Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima , snelle en correcte afhandeling verzoek

peter uit Lelystad, 4 maart 2021

Snel en vriendelijk geholpen. Prima ervaring met Promovendum

Jaap uit Buurmalsen , 3 maart 2021

Prettig en vlot contact gehad met medewerker. Tevreden over

Rene uit Zoetermeer, 3 maart 2021

Uiterst correct en efficient, en nog een prima tarief ook.

Ronald uit Assendelft, 3 maart 2021

Werd zeer vriendelijk geholpen door mevrouw. De processen bij Promovendum zijn niet efficiënt ingericht waardoor ik niet gelijk geholpen kon worden, maar dat lag zeker niet aan mevrouw Ze ging een extra mile om te zorgen dat ik geholpen kon worden en belde mij zelfs terug met extra advies. Geweldig!

A. uit Den Haag, 3 maart 2021

Prima ervaring met Promovendum en schadeherstelbedrijf Lotte

Ted uit Alkmaar, 3 maart 2021

Super fijn kontact. Zeer professioneel. Aardig en duidelijk

Stan uit Amsterdam , 3 maart 2021

Omzetten van de autoverzekering i.v.m de aanschaf van een nieuwe auto. Dit was super snel geregeld en zeer klantvriendelijk.

Rolf uit Dokkum, 2 maart 2021

Prima geholpen. Boven verwachting werd de door ons geleden schade vergoed. Bedankt !

Hannie uit Baarn, 2 maart 2021

Zeer goed de schadevrije jaren aangepast en gecommuniceerd en premieverrekening pro-actief geregeld.

PCC uit Bussum, 2 maart 2021

goed geholpen heel netjes. en duidelijk.

A.

Albert uit Urk, 2 maart 2021

Goede, snelle service. Vriendelijke medewerk(st)ers, die indien nodig alle tijd voor je hebben. En dat heb ik als zodanig ervaren. Gemakkelijk bereikbaar en tot laat in de avond. Compliment. Ga zo door!

Wim uit Middenmeer, 2 maart 2021

snel en vriendelijk geholpen, en de verzekering voor de nieuwe auto is goedkoper dan voor de vorige!

Kees uit Berkel en Rodenrijs, 1 maart 2021

Schade telefonisch gemeld, direct een email waar ik via reply stukken naar toe kon sturen. Zelfde dag nog bericht dat in behandeling is genomen. Super fijn dat zo snel opgepakt wordt.

Irene uit Leidschendam, 1 maart 2021

Na tel. melding prima opgepakt door promovendum!

Martin uit Bakel, 1 maart 2021

Hele slechte ervaring met de Schade Alarm Service. Het begon goed: schade snel opgepakt, snel weggesleept en direct vervangende auto beschikbaar (vandaar 2 ipv 1 ster). Maar de afhandeling van de schade was bagger: verkeerde onderdelen besteld, slechte kwaliteit van afhandeling, meerdere malen teruggegaan. Kortom: betaal een paar euro's meer elders en je hebt veel minder hoofdpijn. Mijn advies: Promovendum niet doen.

klant uit arnhem uit Arnhem, 1 maart 2021

Dit is niet gegaan zoals het hoort! Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen dit mee in de evaluatie van onze samenwerking met herstellers.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 maart 2021

Vanaf het eerste contact met promovendum ben ik slagvaardig behandeld. Ook bij het schadebedrijf 'schadenet' verliep alles prima incl. de leenauto.
100%!

Don uit Haarlem, 1 maart 2021

De schade is vlot verholpen en alles was snel en perfect geregeld. Lof daarvoor.

Gerhard uit Overdinkel, 1 maart 2021

Prettig gesprek. Mw is geduldig en kwam vriendelijk over. Bedankt!

Tariq uit Zoetermeer, 27 februari 2021

Goed geholpen door schadebehandelaar bij het afhandelen van een schade aan mijn auto. Tijdens dit proces vriendelijk ondersteunt tot een oplossing met begrip voor de situatie.

Remko uit Strijen, 27 februari 2021

Duurt lang voordat de schade betaald is.

John uit Amersfoort, 27 februari 2021

We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om jouw ervaring door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 februari 2021

Fijn gesprek en goede kortingen t.o.v. mijn huidige verzekering.
Hopelijk in de toekomst niet nodig. Maar mochten wij een beroep moeten doen op een schade dan hopen wij dat dit net zo prettig verloopt.

Roel uit Eindhoven, 27 februari 2021

Inhoudelijke reactie zeer goed en to the point.
De reactietermijn zou wat mij betreft iets korter mogen zijn.

Fokke uit Bolsward, 27 februari 2021

Altijd goed en snel geregeld

Yvonne uit Oud Gastel, 27 februari 2021

Fijn contact en deskundig.

Ruud uit Leersum, 27 februari 2021

Normaal alles prachtig. Goede communicatie. Nu een kleine fout maar noch Promovendum noch ik zijn schuldig eraan. Ik hoop binnenkort weer een nieuw auto aan te schaffen en zou zeker bij Promovendum blijven.
groetjes Kai

Kai uit Amsterdam, 27 februari 2021

Schade behandeling vlot geregeld.

Gerard uit Rijssen, 26 februari 2021

Prettig advies, deskundig en vlot.

Willemijn uit Amersfoort, 26 februari 2021

Keurig netjes te woord gestaan. De wachttijd was in vergelijking met andere dienstverleners echt kort! De medewerker was deskundig en dacht goed mee. Niet alleen klantvriendelijk, maar ook echt klantgericht!

Cees uit Kampen, 26 februari 2021

Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. We geven het door aan de medewerker.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

Snelle reactie meteen terug koppeling.

Tonnie uit Mierlo, 26 februari 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail