Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Door storm is schutting omvergewaaid. Hebben dit gerepareerd met botongaas, nieuwe palen en hedra. Krijgen we teruggemeld, dat de hedra planten zijn en niet onder de dekking vallen! Hadden we hout gebruikt, dan was de schutting duurder geweest en hadden ze wel vergoed. We zijn in afwachting van hun reactie op ons verzoek om in dit geval de hedra ook te vergoeden als onderdeel van de schutting.

Renze uit Krimpen, 17 december 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat jammer dat je je niet volledig kunt vinden in de schadeafhandeling. Ons Schadeteam kijkt graag nogmaals met je mee naar de mogelijkheden voor vergoeding. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 december 2022

Snelle reactie per mail.
Nu aan mij om wat actie terug te ondernemen. Snelheid van reactie was goed, inhoudelijk kan ik nog niets melden, want er is verder nog niets behandeld.

Vincent uit Berkel-Enschot, 17 december 2022

Fijn om te lezen dat jouw eerste ervaring met ons Schadeteam positief is! We gaan er alles aan doen om je schade zo snel mogelijk af te wikkelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 december 2022

Tot op heden tevreden inzake de afhandeling van mijn schade aan mijn woonhuis l

Ronald uit Leende., 15 december 2022

Een uiterst correcte afhandeling van claim van behoorlijke vervolgschade na vervelende lekkage.

Eron uit Amstelveen, 14 december 2022

Afhandeling is uiteindelijk goed. Had het echter meer gewaardeerd als na de schademelding en/of na expertise ik meer ontzorgd had kunnen worden voor het herstel en/of dat verzekeraar regie had overgenomen.

Roger uit Sittard, 14 december 2022

Dankjewel voor het delen van je tip! We nemen dit graag mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 december 2022

Bovengenoemde heeft contact gehad met een medewerker van het schadeteam. Moet echter nog maar afwachten wat het resultaat zal zijn van zijn schademelding. Derhalve geen mening !

Ronald uit Leende, 13 december 2022

Erg teleurgesteld dat wederom een allrisk verzekering gevolgschade niet dekt. Je vraagt je nog af waarom je je verzekert. Daarnaast heeft het wel erg lang geduurd voordat je hoort dat een bericht krijgt over een eventuele vergoeding. Blijkbaar was dit meteen bekent. Erg jammer allemaal

maury uit Dordrecht , 12 december 2022

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de dekking en duur van de schadeafhandeling. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen je opmerking mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 december 2022

Correct en vriendelijk geholpen.

C.P. uit Almere, 12 december 2022

Verwerking van de schade ging zeer traag. Het duurde meerdere weken voordat een onafhankelijke expert ingeschakeld werd. Vervolgens heeft zijn rapport weer 2 weken bij jullie stil gelegen voordat ik een antwoord kreeg over of ik mag gaan herstellen. Ik heb meermaals gebeld tussendoor, maar niemand kon me dan echt een antwoord geven naast dat het druk was en dat het inderdaad te lang duurde.

Lia uit Tilburg, 9 december 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We vinden het heel vervelend dat je niet positief bent. We begrijpen dat je een schadeclaim zo snel mogelijk afgewikkeld wilt hebben. We doen er alles aan om in de toekomst aan je verwachtingen te voldoen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 december 2022

Uitleg gekregen waarom er niet uitbetaald wordt

Bülent uit Rotterdam , 6 december 2022

Mijn vraag was snel beantwoord!

Lodewijk uit Monnickendam, 6 december 2022

Zeer snelle en goede afhandeling

Margreey uit Amstelveen, 5 december 2022

Ik ben eigenlijk een beetje verbaasd hoe snel alles is geregeld via Promovendum. De ruitschade die we hadden bleek gelukig gedekt via onze woonhuisverzekering. Contact gehad met Promovendum en na het noodzakelijke papierwerk te hebben ingevuld en een offerte te hebben bijgevoegd heb ik al snel de bevestiging gekregen dat de ruit inderdaad vergoed zou worden (minus een klein eigen risico).

Nadat de ruit was geplaats heb ik (in overleg met Promovendum) de rekening eerst zelf betaald. De rekening opgestuurd naar Promovendum. De volgende ochtend het bericht dat deze doorgestuurd was naar de financiele afdeling en de mededeling dat het geld binnen een paar dagen op mijn rekening zou staan. Echter, nog diezelfde middag was het geld al bijgeschreven!!!

Promovendum, dank voor de prettige en snelle afhandeling van de schade. Echt top!

Roelof uit Hengelo, 1 december 2022

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Wat fijn om te lezen dat je vlot en goed bent geholpen door ons Schadeteam. We sturen je review met een glimlach door naar je Schadebehandelaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 december 2022

Goed en snel geholpen

ad uit Limmen, 30 november 2022

De procedure om de schade te melden en verdere afhandeling ervan was efficiënt en duidelijk.

