Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Schade: top service, na een telefoontje wordt alles voor je geregeld.

Shannon uit Vlaardingen, 26 februari 2021

Fijn gesprek en direct herkennen/erkennen van het probleem en deze aan de telefoon opgelost...super!

Peter uit Amersfoort, 26 februari 2021

Deskundig en super vriendelijk geholpen. Fijn dat jullie meedenken!

Hugo uit Driebergen, 26 februari 2021

Mijn ervaringen met Promovendum zijn meer dan goed en vertrouwenwekkend: Ik had mijn autoverzekering overgesloten naar Promovendum met de 25% oversluitkorting op mijn huidige prmie. Voor zover niets buitengewoons, maar toen ik na een maand mijn auto inruilde voor een andere, ontving ik de korting ook, terwijl officieel een keer in drie jaar de extra overstapkorting kan worden verleend. Ik had natuurlijk enkele weken kunnen wachten met de overstap naar Promovendum, maar meerdere werknemers hielden hun (en mijn) hoofd koel en regelden ook voor de nieuwe verzekering de overstapkorting. Deze actie van Promovendum kan ik alleen maar waarderen, mag wel in de Consumentengids :-)

matt uit Amsterdam, 25 februari 2021

Wat goed om te horen dat jouw ervaring zo positief was! Bedankt voor dit mooie compliment.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 februari 2021

Snel antwoord ontvangen via de mail.

Ben uit Nieuwegein, 25 februari 2021

misverstand over maandbedrag keurig opgelost!

Ad uit Boven-Leeuwen , 25 februari 2021

L.s.,

Ik heb speciaal gebeld om de verzekering af te sluiten, omdat ik erg tevreden was. Ondanks het prijsverschil met independer heb ik voor jullie gekozen, helaas!
Ik vind het een zeer grove fout !

Mvg.,

Frank

Frank uit Almere, 25 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 februari 2021

zeer vriendelijk en duidelijk

kim uit Egmond, 25 februari 2021

zeer vriendelijk en duidelijk

kim uit Egmond, 25 februari 2021

Schade snel behandeld

Chaib uit Den haag , 25 februari 2021

Snelle en correcte behandeling van de schade.

Tim uit Enkhuizen, 25 februari 2021

Uitstekend telefonisch geholpen. Snel en klantgericht.

Richel uit Pannerden, 25 februari 2021

Telefonisch prima geholpen. Nu even afwachten of het schadeherstelbedrijf het net zo goed doet als de telefonische afhandeling .

Rob uit Nieuwegein, 25 februari 2021

Waardeloos!
Een wortel voorhangen, lang gesprek en uiteindelijk geen acceptatie.
23 schadevrije jaren en in de laatste 3 jr 2x steenschade -waarvan ik geen schuld kan hebben- en 1x een staart-staart gehad , dus 50% schuld. WAARDELOZE beoordeling en zonde van de tijd

Dyonne uit Herkenbosch, 25 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

Snel en deskundig geholpen. Het overzetten van de autopolissen werd geheel door Promovendum geregeld.

Fons uit Waalwijk, 25 februari 2021

Buitengewooon goed geholpen, zowel telefonisch als per mail.
Top klantbeleving

Hendrik Jan uit Meppel, 24 februari 2021

Topservice van medewerkster! Ontzettend vriendelijk en meedenkend. Komt afspraken na en legt alles perfect uit. Super!
Mvg Jord

Jord uit Nijmegen, 24 februari 2021

Zo super lief geholpen door medewerkster.

Tonnie uit Mierlo, 24 februari 2021

Goed geholpen door vriendelijke medewerker. Had vlot een antwoord op al mijn vragen.

Robert uit Denekamp, 24 februari 2021

Heel netjes te woord gestaan en alles heel snel in gang gezet. Hele goede service.

Boy uit Almere, 24 februari 2021

Snel, persoonlijk, helder en vriendelijk geholpen!

Ralph uit Heemstede, 24 februari 2021

Snel en goed geholpen met een duidelijk antwoord!

Joep uit Maastricht, 24 februari 2021

Prima. De veroorzaakte schade is prima door u geregeld. Dank daar voor.

Wim uit Noordwijkerhout, 24 februari 2021

Keurige telefonische service

Noelle uit Tilburg, 24 februari 2021

Alles prima geregeld

Ronald uit Arkel, 24 februari 2021

Bij het melden van de schade ben ik goed te woord gestaan. Duidelijke communicatie. Jammer dat ik meteen 5 tredes omlaag ga in no claim voor iets waar ik zelf geen schuld aan heb. Echter dit wordt wel heel netjes opgelost. Ik ga ervan uit dat alles goed wordt hersteld en behandeld. Fijn!!!

Marianne uit H. i. ambacht , 24 februari 2021

Prima geregeld en erg voordelig.
Snel, persoonlijk en erg vriendelijk afgehandeld.

louis uit Holtum, 24 februari 2021

Prima afgehandeld door Promovendum

Alwin uit Castricum, 23 februari 2021

Goed en duidelijk antwoord

Nick uit Hedel, 23 februari 2021

snelle en vooral glasheldere uitleg en ter zake doende
dienstverlenend ipv verkopend wat erg verfrissend is.

katelijne uit Bennebroek, 23 februari 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail