegenpartij perfect afgehandeld.

Kees uit Hilversum, 26 april 2021

perfect. Zeer vriendelijk te woord gestaan, direct actie en de nieuwe polis al na 10 min in de mail.

chris uit Nieuwegein, 26 april 2021

Keurig te woord gestaan en aangegeven welke vervolgstappen ik het doen. Weet alleen nog niet of het onder de woonhuis- of inboedelverzekering valt.
Wordt vervolgd

Jan uit Warnsveld, 26 april 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail