autoverzekering

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Schade herstel via van As in Capelle aan den IJssel, zeer professioneel bedrijf en een nette en correcte afhandeling.

J.M. uit Capelle aan den ijssel , 13 oktober 2020

Ik ben tevreden, dankuwel voor alles!!!

Nisi uit Gorinchem, 13 oktober 2020

Een telefoontje zeer snel en accuraat geholpen op vriendelijke manier.

Ludo uit Tilburg , 12 oktober 2020

Prima, snel en professioneel geholpen.

Ina uit Ederveen , 12 oktober 2020

Heel fijn geholpen met blije mensen aan de telefoon.
Alles is prima en goed overleg gegaan.
Ik ben tevreden.

Harry uit Uitgeest, 12 oktober 2020

Prima afgehandeld, zeer tevreden

Annita uit Zutphen, 12 oktober 2020

Prima advies gekregen om schademelding in te trekken i.v.m. risico verlaging treden en stijgende premie.

Jan uit Koog aan de Zaan, 12 oktober 2020

Snel en professioneel geholpen. Zeer tevreden.

Marina uit Assen, 12 oktober 2020

Snel en vriendelijk geholpen, top!

Annemiek uit Zaandam, 12 oktober 2020

De overstap van mijn autoverzekering verliep vlot en netjes. Met name de snelle communicatie en informatie ervaar ik als prettig.

Klaas uit Hendrik ido Ambacht, 12 oktober 2020

Prima antwoord en lekker vlot!

Marcel uit Leusden, 12 oktober 2020

Persoonlijk, aandachtig, snel

Peter uit Langweer, 11 oktober 2020

Ik had liever gehad dat ik een medewerker aan de lijn had gehad. Ik heb nu zeker 5 dagen moeten wachten voordat ik reactie heb gehad. Jammer....... Ik heb wel deels antwoord op mijn vragen gehad via de mail, maar ik had graag van jullie ook een advies gehad en dat is heel lastig via de mail. Ik had in overweging om ook een offerte bij jullie aan te vragen voor de zorgverzekering (4 personen), maar daar zie ik op basis van deze ervaring maar even van af. Ik heb het al eerder gezegd, Promovendum is het slachtoffer van zijn eigen succes, zo voelt dat bij mij in ieder geval.

Hendrik uit Foxwolde, 11 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij begrijpen dat je voor advies, graag met een medewerker spreekt. Een collega van ons Serviceteam neemt hierover contact met je op, om je verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2020

Goed geholpen in me duidelijk

Peter uit Weert, 10 oktober 2020

Duidelijke mail, graag dank hiervoor

Herman uit Hengelo, 9 oktober 2020

Het duurde even voordat er reactie was. Uiteindelijk naar tevredenheid geholpen.

Aniek uit Budel , 9 oktober 2020

Fijn dat het uiteindelijk gelukt is, bedankt voor het delen van jouw ervaring Aniek.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2020

Nergens zo goedkoop! Eigenlijk zijn alle verzekeringen heel erg scherp geprijsd.
Jammer dat de inboedelverzekering niet mogelijk is bij verhuur.

hanneke uit Brielle, 9 oktober 2020

Snel en vriendelijk geholpen, top!

Annemiek uit Zaandam, 9 oktober 2020

Kostte wat uitzoekwerk. Premieberekening was de agent niet duidelijk. Maar belangrijkste vragen zijn beantwoord

Hans uit Limmen, 9 oktober 2020

Meer dan zeer tevreden.

Mw. E uit Breda, 9 oktober 2020

Geod antwoord van medwerker een praat respect

m j h j uit Rotterdam, 9 oktober 2020

De afhandeling van schade is dramatisch. Zonder het afgesproken overleg wordt de premie verhoogd. Opgevraagde schade- en inspectierapporten worden niet gegeven. Over alles wordt moeilijk gedaan. En de reactiesnelheid is erg lang. Gaat soms weken overheen.

Jacqueline uit Zeist, 9 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wij willen je zo snel mogelijk helpen, helaas is dat niet gelukt. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Keurig netjes en vlot afgehandeld

Francis uit Sliedrecht, 9 oktober 2020

Prima reparatie, alleen het lange wachten tussen ongeval en bericht van de verzekering over de reparatie had korter gekund.

Fabienne uit Heerlen, 9 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wij willen de wachttijd tot een minimum te beperken en wij nemen jouw opmerkingen hierin mee. Fijn om te lezen dat de reparatie naar wens is verlopen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2020

Taxatie zeer snel geregeld, aansluitend reparatie ook. Maar daarna bleef het stil vanuit Promovendum. Daardoor lang op schade-uitkering moeten wachten.

Hugo uit Arnemuiden, 8 oktober 2020

Vervelend dat jouw uitkering later is uitbetaald dan je van ons gewend bent. Wij gaan hiermee aan de slag. Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 oktober 2020

De uitleg van de medewerk(st)er van Promovendum over de opbouw van de premie is voor mij voldoende duidelijk.
Mijn dank hiervoor.

Chris uit Hendrik-ido-Ambacht, 8 oktober 2020

Top heel vriendelijk en begripvol

Jean uit Oostzaan, 8 oktober 2020

Top geregeld schadebehandelaar!

Mark uit Bunnik, 8 oktober 2020

Promovendum was zeer behulpzaam en persoonlijk in de ondersteuning. Het autoschadeherstelbedrijf was wat traag met contact opnemen maar was daarna ook behulpzaam. Auto is netjes hersteld.

Reinoud uit Zeist, 8 oktober 2020

Tot 2 x niet teruggebeld ondanks belofte daartoe. Dit geeft geen vertrouwen!!

AJ uit Giethoorn, 8 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 oktober 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail