Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Een gedeeltelijke vergoeding gekregen van annulering vlucht ivm
langer verblijf.Echter geen tegemoetkoming in veel hogere kosten voor terugvlucht en brandstofkosten vanaf een veel verder gelegen vliegveld Bologna.

Hans uit Duivenq, 27 januari 2023

Heb geïnformeerd welke reisverzekering ik had en Bonaire valt daar niet onder.Ik ga 12 dagen naar Bonaire en dat kon alleen met de wereld verzekering voor een looptijd van een jaar.Dat is jammer.Mijn vakanties zijn of bij Centerparc of europa.Maar het zou misschien een idee zijn om daar eens naar te kijken.Mijn vriendin kon het wel voor 12 dagen een dekking krijgen.Met vriendelijke groet Jan

Jan uit Gendt , 27 januari 2023

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je ook je tips met ons deelt. We nemen dit mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 januari 2023

Wij zijn keurig behandeld en geholpen door Promovendum toen we, helaas, onze vakantie naar Zwitserland moesten annuleren.

Eddie uit Hengelo, 25 januari 2023

Snel en goed geregeld!

Martin uit Heiloo, 24 januari 2023

Snel en efficiënt geregeld.

Wout uit IJlst, 23 januari 2023

Prima advies en heldere uitleg van de mogelijkheden.

Joop uit Houten, 20 januari 2023

Mij ervaring tot nu toe is niet al te best. Na 5 werkdagen zou ik reactie krijgen op mijn claim. Dat werden er 11. En in die reactie wordt gevraagd naar informatie die ik al aangeleverd heb (?). Dat is best een afknapper. Inmiddels is het al 16 dagen geleden en ik heb geen idee of / wanneer ik een inhoudelijke reactie krijg. Als het later wordt kan gebeuren, maar laat in ieder geval iets weten.

Review 10-01-2023 21:19


Ik begin de indruk te krijgen dat het plaatsen van negatieve reviews, en de quasi constructieve en inlevende reactie daarop, enkel voor de bühne zijn.
Zie mijn review van 10 januari, waarin ik aangeef al 16 dagen niks gehoord te hebben. In de reactie daarop staat -dat het schadeteam zsm contact opneemt-. Nou dat is inmiddels al weer meer dan een week geleden. Nog steeds niets gehoord. Claim is inmiddels al meer dan een maand geleden ingediend en ik hoor niets.
Een termijn incasseren Promovendum, vergeten jullie dat ook wel eens?

Tom uit Haarlem, 19 januari 2023

Bedankt voor je reviews, Tom. Jammer om te lezen dat je deze indruk hebt. Jouw review van 10 januari stond nog uit bij een Schadebehandelaar. We begrijpen dat je het te lang vindt duren. Ons Serviceteam heeft daarom zojuist contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Bedankt voor het uit keren i.v.m. het ongelukkig verliezen van mijn bril tijdens onze reis. Ik ga naar de opticien zodat ik straks weer een reserve bril heb. Peter

Peter uit Krimpen aan den IJssel, 19 januari 2023

Na een wat trage en moeizame afhandeling, ben ik uiteindelijk wel tevreden met de coulanceregeling die is toegepast

Petro uit Hoorn, 18 januari 2023

Hartelijk dank voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat de afhandeling niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten. Uiteraard vinden wij het fijn dat je tevreden bent met het resultaat. Jouw feedback zetten we door naar ons Schadeteam.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

Ondanks het feit dat de afhandeling wegens drukte langer duurde dan men gewend was, verliep alles correct en zeer klantvriendelijk!

Harrie uit Venlo, 18 januari 2023

prima en vlot geregeld

Gerrit uit Assen, 18 januari 2023

Efficiëntie en vakkundige aanpak én oplossing van onze vragen.
Medewerkers- in ons geval 2- zeer to the point. Bedankt

Patrick uit Amsterdam, 17 januari 2023

Plezierig gesprek, waarin duidelijk werd gemaakt dat ik waarschijnlijk een deel van de gemaakte kosten terug krijg als ik de genoemde vervolgstappen ga zetten.

Marc uit Bentveld, 17 januari 2023

Vriendelijk telefonisch geholpen en per mail de benodigde documenten toegestuurd gekregen om de schade te declareren. De ingevulde formulieren mochten per mail terug gestuurd worden. Waarna de schade naar tevredenheid is afgehandeld. Kortom prima geholpen. Zeer tevreden.

Tonny uit Losser, 13 januari 2023

Dramatisch geholpen. Dossier stukken meerdere keren moeten sturen en vervolgens ook niets vergoed krijgen. We zijn onze buggy op de luchthaven kwijt geraakt. Het was afgelopen zomer 1 grote chaos op de luchthavens. Die hielpen mensen niet eens meer. Kwijt is kwijt en nu verwacht promovendum een bericht van de luchthaven waarin ze aangeven dat onze buggy niet gevonden is, terwijl ze al een standaard mail sturen dat ze überhaupt niet meer op mails gaan reageren. Hoe dan?!

Verda uit Amsterdam, 12 januari 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je schade nog niet vergoed kan worden. We begrijpen dat je deze informatie niet kan aanleveren. Een collega van ons Schadeteam kijkt graag met je mee wat we verder voor je kunnen betekenen. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 januari 2023

Zeer correct door de Servicemedewerker geholpen ivm een rommelige aanmelding onzerzijds. Ze belde nog veroordeeld om te checken of het nu goed was ingevuld. Dat foutje is gecorrigeerd

Jaap uit Ommen , 11 januari 2023

Ik heb de vorige week een doorlopende annuleringsverzekering voor mijn partner bij uw organisatie afgesloten. Wij hadden al een doorlopende reisverzekering bij u.
Maar wat blijkt? Geen van beide polissen dekken de gevolgen van bv. de kosten in geval je door een positieve coronatest niet mag reizen en daardoor bent aangewezen op een quarantaine periode in een hotel in het buitenland.
Wij hadden dit graag van te voren geweten.
Graag uw mening hierover.
K.H.

Klaas uit Emmeloord, 11 januari 2023

Bedankt voor het delen van je mening. Wat jammer om te lezen dat je een dekking mist binnen onze reisverzekering. Onze Verzekeringsadviseur licht graag toe wat de dekking op dit gebied inhoudt. Er wordt hiervoor zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 januari 2023

Keurig en correct geholpen

Floris uit Liempde, 11 januari 2023

Heel vriendelijk en duidelijk geholpen bij het wijzigen van de modules voor de reisverzekering.

Babs uit Amerongen , 11 januari 2023

Zeer prettig gesprek. Telefoon werd ook snel aangenomen. Helemaal prima.

Carolina uit Oostgraftdijk , 9 januari 2023

Keurig, zeer professionele aanpak, goede begeleiding, correcte en vlotte benadering, met juiste inlevingsvermogen. TOP

J. uit Bergen (nh), 9 januari 2023

afhandeling van de schade prima. Maar € 100,-- eigen risico op een gemolde koffer van 109,-- is niet de moeite waard.

F. uit Epe, 6 januari 2023

Snelle en goede service, mbt annulering van onze ski vakantie

Jeffrey uit Standdaarbuiten , 6 januari 2023

Ik heb vanwege toenemende luchtwegklachten een wandelreis moeten annuleren.
De afwikkeling duurde weliswaar langer dan werd aangegeven, maar ik krijg mijn reeds betaalde aanbetaling door Promovendum vergoed. Top!
Tip voor Promovendum: geef aan een klant svp duidelijk aan dat hij/zij zelf voor een doktersverklaring moet zorgen. Dat voorkomt onduidelijkheid en vertraging.

Henk uit Ridderkerk , 6 januari 2023

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review, dat waarderen wij enorm! Wat jammer om te horen dat je jouw reis hebt moeten annuleren. We vinden het fijn dat we jou in deze situatie hebben kunnen helpen. Jouw tip nemen wij mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 januari 2023

Naar aanleiding van uw laatste verzoek om een bewijs te sturen van de geannuleerde vlucht naar Poznan van begindecember ( 2/12 -5/12) heb ik per post het boekingsbewijs opgestuurd. Echter, tot heden heb ik nog geen reactie ontvangen, ondanks twee mailtjes die ik hierover gestuurd heb. wellicht is er ergens iets mis gegaan.
Graag een reactie.

Harrie uit Venlo, 6 januari 2023

Bedankt voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat je wat langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Jouw vraag staat uit bij een van onze collega's van het Schadeteam. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 januari 2023

Zeer prettige gesprek gehad met deze dame

André uit Loosdrecht, 5 januari 2023

Schadebehandelaar is inlevend en anticiperend. Luistert goed naar je verhaal en onderneemt accuraat de benodigde actie. Prima ervaring, dankjewel!

Leo uit Eindhoven, 5 januari 2023

Altijd prettig en snel geholpen!

Anouk uit Rotterdam, 5 januari 2023

De Servicemedewerkster heeft mij heel correct en adequaat geholpen. Ik weet nu wat ik graag wilde weten. Voel me gehoord en geholpen!

Ellen uit Montfoort , 4 januari 2023

In eerste instantie werd mijn ingediende schade niet vergoed, maar na beargumentatie waarom dit mijns inziens wel terecht zou zijn, is het besluit heroverwogen en wordt de schade vergoed. Mooi om te merken dat dit serieus wordt genomen en helemaal mooi voor mij natuurlijk, dat het alsnog vergoed wordt. Top!

Stephanie uit Assen, 4 januari 2023

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je met ons Schadeteam tot een oplossing bent gekomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 januari 2023

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail