mensen in keuken

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

U heeft me uitstekend geholpen met de verstrekte informatie.

Dank!

Anton uit Delden, 7 januari 2022

slecht. van het kastje naar de muur gestuurd. zo gemakkelijk allemaal, "bel maar naar dit nummer", daaaag. zo jammer allemaal.

R. uit Terneuzen, 7 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 januari 2022

Prima te woord gestaan en snel een antwoord gekregen.

Pieter uit Kampen, 7 januari 2022

Top service bij mijn verhuizing naar het buitenland met advies en uitleg over de procedure.

Ron uit Stuttgart , 7 januari 2022

Mijn vraag werd snel en accuraat afgehandeld.

K.J. uit Eindhoven, 6 januari 2022

Uitstekend en op tijd door u beantwoord.

Rein uit Middelaar, 5 januari 2022

Snel en goed en deskundig geholpen

Fred uit Almere, 4 januari 2022

heel erg klantvriendelijk.

Jerry uit Amsterdam, 4 januari 2022

Dank voor de goede service.

Janny uit Almere, 3 januari 2022

Al ruim een jaar probeer ik in Zeeuws Vlaanderen een huisarts te vinden. De praktijken in mijn gemeente nemen zelf geen nieuwe patiënten meer aan. Dit loopt via zorgverzekeraar CZ, zeggen ze. Ik heb promovendum/vgz inmiddels verschillende keren een verzoek gestuurd om te bemiddelen. Maar óf ik krijg te horen dat er helemaal geen wachtlijst bestaat, óf ik krijg de toezegging dat CZ de bemiddeling in mijn regio op zich zal nemen. Maar hoe dan ook, er gebeurt niets, geen bericht. Vorige week gebeld met CZ, ze weten van mijn bestaan niet af. Het is om wanhopig van te worden. De premie innen lukt prima, dat wel. Dat CZ-verzekerden voorrang krijgen in de bemiddeling lijkt me inmiddels wel waarschijnlijk.

willem uit Terhole, 3 januari 2022

Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te lezen dat de bemiddeling niet loopt zoals je van ons verwacht. Ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om samen naar de situatie te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 januari 2022

hartstikke fijne verzekering en ervaring mee.

eleshja uit Mijdrecht, 2 januari 2022

Dit is geen nieuw antwoord maar een herhaling welke ik al had ontvangen. Waarom gaat Promovendum niet achter deze zorgverlener aan zodat de nota betaald en afgehandeld kan worden!

Frans uit Wehl, 31 december 2021

Hartelijk dank voor jouw review! Wat vervelend om te lezen. Ons Serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de declaratie te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 december 2021

mijn complimenten voor de wijze waarop ik geholpen ben. Zeker in deze drukke tijd rond eind december.
Alle rust, meedenken met de klant en kijken wat zij kan doen.
Dank.

R.A.J.M. uit Valkenswaard, 31 december 2021

Uiterst prettig gesprek met de zorgbemiddelaar, hij nam alle tijd en was begripvol en zeer vriendelijk.

Jan uit Steggerda, 31 december 2021

Snelle en duidelijke reactie!

Cynthia uit Hoogvliet, 30 december 2021

Het was geen antwoord op de vraag.

Gerard uit Hippolyushoef, 30 december 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Serviceteam neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 december 2021

Jullie bieden mij een gratis tandartsverzekering aan voor het jaar 2022.
Ik heb gevraagd deze te beëindigen omdat ik vrees dat ik er daarna voor 1 jaar aan vast zit, als ik in november 2022 niets van mij laat horen.
Klopt dat?
Ik wacht uw reactie af,

Janny uit Almere, 30 december 2021

Dankjewel voor jouw review. Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 december 2021

Ontzettend behulpzaam geholpen door de medewerker

Inge uit Zaltbommel, 30 december 2021

Heel goed, snel geholpen, goede verzekeringen met uitgebreide dekking

Charles uit Bodegraven, 30 december 2021

Heel vriendelijk, snel en deskundig geholpen.

Bert uit Reeuwijk, 30 december 2021

hij heeft mij prima naar de betreffende webpagina geloodst . fijn dat dit zo kon.

Willem uit Zwolle, 29 december 2021

Uitstekend, goed bereikbaar, vriendelijk duidelijk en bekwaam.

RUDOLF uit Zutphen, 29 december 2021

Prima geholprn. Snel en duidekijk antwoord op mijn vraag.

Jacques uit Spijkenisse, 28 december 2021

Goede contacten, snelle actie na afspraak.

Cornelis uit Nna Paulowna, 28 december 2021

Vriendelijk en goed geholpen.

Jacob D. uit Krommenie, 27 december 2021

prima geluisterd en uitgelegd op mijn vragen

Barry uit Veenendaal, 27 december 2021

Heel prettig gesprek ondanks dat het een fout van mij betrof.

John uit Klimmen, 27 december 2021

Ben iig reuze te spreken over zorgvuldige hulp bij 'overstap'.
Heb tot dusver nooit verzekeringen nodig gehad, hoop dat zo te houden maar dank.

Dorien uit Amsterdam, 26 december 2021

Prima verzekering. Geen problemen mee gehad.

Karin uit Hilversum , 25 december 2021

Prima verzekering. Geen problemen mee gehad.

Karin uit Hilversum , 25 december 2021

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail