Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel en begripvol geholpen

Pieter uit Beverwijk, 11 januari 2024

Zeer snelle en nette reactie na een schadegeval.

Ed uit Almere , 11 januari 2024

Ik ben jarenlang zwaar onderverzekerd geweest. Deels eigen schuld. Ik had het in de polis kunnen zien, ware het niet dat ik telkens niet in MIJNPromovendum kon inloggen en ook op dit moment niet . Passwords etc schijnen niet te kloppen, ondanks het feit dat deze opgeslagen worden in mijn passwordmanager.
Promovendum heeft deze situatie nooit bij mij aangekaart en dit vind ik zeer laakbaar.
Derhalve deze verzekering opgezegd, maar aan de opzegtermijn van een maand wordt standaard vastgehouden. Ook op verzoeken van mij om dit , gezien de situatie, per direct te doen, is aan dovenmansoren gericht.
Gelukkig heb ik de emailtjes nog. Per saldo geen verz.mij. die goed zorgdraagt voor de client.

Alfred uit Winschoten, 10 januari 2024

Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze werkwijze. We steven ernaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn en nemen je opmerkingen ter harte. Een van onze Klantadviseurs neemt contact met je op om deze kwestie met jou te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 januari 2024

Blijkbaar zijn we zelf verantwoordelijk om te achterhalen hoe de waterschade is ontstaan. Helaas kunnen we, of in ieder geval ik, nog niet door muren heen kijken om te bepalen waar langs het water van buiten naar binnen gekomen is.
Zonder aanwijsbare oorzaak kan de schade echter niet in behandeling genomen worden dus heb je hier weinig aan. Promovendum kan je ook niet helpen aan adressen om hier wel achter te komen moet je maar een lokale aannemer voor in de hand nemen.

Arjan uit Assen, 8 januari 2024

Vervelend dat je te maken hebt met waterschade zeg. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk en zo ook jouw mening. We gaan met je feedback aan de slag en zorgen ervoor dat een Schadebehandelaar zo spoedig mogelijk contact met je opneemt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 januari 2024

Slechte service, duurde bijna 3 maanden voordat er een schade vaststelling plaatsvond. Vervolgens werd erafgeweken van het schade bedrag omdat volgens promovendum een binnenbalk valt onder het dak en dat niet vergoed wordt. Slechte service, slechte dekkingsvoorwaarden.

Rozemarijn uit Bussum, 8 januari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat het schadeproces niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Ons Schadeteam kijkt graag met je mee om je vragen te beantwoorden. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 januari 2024

Heel vriendelijk en professioneel gesprek gehad over mijn schade.

Els uit Geldrop, 4 januari 2024

Prima geholpen. Snel en deskundig

Marc uit Weesp, 3 januari 2024

Direct contact en prettig gesprek met de medewerker. Heeft rust na de schrik van de ontdekking van de stormschade.

Rob uit Rotterdam, 3 januari 2024

Fijn om te lezen dat onze collega van het Schadeteam jou zo goed heeft geholpen. We hebben je positieve ervaring gedeeld met onze collega en ze is enorm blij met je positieve feedback. Ze zal op dezelfde voet doorgaan met het helpen van anderen! Heel erg bedankt voor jouw review!

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 januari 2024

Ja hoor, prima en correct te woord gestaan! Deed extra moeite om info boven water te krijgen. Keurig gedrag bovendien. Een 9,5 voor hem!

Anja uit Hillegom, 2 januari 2024

Complimenten voor de snelle reactie.

Theun uit Dokkum, 29 december 2023

Razendsnelle reactie op melding van stormschade. Heldere en duidelijke instructies. Wanneer de verdere afhandeling net zo vlot loopt : mijn complimenten!!

Sicco uit Apeldoorn, 29 december 2023

Hartelijk dank voor jouw positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze razendsnelle reactie op de melding van stormschade en de heldere instructies. Het Schadeteam zet zich verder in om de afhandeling net zo vlot te laten verlopen en waarderen je compliment! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 december 2023

Snelle reactie op melding schade

W uit Tubbergen, 24 december 2023

Na eerst de gemelde schade te hebben afgewezen, alsnog een schade expert gestuurd. Hierna is de schade alsnog vergoed en de afhandeling zonder discussies netjes verwerkt

Wiel uit Sittard, 24 december 2023

Prettig meteen iemand aan de lijn . Persoonlijke hulp

hans uit Oegstgeest, 20 december 2023

Redelijk snelle en nette afhandeling van de schademelding.

Antoine uit Veldhoven, 19 december 2023

Ondanks meerdere mailtjes met uitleg
over ontstane schade en vraag waarom deel van de gemaakte kosten niet vergoed wordt, nog steeds geen uitleg, alleen standaard mail dat het in behandeling genomen wordt.
Wanneer volgt er wel een inhoudelijke reactie ?

Rob uit Zwaag, 18 december 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor het uitblijven van een reacite op je schadevragen. Helaas dekken onze polisvoorwaarden kosten voor het herstel van eigen gebruik niet. Mijn collega heeft je hierover een bericht verzonden op 21 november 2023. Een van onze Schadebehandelaars zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de situatie toe te lichten en je vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 december 2023

Snel en netjes geregeld allemaal!

Sanne uit Rozenburg , 18 december 2023

Het duurde even, maar uiteindelijk met een schade expert aan huis de kosten inzichtelijk gemaakt en vandaag te horen gekregen dat de schadepost akkoord is. Kunnen we eindelijk de herstelwerkzaamheden inkopen en plannen. Dankjewel.

Ricardo uit Rotterdam, 14 december 2023

Vriendelijke behulpzame man, fijn gesprek. Ik heb vertrouwen in een goede afhandeling van de schade.

Marjolein uit Zwolle, 13 december 2023

Hele fijne en duidelijke afhandeling.

Onno uit Badhoevedorp, 13 december 2023

Na melding van een lekkage in de woonkamer (plafond) is de behandeling van deze waterschade soepel verlopen. Heb jullie steeds op de hoogte gehouden van de stappen die zijn genomen en vervolgens met facturen bevestigd. De afwikkeling was snel en vakkundig.
Dank daarvoor!

Ted uit Delft, 13 december 2023

Hele trage afhandeling met niet terzake doende vragen.

Harry uit Limmen, 12 december 2023

Hartelijk dank voor je feedback. Onze excuses dat de afhandeling van jouw schade niet verloopt zoals je had gehoopt. We begrijpen je zorgen en nemen deze kwestie serieus. Een medewerker van ons Schadeteam zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de situatie bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 december 2023

Klantvriendelijk en duidelijk

P uit Munstergeleen, 12 december 2023

Snelle adequate service

Henk uit Dedemsvaart, 12 december 2023

De schade is zojuist uitbetaald. Heel erg fijn!!

J uit Nijmegen, 12 december 2023

goed en snel afgehandeld

Rianne uit Lelystad, 11 december 2023

Negatief. Niet zozeer over de uitkomst (niet in behandeling nemen van de schade), want dat is niet aan ons om dat beslissen. De argumentatie voor dit besluit is echter wel heel kort door de bocht en niet juist. Dat is jammer! We hebben om heroverweging van het besluit gevraagd of in elk geval om een betere argumentatie waardoor tot het besluit is gekomen.

Ingrid uit Tilburg, 10 december 2023

Bedankt voor het toelichten van je ervaring met de schadeafhandeling. We begrijpen je feedback en nemen dit mee in ons verbeterproces. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om het schadedossier te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 december 2023

Uw medewerker heeft me goed geholpen, ze was vriendelijk, correct en geduldig en ging nog eens overleggen met collega om mij goed te informeren.

A.A.W.G.M. uit Elst Gld, 8 december 2023

Prima te woord gestaan. Nu de afhandeling nog. Zal ook wel oké zijn.

Mary uit Lauwersoog , 7 december 2023

Goed geholpen, duidelijke terugkoppeling

Wybe uit Hoogvliet Rotterdam, 7 december 2023

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail