Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Hedenmorgen telefonisch contact gehad en heb al mijn verzekeringen overgezet naar Promovendum. Hierbij werd ik uitstekend door een van de medewerkers te woord gestaan. Alle vragen werden met begrijpbare taal toegelicht. De keuze om over te stappen was daarom snel gemaakt.

Ben uit Helmond, 14 januari 2022

Zeer positief.
Vriendelijk, begripvol en duidelijk geholpen. Complimenten!

Wim uit Haaksbergen, 14 januari 2022

De adviseur heeft mij zeer goed geholpen.
Zeer helder in advies en snel met antwoorden en voorstellen.
Complimenten!

Kees uit Breda, 14 januari 2022

Zeer prettige en professionele reactie van de schade adviseur. Een topper binnen een klantonvriendelijk en bizar bedrijfje

ed uit Regio, 14 januari 2022

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wij vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over het contactmoment met een van onze schade adviseurs. Daarnaast verbeteren we iedere dag en nemen wij jouw feedback mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 januari 2022

Fijn en overzichtelijk eerste contact.

Jorn uit Bennebroek, 13 januari 2022

Ruitschade snel en op zeer vriendelijke wijze hersteld (door Autotaalglas Hilversum).

Jonathan uit Amsterdam, 13 januari 2022

Info omtrent verandering van auto en van basis naar alle Risk. Zeer goede en vriendelijke uitleg gekregen , complimenten

Alfons uit Apeldoorn, 13 januari 2022

Ik wordt correkt geholpen terwijl mijn schadeaffwikkeling nog loopt.

Gijs uit Capelle aan den IJssel, 13 januari 2022

Jammer dat u een verkeerd e-mailadres hebt gebruikt, maar het zij zo.

Annette uit Beek en Donk, 13 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2022

Ik heb er helaas nog geen polis of dergelijks mogen ontvangen

Tatjana uit Meppel , 13 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Wij gaan dit voor je uitzoeken en komen hier bij je op terug.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2022

Snel en goed geholpen

Wilma uit Barendrecht, 13 januari 2022

Ik ben snel, vakkundig en duidelijk geholpen

Kees uit Katwijk aan Zee, 13 januari 2022

Prima en vriendelijk geholpen

Dick uit Ridderkerk, 13 januari 2022

Altijd fijn contact gehad en werd goed geholpen, als ik daar om vroeg.

Ik vind het wel spijtig dat ik tot twee keer toe zelf contact op moest nemen met de verzekeringsmaatschappij om een update te verkrijgen over mijn schadezaak. Tijdens de telefoongesprekken bleek dat er vorderingen waren of dat een reactie vanuit mijn kant gewenst was.

Ik ben van mening dat een verzekeringnemer niet hoeft te vragen naar een update, maar zodra de behandelaar meer weet dit communiceert met de verzekeringnemer.

Lucas uit Rosmalen, 13 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2022

Ik ben hevig teleurgesteld in de premieverhoging met meer dan 90% van de WA verzekering na inruil van een Suzuki Alto in een Lancia Ypsilon.
Als reden werd telefonisch onder andere de hogere aanschafprijs genoemd. Dat speelt toch geen rol bij een WA verzekering!
Ik heb helaas te laat geconstateerd dat een andere verzekeraar waarbij ik ook verzekeringen heb lopen, een premie opgeeft die slechts 10 % hoger is.
Wordt de 25% lagere premie voor nieuwe aanmeldingen op deze wijze bekostigd?
Ik overweeg bij de eerstvolgende premievervaldag over te stappen.

D. uit Gytsjerk, 13 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2022

Mooie prijzen, maar service en klantvriendelijkheid zijn ver te zoeken. Mijn autoverzekering overgesloten in verband met de scherpe prijzen. Helaas ervoor gekozen dat zij mijn vorige autoverzekering op zouden zeggen, deze service kunnen zij duidelijk niet waarmaken. Mijn vorige autoverzekering had binnen 2 dagen gereageerd op het opzeggen van mijn autoverzekering naar Promovendum, vervolgens heeft het voorstel qua opzegdatum een maand lang in de mailbox van Promovendum stil gelegen. Ik kreeg dit onder ogen toen de eerstvolgende opzegdatum al verstreken was, waardoor ik nog een maand onnodig veel kosten zou maken. Slordig hoe Promovendum hiermee om is gegaan. Aan de telefoon een laconieke reactie en kwam er niet meer dan "Jammer dat het zo gelopen is voor u mevrouw".

Daniëlle uit Arnhem, 13 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2022

Worden super geholpen we zijn er zeer blij mee

William uit Lith, 13 januari 2022

Op zich perfecte verzekeringsmaatschappij, maar als je schade hebt, en meldt het, duurt het heel lang eer je een terugkoppeling krijgt van hun. Heb tig x gebeld over deze schade.

Twan uit Ridderkerk , 13 januari 2022

Snel, goed geholpen. En men maakt waar wat men zegt: hele mooie premie!

Hans uit Ulvenhout, 13 januari 2022

Het gesprek van deze morgen met de de adviseur is overgekomen als erg positief. Het was, van onze kant, een nogal warrig gesprek omdat wij beiden, mijn echtgenoot en ik, afwisselend aan de telefoon kwamen. Door de rust en het geduld zijn we er goed utgekomen. Met dank aan de adviseur.

Ivonne uit Breda, 13 januari 2022

Top! Snelle reacties en zeer behulpzaam!

Paul uit Callantsoog , 13 januari 2022

Snel geregeld, duidelijk in de communicatie.

Jaap uit Amersfoort, 12 januari 2022

Super goed geholpen!

Irma uit Utrecht, 12 januari 2022

Snel contact en werd super geholpen vanwege afwijkende vraagstelling i.v.m. Verhuizing naar Duitsland.

Ronnie uit Laar, 12 januari 2022

overschrijven andere auto, snel geregeld

wim uit Utrecht, 12 januari 2022

Ik heb een eerdere review geplaatst waarin ik negatief was over Promovendum, omdat ik het idee had dat mij toezeggingen waren gedaan die niet zijn nagekomen. Na wat telefonisch contact bleek dat ik het zelf verkeerd had begrepen. De toezeggingen zijn dus alsnog nagekomen, waardoor ik nu inderdaad 25% minder betaal dan voorheen. Top!

Quinten uit Harderwijk , 12 januari 2022

Zeer goed en snel geholpen

Yuri uit Schagen, 12 januari 2022

Uitermate prettig gesprek.
De melding van een schade aan de auto is niet bepaald een plezierig onderwerp.
Daarom was het extra fijn dat de afhandeling zakelijk, vriendelijk en begripvol was.

Ger uit Oss, 11 januari 2022

Snel en prima geholpen

Gert uit Veenendaal, 11 januari 2022

Overzichtelijk en snel geregeld.

Herman uit Aalten, 11 januari 2022

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail