Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Via de radio de commercial gehoord en gelijk gekeken of ik inderdaad 20% minder premie zou betalen. Dit was niet het geval. Bij de aanvraag via internet stond een link dat als er geen 20% verschil was ik gebeld kon worden door Promovendum. Dit heb ik gedaan waarna ik een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn kreeg die direct een verschil van 20% berekende en mij een nieuwe premie aanbood. Top service!

Gijsen uit Maastricht, 30 september 2015

Erg jammer dat na 2 maand van afsluiten autoverzekering dezelfde auto verzekeringsdekking 15 euro lager uitvalt. Als dit om twee euro gaat had ik dit niet erg gevonden, maar 15 euro is op jaarbasis 180 euro. Gebeld en jullie konden mij hier niet in tegemoetkomen, waarschijnlijk zijn jullie volgend jaar een klant kwijt.

Sven uit Enschede, 29 september 2015

Beste heer Hoomoedt, wij gaan dit uitzoeken en nemen contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2015

veel dubbele communicatie momenten

Hagens uit Dordrecht, 29 september 2015

Beste heer Hagens, bedankt voor het delen van uw tip. Wij zullen deze meenemen in toekomstige procesverbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2015

kort bondig: Uw adviseur : een vakman, TOP

Theo uit Krimpen aan den IJssel, 29 september 2015

perfecte service tot nu toe!

Jcd uit Rotterdam, 28 september 2015

Door een miscommunicatie hadden wij nav een schade geen taxatierapport laten maken.
Nadat wij de auto verkocht hadden bleek dit benodigd voor de afhandeling met de tegenpartij en toen heeft Promovendum zelf een schaderapport laten opstellen om de schade alsnog af te handelen. Top service!

Prang uit Gouda, 28 september 2015

Duidelijke offerte ontvangen.

D. uit Haaksbergen, 28 september 2015

Dit is mijn eerste ongeluk, net bij u verzekerd en ik ben uitstekend geholpen door uw schadeteam. Mijn complimenten voor uw klantgerichtheid en klantafhandeling.

B.Baldew uit Groningen, 28 september 2015

snel en accurate afhandeling bij aanvraag voor nieuwe verzekering.

S.rem uit Putten, 28 september 2015

het duurde even voor ik de hele procedure door had. Ben daarmee uitstekend geholpen door mijn eigen garage.

Met vriendelijke groet..........Els Peeters

E.C.M. uit Eindhoven, 26 september 2015

Ik vind de manier van werken bij promovendum buitengewoon, snel, correct en vooral vragen worden a.h.w. gelijk beantwoordt. Ik ben meer dan tevreden over zo een dienstverlening. Dhr. J.W.A. Buijk en Mevr. E.D.H. Buijk van Veldhoven.

E.D.H. uit Ossendrecht, 25 september 2015

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met medewerker klantenservice. In eerste instantie gebeld voor advies autoverzekering. Na gedegen informatie ook de rest van mijn verzekeringen overgezet naar promovendum.
Hartelijk dank voor de goede adviezen :-)

Yolanda uit Arnhem, 25 september 2015

Snelle en adequate reactie

F. uit Laren Nh, 25 september 2015

Telefonisch een Totaalpakket aan verzekeringen afgesloten. Prettig geholpen door medewerker van Promovendum. Overal keurig schriftelijke bevestiging van ontvangen.

Eddie uit Ulft, 25 september 2015

Snelle en goede service, zelfs de auto voor de deur gehaald en gebracht, ideaal!

Robert uit Schiedam, 24 september 2015

Duidelijk antwoord op mijn vraag

L.H. uit Krimpen aan den IJssel, 24 september 2015

uiterst prettig zoals gewoonlijk en snel

Jan uit Nieuw-Vennep, 24 september 2015

Duidelijk antwoord op mijn vraag.

Martin uit Deventer, 24 september 2015

prettig, volledig en vlot geholpen. top.

Quintijn uit Utrecht, 24 september 2015

Vriendelijk, helder en ter zake kundig!

G uit Zoetermeer, 24 september 2015

Prima. Uw bedrijf zal ik zeker aanbevelen als men mij om advies vraagt. Zowel ten tijde van het ongeval maar ook daarna hebben uw medewerkers mij altijd correct en effectief geholpen. Zonder gezeur, zelfs niet toen ik de achterkant van het schadeformulier niet bleek te hebben ingevuld.

Veraart uit Oss, 24 september 2015

Ondanks het feit dat de schuldvraag voor ons negatief uitviel, moet ik concluderen, dat dit schadegeval voortvarend werd aangepakt en mijn auto al maandag a.s. gerepareerd gaat worden. Chapeau!

H.R.Bosman uit Ens, 23 september 2015

Snelle en duidelijke correspondentie

D.N. uit Nootdorp, 23 september 2015

Uitstekend geholpen en gecommuniceerd door en met accepatant

Jelte uit Peizs, 23 september 2015

Geweldig. Na de enorme hagelbui van 31 augustus die over Huissen kwam was mijn auto een poffertjes pan. Maandag bij u gemeld. 's Middags al telefoon van u dat wij benaderd zouden worden door het met u samenwerkende schadebedrijf. Werd dinsdag al gedaan. De dinsdagavond een week later, is mijn auto thuis opgehaald en vervangend vervoer neergezet en zaterdagochtend vroeg weer omgeruild. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Je ziet er geen duts meer van. Zowel voor u als voor het schadebedrijf alle lof. Wij zullen dit delen met al onze kennissen. Geweldig. Overigens heb ik zaterdag morgen 12 september al een mail naar uw service team gestuurd om mijn waardering uit te spreken. Met vriendelijke groeten Trees van Mullem.

T.J. uit Huissen, 23 september 2015

niets op aan te merken.

C uit Hellevoetsluis, 23 september 2015

Snel, accuraat en bijzonder doortastend. Ik wilde alleen telefonisch een informerende vraag stellen en binnen een kwartier had ik de herverzekering van twee auto's in gang gezet. En het belangrijkste: de belofte van Promovendum wordt waargemaakt: tegen een lagere premie zelfs nog beter verzekerd. Hartelijk dank daarvoor.

Akko uit Lieshout (nb), 22 september 2015

Ik ben zeer te spreken over de manier waarop jullie voorkomende zaken afhandelen.

A.P. uit Ridderkerk, 22 september 2015

Vriendelijk te woord gestaan, snel gehandeld

Sandra uit Utrecht, 22 september 2015

Snelle, heldere en vriendelijke dienstverlening

R. uit Sittard, 22 september 2015

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail