Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snelle en prettige afhandeling. Duidelijk in consequenties

Erwin uit Breda, 25 juni 2024

Al jaren all risk hier.. Parkeer schade gekregen tegen partij erkend .Na 2maanden eindelijk naar een schade hersteller zelf uitgekozen aangezien er in flevoland geen aangesloten hersteller zit....(62km verder.Vorige week afgeproken dat kosten van herstel op mijn rekening zou worden gestort.
Morgen auto ophalen nog geen geld ik gebeld krijg ik nu een totaal ander antwoord dat er nog geen uurloon was bekend was en ik mijn eigen risco zou moeten betalen eerst etc ik word helemaal gek van dit bedrijf. kan mijn auto niet op halen geen geld.....

martin uit Almere, 25 juni 2024

Bedankt voor je jarenlange vertrouwen in ons. We vinden het spijtig dat je aangeeft dat er verschillende dingen zijn gezegd. Je Schadebehandelaar heeft je dossier op het oog en geeft je uiterlijk morgen een terugkoppeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 juni 2024

Vorig jaar ingegaan op de aanbieding van lage premie voor autoverzekering. Binnen een jaar werd de premie echter verdubbeld, waarmee ik duurder uit was dan bij de oorspronkelijke verzekering.
Nu een telefonisch 'adviesgesprek' gehad over overige verzekeringen. Er werd een kwartier later gebeld dan afgesproken. Een kille opsomming van verzekeringen, geen enkele empathie of verdieping in de persoonlijke situatie.
Op vragen werd met een kortaf 'dat kan niet' of 'dat doen we niet' gereageerd. Ik had de bereidheid om over te stappen, maar op deze manier zoek ik nog even verder. Geen beste beurt van deze 'adviseur'.

Guus uit Peize, 25 juni 2024

Dank je wel voor het toelichten van je ervaring. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Ons team van Verzekeringsadviseurs gaat het gesprek evalueren en bespreekt de uitkomst telefonisch met je. Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 juni 2024

Heldere fijne communicatie, duidelijke uitleg over het promovendumproduct.

Annette uit Loenen, 25 juni 2024

Uitstekend geholpen en zeer professioneel. En zeer vriendelijke medewerkster Klantadvies.

Henk uit Limbricht, 25 juni 2024

Zeer vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen.
Alle zaken waar je als gedupeerde tegenaan loopt zijn met de medewerker telefonisch doorgenomen en afgehandeld.
Heb zelf vrijwel niks meer hoeven te doen. Ik kreeg een mooie huurauto tijdens de reparatieduur en de schade is snel en prima verholpen.

Peter uit Susteren, 25 juni 2024

Heb al mijn verzekeringen ondergebracht bij Promovendum. Helaas krijg je nooit iets vergoed. Na een paar weken ontvang je een afwijzing van je claim met of zonder heel ingewikkelde toevoegingen waardoor de moed je in de schoenen zakt om de claim door te zetten. Wel wordt na een schademelding zogenaamd steekproefsgewijs je HBO diploma opgevraagd. Al met al een goede tactiek van Promovendum om wel geld te vangen en vervolgens alle claims af te wijzen.

Juliette uit Den Bosch, 25 juni 2024

Bedankt voor het delen van je ervaringen. Jammer om te lezen dat de schadeafhandeling niet positief is ontvangen. We staan altijd open voor verbetering en bespreken graag met je hoe we je anders konden berichten. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 juni 2024

Helaas kan ik mijn nieuwe groene kaart niet op papier krijgen; erg jammer. Ik kan niet printen en moet nu “de boer op”. Vorig jaar trof ik iemand bij jullie die mij (89) tòch nog daaraan hielp maar die tijd is nu kennelijk echt voorbij…..

Joke uit Oirschot, 25 juni 2024

Bedankt voor het delen van je visie. Automobilisten hoeven in Nederland en de meeste andere Europese landen niet verplicht een papieren groene kaart bij zich te hebben. Een digitale versie is bij controle voldoende. Bovendien is het milieuvriendelijker om de kaart digitaal te verzenden dan via de post. Uiteraard is het ook mogelijk om de kaart zelf te printen, bijvoorbeeld bij een printshop of bibliotheek bij jou in de buurt. Dit hoeft niet per se in kleur. Een zwart-wit kopie op wit papier voldoet ook. Om deze redenen hebben we gekozen de groene kaart alleen nog digitaal te versturen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 juni 2024

De uiteindelijke ervaring inzake de afhandeling is negatief. De schadeafhandeling verliep praktisch en communicatief uitermate moeizaam.
Alleen door eigen initiatief en hulp van derden kwam het proces op gang. Vervolgens werd zeer duidelijk aangegeven dat de kosten van vervangend vervoer voor eigen rekening was en ook dat Promovendum hier niet in wilde bemiddelen. Ook hierin heb ik zelf de regie genomen en de kosten van vervangend vervoer veilig gesteld, let wel niet, door bemiddeling van Promovendum. Tenslotte melden jullie ook nog eens dat afhandeling van de vervangend vervoerkosten “ geen invloed hebben op de no-claim dan wel bonus maluskorting”, zeer merkwaardige toelichting. Dit moet echt anders Promovendum!

Coen uit Oudega, 24 juni 2024

Bedankt voor je review. We zijn op de hoogte van je ervaring en hebben dit eerder telefonisch met je besproken. Je feedback is meegenomen in ons verbeterproces. We streven ernaar om in de toekomst wel aan je verwachtingen te kunnen voldoen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 juni 2024

Na weken van wachten weten ze ineenkeer dat niks vergoedt wordt!!!

Slechte communicatie

Ilse uit Helmond, 24 juni 2024

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het niet leuk is dat je schademelding is afgewezen. We zetten je review door naar je Schadebehandelaar. Hij neemt hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 juni 2024

Mijn auto kan pas 23 oktober gerepareerd worden
De aanrijding heeft eind mei plaatsgevonden dus 5 maanden wachten. HEEL APART

Huub uit Kortenhoef , 24 juni 2024

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de wachttijd bij de gekozen schadehersteller buiten verwachting hoog ligt. We snappen dat elke dag wachten te lang is en nemen je feedback mee in ons evaluatieproces met de schadehersteller.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 juni 2024

Vriendelijk, deskundig en snel door Promovendum geholpen!

Peter uit Liep, 24 juni 2024

De Verzekeringsadviseur heeft mij telefonisch duidelijk en goed geholpen bij de aanvraag van een offerte. Hij heeft vooral goed kanttekeningen en eventuele wat-als situaties duidelijk uitgelegd. Verder denkt hij goed mee in de richting van de klant.

Job uit Den Dolder, 24 juni 2024

goed.is mij niet geheel duidelijk of ik alles goed ingevuld heb

theo uit Beverwijk, 24 juni 2024

Bedankt voor je bericht! Ons Schadeteam gaat het voor je na en komt er zo snel mogelijk bij je op terug.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 juni 2024

Geweldig geholpen door een medewerkster, waren toch wel geschrokken toen politie kwam vertellen dat onze auto zwaar beschadigd langs de stoeprand stond, maar zij heeft ons zo fijn geholpen. Erg blij met deze maatschappij daarom eem dikke 5 sterren.

Carla uit Den Haag, 24 juni 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren
2 uur geleden
De door Promovendum gecontracteerde sachadeherstelbedrijven zijn 30 a 40 km van mijn woonplaats en hebben pas minimaal over 3 weken tijd. OV mogelijkheden zijn minimaal en ik ben 76 en slecht ter been. De schade is ontstaan 2 dagen voor de inruil ivm aanschaf nieuwe auto.
Dit heb ik allemaal uitgelegd, maar Promovendum blijft onverbiddelijk. Ik mag het verkopend bedrijf, dat bovendien de officiële dealer van de te repareren auto en erkend schadeherstelbedrijf is, de schade wel laten herstellen maar dan ben ik € 500,- eigen bijdrage kwijt en 30% van het arbeidsloon. Een kleine € 1.000,-. Ik vind het onbegrijpelijk dat een autoverzekeringsmaatschappij schadebedrijven contracteert die voor een groot deel van de inwoners van de regio zeer moeilijk bereikbaar zijn. Ik vind het bijzonder klantonvriendelijk dat Promovendum mij niet tegemoet wil komen.

Annet uit Hooghalen, 24 juni 2024

Hartelijk dank voor het geven van een toelichting. Wat ontzettend balen dat je auto schade heeft opgelopen vlak voor de dag van inruilen. We snappen dat je daarom je auto zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. We denken graag met je mee. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen door je Schadebehandelaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 juni 2024

perfecte service en goede auto verzekering aangeboden met precies 20% goedkoper dan mijn oude verzekering.

R. uit Grijpskerk, 24 juni 2024

Worden altijd goed geholpen. Goede bereikbaarheid via telefoon en email. Niets te klagen.

Bart uit Den Haag, 24 juni 2024

Prima geregeld, deze afwikkeling van schade aan auto door een paaltje wat niet vor mij opzij ging. Duidelijke info, heldere afspraken met schadeherstelbedrijf en keurig gerepareerd.

Gerard uit Ede Gld, 24 juni 2024

Zoals het tot op heden verloopt is mijn ervaring positief.
Zelf vinden wij ook dat de tegenpartij voor deze schade verantwoordelijk is.
Ik wacht positief de verdere reacties van jullie af.
Gr, Ronald

Ronald uit Rotterdam, 23 juni 2024

Uitstekende verzekering en fijn dat een klein administratief foutje met excuus werd hersteld. Het kost even iets tijd, maar wordt wel netjes afgewikkeld en dat geeft vertrouwen. Een foutje wordt snel gemaakt, het blijft (gelukkig) mensenwerk.

P.B. uit Harderwijk, 22 juni 2024

Vriendelijke medewerkers en goede service

Troy uit Koog aan de zaan , 21 juni 2024

On the point support en prettig gesprek via de telefoon. Al met al goede service.

Floris uit Rotterdam, 21 juni 2024

Erg goed afhandeling van mijn schade en ook erg blij om te horen dat er per schade geval maar 4 jaar van je schadevrije jaren afgaan (ik dacht dat ik ze allemaal kwijt zou zijn)

Jeroen uit Almere, 21 juni 2024

In mijn car nothing heppend

Paulina uit Enspijk, 21 juni 2024

Schade afhandeling duurt erg lang. De schade is eind maart aangebracht in een parkeergarage. De auto is op 3 april naar de Volvo garage gebracht voor een fysieke schouw van de schade. Blijkbaar is de expert niet op locatie geweest en moet ik nu opnieuw de Volvo naar de garage brengen.

Frans uit Beuningen, 21 juni 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je de doorlooptijd van de schadeafhandeling niet als positief hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Onze excuses voor het ongemak. Een van onze Schadebehandelaars zal contact met je opnemen wanneer er nieuws is.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 juni 2024

Voorgaande informatie is prima en naar mijn mening compleet.
Schade melden op decwebsite is ondermaats en incompleet
Heb een medewerker moeten bellen om tot een afronding te komen waarna hdt wel is gelukt. Verbetering voorgesteld aan de medewerker van Promovendum.

Monique uit De Meern, 21 juni 2024

Door de Verzekeringsadviseur van Promovendum binnen 5 minuten aan de telefoon keurig geholpen een autoverzekering af te sluiten tegen een aantrekkelijk tarief. Vragen werden snel en goed beantwoord en voldoende flexibiliteit m.b.t. de ingangsdatum van de verzekering. Prima ervaring bij het afsluiten van de verzekering.

Ed uit Heemstede, 21 juni 2024

Fijn dat Promovendum open stond voor mijn situatie (lang in het buitenland waardoor bewijzen van schadevrij rijden afweken van normaal).
Ik verwacht nog aanvullende informatie en hoop dat Promovendum daar ook rekening mee houdt. Wel een smetje; pas daags voor het ophalen van mijn nieuwe auto werd melding gemaakt van een eis om klasse 3 verzekering te hebben. Ik voelde me daardoor ongemakkelijk. De 14 dagen bedenktijd komt hier van pas. Verder prima geholpen.

A uit Rijnsburg, 21 juni 2024

Goede service en een afhandeling zoals je mag verwachten.

Patrick uit Odoorn, 21 juni 2024

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail