Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel, deskundig, helder

Fahri uit Deventer, 5 december 2023

Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over de aanmelding van je schade. Bedankt voor het delen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 december 2023

Snel en duidelijk geholpen. Uitleg eigen risico, en geen online formulier nodig. Handig!

Paul uit Oud-Beijerland, 5 december 2023

Prima afhandeling aanvullende vragen betreffende schade.
Communicatieve en snelle afhandeling.

Leon uit Kerkrade, 1 december 2023

Afhandeling van schade na wateroverlast in huis is prima verlopen.
Afspraken en communicatie duidelijk.

Leon uit Kerkrade, 1 december 2023

Erg tevreden. Snel en correct behandeld.

Erol uit Tilburg, 29 november 2023

Dank je wel voor jouw positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service en dat jouw vraag snel en correct is behandeld. Als je verderde vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2023

Ik ben erg tevreden over de snelheid van behandeling van de genoemde schade.
Het is echter wel heel erg jammer, dat er in het telefonische gesprek niet is gesproken over alle stappen, die gezet moeten worden zoals aangifte bij politie, foto's maken e.d.
Hopelijk heeft dit geen nadelige gevolgen voor de verdere afwikkeling.

JJWG uit Nijmegen, 29 november 2023

Netjes en duidelijk geholpen.

Antoine uit Veldhoven, 29 november 2023

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de afhandeling van jouw schade. Als je verdere vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, staan we altijd voor je klaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2023

Prima geholpen en vriendelijke dame.

Mary uit Lauwersoog, 24 november 2023

Heel goede en vooral menselijke behandeling van mijn gemelde schade. Snelle beantwoording en uitbetaling.

I uit Britsum, 22 november 2023

Afhandeling is onpersoonlijk, traag en komt wantrouwend over.

Maarten uit Eindhoven, 20 november 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We vinden het spijtig om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. We vernemen graag van je hoe we dit volgens jou kunnen verbeteren. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen feedback graag mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 november 2023

Fijn geholpen door de medewerkers.

I uit Britsum, 14 november 2023

Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze hulp! Bedankt voor je positieve feedback. Als er in de toekomst iets is waarbij we je opnieuw kunnen assisteren, laat het ons gerust weten!

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 november 2023

Uitstekend behandeld door Promovendum

Cees uit Son en Breugel, 14 november 2023

Uw medewerker Schade Specialist heeft goed geluisterd waardoor ik verder kan met het oplossen van de lekkage .

Jan uit Borne, 14 november 2023

Wij hebben alle verzekeringen bij Promovendum en zijn zeer tevreden.
Zij zijn altijd goed te bereiken en handelen alles netjes af binnen de afgesproken tijd.

Gerda uit Etten-Leur, 13 november 2023

Slechte onterechte beoordeling van de opgelopen waterschade in de kruipruimte
Waardoor vochtige buitenmuur ontstond.de buitenkraan lekte.

Bea uit Zoetermeer, 13 november 2023

Wat balen dat je te maken kreeg met waterschade. Dat is natuurlijk niet fijn. Uit je review maak ik op dat je je niet kunt vinden in de beoordeling van de Schadebehandelaar. Een collega van ons Schadeteam kijkt daarom graag met je mee om voor opheldering te zorgen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2023

Met wat doorvragen kwamen we er goed uit

Jolanda uit Maarssen, 10 november 2023

Fijn dat de schademelding gelukt is! We zullen je feedback meenemen in onze evaluatie.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 november 2023

Prima, vriendelijk en snel geholpen.

Ella uit Kloosterzande, 10 november 2023

Prima service! Snel telefonisch contact gekregen en daar goed geholpen. Na het indienen van een schade formulier ook tijdig een reactie ontvangen met onderbouwing v.h. besluit.

Jort uit Raalte, 9 november 2023

Prima en netjes geholpen!

Edwin uit Arnhem, 8 november 2023

Verzekeraar die je beste kan vermijden.
Ze zoeken letterlijk de grens op om een schade niet uit te keren.
En daar nemen ze ook de alle tijd. Een maand of 2 om precies te zijn
Ik heb meerdere verzekeringen lopen. Ik ga per direct overstappen.
Ik beveel dit bedrijf ook niet aan. Tenzij je volle premie wil betalen en schades nooit wil laten uitkeren, want dat kost het bedrijf geld!!!

Omer uit Rotterdam , 8 november 2023

Bedankt voor het delen van je feedback. Wat jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met de schadeafwikkeling. Dat zien we natuurlijk liever anders. We kijken graag met je mee zodat we je verduidelijking kunnen geven in deze kwestie. Een collega van het ons Schadeteam neemt binnenkort contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2023

Snelle afhandeling zonder poeha. Top!

Maarten uit Giessenburg, 8 november 2023

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle afhandeling van je schade. Als je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2023

Super vriendelijk. Wist precies waar ze het over had! Veel beter als een collega enige tijd geleden. Dank je

Adelina uit Spijkenisse , 7 november 2023

Het melden van de schade was erg rottig.

Eerst zocht ik naar schade melden bij Promovendum op Google, zo vond ik een nummer. Helaas was dat voor medische problemen. Nerges op de pagina's of in het telefoonmenu werd dit duidelijk. Dus na lang wachten en een vreemd gesprek met een licht verbaasde mevrouw van de alarmkamer wist ik dat ik verkeerd was geland.

Die mevrouw gaf me een nummer waar ik me kon melden.

Ze namen daar op met hallo. Was volkomen onduidelijk waar ik was. Die vrouw kon niets. Wat wilt u?

Ik heb de schade gemeld. Of ik mijn polismummer wist. Nee, natuurlijk niet. Ik had een ondergelopen kelder en was in paniek.

Xe kon mijn polisnummer niet vinden, een ander systeem.

Ik vind dit allemaal vrij knullig.

Daniel uit Amsterdam, 6 november 2023

Dank je wel voor het delen van je ervaring over het melden van je schade. Wat vreemd dat het lastig was om het juiste telefoonnummer te vinden. We snappen dat het opzoeken van je dossier soepeler had mogen verlopen. We gaan het proces evalueren en nemen zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 november 2023

Snelle volledige afhandeling

Sake uit Sappemeer, 3 november 2023

De info is heel algemeen. Ik kan niet terugvinden of "lekkend" dubbel glas is verzekerd.

Jack uit Oss, 2 november 2023

Bedankt voor je review! Eerder vandaag sprak je met een collega van ons Serviceteam. We hebben begrepen dat jouw vragen zijn beantwoord en je verder geholpen bent. Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2023

Het gaat om afwikkeling waterschade. Bedrag is hoger dan de offerte is. Ik vind de toon van de schadebehandelaar niet prettig in zijn mail.

Annette uit Tilburg, 2 november 2023

Wat spijtig om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. We beantwoorden natuurlijk graag al je vragen rondom het schadeproces. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2023

Prima telefonisch geholpen. Nu nog even afwachten hoe de verdere afhandeling verloopt.

Wilbert uit Cadier en Keer, 30 oktober 2023

Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat je tot nu toe zo goed geholpen bent. We gaan zeker ons best doen om de verdere afhandeling van jouw schade voorspoedig te laten voorlopen.

  • Vriendelijke groet, Promovendum - 30 oktober 2023

heeft geduldig naar me geluisterd en probeerde mee te denken

mandana uit Vleuten, 27 oktober 2023

Na uitwisseling van aanvullende informatie op de initiële melding, een uitstekende ervaring in de afhandeling van een kleine schade aan de woning.

Diederik uit Maarn, 26 oktober 2023

Allrisk voorwaarden zijn misleidend en dienen niet het doel het verzekeren van onverwachte gebeurtenissen. Door gebruik van een zeer uitgebreide lijst van uitsluitingen, waarbij ook voor de hand liggende schades die ontstaan door deze onverwachte gebeurtenis worden vermeld, is er geen enkele dekking van enige schade voor onverwachte gebeurtenissen.
"Allrisk", en dus een hogere premie, voldoet niet aan de definitie van het beloofde "Allrisk". Waarom heeft een klant steeds stress en frustratie bij een schademelding bij Promovendum (voor mij persoonlijk maar lees ik ook op diverse forums) en promoot het bedrijf "Tevreden klanten: dat is onze prioriteit". Dat maakt u echt niet waar.

Wiel uit Sittard, 22 oktober 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring met de afhandeling van je schade. We vinden het jammer dat je je niet kunt vinden in onze polisvoorwaarden en daardoor het gevoel hebt dat de klant niet centraal staat. We bespreken dit graag met je. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2023

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail