Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden over de sympathieke én snelle afhandeling van onze eerste en hopelijk enige autoschade.

Marinus uit Nijmegen, 3 juni 2021

Prima afhandeling tot nu toe. Jammer dat je nog steeds zo'n klungelig aanrijdingdformulier moet downloaden, printen, invullen, scannen en versturen via een email. Dat moet toch handiger kunnen, zeker als het een simpel geval is

Hans uit Enschede, 3 juni 2021

Dankjewel voor jouw review. Dit is zeker de moeite waard om verder te onderzoeken. Wij gaan aan de slag. Bedankt !

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 juni 2021

Super aardige en zeer professionele medewerkers. Altijd meedenkend en probleem oplossend. Chapeu.

Stan uit Amsterdam , 3 juni 2021

Vriendelijke dame die mijn verhaal geduldig heeft aangehoord. Eerste schademelding voor mij en ik zat nog vol van de gebeurtenis (hoewel het geen extreme schade is). Erg duidelijk in haar uitleg en ik kon rustig het afgesprokene herhalen en dat bevestigde ze geduldig. Heel prettig contact. Vriendelijke groet, Astrid

Astrid uit Deventer, 3 juni 2021

Snel, prettig en goed geholpen bij de omzetting naar een nieuwe auto en het tijdelijk laten doorlopen vd polis voor de oude auto

Floris uit Son, 3 juni 2021

De schade was vlot en vakkundig gerepareerd en het vervangend vervoer was eveneens snel geregeld. Mijn auto werd voor de deur opgehaald en terug gebracht. Het invullen van t schade formulier was t meeste werk, de rest is door promovendum uit mijn handen genomen. Heel fijn!

Marja uit Dalfsen, 2 juni 2021

Enige onduidelijkheid over schadevrije jaren en geoffreerde prijs, gebaseerd op de vorige verzekering, snel, zonder twijfel en daarmee naar volle tevredenheid opgelost.

Matt uit Amsterdam , 2 juni 2021

Goed bereikbaar, correct en snel.

Karin uit Badhoevedorp , 2 juni 2021

Snel geholpen met afhandeling schade

Jeroen uit 's-Hertogenbosch, 2 juni 2021

Snelle acceptatie en prettige klantvriendelijke contacten, erg tevreden na jarenlange vaste andere autoverzekering

Richard uit Amersfoort, 1 juni 2021

Deskundige hulp gekregen bij afhandeling van door derden veroorzaakte schade

Jos uit Voorschoten, 1 juni 2021

Geachte mevrouw, heer,

Ik ben buitengewoon goed geholpen. De medewerker is klantvriendelijk, oplossingsgericht, snel en deskundig. Kortom, top !!

Met vriendelijke groet,

Richard uit Pijnacker, 1 juni 2021

Heel goed geholpen. Dankjewel. Groeten

Jan uit Papendrecht , 1 juni 2021

Hele vriendelijke en kundige mensen.

José uit Zoetermeer, 1 juni 2021

Ruit schade uiteindelijk goed opgelost, wel een wat moeizaam proces naar de oplossing toe

Joop uit Voerendaal, 1 juni 2021

Wat fijn om te horen dat jouw ruit hersteld is. Wij nemen nog even jouw schadedossier door en evalueren waar wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 juni 2021

Goed geholpen tot nu toe

Guido uit Bavel, 1 juni 2021

Een uitstekende service als het gaat om de autoverzekering. De klantenservice heeft mij ook heel snel en makkelijk verder geholpen met mijn vraag.

Zakaria uit Den Haag, 1 juni 2021

Prima customer service. Snel antwoord op m'n vragen en vlug handelend.

Jon uit Egmond aan den Hoef, 31 mei 2021

Een schade veroorzaakt door een onbekende bestuurder op een parkeerplek. Gelukkig zag iemand zijn kenteken.
Weliswaar All-risks verzekerd, maar toch een prima service. Auto wordt thuis opgehaald, gratis leenauto en geen eigen-risico. "Wij handelen het verder voor u af". Super geregeld.

Jan uit Delft, 31 mei 2021

Gewoon professioneel opgelost!

Willem uit Rosmalen, 31 mei 2021

Zeer correct , snel en vriendelijk geholpen met mijn autoverzekering.

Bart uit Liempde, 31 mei 2021

Zeer vakkundig en netjes geholpen.

Bart uit Liempde, 31 mei 2021

Kan beter.

Bij de aanvraag van een nieuwe autoverzekering op de website is een van de eerste vragen welk type alarmsysteem in de auto aanwezig is. Daarna wordt een aanbod en prijsopgave getoond. Na aanvraag van de verzekering wordt voorgesteld om nog 4 andere verzekeringen over te sluiten voor pakketkorting. Die worden meteen geaccepteerd en afgeschreven. Om er vervolgens achter te komen dat de autoverzekering niet geaccepteerd wordt omdat het vereiste type alarmsysteem ontbreekt. Terugverdientijd op het juiste type is ongeveer 36 jaar, dus dan maar naar een andere verzekeraar met de auto voor een paar euro per maand meer. Voelt toch niet helemaal goed dit.

Ronald uit Amersfoort, 31 mei 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 mei 2021

Wij zijn afgelopen zaterdag verwikkeld geraakt in een kop staart botsing en zat vol met vragen. Ik kreeg een schadebehandelaar aan de lijn en ze was erg vriendelijk en behulpzaam

René uit Hengelo , 31 mei 2021

Wachttijd tot ik iemand aan de lijn kreeg was ongeveer 10 minuten en het was niet helemaal duidelijk of ik in de wacht stond of dat er iets mis ging met de verbinding. De mevrouw die de wijziging behandelde deed haar werk prima

Bob uit Bussum, 31 mei 2021

Werd heel goed geïnformeerd

Els uit Prinsenbeek, 30 mei 2021

Snelle terugkoppeling en korte wachtrij aan de telefoon.

Wil uit Valkenswaard, 29 mei 2021

ik word goed op de hoogte gehouden. Wel erg jammer dat de procedure niet zo is ingericht dat de veroorzaker van de schade, ik in dit geval, niet wordt betrokken bij de hoogte van de claim van de tegenpartij. In mijn schadegeval wordt er naar mijn overtuiging veels te veel schade uitbetaald. Als ik kijk naar mijn aanrijdingsschade dan kan de tegenpartij onmogelijk zo'n hoog schadebedrag claimen.

johannes uit Rotterdam, 28 mei 2021

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 mei 2021

Prima vlotte afhandeling!

John uit Escharen, 28 mei 2021

1 jaar verzekert geweest bij Promovendum, 51 weken prima, 1 week een drama!
voor nog geen 3 weken verzekeren 1 jaar premie afschrijven. daarna niet meer reageren op diverse mails. ik zou terug gebeld worden, dit is helaas ook niet gebeurt ( wel een tijdslot gekregen wanneer dit zou gebeuren) nu kan ik wachten op mijn teveel betaalde premie (ruim 440 euro) helaas is de wasmachine kapot gegaan, maar kunnen wij deze niet vervangen!

J.A. uit Leersum, 28 mei 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 mei 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail