Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Goede bereikbaarheid, adequate afwikkeling en voldoende communicatie over de afwikkeling.

Sietse uit Woudenberg, 10 september 2021

Wat ontzettend goed heeft deze maatschappij ons geholpen. Met pech in Zuid Frankrijk en zonder wij ons zorgen hoefden te maken is onze auto weer thuis en hebben wij een huurauto gekregen.
Snelle afwikkeling van de gemaakte kosten en vooral vriendelijk te woord gestaan. Complimenten!

Rien uit Volkel, 10 september 2021

Duidelijke informatie. Vlotte reactie.

H. G. uit Uithoorn 0, 10 september 2021

Fast help and procedure, compliment

Jens uit Vijlen, 10 september 2021

De adviseur heeft me super goed geholpen en alle vragen beantwoord. Ik heb een hoop geleerd over hoe autoverzekeringen werken. Daarnaast heb ik het gesprek als zeer prettig ervaren!

Hans uit Berghem, 10 september 2021

Snel en adequaat geholpen!

Frits uit Veenendaal, 10 september 2021

Prima gesprek gehad en nieuwe verzekering afgesloten in 10 minuten. Kleine tip: na afloop was niet duidelijk dat er vanuit mij nog een handeling moest worden verricht met het opsturen van documentatie, dat lees ik nu terug in de mail.

Demis uit 's-Hertogenbosch, 10 september 2021

Zeer prettig geholpen met een duidelijke uitleg.

Paul uit Valkenburg Lb, 10 september 2021

Correcte afhandeling over de schade tot nu toe. Jammer dat er geen duidelijker moment aangegeven kan worden over het ophalen van de auto en de leen auto. Ik zit nu zonder auto en moet wachten tot het reparatie bedrijf contact gaat opnemen.

Anthony uit Lieshout, 10 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 september 2021

Duidelijk gesprek en prima uitkomst!

R. uit Krimpen aan den IJssel, 10 september 2021

Ik ben goed geholpen. In mijn geval moest mijn auto op naam van mijn partner i.v.m het verkrijgen van een parkeervergunning, locatie Domburg periode1 april t/m 31 oktober. Aantekening gemaakt en de wijziging doorgevoerd, zonder enig probleem.

Waldo uit Domburg Nederland, 10 september 2021

Na 5 weken wordt er eindelijk actie ondernomen omdat ik er weer achteraan moest bellen

Murat uit Dongen, 9 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 september 2021

Bereikbaarheid kan beter, daarom 1 ster geminderd. Zeer vriendelijk en correct geholpen door de schadebehandelaar bij een schademelding. Empatisch, duidelijk en correct. Zoals het hoort. Daar kunnen velen van leren.

Nathalie uit Maurik, 9 september 2021

zeer goed geholpen en heel vriendelijk top

job uit Warffum, 9 september 2021

Prima, vlotte afhandeling van de aanvraag. Prettig gesprek.

Hugo uit Kudelstaart, 9 september 2021

Gebeld n.a.v. mailing 25% korting op autoverzekering. Ben prima en snel geholpen
Heb mijn autoverzekeringen over laten zetten naar Promovendum

Harrie uit Dordrecht, 9 september 2021

Ik moet maanden wachten op een antwoord op vraag. da antwoord komt ook na dat ik ook erachter gebeld, dus heel slechte ervaring!

Ari uit Zaandam, 9 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Wij werken er hard aan om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 september 2021

7 jaar verzekerd, wil een reisverzekering afsluiten en zie bij opleiding mavo staan, 7 jaar geleden b mbo aangeklikt omdat ik dacht 35 jaar geleden is mavo ook een mbo , zelf maandag naar Promovendum gebeld en dit uitgelegd en medewerker stelde mij gerust we gaan kijken naar de oplossing en de regels zijn regels maar dan een overbrugging om iets anders te zoeken, ik bel u dinsdag terug., niet terug gebeld , woensdag zelf gebeld met verzoek terug bellen, weer niet terug gebeld.
Donderdag gebeld en eindelijk weer contact en uitgelegd mavo met mbo verward en wat is het antwoordt naar overleg, per direct alle verzekeringen gestopt!!!.
7 jaar betaald nooit wat gedeclareerd en nu dit , perfect afgehandeld hoog opgeleide maatschappij, menselijkheid is ver te zoeken bij Promovendum.

Jos uit De Meern, 9 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 september 2021

Prima geholpen, hoefde niet lang te wachten

Ed uit Raamsdonksveer, 9 september 2021

Prima geregeld hier.

Aart uit Heteren, 9 september 2021

Goedemorgen,

Héél veel info gekregen in een mum van tijd! Eigenlijk iets te veel in iets te weinig tijd. Alle info die gegeven is, is met pen en papier bijna niet bij te houden, zodat niet alle info rustig na te lezen is. Graag een rustiger tempo van spreken, komt alle info beter binnen en blijft daardoor wellicht ook beter hangen.

Met groet,
Margriet

Margriet uit Houten, 9 september 2021

Parkeerschade aan de auto is snel en vakkundig gerepareerd.

Hans uit Leidschendam, 9 september 2021

uitstekend behandeld door u8 als door de door u ingehuurde reparateur

maartyen uit Bunnik, 8 september 2021

Alles makkelijke goed geregeld

ZAHIDE uit Diemen, 8 september 2021

Vriendelijk en correct. Ze heeft snel gehandeld. Prima!

B. uit Renkum, 8 september 2021

Op het beetje lang wachten na perfect geholpen mijn dank

Karel uit Zaandam , 8 september 2021

Kundig, snel en zeer behulpzaam, schade afgehandeld zonder veel gedoe.
Schadebehandelaar dank je wel

Mohamed uit Amsterdam, 8 september 2021

Super goed geholpen!
Na mijn hagelschade direct afspraak kunnen maken bij herstek bedrijf.
Na mijn vakantie kon ik meteen terecht.
Ik kreeg vervangend vervoer en dezelfde dag kon ik mijn auto ophalen.
500 deukjes waren er uit gehaald!
Promovendum, super service, super snel, kosten vrij, super klantvriendelijk! Complimenten

Len uit Den Bosch, 8 september 2021

Werd snel en goed geholpen. De rust lijkt wat weder gekeerd bij Promovendum, want eerder werden er weleens fouten gemaakt of ging het wat rommelig bij de autoverzekeringen en zorgverzekering, maar dit was nu niet meer het geval. Blij met deze nieuwe ervaring!

Joost uit Wageningen, 8 september 2021

Reparatie duurde veel te lang.
Reparateur vroeg zelfs of ik auto zelf naar Haarlem kon brengen, terwijl in jullie voorwaarden duidelijk de ophaal en terugbreng service is vermeld.

Thys uit Amsterdam , 8 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 september 2021

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail