Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Hoewel ik geen all risk verzekering heb voor mijn auto en dus de schade afwikkeling door de verzekeraar van de tegenpartij moest plaatsvinden heeft uw medewerkster mij uitstekend op weg geholpen en ook later nog gevraagd of alles in orde was.

Jan uit Maastricht, 15 september 2021

Snel en goed geholpen. Geen lange wachttijd bij tel. contact.

JH uit Markelo, 15 september 2021

Ik kan mailen zoveel ik wil en krijg wel een bevestigig dat mijn mail ontvangen is maar dat is ook alles wat ik krijg een antwoord is nooit gekomen.
service is niet jullie sterkte punt

ge uit Roermond, 14 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Een collega van ons Acceptatieteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 september 2021

Duidelijk en goed gesprek, rustig en geduldig geholpen,

John uit Voorhout, 14 september 2021

Snel en goed geholpen

Guus uit Amsterdam, 14 september 2021

Leuk doch zakelijk gesprek.

Luc uit Zevenbergen, 14 september 2021

Geweldige service, meteen gerustgesteld

Ria uit Swalmen, 14 september 2021

Afgelopen vrijdag schade opgelopen aan mijn auto. De ruit was ingetikt en de deur beschadigd. Gebeld met de klantenservice van Promovendum en te horen gekregen dat ik binnen één werkdag gebeld zou worden. Auto bleef gewoon staan op een openbare parkeerplaats terwijl iederen zo de deur via de ingebroken raam kon openen. Vervolgens zelf zaterdag de alarmcentrale gebeld om de auto op te laten halen, omdat er zomaar spullen uit de auto meegenomen kon worden. Lijkt mij toch dat de klantenservice beter zou moeten weten en gelijk in actie had moeten komen. Ik wacht overigens sinds de schade is gemeld op vervangend vervoer. Gisteren is de auto naar de garage gebracht maar tot op heden geen bericht en we zijn inmiddels twee werkdagen verder. Met drie kinderen was vervangend vervoer wel handig geweest. Al met al gaat het om een noodsituatie, maar daar word naar mijn beleving totaal niet naar gehandeld.

Deniz uit Wateringen, 14 september 2021

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Wij begrijpen dat dit anders liep dan je had verwacht. Onze excuses dat we je niet gelijk adequaat hebben kunnen helpen. Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 september 2021

Deskundig te woord gestaan.

Petra uit Leiden, 14 september 2021

Mijn ervaring met de verzekering is niet wat ik gewend ben van andere maatschappijen. Deze trekt niet aan de tegenpartij voor afhandeling en uitbetaling. Het duurt allemaal veel te lang!!

Janny uit Nijmegen, 14 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij werken er hard aan om jouw schade zo snel mogelijk afgehandeld te krijgen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 september 2021

Goede service, snel geregeld!

Claudia uit Nieuwendijk, 14 september 2021

Vreemd dat schadeformulieren niet bewaard worden.

Kees uit Assen, 13 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw feedback te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2021

Goed, efficient gesprek

Simone uit Utrecht, 13 september 2021

Top service! Persoonlijk, vriendelijk en effectief.

Yvo uit Eindhoven, 13 september 2021

Top, er wordt tijd voor je gemaakt. fijn!

Thomas uit Groningen, 13 september 2021

Fijn en duidelijk gesprek

Marc uit Enschede, 13 september 2021

Rustige en duidelijke uitleg.

Sido uit Drempt, 13 september 2021

Supersnel autoverzekering kunnen oversluiten van oude verzekeraar met een fikse korting op de premie!

Albert uit Baarn, 13 september 2021

Goede inzet snel geholpen , goed advies

H uit Lelystad, 13 september 2021

Hele slechte communicatie.
Er wordt het een en ander gezegd (en nogmaals bevestigd na een controlevraag). Als er dan mailcontact is, wordt er pas na 1 a 2 maanden gereageerd. Heel slecht!

Roel uit Drunen, 13 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2021

Heel duidelijk en vriendelijk geholpen.

Ria uit Uden, 13 september 2021

Ik was me niet bewust dat de auto 'zakelijk' was verzekerd; dus dat ik de BTW zelf moest betalen. Ik kan de BTW echter NIET aftrekken, omdat ik de auto niet op de zaak heb staan. Was echt verbaasd dat dit zo is gegaan, maar ik zal ook zelf niet goed hebben opgelet.

Dat de auto gehaald en gebracht werd was super.

Koos uit Vught, 13 september 2021

Ondanks dat er geen schuld was bij een aanrijding moet ik toch 50% schade betalen of een korting op de premie accepteren. Dit voelt toch ongemakkelijk.

Ton uit Kaatsheuvel , 13 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2021

Leuke korting op de autoverzekering en vakkundig geholpen. Hierdoor overgegaan voor meerdere verzekeringen bij Promovendum.

Umut uit Bergen op Zoom, 11 september 2021

Netjes geregeld, uiteraard tevreden qua service!!!

Ron uit Den Haag, 11 september 2021

Het gesprek was heel vriendelijk en duideljik.

Adriaan. uit Weert., 11 september 2021

Correcte en snelle afhandeling

Derk uit Bilthoven, 11 september 2021

Wacht tijd was lang na 10 Min een medewerker die het kon regelen.

Gert uit Apeldoorn, 10 september 2021

Prima accuraat en vriendelijk geholpen

Klaas uit Lemmer, 10 september 2021

Eerste contact positief. Daarna geen reactie op verstuurde mails. Blijkt de medewerkster niet meer bij Promovendus te werken!
Zou intern toch beter gecommuniceerd kunnen worden. Opvolgster pakte het daarna wel op.

Lex uit Enschede , 10 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 september 2021

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail