promovendum hypotheken

Hypotheek met de laagste rente

Promovendum biedt al jaren zeer voordelige verzekeringen. Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor hypotheken tegen de laagste rentes in de markt! Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs helpen je graag aan de beste hypotheek voor jouw situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies?

Gratis gesprek aanvragen

Promovendum hypotheken

Kortingspercentage icoon

Laagste hypotheekrentes

Zeker weten dat je op dit moment de laagste rente krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vergelijken alle aanbieders in Nederland voor je. Bekijk actuele hypotheekrentes.

Helpdeskmedewerker icoon

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze adviseurs komen op voor jouw belangen en zoeken de beste én meest voordelige hypotheek bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu wilt verhuizen, of besparen op je maandlasten: wij geven advies op maat!

Klok rond icoon

Snelle service

Wil je meteen weten hoe hoog jouw maximale hypotheek is of hoeveel je kan besparen door je hypotheek over te sluiten? Bel ons direct op 078 648 13 48. Onze hypotheekadviseurs staan je meteen te woord!

Telefoon icoon

Gratis eerste gesprek

Het eerste oriëntatiegesprek bij ons is altijd gratis! De adviseur belt je voor een persoonlijk gesprek wanneer het jou uitkomt. Beeldbellen kan uiteraard ook. Plan je gesprek vandaag nog gratis in.

Document met vinkjes

Alle aanbieders vergeleken

Er zijn tientallen hypotheekaanbieders actief op de Nederlandse markt, met allemaal verschillende hypotheekproducten en voorwaarden. Gelukkig hoef je die niet zelf allemaal te bekijken, dat doen wij voor je!

De beste icoon

Meer mogelijk!

We werken samen met Academica, het zusterbedrijf van Promovendum. Academica biedt al ruim 40 jaar onafhankelijk hypotheekadvies. We hebben alles in huis, zodat jij de beste hypotheekdeal krijgt!

Meestgestelde vragen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in 2020?
Die vraag beantwoorden we graag voor je! Plan een gratis gesprek in en binnen enkele minuten weet je jouw maximale hypotheek voor 2020. Liever direct contact? Bel ons op 078 648 13 48.
Ik wil graag een onafhankelijk hypotheekadviseur. Kan dat?
Natuurlijk! Dat is het grote voordeel van een hypotheek afsluiten via Promovendum. Of je nu een woning wilt kopen, je hypotheek wilt oversluiten, of je overwaarde wilt opnemen: je krijgt onafhankelijk advies via ons zusterbedrijf Academica. Het mooie is dat alle partijen in de markt vergeleken worden. Zo weet je zeker dat je de voordeligste hypotheek krijgt die écht bij je past.
Kan ik de laagste hypotheekrentes krijgen?
We vergelijken alle rentes in de markt, zodat jij de laagst mogelijke hypotheekrente krijgt. Wat jouw situatie ook is: we weten precies bij welke banken we voor jou het beste kunnen aankloppen. Dat betekent dat je hypotheekadvies krijgt met de kwaliteit van Promovendum!
Kan ik de overwaarde van mijn huis gebruiken?
Als je huis overwaarde heeft, zijn er inderdaad opties om je overwaarde op te nemen! Met de stijgende huizenprijzen van nu, is de kans op hierop groot. Fijn: je kunt de overwaarde gebruiken voor veel doeleinden. Denk aan een verbouwing, een schenking aan je kind, pensioenaanvulling of een andere willekeurige uitgave. Bel voor onafhankelijk advies 078 648 13 48.
Mijn hypotheek oversluiten zonder boete. Kan dat?
Het is mogelijk om je hypotheek over te sluiten zonder boete, of boeterente zoals dat wordt genoemd. De nummer 1 manier is: verhuizen! Wanneer je verhuist, mag je bijna altijd zonder boete een nieuwe hypotheek aanvragen. Meestal tegen een lagere rente en dat merk je natuurlijk in je maandlast. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke financiële situatie mee in het advies. Evenals je wensen voor de toekomst. Liever blijven wonen waar je nu woont? Dan is jouw hypotheek oversluiten vaak een goede optie. De kans is aanwezig dat je een boete moet betalen, maar deze kan meestal worden meegefinancierd in de nieuwe hypotheek. Oversluiten loont onderaan de streep in de meeste gevallen! Zeker omdat de rentes nu nog zeer laag zijn. Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 48

Contact

Chat Bel Mail