Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik had niet verwacht dat ik zo snel en zo goed zou geholpen worden. De belofte van 25% korting op de autoverzekering wordt zonder problemen verwerkt en waargemaakt. Top!

Alexander uit Enschede, 21 januari 2022

Snelle service en alles goed geregeld!

joost uit Meijel, 21 januari 2022

Zeer prettig en adequaat geholpen. Heldere informatie en uitstekende hulp.

Hans uit 's-Hertogenbosch, 21 januari 2022

Vermeld in de reclame over die 25% korting OOK dat het alleen geldt als er GEEN schadeverleden is

Jan uit Velserbroek, 21 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2022

Geweldige ervaring! De schadebehandelaar doet het fantatstisch!

John uit Rotterdam, 21 januari 2022

Binnen 3 dagen bericht ontvangen

Rudy uit Apeldoorn , 21 januari 2022

Zeer prettig gesprek gehad met een oplossing voor het doel waar ik voor belde.

Mvg
Bas

Bas uit Wijchen, 21 januari 2022

zeer prettige en inhoudelijke terugkoppeling en ondersteuning

André uit Vasse, 20 januari 2022

Ben goed geholpen door de medewerker, hele goede uitleg over het verloop van de gang van zaken.

Georgette uit Zaandijk, 20 januari 2022

Na anderhalve maand te wachten, en verschillende keer op en neer mailen/bellen onderhand het geld ontvangen van een gereden schade waarbij de tegenpartij aansprakelijk was. Absurd.

Giel uit Reusel, 20 januari 2022

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2022

Vriendelijke en adequate medewerkers.

Frans uit Houten, 20 januari 2022

De afhanbdeling is prima verlopen en de schade is uitstekend hersteld. Daarvoor dank.

F.C.G. uit Amsterdam, 20 januari 2022

Hele prettige en snelle afhandeling van mijn autoschade door de schadebehandelaar

Wido uit Almere, 20 januari 2022

Beetje lang wachten, maar daarna snel en adequaat geholpen

Jan uit Hulst, 20 januari 2022

Wij zijn zeer tevreden over de autoverzekering voor onze auto's.
Goede dekking tegen een scherpe prijs.

Maarten uit Tiel, 20 januari 2022

Wat jammer dat u een printscreen van mijn bankafschrift niet kunt lezen! Gewoon openen binnen google chrome, gek dat een verzekeringsmaatschappij dat niet kan. Verder wel tevreden over het afsluiten van deze verzekering.

Ad uit Baarle Nassau, 20 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2022

Heel duidelijk advies, kundig en klantvriendelijk!

Koen uit Amersfoort, 19 januari 2022

MISLEIDING! erg teleurstellend..

Ik heb de overstap van mijn vorige autoverzekering naar Promovendum gemaakt vanwege de overstapskorting waarmee wordt geadverteerd. Nadat ik een paar maanden later een jongere en bovendien een lagere nieuwwaarde middenklasse auto heb gekocht, is de premie met 21%! verhoogd.

Je krijgt dus eerst een korting van 20% die een paar maanden later wordt vervangen door een opslag van 21%...

De verklaring die hiervoor telefonisch werd gegeven was onsamenhangend en ongeloofwaardig.

Ik heb mijn autoverzekering direct opgezegd.

Merel uit Arnhem, 19 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2022

Vriendelijk, behulpzaam

Lisanne uit Hengelo, 19 januari 2022

Duidelijke en rustige uitleg en een veel betere prijs voor al mijn verzekeringen ten opzichte van mijn oude verzekeraar.

Suzanne uit Zwolle, 19 januari 2022

Prima geregeld, duidelijke en snelle terugkoppeling. Top!

Joost uit Middelburg, 19 januari 2022

Vlotte eerlijke informatie en snelle afhandeling

Henk uit Krimpen aan den IJssel, 19 januari 2022

Toen ik contact maakte met Promovendum, was het zo druk, dat er een terugbel afspraak gemaakt moest worden. Promovendum heeft de volgende dag 2 x gebeld, maar omdat ik het telefoonnummer van Promovendum niet herkende, heb ik de telefoon niet opgenomen. Bij de tweede telefoon heb ik zelf weer gebeld en alles werd goed afgehandeld.

Eric uit Amsterdam, 19 januari 2022

Netjes geholpen, auto opgehaald en retour gebracht. Schade goed hersteld.

Joppe uit Nieuwegein, 19 januari 2022

Heldere communicatie en snelle afhandeling.

Chris uit Gorssel, 19 januari 2022

correcte vlotte afhandeling, zo hoort het!

Daniel uit Voorhout, 18 januari 2022

Ik ben heel tevreden met promovendum verzekering.

Essam uit Born, 18 januari 2022

Reactie op ingediend webformulier (aanpassing polis) bleef 11 dagen (8 werkdagen uit). Pas na rappel kreeg ik zonder toelichting op waarom het zolang had geduurd bevestiging. En toen bleek er nog een wachttijd van een maand te bestaan.

Theo uit Rotterdam, 18 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerkingen hierin mee. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2022

Geen beantwoording van realistische vragen

H uit Westerbork, 18 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2022

Er wordt geluisterd / en men kan telefonisch mensen bereiken.

Toon uit Asten, 18 januari 2022

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail