Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Soepel en heel vriendelijk geholpen.

Hans uit Tuil, 7 oktober 2021

binnen 10 minuten alles helder en duidelijk uitgelegd en geregeld

Mustapha uit Amsterdam, 7 oktober 2021

Tot nu toe goed; even de afronding afwachten

jan uit Rotterdam, 7 oktober 2021

Autoverzekering was opgeschort en een paar maanden later, bij het kopen van een nieuwe auto was de autoverzekering weer zo geregeld.

Na één telefoontje kon ik verzekerd weer de weg op. Top service!

Patrick uit Groenlo, 7 oktober 2021

Wachttijd erg lang, behandeling goed

Tiny uit Boxtel, 7 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerkingen hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 oktober 2021

Prima antwoord op mijn vraag gekregen.

Ans uit Raamsdonksveer, 7 oktober 2021

Een aangename duidelijke en vriendelijk
afhandeling.

Alfred uit Nieuwstadt , 7 oktober 2021

Net een nieuwe auto gekocht...dus die moet meeverzekerd worden zolang de oude auto nog niet verkocht is. Een kort telefoontje en de wijzeging was geregeld! Súper!

Paul uit Eindhoven, 7 oktober 2021

Wachttijd was lang maar gesprek helder en vriendelijk.

Joop uit Epe, 7 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw feedback hierin mee. Bedankt!

Fijn gesprek met de schademedewerker gehad, snelle reactie en afhandeling! Ga zo door :)

Tessa uit Amsterdam, 7 oktober 2021

Auto in eerste instantie niet correct conform de afspraken hersteld: Ze waren een stukje schade vergeten te herstellen bij ASN Fransen. In tweede instantie wel keurig en snel hersteld.
Fijn ook goede nette leenauto en vriendelijk personeel!

Marcel uit Huissen, 7 oktober 2021

keurig en goed geholpen, zowel door Promovendum als door het schadebedrijf

Arjan uit Amstelveen, 6 oktober 2021

Perfect afgehandeld door Promovendum! Een 10+

Hans uit Zwolle, 6 oktober 2021

altijd behulpzaam goede antworden alle vragen.

Naki uit Arnhem, 6 oktober 2021

Duurt allemaal erg lang

Cristien uit Deventer, 6 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend dat deze niet positief is. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw feedback hierin mee. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 oktober 2021

Goed geholpen door vriendelijke dame, beetje jammer van het lange wachten aan de telefoon voor dat ik de dame aan de telefoon kreeg.

Herbert uit Willemstad, 6 oktober 2021

Bedankt voor het deze van jouw ervaring. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 oktober 2021

Vlotte, professionele afhandeling en een prettige stem.

Noor uit Amsterdam, 6 oktober 2021

deskundig en zakelijk top

Victor uit Hoevelaken, 6 oktober 2021

Prima, netjes en snel geholpen en geregeld

Marco uit Den Haag, 6 oktober 2021

Snelle, vriendelijke en correcte behandeling.

J.A. uit Emmen, 6 oktober 2021

netjes en vlot geholpen

Nicole uit Assen, 6 oktober 2021

Administratie niet op orde waardoor de acceptatie van een verzekering langer duurde. Ook bij de afhandeling van een ongeval/schade werd niet heel erg meegedacht.

AW uit Lienden, 6 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij gaan hiermee aan de slag! Ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 oktober 2021

Super fijn geholpen, goed advies en geen verkooppraatje. Erg tevreden!

Pieter uit Nijkerkerveen, 6 oktober 2021

Uitstekend en vlot geholpen. Binnen 1 uur had ik alle benodigde papieren op mijn e-mail ontvangen.
Dank voor deze service

Willem uit Appingedam, 6 oktober 2021

Snel en accuraat de autoverzekering geregeld. Perfecte service!

Carel uit Hilvarenbeek, 6 oktober 2021

jammer dat ik op een paar dagen na niet de schadevrije jaren kan meenemen als voorheen opgebouwd; verder prima geholpen

Arno uit Renkum, 6 oktober 2021

Professioneel geholpen! Alleen de nieuwe premie viel wat tegen.

Arnold uit Maarssen, 6 oktober 2021

Prima geregeld, schade perfect verholpen.

Louk uit Roermond, 5 oktober 2021

na een tweede keer de vraag te hebben gesteld werden we naar tevredenheid geholpen

G uit Heemskerk, 5 oktober 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Wij gaan hiermee aan de slag. Ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 oktober 2021

Ik heb 17 jaar schade vrij gereden en hoop dit zo ook de komende tig jaren door te zetten. Hiervan een zeer grote deel bij Promovendum schade vrij doorgebracht. Doordat ik meerdere diensten wilde onderbrengen, heb ik me eigen nek gebroken doordat ik me diploma ben kwijt geraakt. De cijferlijst wat ik nog wel had voldeed niet, begrijpelijk overigens.

Het loont dus niet om meerdere diensten af te nemen bij 1 aanbieder, wijze les!

Sanjay uit Den Haag, 5 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review! Vervelend om te horen dat het aanvraagproces niet naar wens is verlopen. Een medeweker van ons Acceptatieteam neemt zo spoedig contact met je op om samen naar de situatie te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 oktober 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail