Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Tot op heden binnen alle genoemde termijnen perfekt geregeld, ben zeer benieuwd naar de totale afhandeling . Als deze precies zo is is het schade die tot in de puntjes verzorgd is , ben heel erg benieuwd.

Paul uit Grubbenvorst, 10 november 2022

Ik ben goed geholpen nadat het eerst mis was gegaan met het opzeggen van mijn woonhuisverzekering.

Saskia uit Losser, 9 november 2022

Snel en ter zake antwoord op een verzekeringsvraag.

Tom uit Sint-Michielsgestel, 9 november 2022

Mijn eerlijkheid wordt niet beloond. De schade is ontstaan bij het afhalen van de folie laag. Als ik een ander verhaal had verzonnen had U vermoedelijk de schade wel vergoed. Jammer dat het zo werkt.

Ben uit Oldenzaal , 8 november 2022

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet tevreden bent vanwege de niet gedekte schade. We begrijpen dat het een vervelende situatie is. Graag leggen we je de reden hiervan persoonlijk uit. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2022

Als je telefonisch al bepaalde informatie hebt gekregen wat trouwens ook geen leuke boodschap was, is een mailtje erachter aan totaal overbodig! Extra zout in mijn open wond strooien. Daar ben ik niet van gediend. Be happy dat ik 1 ster geef. Deze actie is 0 sterren vaardig.

Omer uit Rotterdam , 7 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer dat je de bevestigingsmail van ons Schadeteam niet als positief ervaart. We begrijpen dat een afwijzing niet leuk is. Het is uiteraard niet onze bedoeling dat je dit gevoel eraan over houdt. We nemen je opmerking mee in onze verdere verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2022

Was prima geregeld. Na indienen nota stond het geld snel op de rekening. Wat beter kan is een ontvangstbevestiging als je de nota in stuurt naar jullie. Het was mij niet duidelijk of alles goed was aangekomen. Na een belletje naar jullie kreeg ik bevestiging dat alles goed was aangekomen.

J. uit Bleiswijk, 7 november 2022

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de schadeafhandeling. We nemen je tip mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2022

Snelle reactie na 1e schademelding
Er was echter geen schadeformulier toegevoegd, helaas. dus kan het nog niet afhandelen

Margreet uit Amstelveen, 6 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te lezen dat je snel geholpen bent. Een collega van ons Schadeteam heeft ondertussen het schadeformulier naar je toegestuurd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 november 2022

Vriendelijk, snel geholpen

Victoria uit Zeist, 4 november 2022

Ik vind het prima dat er zorgvuldig wordt gekeken naar een schademelding.
Ik mijn geval vind ik het wel zo zorgvuldig dat het wel erg ver gaat. De schade is meer dan onderbouwd met foto’s en een vraag waarom is uw dak gaan lekken is niet goed te beantwoorden zonder flauwe antwoorden te gaan geven ;)
Maar andersom te snel akkoord gaan geeft ook een verkeerd signaal af. Ik hoop dat het weer 30 jaar duurt voor ik mijn 2e claim ooit ga indienen :)

john uit Leusden, 4 november 2022

Goed contact gehad met medewerker duidelijke uitleg enadvies

Arnold uit Giesbeek , 3 november 2022

schade gemeld, daarna meteen een schadenummer en schadeformulier ontvangen. Heldere instructies ontvangen vwb. nota's en offertes. Inmiddels alles ingediend en wacht op antwoord terzake vergoeding van de schade.

Jsn uit Helmond, 3 november 2022

Prima was snel en accuraat

Harry uit Rotterdam , 31 oktober 2022

Zeer slecht. We hebben nooit aanspraak gedaan op de verzekering. Nu na lekkage de verzekering ingeschakeld. Die concludeert dat de polis de schade niet dekt! En dat terwijl we de meest brede optie aan verzekeringspakketten hebben!
Schandalig!

Joost uit Zuid-Scharwoude, 29 oktober 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat deze niet positief is. Ons schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de situatie op te helderen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 oktober 2022

Kort en deskundige antwoorden

Ton uit Apeldoorn, 27 oktober 2022

De mail is te onpersoonlijk, niet goed gekeken naar het bewuste dossier. Dossier pas opgepakt nadat ik heb gebeld. Foutieve rekeningnummer gebruikt, correcte rekeningnummer doorgegeven bij aanmelden vd schade in februari, zou allemaal in de administratie worden aangepast. Wederom weer wat zeggen, maar niet doen. Nog steeds zeer ontevreden over Promovendum!

Miranda uit Zwijndrecht , 25 oktober 2022

Bedankt voor je review! We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We leren graag van jouw feedback. Ons Schadeteam neemt daarom zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 oktober 2022

Snel, duidelijk en professioneel geholpen

Ruud uit Oud beijerland , 21 oktober 2022

Goed en snel geholpen door de Verzekeringsadviseur

Colin uit Den Bosch, 19 oktober 2022

Wat een slechte communicatie en wat een vervelende houding van deze maatschappij. Als eerste de doorlooptijd van de schadeclaim en vervolgens de uitslag. Beschamend gewoon! Dit is geen goede reclame voor deze partij.

M. uit Katwijk, 18 oktober 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat jouw ervaring niet positief is door de schadeafhandeling. We leren graag van jouw feedback. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2022

Snel en to the point werd mijn stormschade geregeld. De uitkering volgde na vaststelling door de expert onmiddellijk.
Mijn complimenten.

Leo uit Egmond aan zee Nl, 17 oktober 2022

Prettig gesprek en heldere informatie verstrekt.

Michiel uit Herpen, 14 oktober 2022

Snelle schadeafwikkeling, realistische schade bepaling

Marc uit Etten-Leur, 7 oktober 2022

Ondanks dat de schademelding is aangekondigd in ‘t voorjaar ‘22 ;
Nadat de reparatie heeft plaatsgevonden begin sept’22 !
Is de afhandeling zeer goed door de schade afdeling van Promovendum
uitgevoerd

Jan uit Stadskanaal, 7 oktober 2022

We zijn inmiddels 3,5 week verder na melding schade. Loodgieter gaat komende dagen toch echt beginnen, want 3,5 week zonder douche is nu wel klaar.

Peter uit Voorburg, 6 oktober 2022

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat jouw ervaring niet positief is. We begrijpen dat je de schade zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 oktober 2022

Afwikkelingsproces verloopt in ons geval veel te traag. Goedkeuring gevraagd voor onderzoek om oorzaak lekkage op te sporen.
Wordt niet op gereageerd, zodat de oorzaak niet wordt opgelost en de schade steeds groter wordt. In plaats daarvan wordt na bijna 2 weken een expertisebureau ingeschakeld. Dat is prima, maar jammer dat de urgentie van mijn casus onvoldoende is ingeschat door Promovendum.
Hier had direct gehandeld moeten worden.

Klaas uit IJsselmuide , 6 oktober 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring! Jammer om te lezen dat het schadeproces niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Ons Schadeteam leert graag van je ervaring. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 oktober 2022

Keurig antwoord op mijn vraag over schoorsteenvegen

Henk uit Arkel, 4 oktober 2022

Heel aardig en ik ben echt goed geholpen

A uit Leiden , 3 oktober 2022

Erg gemakkelijk afwijzing, ik voel me niet serieus genomen. Verzekeraar probeert altijd onder claim uit te komen. Waar heb je de verzekering dan voor?

Rene uit Son en breugel , 30 september 2022

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat we niet aan jouw verwachting voldoen. Een collega van het schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 september 2022

Erg prettig ervaring. Er wordt meegedacht en uitstekend advies gegeven. De oplossing voor mijn eigen gemaakte fout was snel gevonden, dus ik kan onbezorgd verhuizen.

Derk uit Meppel, 29 september 2022

Er wordt niet constructief mee gedacht op het verhalen van de kosten van de schade, alleen afgekeurd.

Frank uit Rijswijk, 28 september 2022

Bedankt voor je review! Wat jammer dat jouw ervaring met ons Schadeteam niet positief is. Een collega van ons Schadeteam bespreekt je ervaring graag met je. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 september 2022

Zeer snelle afhandeling!

Bert uit Alphen aan den Rijn, 28 september 2022

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail