Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima, alles snel afgehandeld

Jan uit De Lutte, 22 september 2015

Hagelschade, keurig afgewerkt, zowel met mij als met de garage.

P.Versteegh uit Eindhoven, 22 september 2015

Prima begeleiding van schade en vooral ook een goed tempo

Nico uit Beemte Broekland, 22 september 2015

Prima manier van communiceren, duidelijk.
Meedenken uitstekend en de follow-up via E-mail is ook uitstekend.

F.R.E. uit Eemnes, 22 september 2015

Zeer snelle reactie. Communicatie verloopt uitstekend !!! Een aanrader wat ik dus ook ga doen..

Johan uit Herten, 22 september 2015

Prima afhandeling, zonder zelf teveel te moeten regelen.

Ger uit Loon op Zand, 22 september 2015

Persoonlijk, snel en hele aantrekkelijke prijs. Heeft ons een flinke besparing opgeleverd.

Thedinga uit Schiedam, 21 september 2015

Prima zo,dank u. Gr Ir À Scholtes

Scholtes uit Den Bosch, 21 september 2015

Ik ben uitstekend en correct geholpen door verzekeringsadviseur. Ze komt haar afspraken stipt na en ik werd ook erg klantvriendelijk te woord gestaan.
Kortom dit geeft een goed gevoel over mijn overstap naar Promovendum.

HGJ uit Eersel, 21 september 2015

Prima advies en prima premiestelling.

RC uit IJmuiden , 21 september 2015

Vriendelijk, effectief, oplossingsgericht. Top!

Eric uit Enschede, 21 september 2015

Keurig en snel geholpen.

Erika uit Almere, 21 september 2015

Voor zover ik tot dusver kan beoordelen, ben ik uitstekend geholpen met informatie over en aanvraag van de genoemde verzekeringen .

Marja uit Almere, 21 september 2015

Snel de juiste informative aangeleverd en mij begeleid in het schade(herstel) proces

Robn uit Voorschoten, 20 september 2015

Netjes en adequaat geholpen

M uit Almere, 19 september 2015

Opzegging was niet doorgekomen bij vorige verzekeraar. Geen discussie over wiens fout, had gekund nl, maar direct nieuwe opzegging gestuurd en ingangsdatum verzekering uitgesteld op eigen initiatief. Verademing.

Christine uit Nijkerk, 18 september 2015

super snel en goed geregeld !

Martin uit Beerts, 18 september 2015

Prima uitleg op vragen. Ook extra uitzoeken ivm premieberekening was

Veenstra uit Apeldoorn, 18 september 2015

Vlotte acceptatie met concurrerende voorwaarden.

W.L. uit Zuidwolde Dr., 18 september 2015

perfecte, snelle, adequate reactie.

J.m.g.bekers uit Oss, 18 september 2015

Mijn dank voor uw snelle reactie, een voorbeeld voor vele anderen.
Mijn vraag is hiermee volledig naar wens beantwoord.

Edward uit Maassluis, 18 september 2015

Perfect en heel snel geregeld

J.G. uit Heiloo, 18 september 2015

heerlijk per telefoon allerlei vragen te kunnen stellen en die ook beantwoord te krijgen zonder verwijzing naar de site met weer inhaerent gezoek naar het juiste klikpunt.!
Ik heb nu efficient en snel 3 mieuwe verzekeringen afgesloten!

Bins uit Hattem, 18 september 2015

De schade is door Promovendum snel en accuraat afgehandeld. Wij zijn erg tevreden.

Tijmen uit Leiderdorp , 18 september 2015

Directe en adequate assistentie.

Chaim uit Heerlen, 17 september 2015

Uitstekend geholpen. Tevreden over Promovendum. Autoverzekering opgezegd wegens verkoop auto, maar zal zeker terugkeren in de toekomst!

Pieter uit Heteren, 17 september 2015

Erg goed goede communicatie, vlot op alles antwoord.
Ik ga ook voor een zorgverzekering voor mezelf en mijn dochter in 2016

W.van uit Rockanje, 17 september 2015

snel, goed en goedkoop

G.Besselink uit Roosendaal, 17 september 2015

Goed en snel behandeld

Eijsten uit Oud Gastel, 17 september 2015

De eerste ervaring met het indienen van een schade, niets dan lof.

B.vosse uit Oterleek, 17 september 2015

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail