Mensen op de bank in woonkamer

Kan je als gepensioneerde een hypotheek krijgen?

Ja, het is zeker mogelijk om een nieuwe hypotheek af te sluiten als je met pensioen bent. Bijvoorbeeld als je wilt verhuizen, lagere hypotheeklasten wilt of jouw huidige hypotheek afloopt. Er geldt geen maximumleeftijd voor het afsluiten van een hypotheek. Wél kijkt een bank naar het onderpand voor de hypotheek en je (pensioen)inkomen. Let op: adviseurs nemen al tien jaar voor je AOW-leeftijd (67 jaar) je pensioeninkomsten mee in hun berekeningen, om ervoor te zorgen dat de hypotheek ook na pensionering verantwoord is.

 

Wil jij advies over een nieuwe hypotheek na pensioen? Bel Promovendum op 078 648 13 48! Onze onafhankelijke hypotheekexperts nemen graag jouw situatie onder de loep en weten precies bij welke partijen ze moeten aankloppen voor de beste hypotheek als je met pensioen bent. Liever gebeld worden? Laat dan hieronder je gegevens achter.

 

Kortingspercentage icoon

Laagste hypotheekrente

We bieden de laagste rentes in de markt! Kies zelf hoe lang je jouw rente wilt vastzetten. Hoe langer de periode, hoe meer zekerheid.

Bekijk actuele rentes
Praatwolk icoon

Gratis gesprek

Benieuwd naar jouw hypotheekopties? Plan een gratis gesprek met een onafhankelijk adviseur. Dan weet je supersnel wat er mogelijk is!

Plan je gesprek

Contact

Chat Bel Mail