Mensen op de bank in woonkamer

Mag ik na mijn pensioen nog mijn hypotheek oversluiten?

Ja, dat mag zeker. Er is geen maximale leeftijd voor het afsluiten van een hypotheek, waardoor je dus ook na je pensioen je hypotheek kan oversluiten. Vaak is dit zelfs zeer aantrekkelijk: als gepensioneerde heb je meestal al veel afgelost op je hypotheek en dus een lagere hypotheekschuld. Ook is je woning vaak in de loop van de tijd meer waard geworden. Ben of ga je met pensioen? We denken graag met je mee over het voordelig oversluiten van je hypotheek. De onafhankelijke hypotheekexperts van Promovendum vergelijken alle voorwaarden en rentes van de gehele hypotheekmarkt. Zo vinden we een hypotheek die bij jouw wensen en situatie past, ook na pensioen. Bel met 078 648 13 48 om meteen iemand te spreken of plan zelf een gratis eerste gesprek.

 

Kortingspercentage icoon

Laagste hypotheekrente

We bieden de laagste rentes in de markt! Kies zelf hoe lang je jouw rente wilt vastzetten. Hoe langer de periode, hoe meer zekerheid.

Bekijk actuele rentes
Praatwolk icoon

Gratis gesprek

Benieuwd naar jouw hypotheekopties? Plan een gratis gesprek met een onafhankelijk adviseur. Dan weet je supersnel wat er mogelijk is!

Plan je gesprek

Contact

Chat Bel Mail