Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Graag had ik een schriftelijke bevestiging ontvangen over de gemaakte afspraken!

E.M. uit Hellevoetsluis, 13 oktober 2015

Beste heer Janné, Ons Serviceteam zal vandaag contact met u opnemen voor een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 oktober 2015

goed geholpen, snel geregeld

Martin uit Zoetermeer, 13 oktober 2015

uitermate positief; efficient, professioneel, helder, doelmatig

Thea uit Amsterdam, 13 oktober 2015

Snel en correct geholpen

H uit Callantsoog, 12 oktober 2015

De schade-afhandeling is vlot verlopen. Alleen jammer dat er geen schadereparateur in mijn woonplaats beschikbaar is.

JW uit Emmen, 12 oktober 2015

Snelle en adequate reactie op mijn vragen.

Ab uit Utrecht, 12 oktober 2015

Helder en goed contact gehad met medewerker van het servicteam, problemen snel opgelost.

Fijne manier van service, merci!

Anoniem uit Amsterdam, 12 oktober 2015

Zeer snelle reactie op "hulpvraag"; GEWELDIG (vriendelijk) SERVICETEAM. Pretteig "om zaken met te doen". Chapeau!!!

Jos uit Susteren, 12 oktober 2015

Werd weer netjes geholpen met de wijziging van mijn auto verzekering. Ga zo door.

Natascha uit Den Haag, 12 oktober 2015

Goed snel en naar tevredenheid geholpen.

Ton uit Boxtel, 12 oktober 2015

Plezierig en duidelijk contact, snelle service.

Hans uit Arkel, 11 oktober 2015

groene kaart snel ontvangen

Jeroen uit Nuenen, 11 oktober 2015

Ik ben geholpen met een pakket verzekeringen door uw verzekeringsadviseur. Complimenten voor haar, zeer vriendelijk, duidelijke uitleg en heeft mij perfect te woord gestaan. Het gaf mij een goed gevoel bij het afsluiten van meerdere verzekeringen.

Mandy uit Schiedam , 10 oktober 2015

Snelle en duidelijke service, zowel per e-mail als telefonisch. Top!

Mark uit Alphen aan den Rijn, 10 oktober 2015

Hele goede voorlichting! Fijn gesprek

Else uit Utrecht, 9 oktober 2015

Een zeer correcte afhandeling van zaken, ook als het net even anders is word je goed geholpen.

Jaimy uit Oss, 9 oktober 2015

Vriendelijk personeel.Zeer goed geholpen.

Vd uit Duiven, 9 oktober 2015

Goed verwerkt. Had wellicht direct correct kunnen worden vastgelegd.
Plus dubbel telefoontje.
Maar verder super tevreden.

Cees uit W. Verlaat, 9 oktober 2015

Zeer vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg over de diverse verzekeringen gekregen. De overstap wordt geregeld en alles is per mail meteen bevestigd. Prima!

Ruth uit Delfgauw, 9 oktober 2015

Prima service. Duidelijke tekst en uitleg ontvangen tijdens het telefoongesprek. Lijkt vooralsnog een prima keuze te zijn.

Mark uit Maastricht, 9 oktober 2015

De samenwerking met de schadehersteller is uitstekend verlopen. Ze hebben de auto keurig gemaakt, maar ik hoop hier toch nooit meer van gebruik te hoeven maken. Bedankt dat het zo goed geregeld is bij jullie.

Peter uit Roermond, 9 oktober 2015

Vriendelijk en efficient geholpen.

Tessa uit Nieuw Vennep, 9 oktober 2015

Helaas is na het afsluiten van een autoverzekering geen account aangemaakt. Jammer, misschien wat hoger opgeleiden inschakelen om deze manco te repareren. Na het afsluiten van een verzekering na 3 dagen geen online account ? Slechte dienstverlening. Het lijkt wel een verzekeraar.

Fred uit Groningen, 9 oktober 2015

Beste heer Bulthuis, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij gaan het u uitleggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

prima, snel, werkt zoals je verwacht met dit soort online dienstverlening.

Fred uit Groningen, 9 oktober 2015

Ik ben goed geholpen

Aad uit Zoetermeer, 8 oktober 2015

Zeer prettige gesprekken gehad met medewerkers. Ben nieuw klant en hoop op een goede samenwerking.

Kanhai. uit Almere, 8 oktober 2015

Netjes en snel afgehandeld. Goed contact via telefoon.

E uit Schiedam, 8 oktober 2015

Snel, duidelijk en prettig geholpen.

Marco uit Roosendaal, 8 oktober 2015

Ondanks de reeds toegestuurde bewijzen dat er een 1-malige jaarpremie voor mijn vorige autoverzekering tot een bedrag x automatisch van mijn rekening wordt afgeschreven , MOET ik daarnaast ook een copie van het bankafschrift waaruit blijkt dat de automatische afschrijving tot het bedrag x ook is afgeschreven opsturen. Dit noem ik burocratie van de hoogste plank.

D uit Enschede, 8 oktober 2015

Beste heer Voorintholt, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Acceptatieteam legt het u vandaag uit.

Vriendelijke groet, Promovendum 8 oktober 2015

schade is keurig en snel afgehandeld. Gratis leenauto ook erg fijn.
hartelijk dank.
uw garage heeft wel eerst de auto in de verkeerde kleur gespoten. meteen teruggenomen en overgedaan. daarna uitstekend in orde.

A.H. uit Hoogland, 8 oktober 2015

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail