Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

- Bereikbaarheid per mail is uitstekend
-Snelle afhandeling
- Klantvriendelijk

Bob uit Druten, 17 februari 2016

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag!

R.A. uit Brielle, 15 februari 2016

Een snelle afhandeling van de annulering. Een vriendelijke behandling van de medewerkster.

Piet uit Oostvoorne, 15 februari 2016

ondanks het grote verlies van de trouwring van mijn vrouw en het kleine bedrag wat daar voor staat ben ik wel tevreden over de snelle uitbetaling en afhandeling van het verlies van de trouwring

Jan uit Uden, 15 februari 2016

Goede en snelle reactie op vragen !

Harold uit Oosterbeek, 15 februari 2016

Vraag over uitsluiting inzittendenverzekering voor huurauto in buitenland goed beantwoord. Dat autopech mee verzekerd kan worden, was niet gevraagd omdat dit allemaal bij de huurauto verzekering zat.

Patricia uit Gouda, 12 februari 2016

Heel goed telefonisch en per mail te woord gestaan. Super snelle afwikkeling. Top!

Karl uit Breda, 9 februari 2016

Erg tevreden over de manier waarop gereageerd werd tijdens de melding vanuit het buitenland. Ook tevreden over de uitleg en bespreking van het begrip annulering in ons individuele geval. Benieuwd nog naar de uiteindelijke beoordeling. Volste vertrouwen in goede uitslag. Extra kosten (had veel hoger geweest bij een volledige repatriëring) werden zondermeer uitgekeerd.

Leendert uit Haaksbergen, 8 februari 2016

Buitengewoon snel en correct antwoord van jullie gekregen. Hartelijk dank!

Vincent uit Krommenie, 3 februari 2016

Prima, snelle en duidelijke service. Dank

HJK uit Bergen (nh), 3 februari 2016

wel veel invullen en/of als bijlage meesturen.
Daarnaast was het schadeformulier niet op de computer in te vullen.
Maar verder zeer correcte en snelle afhandeling!

Hertoghs uit Nijmegen, 2 februari 2016

Prima snelle en correcte afhandeling

Muijrers uit Bocholtz, 2 februari 2016

snel en duidelijk antwoord

Jack uit Nieuw Vennep, 2 februari 2016

Ik ben goed geholpen met goed advies

Speijcken uit Den Haag, 1 februari 2016

Mijn ervaring is dat de medewerkers van Promovendum ons ontzettend goed geholpen hebben bij de schade in december j.l.
Ze hebben enorm ontzorgd en betrokken met ons gezocht naar oplossingen, Heel erg bedankt hiervoor

Wilma uit Heerlen, 31 januari 2016

prettige service, snelle afhandeling en kennis deskundige medewerkers

Bert uit Bennebroek, 29 januari 2016

snel en comfortabel geregeld

F. uit Bocholtz, 28 januari 2016

Zeer snelle afhandeling.

Rob uit Schoorl, 28 januari 2016

Toen ik nog in het buitenland het Promovendum Alarmnummer belden werd ik al ontzettend goed geholpen en meteen gerust gesteld. Eenmaal thuis had ik contact met uw schadespecialist, ook zij stelde mij gerust over de schadeloosstelling, gaf tekst en uitleg en vertelde mij ook precies hoe ik de schade digitaal met haar kon afwikkelen. Alle credit voor deze personen namens Promovendum.

Leon uit Veldhoven, 27 januari 2016

Een zeer snelle afhandeling. Top service !
No nonsense, geen kleine lettertjes....
Promovendum maakt hiermee zijn belofte waar.

G.M.M. uit Schiedam, 26 januari 2016

Snel en goed
Minpunt de wintersportdekking geldt nu voor het hele jaar itt andere
Verzekerings mij

A uit Zuidlaren, 26 januari 2016

In het weekeinde een verzoek gedaan om wintersport toe te voegen aan mijn doorlopende reisverzekering. Op zondag direct een reactie dat het ia geregeld. Top!

Arie uit Zwolle, 24 januari 2016

Door een vraag over de reisverzekering attendeerde de medewerkster me op de consequenties voor mijn aansprakelijkheidsverzekering. Heel attent!!

R.Willms uit Kaatsheuvel, 19 januari 2016

De schadeaangifte is voorspoedig verlopen en binnen een week ontving ik de mededeling dat het schadebedrag naar mijn bankrekening is overgemaakt. Jammer dat het invullen van het aangifteformulier een flinke klus is. Dat zou naar mijn mening beknopter kunnen. Vandaar geen 5 maar 4 sterren als beoordeling.

E. uit Helmond, 19 januari 2016

Prima. Jammer dat het niet per maand opzegbaar is.

Abdullah uit Groningen, 11 januari 2016

Heel tevreden! We kregen snel alle informatie per e-mail. Daardoor was het duidelijk wat we allemaal moesten doen om de kosten voor de annulering van ons reis terug te krijgen. En hetzelfde dag nadat we alle ingevulde formulieren en kopieën hebben opgestuurd werd het geld uitbetaald!

Kavelin uit Delfgauw, 11 januari 2016

Zeer vlotte afhandeling van schade.

Frederik uit Bloemendaal, 10 januari 2016

Skivakantie eindigde abrupt na een beenbreuk. Alle contacten met Promovendum verliepen heel soepel. Echt top!

Jos uit Boxtel , 8 januari 2016

Uitermate correct geholpen. Snel een contactpersoon aan de lijn. Geen ellen ange wachtijden of keuze menu's

Fam uit Bennebroek, 8 januari 2016

Prima reaktie en snel

Eric uit Katwijk, 7 januari 2016

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail