Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Super service en snel geholpen, echt een aanrader.

Martin uit Oude Pekela, 12 oktober 2021

Ik ben goed, deskundig en vriendelijk geholpen

Sema uit Maassluis, 12 oktober 2021

Top service! Schade gemeld (inbraak, diefstal navigatie uit auto). Binnen no-time was de afspraak met het herstelbedrijf gemaakt. Alle schade is netjes hersteld en tijdens het herstel keurig vervangend vervoer gekregen. Allemaal zonder gedoe!

Christopher uit Hoevelaken, 12 oktober 2021

Trage afhandeling, slechte communicatie en niet pro-actief. We zijn nu 3 wkn verder sinds het ongeluk, en weten nog steeds niet hoeveel en wanneer het geld binnen is om een nieuwe auto te komen. Ik had verwacht beter ontzorgt te worden

Victor uit Helmond, 11 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Dat je zo lang moet wachten is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij denken graag mee in een passende oplossing voor jou. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2021

De actieprijs van Promovendum is fijn, maar de opzegservice die ze zouden bieden voldoet niet.

Aishlinn uit Hellevoetsluis, 11 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring met de opzegservice niet positief is. Ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2021

Goed geholpen. Medewerker was heel vriendelijk en ik heb duidelijke informatie en een goed advies gekregen. Aanpassen van de voorwaarden was snel en makkelijk geregeld aan de telefoon. Zeer tevreden over de klantenservice.

Roshni uit Rhoon, 11 oktober 2021

Prima en snelle afhandeling van de schade opgelopen in Duitsland.

Ger uit Dordrecht, 11 oktober 2021

Goed geholpen. Veel te lange wachttijd.

Lydi uit Brummen, 11 oktober 2021

Wat goed om te horen dat jouw ervaring met ons Serviceteam positief is! We vinden ht vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking hierin mee. Een Specialist Klantvragen neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2021

Zeer tevreden over het gesprek!

Ron uit Heeten, 11 oktober 2021

Leuk, vakkundig en snel geholpen bij het doorgeven van de verhuizing en hierbij het veranderen van verzekeringen.

Pauline uit Amsterdam, 11 oktober 2021

Fijn geholpen, goede uitleg..

Manon uit Enschede , 11 oktober 2021

Zeer prettig en deskundig advies gekregen naar aanleiding van een ongeluk met de auto.

joris uit Arnhem, 10 oktober 2021

Alles rondom afhandeling schade is soepel en snel verlopen. Daarvoor dank.

M.J.P.A. uit Bloemendaal, 10 oktober 2021

correcte afwikkeling, conform verzekeringscontract, en vriendelijke en toegankelijke benadering

Alexander uit Uden, 9 oktober 2021

Goed en kundig te woord gestaan. Denkt mee.

Rene uit Den Haag, 9 oktober 2021

Prima geholpen en een adequate afhandeling van de schade. Zeer tevreden!

Hans uit Deventer, 9 oktober 2021

ontzettend goed en pro actief geholpen! Heerlijk en precies wat ik van een tp verwacht. Erg blij mee!

michel uit Amsterdam, 8 oktober 2021

Het was een fijn en ontspannen gesprek. Heb er het gevoel aan overgehouden dat alles in orde komt. Zijn al jullie medewerkers zo leuk en gezellig?

jan uit Rotterdam, 8 oktober 2021

Bedankt voor het delen van jouw postieve ervaring! Wat leuk om te horen dat je te spreken bent over onze medewerkers.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 oktober 2021

Ik ben zeer te vreden met de service

Samir uit Rotterdan , 8 oktober 2021

Ik heb heel veel Mails gestuurd. 2 weken later krijg ik antwoord en kan ik weer rijden. Zou jullie eigenlijk me salaris moeten laten betalen omdat ik niet met mijn
Auto naar mijn werk kon. Schandalig zo late reactie

Barbara uit Schiedam , 8 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 oktober 2021

Ik heb heel goed en uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag over schadevrije jaren.

Lamia uit Nieuwegein , 8 oktober 2021

Schade snel en vakkundig afgehandeld

Will uit Grou, 8 oktober 2021

Ik ben erg goed geholpen. Medewerkster was ook zeer vriendelijk

Laila uit Rotterdam , 8 oktober 2021

De schade aan onze auto is snel en naar volle tevredenheid hersteld. We zijn uitermate tevreden over de service en kwaliteit van de werkzaamheden van het schadeherstelbedrijf Luchjenbroers in Emmen!

Erwin uit Emmen , 7 oktober 2021

Super fijne en relaxte kerel.

Sander uit Berkel en Rodenrijs, 7 oktober 2021

Zeer vlotte, deskundige en ook nog vriendelijke afhandeling van schadegeval met auto! 10 punten!

Bas uit Eindhoven, 7 oktober 2021

Soepel en heel vriendelijk geholpen.

Hans uit Tuil, 7 oktober 2021

binnen 10 minuten alles helder en duidelijk uitgelegd en geregeld

Mustapha uit Amsterdam, 7 oktober 2021

Tot nu toe goed; even de afronding afwachten

jan uit Rotterdam, 7 oktober 2021

Autoverzekering was opgeschort en een paar maanden later, bij het kopen van een nieuwe auto was de autoverzekering weer zo geregeld.

Na één telefoontje kon ik verzekerd weer de weg op. Top service!

Patrick uit Groenlo, 7 oktober 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail