Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

R uit Barendrecht, 11 juni 2021

Goede,duidelijke communicatie

Frans uit Zwanenburg , 11 juni 2021

Snel geholpen door een vriendelijke dame, fijne en heldere communicatie.

Leroy uit Rotterdam, 11 juni 2021

Heel vriendelijk en behulpzaam! Super!

Julie uit Nijmegen, 11 juni 2021

Snel geholpen, tijdens het proces op de hoogte gehouden van de voortgang, schade keurig hersteld, tijdens de reparatie een vervangende auto en toen ik mijn auto ophaalde was hij zelfs schoongemaakt. Prima service!

Anita uit Gelderland, 10 juni 2021

Snel gereageerd via email op de melding met duidelijke vragen wat per email verder nog aangeleverd moet worden

Gertruud uit Spijkenisse, 10 juni 2021

Prima,alleen moest ik wat lang wachten op terugbel

Miro uit Almere, 10 juni 2021

Fijn en rustig meisje die goed met me meedenkt

Corina uit Hellevoetsluis, 10 juni 2021

Werd erg goed te woord gestaan

Iris uit Sijbekarspel, 10 juni 2021

Bij schade afhandeling:
Geen communicatie of enige vorm van terugkoppeling.
Afhandeling duurt veel te lang, weken ipv de aangeven 5 dagen.
Zeer teleurstellende afhandeling!

Henk uit Joure, 10 juni 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 juni 2021

zeer snel en vakkundig geholpen

Wijnand uit Sprundel, 10 juni 2021

De medewerker stond mij vriendelijk en deskundig te woord. Hartelijk dank!

Hubertus uit Amsterdam, 10 juni 2021

Snelle en zeer vriendelijke ondersteuning. TOP!

Erwin uit Voorhout, 10 juni 2021

Een foutje in de facturering is uitermate correct en vlot door Promovendum hersteld.

George uit Honselersdijk , 10 juni 2021

Prima en snelle afhandeling van de schade.
De onderneming die de schade heeft gerepareerd was eveneens uitstekend! Een geluk bij een ongeluk!

John uit Escharen, 10 juni 2021

Perfect gesprek, alle informatie gekregen en nog advies ook.

Gerwin uit Noordwolde Fr., 10 juni 2021

De schadebehandelaar heeft mij heel goed geholpen,

albert uit Broekhuizenvorst, 9 juni 2021

Wij kochten vandaag in Friesland (3.5 uur rijden) een auto en onze oude auto werd ingeruild. Direct gebeld met Promovendum om de verzekering om te zetten. Wat schetst mijn verbazing: onze oude, ingeruilde, Opel Corsa werd opnieuw verzekerd. We hebben vandaag dus ongeveer 4 uur onverzekerd rondgereden….gelukkig is er niets gebeurt, maar je moet er toch niet aan denken….

Rick uit Maastricht, 9 juni 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Ons Serviceteam neemt graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juni 2021

Erg prettig en informeel telefonisch contact. Zeer duidelijke uitleg over hoe e.e.a. af te handelen en wat we kunnen verwachten.
Daarnaast ook duidelijke communicatie via e-mail.

Los van de aanleiding een prettige ervaring. Waarvoor dank!

Gerard uit Ermelo, 9 juni 2021

Duidelijke uitleg op mijn vragen

Laura uit Schijndel, 9 juni 2021

Snel en prettig geholpen, meteen contact, vlotte afhandeling en heel goede voorwaarden, ben blij dat ik ben overgestapt naar Promovendum. Aanrader!.

Peter uit Deil, 9 juni 2021

Hele prettige ervaring gehad ivm een schade op mijn autoverzekering. Snelle afhandeling en snelle reacties. Ik ben blij dat ik ben overgestapt!

Priya uit Den Haag, 9 juni 2021

Heel prettig telefoongesprek naar aanleiding van een schade aan onze auto. Heel duidelijk uitgelegd hoe de afhandeling verder zal plaatsvinden.

Martijn uit Diepenveen, 9 juni 2021

Na het halen van de Covid vaccinatie reed ik langszaam achteruit en reed een andere auto, die door het middenpad reedt tegen mij aan. Zelf gelukkig alleen een krasje maar de Peugeot had schade aan de bumper.

Telefonisch de schade gemeld. Ik werd netjes te woord gestaan en er zou contact met mij worden opgenomen.
Dat gebeurde netjes, ik heb het schadeformulier gescand en gemaild.
Ontving enkele dagen een bevestigingsmail en ook nog eens een keer geen korting op de No-Claim.

Top: vriendelijk, soepel, snel

René uit Vlaardingen, 9 juni 2021

netjes bevestiging van autoruitschade, ik vermoed obv mijn achternaam en 06 nummer genoteerd, netjesss

matthijs uit Geldermalsen, 9 juni 2021

Zeer vriendelijk geholpen.

Hans uit Doesburg, 9 juni 2021

Vriendelijk geholpen en goed te woord gestaan.

Mathijs uit Lisse, 9 juni 2021

Duidelijke, vriendelijke en snelle reactie op mijn vragen.
Prima geholpen.

Nelleke uit Blitterswijck (l), 9 juni 2021

Vlotte en fijne afhandeling van mijn schade. Nu wachten op de vervolg stappen via waarborgfonds om schade te verhalen.

Asish uit Almere, 8 juni 2021

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en afhandeling van mijn autoschade.

Jaap uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 8 juni 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail