Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

m.i.v. 15-4 autoverzekering, zou polis per mail toegestuurd krijgen: geen polis
18 mei gebeld: polis wordt per omgaande gemaild.
19 mei nog steeds geen polis - ben ik wel verzekerd ?!?

M uit Gerkesklooster, 19 mei 2015

Beste heer Bakker, we vinden het vervelend dat er onduidelijkheden bestaan over de ingangsdatum van uw autoverzekering. Ons acceptatieteam neemt hierover contact met u op. We danken u voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 19 mei 2015

Alleen maar positief tot nu toe. Snel en duidelijk.

Eef uit Odijk, 19 mei 2015

Je wordt meteen geholpen. Dat je alles direct per mail krijgt is ideaal. Alleen vraag ik me af of de onderlinge commucitie voldoende is (autoschade team).

Ovic uit Breda, 15 mei 2015

Beste heer Ovic, hartelijk dank voor uw feedback. Ons schadeteam neemt contact met u op om uw kwestie te bespreken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 15 mei 2015

Prima ervaringen tot op heden met Promovendum en met onze relatiebeheerder

Drs. uit Apeldoorn, 14 mei 2015

Ik werd snel gebeld door de schadespecialist, die duidelijk aangaf wat ik moest doen. Ik kon direct terecht bij het schadeherstelbedrijf die vervolgens snel en netjes de schade hebben gemaakt.

Coby-Wilma uit Almere, 13 mei 2015

Ik ben perfect te woord gestaan en geholpen door de verzekeringsadviseur. Hij kwam zijn afspraken keurig na en hij heeft me alle rompslomp uit handen genomen. Ben zeer tevreden over de dienstverlening zoals ik deze tot nu toe heb mogen ervaren.

Familie uit Veldhoven, 13 mei 2015

Goed geprijsd en snelle antwoorden

Ben uit Castricum, 12 mei 2015

Bij het afsluiten van onze 2de autoverzekering naderhand een premieverhoging krijgen (Roy data systeem). Lijkt mij dat in het (verzekering) systeem toch duidelijk staat we reeds een auto hebben verzekerd en dat dit om een 2de auto gaat.
Vervolgens een e-mail gezonden met de simpele vraag om de 2de auto met korting te verzekeren (indien mogelijk) en dat ik pas na 11 dagen een reactie uwerzijds ontvang dat dit 'geregeld' is.
Lijkt me toch dat dit sneller kan ....

Met vriendelijke groet.

M. uit Almelo, 11 mei 2015

Beste heer Otten, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Graag bieden wij onze excuses aan voor de trage reactie. Ons serviceteam neemt hierover contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 11 mei 2015

Snelle reactie op mail en ter zake antwoord.

Bert uit Onstwedde, 11 mei 2015

Heel erg goed geholpen. Ook het schadebedrijf. Snelle service.

Carla uit Zoetermeer, 11 mei 2015

Begin goed al goed ?
Verwacht het !

F.F.W. uit Megchelen, 11 mei 2015

Gemakkelijk en snel online af te sluiten tegen een goede premie.

J. uit Spijkenisse, 9 mei 2015

Omdat ik een nieuwe auto had gekocht ben ik overgestapt van verzekeruzelf.nl naar promovendum. Ik heb alles netjes ingevuld en ging er vanuit dat de verzekering geregeld was. Na een maand krijg ik een mailtje met de vraag of ik een kopie van mijn diploma op wil sturen omdat de verzekering daardoor nog steeds niet goedgekeurd was. Schijnbaar had ik al eerder een mail met die vraag gehad maar die had ik niet goed gelezen omdat ik dacht dat de verzekering al rond was. Mijn oude verzekering liep dus nog maar zij zijn er niet van op de hoogte dat ik in een andere auto rijdt. Ik rij dus al een maand onverzekerd rond. Ik had het toch wel netjes gevonden als jullie me in de eerste week al gebeld hadden dat de verzekering nog niet rond was. Of het duidelijker in een mail hadden gezet.

Marthe uit Asten, 8 mei 2015

Beste mevrouw Van der Put, we vinden het vervelend dat er onduidelijkheid heerst over de ingangsdatum van uw verzekering. Ons acceptatieteam neemt contact met u verder te helpen. We danken u voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2015

alles vlot en prima geregeld. Bedankt.

A.T.Wiltjer uit Ermelo, 8 mei 2015

Bij aanvraag verzekering ging alles uitstekend. Polis snel en goed afgehandeld! Maar.......toen ik later wat wilde aanpassen aan de polis, kreeg ik alleen automatische mails met de mededeling dat er snel contact zou worden opgenomen. Helaas is dit pas vandaag, na meerdere mails mijnerzijds beantwoord. Ik wacht de verdere afhandeling af,.....

C.Hompert uit Almere, 8 mei 2015

Beste heer Hompert, we vinden het vervelend dat u niet tevreden bent. Graag handelen wij uw aanvraag op juiste wijze af. Ons acceptatieteam neemt contact met u op. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2015

Heb mijn huidige auto, 9 jaar oud, bij u verzekerd. WA beperkt casco. Vraag offerte voor auto van 2 jaar oud. Krijg offerte o.b.v. WA beperkt casco. Advies bleef uit om te vragen naar gewenst hogere dekking.

F. uit Leinuiden, 8 mei 2015

Beste heer Kroon, we vinden het jammer dat u niet tevreden met onze service bent. Graag voorzien wij u alsnog van een passend advies. Ons serviceteam neemt contact met u op. We danken u voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2015

Het Acceptatieteam kan nog veel in de communicatie met de (potentiële) klant leren ... Oók is dar de administratie - naar mij blijkt - niet geheel op orde.
Het Serviceteam is goed op streek met tijdige en duidelijke terugkoppelingen.

Dominic uit Oud - Beijerland, 8 mei 2015

Beste heer Hoogsteder, bedankt voor uw feedback. Graag horen wij tegen welke problemen u bent aangelopen, zodat we deze zo nodig op kunnen lossen. Ons serviceteam neemt daarom contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2015

ik hoop een goede ervaring te hebben met promovendem

Weijgers uit Rijsbergen, 7 mei 2015

Na een eerdere negatieve beoordeling via deze plek is alles welliswaar niet op de manier waarop mij via mail was gemeld, maar wel heel snel en goed afgehandeld.
Geen schoonheidsprijs voor de categorie 'doen wat je zegt', maar een dikke 10 voor de alternatieve oplossing. (Teveel betaalde premie van een opgezegde polis gewoon gelijk terugstorten i.p.v. verrekenen met premies voor andere polissen.)

A.M.G. uit Eibergen, 7 mei 2015

Ik vind het een correcte behandeling ivm met de overgang met de verzekering
van VKG naar promovendum

H.Leber uit Utrecht, 7 mei 2015

Schade is door tussenkomst van Promovendum snel en adequaat hersteld. Dit is gebeurd door een herstelbedrijf waarmee Promovendum vaker samenwerkt. Afhandeling door dit bedrijf is goed bevallen. Transport, overleg met expert en vervangend vervoer keurig geregeld.

J.D. uit Leerdam, 5 mei 2015

verzekeren nieuwe auto

T.Zondervan uit Bodegraven, 4 mei 2015

Trage administratieve en financiële afwikkeling.
Na vraag via mail snelle inhoudelijke reactie, maar de inhoud beantwoordt de vraag niet.

Amg uit Eibergen, 4 mei 2015

Beste heer Muilkens, we vinden het vervelend dat u geen volledig antwoord heeft gehad op uw vraag. Ons serviceteam neemt contact met u op om u verder te helpen. Hartelijk dank voor uw feedback.
Vriendelijke groet, Promovendum - 4 mei 2015

Ondanks toezeggingen mijn oude verzekering niet opgezegd. Ik betaal dubbel

L. uit Zoetermeer, 3 mei 2015

Beste heer Van Duin, we vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met onze service. Ons acceptatieteam neemt contact met u op om de situatie op te lossen. We danken u voor het delen van uw feedback.
Vriendelijke groet, Promovendum - 3 mei 2015

Aanvraag snel en goed afgewerkt

M uit Deurne, 1 mei 2015

Zeer vriendelijk en prettig geholpen door uw verzekeringsadviseur. Aanrader.

A.G. uit Soest, 1 mei 2015

Ik kan alleen maar zeer tevreden zijn over de kwaliteit van dienstverlening door Promovendum als ook door de wijze van werken van het schade bedrijf .
Prima

J.a.c.mens uit Valkenswaard, 30 april 2015

mijn problemen zijn perfect door u opgelost, nogmaals bedankt.

Gerard uit Ter Aar, 29 april 2015

Snel en makkelijk online af te sluiten. Goede uitleg en lage prijzen.

J. uit Spijkenisse, 28 april 2015

Op papier alles op 1 polisblad, nu online alles apart per mail verzonden.
Inmidels al meer dan 20 emails ontvangen van verschillende medewerkers; verzekeringsadviseur/serviceteam/,acceptatie afdeling Promovendum.
Voor de rest tevreden.

Met vriendelijke groet,
Ido en Sandra Dankers

Ido uit Goirle, 25 april 2015

Beste heer Dankers, we vinden het spijtig te vernemen dat u niet geheel tevreden bent met onze dienstverlening. We danken u voor het afgeven van dit signaal. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren. Ons acceptatieteam neemt contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 25 april 2015

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail