Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Boven verwachting goed en efficiënt geholpen na schade aan mijn auto. Slechts een melding via internet hoeven doen en alles werd voor me geregeld. Super bedankt!

Marja uit Hoofddorp , 10 juli 2024

Na mijn in schademelding kreeg ik snel bericht hoe verder te handelen en wat de gevolgen waren van de schade te laten herstellen door een door verzekeraar aangewezen hersteller of een ander. Heb contact opgenomen met de door verzekeraar aangewezen hersteller en heb daar geen seconde spijt van gehad. Alles is prima hersteld en door verzekeraar afgehandeld en ik werd prima op de hoogte gehouden.
Duidelijk 5 sterren dus.

Gerard uit Ede, 9 juli 2024

Contact gehad over brief waarin jullie stellen dat het aantal schadevrije jaren niet klopt. (Dit wordt veroorzaakt doordat we twee auto’s hebben gehad waarvan we er een hebben verkocht die we vier jaar hebben gehad.) Bij afsluiten van de verzekering heb ik het aantal schadevrije jaren overgenomen van mijn vorige verzekering (8) Jullie zeggen dat de vorige verzekeraar niet alle jaren heeft vrij gegeven en dat ik maar 4 schadevrije jaren heb en dat ìk met hun contact moet opnemen. Dit noem ik geen service! Het probleem zit in jullie systeem en nu moet ik het gaan oplossen. Dit probleem hebben we al een keer gehad en die maatschappij heeft het toen zelf netjes opgelost. Ik ga dus weer een andere verzekeraar opzoeken die wel klantgericht is.

Tijs uit Den Haag, 9 juli 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. De registratie van schadevrije jaren (SVJ) wordt inderdaad door de vorige verzekeraar gedaan. Als deze onjuist zijn, kun je het beste met hen contact opnemen om dit te laten corrigeren. Een van onze Specialisten Verzekeringsaanvragen zal binnenkort contact met je opnemen om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2024

Prettig gesprek. Correct behandelt en deskundig advies.

W uit Oudemirdum, 9 juli 2024

Prima geholpen via de chat. Jammer dat hetgeen ik wilde niet via dat medium kan waardoor ik alsnog een mail moet sturen. De Klantadviseur heeft zeker haar best gedaan.

Daniel uit Delft, 9 juli 2024

Super makkelijk, vriendelijk en meedenkend

Amer uit Bedum, 9 juli 2024

Alles duurt lang, maar belangrijker nog ik word niet goed geholpen.

Ward uit Oegstgeest, 9 juli 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je niet goed bent geholpen en dat het lang duurde. Een van onze Schadebehandelaars neemt snel contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2024

Prettig geholpen door medewerker de Verzekeringsadviseur

Jaap uit Bennekom, 9 juli 2024

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

R uit Hellevoetsluis, 9 juli 2024

Snel en goed geregeld

Ad uit Houten, 9 juli 2024

Vriendelijk en snel geholpen

Mirjam uit Maastricht, 9 juli 2024

Alles geregeld met één telefoontje zonder wachtrij. Dat is fijn.

Jeroen uit Leiden, 9 juli 2024

Heb hem gelukkig nog nooit hoeven aan te spreken

Joke uit Muiderberg, 9 juli 2024

Prima en snelle aktie mbt schade formulier

Johan Gerard uit Leeuwarden, 9 juli 2024

prettig en adequat gesprek

koen uit Udenhout, 9 juli 2024

Het adres is bekend bij Promovendum waar de auto met schade staat: ASN Haarlem(tesla reperateur) Dan belt de schade-expert voor het adres want zij zijn naar een ander door verwezen naar een niet-Tesla reparateur in Amersfoort!)
Slordig, moet ik doorgeven waar de auto staat notabene…..
Erg slordig…..

Erik uit Amersfoort, 9 juli 2024

Bedankt voor het geven van feedback. Jouw ervaring is belangrijk voor ons. Op deze manier kunnen we de situatie onderzoeken en waar nodig processen optimaliseren. Ons Schadeteam gaat hiermee aan de slag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2024

Op vrijdag schade aan mijn auto. Veel gebeld met een aardige mevrouw, deze stuurt bericht om 17.52 dat tijdelijke auto beschikbaar is bij van Eijck Breda. Op vrijdag na 17 uur is daar niemand meer aanwezig, ook niet in het weekend voor de uitgifte van een tijdelijke auto. Nu op maandagmorgen naar van Eijck en wat blijkt: de beschikbaarheid van de auto is gecancelled. Ik begrijp? Dat dit in hetweekend problemen geeft.
Op maandag mogelijk is gelukkig alles weer in orde gekomen.

Theo uit Teteringen, 8 juli 2024

Goed geholpen, snelle geregeld

Charlotte uit Hattem , 8 juli 2024

snelle, deskundige en erg behulpzame dienstverlening

Ton uit Schiedam, 8 juli 2024

Vragen met betrekking tot opheffing van de autoverzekering van mijn echtgenote, na navraag uitstekend beantwoord.

Henri uit Den Haag/schevneingen, 8 juli 2024

Goed en duidelijk geholpen

Valerie uit Amsterdam, 8 juli 2024

Emailcommunicatie is schandalig traag. Er gaan zomaar 4,5 6 weken voorbij voordat er wordt gereageerd. Als slechthorend zijnde kan ik niet echt goed telefoneren en ben vooral aangewezen op email. En als het allemaal dan nog zolang duurt! En dit is geen incident. Dit is structureel. Dit heb ik nog niet meegemaakt bij andere instanties. Daarom is mijn beoordeling maar 1 ster.

R. uit Dordrecht, 8 juli 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je meerdere malen te maken hebt gehad met een langere reactietermijn. We begrijpen dat dit in jouw situatie extra jammer is. Ons Schadeteam werkt er hard aan om dit te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Een collega neemt je e-mail in behandeling en komt hier deze week bij je op terug.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juli 2024

Het blijft aanmodderen met de acceptatie van een nieuwe klant die voorheen lease rijder was. Doorlooptijden in communicatie lang. Geen persoonlijk contact en afstemming. Er is veel in het proces lees customer journey te verbeteren.

Review 27 juni 2024 11:17


De Specialist Verzekeringsaanvragen pakte een 'vastgelopen' klantworden trajekt waarover ik niet tevreden was bijzonder goed, snel adequaat op. Na een kleine 4 maanden is de administratie afgerond. Blij mee!

Rob uit Elst, 7 juli 2024

Telefonisch waardeloos geholpen na een aanrijding van achteren. Totaal geen empathie of behulpzaamheid.

Raoul uit Eijsden, 6 juli 2024

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend jammer om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gaan daarom direct met je feedback aan de slag. Ons Serviceteam gaat het gesprek terugluisteren voor trainingsdoeleinden en neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juli 2024

Tevreden over de service en het contact tot nu toe

Stacey uit Geertruidenberg, 6 juli 2024

An insurance company that is totally dedicated to you as the individual keeping excellent track of things and super quick contact, advice and customer care.. I wish you could insure my camper.

ALLEN uit Hoofddorp, 6 juli 2024

Wordt altijd perfect geholpen.

Leo uit Den Haag, 6 juli 2024

Een kleine schade snel en goed afgehandeld. Ook de tegenpartij is tevreden met de vergoeding.
Dus.... eind goed al goed.

Joop uit Leiden, 6 juli 2024

Goede telefonische afjandelingen
Slechte regelingen vervangend vervoer
Matige keuze bedrijven in de buurt voor elektrische Tesla schadeherstel.Haarlem dichtstbijzijnd vanaf Amersfoort, geen bedrijf in Ede. Geen kennis in huis waar de Tesla dan herbestemming naar toe kan….alles zelf regelen.

Erik uit Amersfoort, 5 juli 2024

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te vernemen dat je telefonisch goed bent geholpen. Je feedback nemen we graag mee in ons verbeterproces. Op deze manier streven we ernaar om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 juli 2024

Heel erg fijn en prettig contact gehad met de Verzekeringsadviseur! Helpt en denkt goed mee, om vervolgens tot gedegen adviezen te komen. Heel veel dank!

Bastiaan uit Wijk bij Duurstede, 5 juli 2024

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail