autoverzekering

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

zeer positief n adequaat.

hanneke, (johanna) uit Oss, 23 oktober 2020

Snelle uitleg van berekende premie na tijdelijke stopzetting van autoverzekering

Ed uit West Brabant, 23 oktober 2020

Een eigen schade. Kras in de deurpanelen. Er wordt aangedrongen op kosten voor eigen rekening wat niet de intentie is. Bomus malus verschil in polisblad en administratie van de verzekeraar? Afhandeling moet nog plaatsvinden.

Coos uit Alkmaar, 23 oktober 2020

Dankjewel voor jouw review. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met je op. Zij informeren je graag over de opties om de schade te claimen en over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 oktober 2020

Prima afhandeling van de schade. Incl vervangauto

Daan uit Bergen op Zoom, 23 oktober 2020

De schadebemiddeling gaat snel en efficiënt.

H uit Rotterdam, 23 oktober 2020

De schade aan mijn auto werd volledig uit handen genomen. Na de melding werd 2 dagen later de auto opgehaald, leenauto geleverd en 3 dagen hierna had ik mijn auto gerepareerd en netjes schoongemaakt weer terug.

Mark uit Zaanstad, 23 oktober 2020

even geduld moeten hebben maar uiteindelijk goed geregeld.

Rene uit Wassenaar, 23 oktober 2020

Snelle, ongecompliceerde afhandeling van de schade en een super service van het schadeherstelbedrijf ASN

Nick uit Susteren, 22 oktober 2020

Prima telefonisch geholpen, alle vragen werden beantwoord en er werd ook meegedacht. Wel veel omgevingsgeruis op de achtergrond

W. uit Eindhoven, 22 oktober 2020

Bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit mee in onze verdere verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2020

Super goed geholpen om over te stappen

Lieneke uit Rotterdam , 22 oktober 2020

In eerste instantie prettig en vlot geholpen door uw schadebehandelaar. Ik weet nog niet hoe de verdere afwikkeling zal gaan. Was wel verbaasd dat er weinig keus in NH is vwb schade bedrijven. Ik heb uiteindelijk de auto zelf gebracht, anders kon deze pas dinsdag worden gehaald. Dat vond ik rijkelijk laat. Uiteraard kost mij dit dan wel weer behoorlijk wat benzine, maar ik heb toch voor mijn werk een auto nodig. Dit als puntje van kritiek.

Lianne uit Groet, 21 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. De feedback sturen we door naar het schadeteam. Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 oktober 2020

makkelijk overgestapt, Promovendum neemt je zorgen uit handen

Harry uit Veenendaal, 21 oktober 2020

Fijn en snel geholpen bij de aangifte. Nu hopen dat de rest ook goed en snel afgehandeld wordt.

Brigitte uit Hattem, 21 oktober 2020

Prima telefonische afhandeling van de aanvraag

H.J. uit Lemmer, 21 oktober 2020

Uitstekende behandeling van de schade aan mijn auto. Ook de service van het schadebedrijf was prima.

Gert uit Wijk aan Zee, 21 oktober 2020

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker.
Helemaal top!!

Youri uit Born, 21 oktober 2020

Ik heb een uitermate goed gesprek gehad, met een deskundige uitleg over het afsluiten van een autoverzekering.
Maandag volgt een vervolgafspraak voor onze overige verzekeringen.

George uit Delft, 21 oktober 2020

Schade netjes verholpen, en de schade verhaalt op de tegenpartij.
Precies zoals het hoort

J.A. uit Leersum, 21 oktober 2020

Helaas had een van achter komende auto te laat geremd waardoor ik enige schade aan mijn auto heb. Nadat ik met de verzekeraar contact had opgenomen werd ik al binnen enkele uren door het schade herstelbedrijf gebeld om een afspraak te maken voor de herstel werkzaamheden. Alles werd helder uitgelegd en snel geregeld! Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat mijn auto na de herstelwerkzaamheden er weer top uitziet.

Pieter uit Dordrecht, 20 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en compliment.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2020

De adviseur heeft me een aantal keren van vriendelijk en goed advies voorzien

Rutger uit Veldhoven, 20 oktober 2020

Kort gezegd, snel en goed geregeld

Clemens uit Wijk en aalburg , 20 oktober 2020

De catalogusprijs van de auto bleek bij de RDW te hoog geregistreerd waardoor het afsluiten van een verzekering voor de juiste waarde van de auto wat hobbels opleverde. Uiteindelijk kwamm alles toch goed.

Jan H.N. uit Alblasserdam, 20 oktober 2020

Mijn negatieve score komt doordat jullie geen bevestigingen sturen op gestuurde e-mails. Het is heel makkelijk om een automatische mail te sturen met daarin vermeld hoe lang een afhandeling van een schade of e-mail zal duren. Dan weet je als klant dat het goed ontvangen is. Nu stuur je iets in en is het weken stil. Waardoor je weer moet bellen of de e-mail is ontvangen en je er tijd aan moet besteden.

Carolien uit Beverwijk, 20 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Guus uit Zwanenburg, 20 oktober 2020

Snel en goed geholpen. Premie is inderdaad 25% lager vastgesteld.

leon uit Swalmen, 19 oktober 2020

Schade is subliem opgeloste

Michiel uit Waalre, 19 oktober 2020

Snel, goed en vriendelijk geholpen bij het omzetten van de verzekering naar een nieuwe auto.

Riet uit Sleeuwijk, 19 oktober 2020

Doet wat wordt beloofd

John uit Den Haag, 19 oktober 2020

Duidelijke informatie

Annemarie uit Amstelveen, 19 oktober 2020

Prima antwoord op mijn vraag.

Wim uit Ontinyent, 18 oktober 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail