Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Net een nieuwe auto gekocht, even bellen en direct verzekerd de weg op! Plus, de oude auto verzekering is direct stop gezet. Veel simpeler wordt het niet.

Vincent uit Eindhoven, 18 januari 2022

Het duurde erg lang voor (de verzekeraar van) de tegenpartij toe gaat aansprakelijk te zijn. Dat deden ze (toevallig?) pas 2 dagen nadat ik zelf die verzekeraar had gebeld. Maar de verdere afhandeling was vlekkeloos.

Hans uit Hengelo , 18 januari 2022

Zowel bij het melden van de schade, tijdens de afhandeling met de verzekeraar en in het contact met het schadeherstelbedrijf ben ik zeer hartelijk geholpen. Belangrijk wanneer je nog een tikkie van slag ben. Daarnaast is de schade ook erg netjes verholpen en zijn de gevolgen helder uitgelegd.

H. uit Harlingen, 18 januari 2022

Op zich, tel., prima geholpen. Alleen het vervolg, nl ondertekenen van de 'afstandsverklaring' leverde de nodige problemen op. Via wat omwegen, nl. scannen, opslaan op bureaublad, doorsturen, etc. lukte het alsnog , de ONDERTEKENDE verklaring naar jullie te verzenden. Als de mogelijkheid van 'knippen/plakken aanwezig was geweest,was het VEEL handiger geweest en dus ook makkelijker gegaan!

Herman uit Houten, 18 januari 2022

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2022

Perfect en enorm vriendelijk geholpen door deze medewerkster!

Inge uit Culemborg , 18 januari 2022

Goed geholpen door de medewerker.

H.J. uit Limmen, 18 januari 2022

Altijd vriendelijk en meelevend aan de telefoon je word niet afgescheept en er wordt naar je geluisterd , zo fijn , als je al genoeg ellende met het ongeluk zelf hebt.

Maureen uit Stein, 18 januari 2022

Direct en goed en duidelijk geholpen

Stephan uit Westervoort , 18 januari 2022

Wijziging doorgegeven van de nieuw gekochte auto. Vriendelijk geholpen en binnen 1 uur de nieuwe polis en groene kaart ontvangen. Prima service.

Antoine uit Olst, 18 januari 2022

Goed geholpen bij het bellen naar klantenservice

Mark uit Meppel, 18 januari 2022

Schade is goed en snel afgehandeld. Zonder dat ik daarom moest vragen is mijn ingehouden Eigen Risico uitbetaald.

Jan uit Bergschenhoek, 18 januari 2022

Ik ben vakkundig, klantvriendelijk en snel geholpen.

Jan uit Almere, 18 januari 2022

Beloften worden nagekomen en zelfs meer dan dat! Zeer goede eerste ervaring! En mijn ervaring heeft ook direct geleid tot meerdere klanten via mijn netwerk.

Fred uit Driebergen, 18 januari 2022

Snelle en zeer goede afhandeling van de schade

Marga uit Hardinxveld-Giessendam, 17 januari 2022

De adviseurs proberen mij uit te leggen dat Promovendum geen faturen stuurt maar wel aanmaningen als ik het niet gestuurde faktuur niet betaal. Ik vind dat een vreemde zaak.
Misschien is het een idee eerst een faktuur te sturen en als die niet betaald wordt....dan pas de aanmaning.

Jeroen uit Amstelveen, 17 januari 2022

Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw feedback over het versturen van een factuur dan ook mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 januari 2022

Goede service, snel geholpen, prima dekking en goed geprijsd! Jammer dat er geen no-claim beschermer is.

René uit Eindhoven , 17 januari 2022

Vlotte reactie op mijn verzonden mail. Duidelijk en volledig.

Johan uit Drachten , 17 januari 2022

Prima snelle behandeling en afhandeling

Jan uit Rhoon, 17 januari 2022

Medewerker luistert goed en handelt binnen haar mogelijkheden adequaat.

Jan uit Rotterdam, 17 januari 2022

Vriendelijk en zeer correct geholpen!
Als we allemaal zo met elkaar om zouden gaan, zou het een stuk leuker zijn in deze wereld!

Marie-Thérèse uit Den Haag, 17 januari 2022

Goed initiatief van Promovendum het dekkingsbereik kosteloos aan te passen

Bé uit Hardenberg , 17 januari 2022

Zeer correct, persoonlijk en snel geholpen.

Elise uit Houten, 16 januari 2022

In juli 2021 is mijn auto Total loss gereden buiten mijn schuld. Ik ben WA verzekerd en heb tot heden geen geld ontvangen van Promovendum. Ik word aan een lijntje gehouden doordat er al zes maanden lang hetzelfde verhaal wordt afgedraaid, namelijk dat Promovendum wacht op een reactie van de tegenpartij. Ik heb meermaals contact opgenomen over de afhandeling van de schade waarin mij meermaals beloofd is dat men het snel zou afhandelen. Ook belt Promovendum mij niet terug ondanks herhaald verzoek.
Ik huur nu een auto op eigen kosten omdat ik het geld, dat ik zou krijgen , nodig heb voor de aanschaf van een andere auto. Zes maanden nu al wachten op mijn geld, waar ik recht op heb, is schandalig. Ik betaal nu maandelijks premie terwijl ik niet eens een auto heb. Ik raad niemand aan om hier je autoverzekering af te sluiten.

Jasme uit Castricum, 16 januari 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! We vinden het jammer om te lezen dat deze niet positief is. De afhandeling van jouw schade is niet verlopen zoals het hoort. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 januari 2022

Prima, duidelijk en snel geregeld.

Marc uit Eindhoven, 16 januari 2022

Heel prettig gesproken over de mogelijkheden van de autoverzekering. Ook werden andere verzekeringen geoffreerd die we ook gaan afsluiten.

Jelle uit Amersfoort, 16 januari 2022

Het afsluiten van mijn autoverzekering bij Promovendum is chaotisch en verkeerd verlopen. Heel verhaal, maar ben zeer teleurgesteld. Kost veel tijd en telefoontjesom dit recht te breien.

San uit Grootschermer , 16 januari 2022

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wij vinden het vervelend om te lezen dat jouw aanvraag niet is verlopen zoals je van ons verwacht. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de situatie op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 januari 2022

Perfect! Goede afhandeling van een schade niet eens door mijn schuld, dan toch de service krijgen vanuit Promovendum!

Michael uit Lelystad, 14 januari 2022

Volledige schade verhaald en goed op de hoogte gehouden!

Pieter uit Roden, 14 januari 2022

Snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers

Daniel uit Capelle aan den IJssel, 14 januari 2022

Netjes, snel en correct afgehandeld zonder gezeur.

Paul uit Donkerbroek, 14 januari 2022

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail