Vrouw in auto

Woonhuisverzekering dekkingen

De dekking van de Promovendum woonhuisverzekering (opstalverzekering) is zeer uitgebreid, zoals je mag verwachten van een kwaliteitsverzekeraar. Glasdekking en een uitgebreide waterschadedekking zijn inbegrepen!

Kies je woonhuisverzekering

Extra uitgebreid
Allrisk
Garantie tegen onder­verzekering

Als je zelf de waarde van je woonhuis opgeeft, loop je kans onderverzekerd te zijn. Laat je de waarde van je woonhuis door ons berekenen? Dan krijg je een garantie tegen onderverzekering en is je woonhuis tot maximaal 1.000.000 euro verzekerd!

Zonnepanelen

Je kunt zonnepanelen meeverzekeren tegen diefstal en schade. Voorwaarde is wel dat de zonnepanelen één geheel vormen met het woonhuis.

Val- en stoot­schade
Aanrijding of aanvaring

De schade die wordt veroorzaakt aan je woonhuis of tuin door een aanrijding of aanvaring.

Brand-, rook- en roetschade
Diefstal en inbraak (of poging tot)
Fundering meeverzekerd
Glasbreuk
Laadpaal auto
Omvallen van bomen
Ontploffing
Opruimings­kosten
Overstroming

Verzekerd is schade door overstromingen van water uit kleinere rivieren, sloten, meren en kanalen waar bijvoorbeeld een dijk of sluis bezweken is. Wordt de overstroming veroorzaakt doordat een primaire waterkering bezwijkt? Denk aan een dijk aan de Maas of Noordzee. Dan is dit niet verzekerd. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Schade door neerslag

Door onvoorzien binnendringen van regen, sneeuw of hagel. Raadpleeg de voorwaarden voor de situaties die wel en niet verzekerd zijn.

Schroeien, zengen, smelten en verkolen
Storm en blikseminslag
Vervangende woonruimte
Warmtepomp
Waterschade

Bij plotseling optredend defect van leidingen en aangesloten toestellen of sanitair. Inclusief lekdetectie, breek- en herstelwerk voor opsporing defect bij waterschade. Neem vooraf contact op bij lekdetectie.

Zonneboiler
Eigen risico stormschade, overstroming en zonnepanelen € 500 € 250
Eigen risico glasbreuk € 100 € 100
Eigen risico overig € 100 geen
Andere plotselinge gebeurtenis
Eigen risico val- en stootschade € 200
Kies je dekking Premie berekenen Premie berekenen

Het dekkingsoverzicht is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Zoeken binnen de website

Contact

Chat Bel Mail