Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

wij zijn direct geholpen, en weten nu wat wij eerst moeten doen, dank U

J.h.t.lammers uit Maarheeze, 21 januari 2016

Snel antwoord en meedenken.

Bas uit Tilburg, 15 januari 2016

Supersnel afgehandeld. Eerste ervaring is uitstekend

R. uit Oud-Beijerland, 13 januari 2016

fijn geholpen en afgehandeld.

Hans uit Hazerswoude-Rijndijk, 11 januari 2016

netjes en snel geholpen

Hm uit Dordrecht, 6 januari 2016

SNELLE AFHANDELING EN BETALING.
WAARVOOR DANK AAN UW SCHADESPECIALIST.

F.W.A. uit Amersfoort, 1 januari 2016

Snelle en accurate afhandeling !

Matthieu uit Eindhoven, 29 december 2015

Super snel afgehandeld! Naar volle tevredenheid!

E. uit Bodegraven, 18 december 2015

Uw bedrijf wil correspondentie via email. Het schadeformulier wordt in PDF toegestuurd, gevolg uitprinten met de hand invullen inscannen en dan terug sturen. Het zou prettig zijn als u digitaal wilt communiceren het formulier ook digitaal in te vullen is.

M. uit Dordrecht, 16 december 2015

Beste heer Walter, bedankt voor uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 december 2015

Ik ben prima geholpen door de expert en promovendum, dank daarvoor.
Groetjes, Eric Kotterman.

Eric uit Zevenaar, 14 december 2015

Na het versturen van een korte reminder, ben ik verder zeer goed geholpen. Zeer tevreden over de manier waarop mijn claim is behandeld.

Met vriendelijke groet,

Guido Minnaert

Guido uit Haarlem, 11 december 2015

Super te woord gestaan bij het melden van een schade.
De schade ingediend en tevens binnen drie dagen afgehandeld.
Hier al jaren vaste klant met al onze verzekeringen.

Martijn uit St.willebrord , 10 december 2015

Snel en persoonlijk contact. Afhandeling was erg prettig. Voldaan aan mijn verwachting.

Sander uit Zaltbommel, 1 december 2015

Glasschade uiterst correct afgehandeld. PRIMA!!

A.Velema uit Hattem, 27 november 2015

goede bereikbaarheid, heldere informatie, snelle afhandeling

Margreet uit 't goy , 24 november 2015

Deskundige hulp met goede uitleg en informatie over wat ik
moet doen in het kader van deze schademelding!

Cees uit Harderwijk, 24 november 2015

Alles keurig afgewerkt, zoals gebruikelijk!

Ad uit Oisterwijk, 21 november 2015

Afhandeling duurt veel te lang!!!!!

J.Sikkema uit Hellevoetsluis, 19 november 2015

Beste heer Sikkema, ons schadeteam neemt vandaag contact met u op. Zij zullen u informeren over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 november 2015

Netjes, zeer snel afgehandeld! Bedankt!

Bojic uit Capelle aan den IJssel, 18 november 2015

Prima communicatie via uw medewerker van het schadeteam, zowel telefonisch als via email. Snelle en duidelijke respons. Klein minpuntje: er is een bedrag van 59.80 afgetrokken van het schadebedrag omdat de vervangende palen van de schutting van beton zijn en niet van mahoniehout (zoals de oorspronkelijke schutting).
Mahoniehouten palen zijn juist duurder dan beton!

R uit Rijsenhout, 6 november 2015

Beste heer Schadee, ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 november 2015

Schade door lekkage is door Promovendum goed en snel begeleid, vastgesteld en uitgekeerd. Bedankt daarvoor!

Chris uit Goes, 4 november 2015

Supersnelle reactie zodat wij gelukkig ook snel actie kunnen ondernemen om de lekkage op te lossen

Monique uit Eindhoven, 3 november 2015

Prettige en snelle afhandeling.

Leuvenink uit Arnhem, 27 oktober 2015

Keurig geholpen door uw medewerkster van het Schadeteam.

Luuk uit Gendringen, 23 oktober 2015

Snelle afhandeling, goed mee te overleggen en persoonlijk aanspreek punt (niet telkens opnieuw te hoeven uitleggen). Geen ellenlange wachtrij telefonisch

Hommes uit Groningen, 22 oktober 2015

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam

Martin uit Haarlem, 20 oktober 2015

correcte en adequate afhandeling van de schade, met directe respons

Ulric uit Amstelveen, 14 oktober 2015

Jammer van die € 250,- eigen risico. Ik overweeg om weg te gaan want ik ben hierop bij het afsluiten niet gewezen. Ik kan er toch niks aandoen dat door de storm er een boom op m'n hekken waait!!

Ingrid uit Den Dolder, 9 oktober 2015

Beste mevrouw De Ruiter, wij vinden het spijtig dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons scahdeteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

Na melding van schade door hagel aan mijn afdak is dit erg netjes afgehandeld
heb snel me geld gekregen waardoor ik het snel kon repareren
compliment naar schadespecialist.
mvg Aj van Elteren

AJ uit Nieuwerbrug, 22 september 2015

De afgelopen maanden hebben wij twee keer een beroep moeten doen op de woonhuis verzekering en zijn daarbij zeer snel en accuraat geholpen. In een geval bleek het uitgekeerde schade bedrag hoger te zijn dan de uiteindelijke rekening en dat hebben we in goed onderling overleg uiteraard terug betaald.

Piet uit Roermond, 22 september 2015

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail