Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel, effectief, vriendelijk! Als een koning :-)

Armijn uit Blauwestad, 16 april 2024

Contact met vriendelijke mensen, die zowel empatisch als oplossingsgericht denken en handelen.
Buitengewoon prettig.

Geert uit Amsterdam, 12 april 2024

Ik werd erg vriendelijk benaderd door jullie, en begripvol en vertrouwenwekkend. Dank

Ton uit nunspeet , 11 april 2024

Uitstekende afhandeling

Gerard uit Goor, 11 april 2024

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de afhandeling als uitstekend hebt ervaren. Als je nog meer vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 april 2024

Ik heb anderhalve week geleden weer gebeld met Promovendum en mijn teleurstelling uitgesproken. Collega van het Serviceteam heeft mij toen heel prettig te woord gestaan. Ik kreeg de volgende dag zelfs bloemen opgestuurd om mij een goed herstel te wensen. Ik had hoop dat er nu vaart in kwam en dat duidelijk was dat ik de boel niet belazer. Nu ontvang ik weer een mail van schadeexpert waar ik moedeloos van word. Hij lijkt op geen enkele manier mee te willen denken met de verzekerde. Ik heb nu 5x met deze man gemaild, maar voel me zo niet gehoord. Voor mij een reden om mijn verzekeringen bij Promovendum op te zeggen. Getver, ik hou hier zo'n nare bijsmaak van over.

Geeske uit Breda, 9 april 2024

Bedankt voor je uitgebreide toelichting. Fijn dat de bloemen goed ontvangen zijn. We balen ervan dat je het gevoel hebt dat ons Schadeteam niet met je meedenkt. Dit is absoluut niet de bedoeling. We lossen het graag met je op en zorgen ervoor dat een collega spoedig contact met je opneemt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 april 2024

prettig en duidelijk geïnformeerd door de betrokken medewerkster

Jan uit Dalfsen, 9 april 2024

Snelle afhandeling, bereikbaar,

Twan uit Grubbenvorst , 5 april 2024

Fijn geholpen, goed meegedacht en conform belofte zeer snel geleverd. Prettige ervaring!

Tessy uit Oss, 4 april 2024

Reactietermijn op claimaanvraag bedroevend lang. Daarnaast weigert Promovendum extra kosten voor een extra dag verblijf te vergoeden, terwijl zij niet op de dag van vertrek taxivervoer naar huis weet te regelen. En probeer maar eens een medewerker te spreken hierover... Dat is heel lang wachten.

Review 3 april 2024 12:30


Gisteren een slechte review gegeven. Daar kom ik grotendeels op terug. Promovendum denkt toch mee en heeft laten zien dat er met de klant meegedacht wordt als de polisvoorwaarden niet helemaal helder zijn wat betreft schade.

Edwin uit Driebergen, 4 april 2024

Dankjewel voor het delen van al je ervaringen! Wat leuk dat je nu een positieve review deelt. We zijn ontzettend blij dat onze Schadebehandelaar je goed heeft geholpen door met je mee te denken. Fijn dat we het hiermee hebben opgelost.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 april 2024

Lang gewacht op terugkoppeling

Alain uit Eijsden , 3 april 2024

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat wachten op terugkoppeling frustrerend kan zijn en bieden onze excuses aan voor eventuele vertragingen. Ons Schadeteam heeft je claim zorgvuldig beoordeeld, maar helaas kunnen we deze niet verder in behandeling nemen volgens onze voorwaarden. Mocht je nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 april 2024

Ik ben heel prettig en vakkundig te woord gestaan door uw medewerker.

Ed uit Etten Leur, 2 april 2024

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je een prettige en vakkundige ervaring hebt gehad met onze Verzekeringsadviseur. Als je nog verdere vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, staan we voor je klaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 april 2024

Prettige en snelle afhandeling

Richel uit Duiven, 2 april 2024

Waardeloos. De eerste keer dat ik iets kan declareren dan wordt dit afgewezen. Ik ga op zoek naar een andere reisverzekering.

Loek uit Blaricum, 29 maart 2024

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je je niet kunt vinden in de afwijzing van je schademelding. We snappen dat een afwijzing nooit leuk is, maar hopen dat je je in onze polisvoorwaarden kunt vinden. Ons Schadeteam neemt contact met je op voor een toelichting.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 maart 2024

Onduidelijke terugkoppeling waarom de claim niet wordt betaald. Nu moet ik zelf gissen welk punt in de voorwaarden slaat op mijn situatie

Henk jan uit Maarssen, 27 maart 2024

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustratie en willen graag verheldering bieden. Een Schadebehandelaar zal binnenkort contact met je opnemen om dit verder te bespreken en alle nodige uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 maart 2024

Uw medewerker heeft mij snel en goed geholpen om de dekking van de reisverzekering te wijzigen. Dank!

Ingrid uit Drachten, 27 maart 2024

netjes snel en adequaat!
Waar kom je dat heden ten dage nog tegen

Gerard uit Wassenaar, 27 maart 2024

Goed afgehandeld, duurde wat lang

Mat uit Malden , 27 maart 2024

De vraag van mij ging over een soort ingebouwde annulerings verzekering omdat wij al een doorlopende reisverzekering hadden bij Promovendum Het is niet onze bedoeling om deze (annulering) apart af te sluiten.

Ton uit Tilburg, 27 maart 2024

Laat in behandeling genomen. Even snel behandeld waarschijnlijk vanwege drukte en vergoeding schandalig. Waarschijnlijk een protocol om zo weinig mogelijk te vergoeden. Zal helaas advies moeten inwinnen bij een advocaat.

Willem uit Barendrecht , 23 maart 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat je het gevoel hebt dat je schademelding niet zorgvuldig is beoordeeld. Een Schadebehandelaar licht graag de uitkomst toe en neemt hiervoor contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 maart 2024

1 ster als beoordeling is er 1 te veel. Niet voor het eerst dat Promovendum zich achter regels verschuilt en '0' inlevingsvermogen heeft met haar klanten. Een door een ski-ongeluk (op de 1e dag) verstoorde vakantie leidt niet tot een uitkering omdat de regels zeggen:
- je moet 8 uur in een ziekenhuis zijn opgenomen
- een arts moet adviseren de vakantie af te breken
Dat je in de kreukels ligt en omwille van meereizende gezinsleden met pijnstilling op locatie blijft, daar staat men bij Promovendum niet bij stil. Ik weet inmiddels genoeg en zal de relatie z.s.m. gaan verbreken

bert uit Barendrecht, 21 maart 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring, en het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent in onze dienstverlening. We begrijpen dat dit een moeilijke situatie voor je is geweest en we willen onze excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Een medewerker van ons Schadeteam zal graag contact met je opnemen om deze kwestie verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 maart 2024

Bedankt voor de correcte afhandeling van mijn schade.

Henk uit Ede, 21 maart 2024

Snelle en correcte afhandeling, heel fijn.

Marianne uit Leiden, 21 maart 2024

Beide claims zijn afgewezen op eigen risico, wij hebben niets aan deze reisverzekering en willen deze zo spoedig mogelijk opzeggen.
Het terugsturen van de sieraden die op vliegveld achter gelaten waren kosten meer dan €100 euro.Dit is een reisverzekering waar je niets aan hebt.

Rosalie uit Lierderholthuis, 19 maart 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. We kunnen ons voorstellen dat het afwijzen van beide schadeclaims teleurstellend en vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de reisverzekering. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met je opnemen om een toelichting te geven en de situatie rondom de afwijzing van de schade te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 maart 2024

Onprettig. Ik ben al jarenlang verzekerd bij promovendum ivm doorlopende reisverzekering. 1x eerder gebruik van gemaakt bij een onverwacht overlijden. Echter is mijn schademelding (kapotte lift in Airbnb waardoor niet op tijd mijn treinreis terug gehaald) niet geaccepteerd. Ik vind dat erg jammer en overweeg over te stappen naar een andere verzekeraar. Had iets anders verwacht na hier jarenlang trouwe klant te zijn geweest..

Marloes uit Amsterdam, 19 maart 2024

Dank je wel voor het toelichten van je review. We snappen dat een afwijzing van schade niet fijn is. Jammer dat jouw ervaring met ons hierdoor niet meer positief is. We bespreken je ervaring graag persoonlijk met je zodat we van elkaar kunnen leren. Een collega van ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 maart 2024

Ik werd snel, vriendelijk en kundig geholpen.

Jane uit Putten, 18 maart 2024

De behandeling duurde even maar het resultaat is uitstekend.

Cees uit Ede, 18 maart 2024

Bedankt voor je geduld in het schadeproces! Fijn om te lezen dat je blij bent met de afhandeling van je schademelding. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 maart 2024

Prima, duidelijk en snel.

Lars uit Eindhoven, 18 maart 2024

Het antwoord liet wel wat te lang op zich wachten…
Referentie: als men bij mij iets online koopt heeft men dat de volgende dag in huis. Dan moet u toch ook binnen 1 a 2 dagen antwoord kunnenen geven?

Jan uit Dronten, 16 maart 2024

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling en je toelichting! Fijn dat je ervaring positief is. We begrijpen dat je het liefst een reactietermijn van 1 werkdag ziet. Ons reactietermijn verschilt per afdeling en is afhandelijk van de drukte. We werken iedere dag hard om de reactietermijnen zo kort mogelijk te houden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 maart 2024

Goed en vol begrip te woord gestaan en geregeld.

TomTjeerd uit Rotterdam, 13 maart 2024

Dankzij tijdige, adequate en behulpzame reactie van de Specialist Verzekeringsaanvragen werd mijn fout gecorrigeerd

Roel uit Bussum, 11 maart 2024

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail