Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan.
Alles was meteen geregeld.
Het hele pakket verzekeringen is tot nu toe wat we ervan verwacht hadden, perfect.

Marlies uit Urmond, 20 september 2021

Snel geholpen en duidelijk info

dani uit Apeldoorn, 20 september 2021

Uitstekend geholpen echter het duurde 7 minuten voordat ik iemand aan de telefoon had.

Lex uit Liempde, 20 september 2021

Bedankt voor je review. We doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 september 2021

Prima geholpen - vriendelijke toon.

Gert uit Arnhem, 19 september 2021

Zeeeeeeeeer slecht slecht slecht slecht en dan nog slechter

Perer uit Zandcoort, 17 september 2021

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wij vinden het jammer om te horen dat deze niet positief is. Wij bespreken dit graag met je, een collega van Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 september 2021

TOP; geweldige medewerkers die begrijpen hoe je met een klant om moet gaan

Ap uit Balk, 17 september 2021

Snelle service, vriendelijk, direct reactie, hoe makkelijk kun je het maken!

Jolien uit Nijmegen, 17 september 2021

Medewerkster van het serviceteam bedankt voor je snelle, vriendelijke klant contact! Ga zo door ;) goed weekend

Adrien uit Vorden , 17 september 2021

dank voor de goede uitleg en aktie om onduidelijkheden die er waren over het tot stand komen van de premieberekening van mijn auto's nadat ik van verzekeraar veranderd ben naar Promovendum.

hans uit Hoevelaken, 17 september 2021

Netjes geholpen en op de hoogte gehouden van de schademelding

rick uit Rhoon, 17 september 2021

Goed en snel geholpen aan de telefoon. Duidelijke uitleg en informatie.

R. uit Nieuw-Vennep, 17 september 2021

Snel iemand aan de telefoon. Goede uitleg en informatie betreffende schade. Keurige afhandeliing

E. uit Lelystad, 17 september 2021

klantvriendelijk en deskundig

N uit Nes, 17 september 2021

De adviseur was aardig en heel behulpzaam. Ze heeft al mijn vragen snel kunnen beantwoorden. Ze was ook duidelijk en overtuigend.

Souhaib uit Den Haag, 17 september 2021

Treurig dat mijn auto naar Haarlem moet terwijl ik in Heiloo woon. Las dat ik hem ook naar een nader kan brengen doch dat kost mij dan 150 euro en dit kan ik dan later terug vragen bij de tegenpartij. Omslachtig en niet klantvriendelijk. Als de tegenpartij de veroorzaker is en ik wil de auto naar een erkend schadeherstelbedrijf brengen dan kan toch gelijk de rekening naar de tegenpartij gestuurd worden zonder die 150 in mindering te brengen., Doe er wat mee want dit werkt niet hoor.

N uit Heilooheiloo, 17 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 september 2021

Heel snel vriendelijk! Bedankt

Adrien uit Vorden, 17 september 2021

Voorstel van 25 % korting op de autoverzekering snel en perfect geregeld.

Michael uit Almere, 17 september 2021

Bedankt voor de hulp van het omzetten van mijn verzekeringen. Duidelijk en helder werd ik geholpen via de telefoon! Nog wel een tip! Misschien goed om bij een pakketverzekeringen alle verzekeringen op één blad te vermelden voor een duidelijk overzicht! Ondanks dat een dikke 10!

Janita uit Zwolle, 17 september 2021

telefonische Autoschade melding

Zeer professionele en rustige houding van de contactpersoon. Adequate behandeling van de schade en vervolgstappen.
Zeer goed

Hendrik-Jan uit Ameide, 17 september 2021

Snel geregeld op vriendelijke wijze.

Samuel uit Utrecht, 16 september 2021

Bij de acceptatie van een verzekering vraagt Promovendum naar eerdere schademeldingen. Die blijken van onze buren te zijn (...)

Eén, niet verhaalbare, lichte schade waarvan ik wél de schuld heb gekregen, is voor Promovendum aanleiding om mij niet te willen verzekeren. Voor mij aanleiding om alle verzekeringen bij Promovendum zo snel mogelijk te beëindigen.

Cees uit Delft, 16 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 september 2021

Super goed geholpen! De telefoniste nam rustig de tijd voor mij

Mathijs uit Groningen, 16 september 2021

Je kun bellen je kun mailen maar contact krijg je niet
terugbellen doen jullie ook niet
bestaat het bedrijf wel echt of maken jullie alleen maar reclame hier voor

ge uit Roermond, 16 september 2021

Bedankt voor jouw review. We vinden het vervelend dat je ons niet kon bereiken op het moment dat je onze hulp nodig had! Wij hebben inmiddels telefonisch contact met je gehad en hopelijk zijn hiermee al jouw vragen beantwoord.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 september 2021

snelle en correcte service

Henk uit Winterswijk, 16 september 2021

In 2 dagen, heb ik 2 medewerksters telefonische gesproken over vragen van mijn lopende verzekeringen, en ben door beiden dames uitstekend geholpen. Ik ben erg tevreden en alles was helder en duidelijk.

Ronald uit Rotterdam, 16 september 2021

Ik vond de service van Promovendum onder de maat. Ik ontving een invulformulier over een aanrijding terwijl het ging om diefstal van mijn auto. Verder bleek Promovendum telefonisch vrijwel niet bereikbaar; ik werd veelvuldig in de wacht gezet. Communicatie via e-mail liep wel, zij het met veel vertraging.

Geert uit Nootdorp, 15 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 september 2021

omslachtig. weinig schadeherstelbedrijven.

N uit Heilooheiloo, 15 september 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 september 2021

Prettig telefonisch contact, duidelijke uitleg van de adviseur.

Nancy uit Stevensbeek, 15 september 2021

Heel goed geholpen. Snelle afwerking

Franca uit Sint Anthonis, 15 september 2021

Hoewel vorige partijen hun administratie niet in orde hadden en er geen correcte data in Roydata te vinden waren, zijn we het wel eens geworden over de bonus malus.

Karen uit Voorthuizen , 15 september 2021

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail