autoverzekering

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

De schade is door de verzekering correct en duidelijk afgehandeld.
Alleen de schade aan de auto was niet in 1 keer goed gerepareerd. Maar na een vervolg afspraak wel correct en juist afgehandeld.

Leon uit Sittard , 18 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw uitgebreide ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2020

snelle en adequate hulp

Wim uit Noordwijk, 18 oktober 2020

Zeer goede afhandeling van onze schade die wij opliepen door op de snelweg een ree aan te tikken. Promovendum regelde alle noodzakelijke dingen waardoor wij verder konden.

Diana uit De Bilt, 16 oktober 2020

De schade aan mijn auto is verhaald op de tegenpartij en tegelijkertijd kreeg ik een adres van een goed autoschade bedrijf, waar de schade snel en keurig is gerepareerd. Behalve de aanrijding is alles geruisloos verlopen.

Albert uit Franeker, 15 oktober 2020

Erg prettig en vakkundig te woord gestaan. Er wordt goed meegedacht met de wensen/behoeften van de klant.

Steven uit Gouda , 15 oktober 2020

zodra je geen gebruik maakt van de gecontracteerde schadehersteller kun je nog ellende verwachten buiten de schade die je hebt met je wagen. Vrijwel alles wordt eraan gedaan om de afhandeling te traineren. Je verwacht dit niet van een verzekering. Promovendum heeft dit, naar mijn mening, niet nodig

Sjoerd uit Helden, 15 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Schadeteam neemt hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Plezierig en deskundig advies/gesprek over nieuw afgesloten autoverzekering(en)

George uit Lelystad, 15 oktober 2020

Na een schade aan onze auto werd snel ingegrepen. Er kwam een vervangende auto, de tegenpartij werd aansprakelijk gesteld voor de schade en een vergoeding voor de total loss auto waarmee een soortgelijke gekocht kon worden. En een snelle uitbetaling van deze vergoeding.

Hans uit St Joost, 15 oktober 2020

Met zorg afgehandeld.

Fabienne uit Heerlen, 15 oktober 2020

Ging uitstekend. Snel en duidelijk geholpen. Zeer tevreden mee. Hartstikke bedankt!

Tarik uit Helmond, 15 oktober 2020

Prettig gesprek en duidelijk uitgelegd. Vriendelijk contact

Bettina uit Zoetermeer , 15 oktober 2020

Wegens een nieuwe aankoop van een auto voor woon werk verkeer was er haast geboden voor het afsluiten van een verzekering. Ondanks toegenomen drukte bij promovendum heeft het acceptatieteam van promovendum mij snel aan een verzekering kunnen helpen!
Top service!

Dylan uit Hilversum, 15 oktober 2020

Snel, deskundig en vriendelijk, in een woord TOP

Ad uit Geleen, 15 oktober 2020

IK heb via uw site een autoverzekering aangevraagd en
alles liep gesmeerd tot nu toe prima geholpen.

P uit Rotterdam, 15 oktober 2020

Helaas dreigt mijn schadeverzekering voor mij een hoofdpijndossier te worden! Dacht dat alles geregeld was.
Totdat er zonder enig bericht 3 bedragen van mijn rekening worden afgeschreven zonder toelichting. Heb hier over gebeld en zou per E-mail een reactie krijgen. Ben hier heel erg teleurgesteld in de Promovendum service. Zonder tegenreactie zal ik deze 3 bedragen terug halen.

Louis uit Zoetermeer, 15 oktober 2020

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 oktober 2020

Fantastische service! Auto keurig opgehaald, netjes gemaakt, auto zelf helemaal schoongemaakt (binnen en buiten) en weer netjes afgeleverd.
Super snelle en nette service

Nicole uit Alkmaar, 14 oktober 2020

De paperassen zijn voldoende afgehandeld door de verzekering. Maar mijn ervaringen met de hersteller van mijn auto zijn schrikbarend slecht.
Ik ben 3x terug geweest om de auto te laten herstellen.
Dus ook 3x naar de hersteller geweest om te laten zien dat er onvoldoende was hersteld. Tijd...... zeeën van tijd heeft dit gekost.
Ook liegen over de wijze van herstel. Gedeeltelijk spuitwerk ipv de hele bumper spuiten.
Niet zo’n prettige ervaring met de verplichtte autohersteller.

Marcel uit Den Haag, 14 oktober 2020

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dat is uiteraard niet juist! Ons schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 oktober 2020

Snel en adequaat de schademelding geregeld. Goed toegankelijk en vriendelijke bejegening. Nu nog de afhandeling van de schade in het vooruitzicht.

Jan H.N. uit Alblasserdam, 14 oktober 2020

keurig , snel en adequate afgewerkt.

J. uit Tilburg, 14 oktober 2020

Dank schadebehandelaar voor uw actieve ondersteuning met tussentijdse updates bij mijn buitenlandse schadeafhandeling. Door uw bemiddeling en geduld lijkt er nu na meer dan 13 maanden eindelijk licht aan het einde van de tunnel te komen.

J. uit Hoorn, 14 oktober 2020

Snelle reactie. Duidelijke uitleg. Respect voor een evt andere keuze. Professioneel dus

Anne uit Borne, 14 oktober 2020

Er is nog niets opgelost,maar er wordt snel gereageerd. Nu even kijken naar het vervolg.

Tonnie uit Nieuw Bergen, 14 oktober 2020

Plezierig en inhoudelijk goed contact met adviseur.
Is afspraken goed en tijdig nagekomen.
Ook schriftelijk een bijzonder klantvriendelijk contact met hem.
Autoverzekering daarom graag bij Promovendum afgesloten.

peter uit Den Haag, 13 oktober 2020

snel, prima en vriendelijk

gerard uit Zeist, 13 oktober 2020

het verwondert mij zeer dat op de digitale polis geen voorwaarden worden genoemd! Deze horen toch één met de polis te zijn........... het duurde 4 dagen voordat mijn vraag hierover werd beantwoord! Een vaag onvolledig antwoord nota bene!

g uit Bergen op zoom , 13 oktober 2020

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 oktober 2020

ik ben vriendelijk te woord gestaan en geholpen met de gestuurde email.

Hagar uit Amsterdam, 13 oktober 2020

Altijd weer snel de verzekering overgezet naar andere auto.
Zoals het hoort.

Ben uit Vlaardingen, 13 oktober 2020

Ik werd zeer vriendelijk en efficiënt geholpen en de benodigde vervolgactie werd door uw medewerker ook snel en foutloos uitgevoerd.
Dik compliment!

Ellen uit Leiden, 13 oktober 2020

ZEER PRETTIGE AFHANDELING EN FIJNE COMMUNOCATIE GEDURENDE HET LANGLOPENDE PROCES.
MET SPECIALE DANK AAN DE SCHADEBEHANDELAAR

PETRA

Petra uit Dordrecht, 13 oktober 2020

Mijn vraag is niet volledig beantwoord.
Daarnaast was de service over een schade onder maat en duurde extreem lang

Saida uit Den Haag, 13 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 oktober 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail