Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer vriendelijke adequate medewerkster aan de telefoon. Ik heb op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen en zij nam echt de tijd om te luisteren.

Johanna uit Hilversum, 8 juni 2021

Neem geen autoverzekering hier, want je betaalt zelf de schade, ondanks dat je all risk verzekerd bent

Karin uit Reeuwijk , 8 juni 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juni 2021

De eerste keer dat ik iets claim bij Promovendum, maar gelijk hele goede ervaringen! Ik werd aangereden, de tegenpartij was aansprakelijk en heeft dat ook direct aangegeven op het schadeformulier. Auto is afgesleept, ik kon een vervangende auto krijgen (maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt) en na ruim een week werd de auto weer in topconditie bij me thuis afgeleverd. Vanaf het begin was duidelijk wat ik digitaal moest aanleveren en ik ben goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurde. Kortom: een geluk bij een ongeluk!

Marion uit Hoevelaken, 8 juni 2021

Vriendelijk, goed en snel geholpen.

Joost uit Zwaag, 8 juni 2021

Super helder en duidelijke antwoorden.
Tips gegeven en de vervolgen duidelijk kenbaar gemaakt in het proces!
Zeer content hiermee, nogmaals bedankt en hopen op een goede afhandeling

Keanu uit Papendrecht, 7 juni 2021

Netjes en verzorgd geregeld.

Henk uit Uddel , 7 juni 2021

Snelle, adequate service, geen lange wachttijden a d telefoon, deskundige medewerkers, prettig contact!

Jolande uit Amstelveen, 7 juni 2021

Zeer netjes en tactvol geholpen

Wijnand uit Sprundel, 7 juni 2021

Netjes telefonisch te woord gestaan.

Ferdy uit Driel, 7 juni 2021

Goed, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan door iemand met verstand van zaken. Stond niet lang in de wacht.

Stijn uit Nieuwegein, 7 juni 2021

Snelle, goede service en dat zonder eigen risico, top!

Sophie uit Breda, 6 juni 2021

Klantvriendelijk, prima en snel

Bouwke uit Rijswijk, 6 juni 2021

Schade van mijn auto goed geregeld met het herstellen en vergoeden.

Abdellah uit Leiden, 4 juni 2021

Zeer vriendelijk en zeer snel geholpen!

Henk uit Dordrecht, 4 juni 2021

Alles wordt perfect voor je geregeld: auto voor de deur opgehaald, vervangend vervoer gebracht. Je hebt nergens omkijken naar. Zeer plezierige behandeling door zowel promovendum als schadeherstelbedrijf. Niets dan complimenten!

Anja uit Voorschoten, 4 juni 2021

afhandeling schademelding en schadeherstel perfect geregeld!
Keurig de auto gehaald en gebracht. Géén eigen risico en vervangend vervoer gratis.
Kortom.....zeer tevreden
M.

Marcel uit Alkmaar, 4 juni 2021

Direct na het ongeval gebeld met het schadealarmnummer en ik ben zeer vriendelijk geholpen. daarna en mail ontvangen om het schadeformulier op te sturen. een fijne afhandeling.

Wassil uit Wezep, 4 juni 2021

ik ben meer dan uitstekend geholpen, fijne communicatie en snelle oplossing aangedragen en ook een snelle opvolging voor de gemaakte afspraken

Martijn uit Alphen aan den Rijn, 4 juni 2021

Helder en zeer compleet!

Gert uit Oosthuizen, 4 juni 2021

Prima te woord gestaan. Alles snel geregeld. Niks op aan te merken.

Jos uit Medemblik, 4 juni 2021

Correcte en snelle behandeling en afhandeling.

Wim uit Ridderkerk, 4 juni 2021

De opzegservice bij jullie heeft niet gefunctioneerd. Hierdoor ben ik 2 maanden dubbel verzekerd geweest. Ik heb een tegemoetkoming gevraagd, maar ik krijg daar geen reaktie op.

Herny uit Breda, 4 juni 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Ons Acceptatieteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 juni 2021

Prima en snel geholpen!

Sandra uit Noordwijk , 4 juni 2021

Goed en duidelijk te woord gestaan door de schadebehandelaar.

K. uit Oirschot, 4 juni 2021

Snel en top geholpen!

Nadette uit Eijsden, 3 juni 2021

Ik ben vriendelijk en volledig geinformeerd

Fred uit Veenendaal, 3 juni 2021

Snel geholpen, vriendelijke service!
Ga zo door!

Cynthia uit Maasland, 3 juni 2021

Goede en snelle afhandeling van de schade.

Henriette uit Enkhuizen, 3 juni 2021

Gewoon! Prima geholpen
Prima service

Cees uit Leiden , 3 juni 2021

Duidelijke mail met uitleg over gezinsautoregeling

Wouter uit Ulft, 3 juni 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail