Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Communicatie en afhandeling schademelding is prima verlopen.

Lex uit Zutphen, 23 februari 2021

Snelle reactie app mijn vraag met een concreet en bruikbaar antwoord.

Jo uit Nuth, 23 februari 2021

Prettige communicatie, helder verhaal, werd correct en snel geholpen. Top geregeld!

Iris uit Holten, 23 februari 2021

Geen loze woorden wat betreft de nieuwe klant aanbieding.
Ben inderdaad 25% goedkoper uit dan bij mijn vorige verzekeraar inclusief 70% bonus malus korting.
Polisvoorwaarden prima en nog net iets beter.
Absolute aanrader!

Pim uit Haaksbergen, 23 februari 2021

Snelle handeling. Nu.maar afwachten dat de afhandeling goed verloopt.

Kamil uit Veenendaal, 23 februari 2021

Ik ben heel goed geholpen door adviseur, alles werd goed uitgelegd, het was snel geregeld, prima!

Helen uit Heerhugowaard , 23 februari 2021

Prima geregeld administratief. Vindt het alleen een drama dat de auto persé naar Dordrecht moest, zeker gezien er in mijn eigen woonplaats een hersteller van dezelfde keten is en zeker omdat hij voor een 2e keer terug moest omdat de hersteller een fout gemaakt had.

Patrick uit Roosendaal, 23 februari 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat vervelend dat het herstel van de auto niet soepel is verlopen. Wij delen deze signalen in de gesprekken met onze aangesloten herstellers zodat we hier mee kunnen verbeteren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 februari 2021

Snelle reactie.
Makkelijk telefonisch contact.
Goed uitleggen en zeer vriendelijke dame.

Robert uit Capelle aan den ijssel , 23 februari 2021

VERY ATTENTIVE AND RESPONSIVE CLIENT SERVICE

Ahmet uit Haarlem, 23 februari 2021

Fijn te woord gestaan, ook naar persoonlijk welbevinden gevraagd en advies gekregen.
Goede afspraken met autoreparatiebedrijf en keurig super goede leenauto. Geen probleem ook met de leenperiode. Zolang mijn auto in reparatie was mocht ik deze gebruiken. Top geregeld. Ook retourneren eigen auto goed geregeld.

Yvonne uit Woerden, 23 februari 2021

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Huib uit Utrecht, 23 februari 2021

Zeer snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Top verzekeringsmaatschappij!

Leon uit Bergen op Zoom, 23 februari 2021

had tegen een lantaarnpaal gezeten,kleine schade,terug naar nog steeds 75 % no claim
half dec wilde ik de nieuwe auto van mijn vrouw,31 schade vrije jaren,ook bij P verzekeren, werd geweigerd om reden dat ik de laatste drie jaren schade had veroorzaakt
u begrijpt dat dit rauw op mijn dak viel,temeer daar ik begin dec ook nog 3 verzekeringen had overgezet naar P
inmiddels weet iedereen in mijn kennissenkring dat je niet naar P moet !

hans uit Deventer, 22 februari 2021

Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is, wij begrijpen de teleurstelling. Een collega van ons Team Verzekeringsaanvragen neemt contact met je op om dit door te nemen. Bedankt voor jouw feedback.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 februari 2021

Door de adviseur prima te woord gestaan. Zeer hulpvaardig!

Peter uit Bussum, 22 februari 2021

Vlotte afhandeling. Behulpzaam

Frank uit Maasbree, 22 februari 2021

Gaan inhoudelijk niet in op je mail, alleen standaard antwoorden
Slechte service

J uit Amersfoort, 22 februari 2021

Dat vinden wij jammer om te horen en dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Een collega van onze financiële afdeling neemt contact met je op om jouw e-mail te bespreken. Bedankt voor jouw feedback.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 februari 2021

De aanmelding van de schade verliep heel soepel en het online schadeformulier werd snel per mail gezonden en het invullen is ook goed te doen.
Een fijn verzekeringsbedrijf met aardige mensen.
Aanbevelen JA

Foppe uit Brielle, 22 februari 2021

Medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam , ik kreeg meteen de juiste info die ik nodig had.

H uit Arnhem , 22 februari 2021

Snel teruggebeld. Was optie ol site.
Duidelijke uitleg en snel afgesloten

Hanno uit Ureterp, 21 februari 2021

Snelle reactie op mijn verzoek om de Groene kaart!

Hiele uit Leeuwarden, 20 februari 2021

Snel, fijn en behulpzaam

Boyke uit Zaandam, 20 februari 2021

Supervriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Top!

Mario uit Landgraaf , 19 februari 2021

Schade-afhandeling werd door verschillende collega's niet goed op elkaar afgestemd in de communicatie.
Uiteindelijk naar tevredenheid afgewikkeld.

M. uit Voorschoten, 19 februari 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen, wij gaan hiermee aan de slag. Fijn om te horen dat het is opgelost voor jou.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 februari 2021

Snelle en prettige afhandeling van de schade.

Marcel uit Hoofddorp, 19 februari 2021

Zeer correcte en adequate afhandeling

Lenie uit Barendrecht , 19 februari 2021

Zeer prettige, accurate medewerker gesproken, medewerker...Op deze manier doe ik graag zaken, trouwens premie is zonder meer op heel mooi niveau.
Over 2 weken weet ik meer.

Hans uit Amsterdam, 19 februari 2021

Het 1e kontakt met mevr. inzake melding van autoschade is plezierig en duidelijk verlopen.
Ik hoop en vertrouw erop dat de afwikkeling snel en korrekt gaat plaatsvinden.
Met vriendelijke groet,
Joy

Joy uit Alphen aan den Rijn, 19 februari 2021

Vriendelijk en adequaat

Jan uit Haren, 19 februari 2021

Prima. Snel en adequaat gehandeld en afgehandeld.

Michiel uit Zeewolde, 19 februari 2021

Goede persoonlijke afhandeling met snel antwoord op alle vragen!

Paul uit Rozendaal , 19 februari 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail