Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Zeer prettig, meedenkend gesprek. En de papieren info zeer snel in huis...so far so good!!

Herna uit Ermelo, 27 januari 2023

Ik werd klantvriendelijk geholpen en wegwijs gemaakt langs welke weg een schade afhandeling plaatsvindtg

Louis uit Oldenzaal, 26 januari 2023

Prima afhandeling van de glasschade.

Will uit Soest, 26 januari 2023

gang van zaken is tot nog toe wat ik als klant mag verwachten

Nico uit Putten, 26 januari 2023

Niet teruggebeld, heb dag later zelf weer moeten bellen

Maarten uit Maasland, 25 januari 2023

Bedankt voor je review! Goed dat je ons laat weten dat je niet bent teruggebeld. Ondertussen heeft ons Serviceteam contact met je opgenomen om je review te bespreken. Onze excuses dat de Verzekeringsadviseur niet de volgende dag had teruggebeld. We nemen dit mee in ons evaluatieproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2023

Zeer goed, ben goed geïnformeerd met wat ik moest aanleveren. En schade word goed afgehandeld.

Frank uit Helmond, 25 januari 2023

Ondanks mijn bijdrage na 1,5 maand nog geen resultaat.
Ik overweeg alles over te sluiten

Jaap uit Ermelo, 24 januari 2023

Bedankt voor je review. Vervelend dat je de schadeafhandeling lang vindt duren. We zien dat je vandaag ook hebt gemaild. Ons Schadeteam zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je vragen door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 januari 2023

Al vele jaren verzekerd met alles bij Promovendum en nog nooit schade. Maar nu schademelding van een flinke daklekkage. De telefonische intake verliep uiterst plezierig en accuraat. Dat is op zo'n moment wel fijn, want je bent na zo'n lekkage-'verrassing' wel wat uit je gewone doen. Expertise wordt ingeschakeld en we gaan zien hoe het verder verloopt. Maar de eerste stap was goed.

J. uit Kollum, 24 januari 2023

Door constant vragen te stellen die door de schade-expert zelf op te zoeken zijn, wordt de reactietijd steeds verlengd met 10 werkdagen. De afhandeling van een kapotte ruit duurt al bijna 2 maanden…

‘Wanneer ben je verhuisd?’

Stefan uit Sliedrecht , 21 januari 2023

Bedankt voor je review! We begrijpen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Vervelend dat de schade afhandeling langer duurt dan dat je van ons verwacht. Een collega van ons Schadeteam neemt deze week contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2023

Bij de schademelding werd ik snel en vakkundig geholpen. Ook werd er begrip getoond voor de vervelende situatie. Kortom, er prettig geholpen door Schade Intake.

Paul uit Geffen, 20 januari 2023

Wat een super snelle afhandeling van de schade mijn compliment.

W.a.c. uit Breukeleveen, 18 januari 2023

Goede ervaring en snelle aanpak.

Charles uit Bosch en Duin, 17 januari 2023

Vriendelijke benadering

Hans uit Boxmeer, 17 januari 2023

Snelle en duidelijke reactie

Frank uit Helmond, 17 januari 2023

Gisteren (11.01.23) heb ik een schademelding gedaan. Tijdens dit gesprek zijn 'te ondernemen stappen' doorgesproken, welke ik in gang heb gezet (ter beoordelen inschakelen van loodgieter). Het vervolg heb ik vandaag met een van uw andere medewerkers besproken. van verzekeringskant wordt nu een expert ingeschakeld. Ik heb verzocht om enige snelheid in deze, daar het m.i. om een behoorlijke lekkage gaat. Vijf sterren zou betekenen dat alles uitmuntend is. Mijn melding van gisteren was (helaas) niet geregistreerd...Dit is vandaag hersteld.

A. (Ton) uit Veldhoven, 12 januari 2023

Door mijn schuld is een rekening uit december niet betaald en hiervoor kreeg ik een maning met incassokosten, volkomen terecht. Dezelfde dag dat ik deze maning per e-mail kreeg heb ik deze meteen betaald. Een van uw medewerkers heb ik hierover geïnformeerd, ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Met hem werd afgesproken dat hij mij even per mail zou laten weten zodra de betaling binnen was. Deze afspraak heeft hij nagekomen. Ik hoop en ga ervan uit dat deze aanmaning een eenmalig misverstand is geweest.

HMA uit Venlo, 11 januari 2023

Begrijpelijke dat jullie mij niet kunnen helpen zonder overleg van nota's, maar ik ben het slachtoffer.
Toch bedankt

Pablo uit Etten-Leur , 10 januari 2023

Slechte voorlichting, onvoorspelbaar

R uit Waalre, 9 januari 2023

Wat jammer om te lezen dat je geen positieve ervaring met ons hebt gehad. Graag zorgen wij voor opheldering! Een collega van ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 januari 2023

Ik ben uitermate tevreden over de afhandeling van de schade (lekkage en schimmelvorming aan de muur) en de zorgvuldigheid waarmee Promovendum daarmee aan de slag is gegaan. Het contact met de medewerkers van Promovendum was heel aangenaam en correct. Wij zijn uitstekend geholpen.

Sjerp uit Fijnaart, 6 januari 2023

Wat leuk om te zien dat je de tijd hebt genomen om jouw positieve ervaring met ons te delen. Wij sturen je review met een glimlach door naar ons Schadeteam!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 januari 2023

Goed contact en prettige afhandeling!

Valerie uit Amsterdam, 3 januari 2023

Prettig gesprek, snelle informatie via mail.

Tessa uit ‘s-Gravenzande, 2 januari 2023

de schademelding is vriendelijk en correct in ontvangst genomen

Nico uit Putten, 31 december 2022

Heel vriendelijk, en geduldig, snelle reactie via email (met door mij in te vullen schadeformulier).

Onvoldoende kennis (gekregen verantwoordelijkheid) over wat klant (ik in dit geval) mag verwachten vanaf moment van indienen/ tijdspad.

Susanne uit Zandvoort, 29 december 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen wat betreft de bejegening en snelheid. Jouw feedback over het toepassen van verwachtingsmanagement nemen wij mee in ons verbeterproces. Hartelijk dank voor het delen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 december 2022

Prima afhandeling, echter de doorlooptijd was 2x zolang als werd aangegeven in de initiële email (10 werkdagen ipv 5 werkdagen).

Melchior uit Hilversum, 27 december 2022

Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het prettig om te lezen dat je de afhandeling als positief hebt ervaren. Daarnaast doen we er alles aan om de reactietermijn tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 december 2022

Het was een duidelijk, prettig, sympathiek aanvoelend gesprek! Heel fijn!

Wiep uit Venlo, 27 december 2022

Heb op 14 december geantwoord op de mail van uw schadespecialist met foto's en een offerte van de waterschade. In de mail staat dat ik binnen 5 dagen iets zou horen. Tot op heden heb ik nog niets vernomen.
Graag zou ik iets horen.

Marcelle uit Haarlem, 24 december 2022

Excuses dat je verkeerd bent geïnformeerd wanneer je een reactie kon verwachten! Een collega van het schadeteam neemt contact met je op om je verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 december 2022

Fijn gesprek, duidelijke toelichting gehad. Betrouwbare informatie.

Marcel uit Sint-Michielsgestel, 22 december 2022

Snel en kundig geholpen zonder overbodige of onzinnige handelingen.

Bas uit Loo, 21 december 2022

Snel en correct gereageerd en alles duidelijk

Pablo uit Etten-Leur, 21 december 2022

Er wordt vlot gereageerd zodra ik een vraag stel of een schade meld.

Enrico uit Den Bosch, 19 december 2022

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail