Mensen op de bank in woonkamer

Kan ik als zzp’er een hypotheek krijgen?

Ja! Als zzp'er kun je vaak gewoon een hypotheek afsluiten. Omdat je inkomen als zzp’er per jaar kan verschillen, wordt de mogelijkheid voor een zzp hypotheek berekend aan de hand van jouw gemiddelde inkomsten van de afgelopen drie jaar. Ben je een startende ondernemer en wil je graag een hypotheek? Ook voor zzp’ers met 1 jaar inkomsten, of zelfs nog korter zijn er opties.

 

Let wel: per hypotheekverstrekker kunnen er andere regels gelden voor zzp'ers. Daarnaast is het aanvragen van een zzp hypotheek ook complexer dan een 'normale' hypotheek. Zorg dus dat je passend advies krijgt. Bel 078 648 13 48 of plan een gratis eerste gesprek. Onze onafhankelijke adviseurs vergelijken alle aanbieders en weten dus precies bij wie je moet zijn voor de beste zzp hypotheek in jouw situatie.

Kortingspercentage icoon

Laagste hypotheekrente

We bieden de laagste rentes in de markt! Kies zelf hoe lang je jouw rente wilt vastzetten. Hoe langer de periode, hoe meer zekerheid.

Bekijk actuele rentes
Praatwolk icoon

Gratis gesprek

Benieuwd naar jouw hypotheekopties? Plan een gratis gesprek met een onafhankelijk adviseur. Dan weet je supersnel wat er mogelijk is!

Plan je gesprek

Contact

Chat Bel Mail