Michiel uit Herpen, 28 november 2022

Contact ging vlekkeloos

Bülent uit Rotterdam , 28 november 2022

Wederom een standaard een mail en geen antwoord op mijn gestelde vraag
Review 24 november 2022 19:00


Promovendum gebeld met een specifieke schade en schademelding. Alles telefonisch besproken en de details over hoe dit op te lossen uitgevraagd. Vervolgens een standaard mail en standaard formulier die totaal niet aansluiten bij de melding. Tevens alles op het formulier opnieuw invullen wat ik telefonisch ook al heb gezegd. Zeer slechte eerste ervaring met Promovendum!

Jos uit Apeldoorn , 24 november 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Schadeteam zorgt graag voor opheldering. Zij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 november 2022

Snel, accuraat, correct, tevreden

Gerard uit Borne, 24 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons Serviceteam!

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 november 2022

Prima te woord gestaan

Emile uit Sevenum, 23 november 2022

Snel en goed geholpen

Bülent uit Rotterdam , 21 november 2022

Afwikkeling duurt erg lang. 7-9 een schade gemeld, op 18-10 gebeld door de schade expert. Deze kwam langs op 2-11 en tot nu toe heb ik geen enkele reactie meer gekregen of en hoe de schade afgewikkeld word.
Erg vervelend, want hierdoor hebben wij geen zekerheid.

Silvia uit Rhoon, 21 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We begrijpen dat je graag een update ontvangt over de huidige stand van zaken. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 november 2022

Na 5 weken schade-dossier met allerlei uitgevoerde acties ineens een herbeoordeling en ineens bericht dat mijn schade-reden uitgesloten is op de polis wat m.i. vreemd is, met de melding dat het gesloten is.. En bedankt..

M uit Baarn, 20 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We begrijpen dat een schadeafwijzing niet fijn is. Ons Schadeteam zorgt graag voor opheldering over dit besluit. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 november 2022

U heeft mij goed geholpen, maar - en daar kunt u op zich niets aan doen - ik zou binnen vijf werkdagen horen hoe e.e.a. verder zou gaan. Na meer dan tien dagen heb ik maar eens gebeld en nu blijkt er een schade-expert te moeten komen. Daar had ik dus al eerder een afspraak mee kunnen hebben. Ik begrijp dat het druk is en waarschijnlijk ook personeel te kort, maar toch.....In het algemeen is het terugbel systeem niet optimaal.

Sjerp uit Fijnaart, 17 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn dat je goed bent geholpen! We begrijpen dat je sneller een reactie had verwacht. We nemen je opmerking hierover mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 november 2022

Helder gesprek, rustige en duidelijke mensen en een luisterend oor. Zeer fijn!
Groetjes Rob

Rob uit Brunssum, 16 november 2022

Snel geregeld, vriendelijk!

Esther uit Hei- en Boeicop, 15 november 2022

Afhandeling na het rapport van de schade expert duurde lang. Verder was het uitgekeerde schadebedrag niet gespecificeerd

Remco uit Voorschoten, 14 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat het lang duurde en er onduidelijkheid is voor je. Ons Schadeteam geeft je graag een toelichting en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Duidelijk wat er werd gevraagd om de schade aan te tonen en een snelle afhandeling. Voor ons jammer dat we op twee verschillende data stormschade hadden en daardoor 2x ons eigen risico kwijt waren. Dit was in verhouding een groot deel van het schadebedrag.

Ilse (EAJ) uit Rotterdam, 14 november 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. We kunnen ons voorstellen dat het hebben van twee stormschades niet makkelijk moet zijn geweest. Wij hopen dat wij je daarin zo goed mogelijk hebben ondersteund!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Tot dusver heel goed.

Jan uit Goor, 13 november 2022

Wat leuk om te zien dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het fijn om te lezen dat jouw ervaring positief is!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2022

Eerste keer dat ik door een verz mij op een persoonlijke en juiste toon werd aangesproken. Ook al is de maandpremie wat hoger, ik gun het Promovendum en de Verzekeringsadviseur!

Govert uit Middelburg, 11 november 2022

Wat goed om te lezen dat jouw ervaring zo positief was! Wij geven dit door aan de verzekeringsadviseur die jou geholpen heeft.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 november 2022

Schade gemeld.op 26/8. Grote boom omgevallen uit tuin buren. Herstel Offerte gedeeld nadat boom was verwijderd.

Buren kregen na expert bezoek meteen akkoord en volledige vergoeding. Promovendum expert op 26 oktober geweest (waarom niet even expert van andere verzekeraar gebeld?) en op 10 november nog niets gehoord.

Zeer matige ervaring

Marco uit Delft, 10 november 2022

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de duur van de schadeafhandeling. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 november 2022

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail