Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Prima, duidelijk en snel.

Lars uit Eindhoven, 18 maart 2024

Het antwoord liet wel wat te lang op zich wachten…
Referentie: als men bij mij iets online koopt heeft men dat de volgende dag in huis. Dan moet u toch ook binnen 1 a 2 dagen antwoord kunnenen geven?

Jan uit Dronten, 16 maart 2024

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling en je toelichting! Fijn dat je ervaring positief is. We begrijpen dat je het liefst een reactietermijn van 1 werkdag ziet. Ons reactietermijn verschilt per afdeling en is afhandelijk van de drukte. We werken iedere dag hard om de reactietermijnen zo kort mogelijk te houden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 maart 2024

Goed en vol begrip te woord gestaan en geregeld.

TomTjeerd uit Rotterdam, 13 maart 2024

Dankzij tijdige, adequate en behulpzame reactie van de Specialist Verzekeringsaanvragen werd mijn fout gecorrigeerd

Roel uit Bussum, 11 maart 2024

Na 5 weken was alles afgehandeld en stond het schadebedrag op onze rekening. Geen gezeur, prima zo.

Henk uit Gouda, 6 maart 2024

Heel snel geholpen en direct antwoord gekregen op mijn vraag!

Nadine uit Alkmaar, 6 maart 2024

Prima vakkundig en netjes geholpen met mijn vragen!

Ernst uit Bodegraven, 6 maart 2024

Wijziging was online na 5 dagen nog niet gezien. Via de chatbox werd ik uitstekend geholpen.

Wilco uit Duiven, 4 maart 2024

Prima en snel geholpen

Ursula uit Enschede, 3 maart 2024

Dankje voor het delen van je ervaring met ons Serviceteam! We zijn blij om te horen dat je goed en vlot bent geholpen door onze collega.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 maart 2024

Schade netjes afgehandeld volgens opgave.

Willem uit Heiloo, 3 maart 2024

Prima geholpen en snel

Rob uit Nieuwkoop, 1 maart 2024

Prima, snel duidelijkheid verkregen over mijn vraag.

William uit Nijmegen, 1 maart 2024

Zeer professioneel en correct in orde gemaakt. Daarvoor mijn dank.

Johan W. uit Appingedam, 29 februari 2024

De Klantadvsieur heeft me heel vriendelijk, duidelijk een klantgericht geholpen bij de aanpassing van onze verzekering.

Ele uit Heiligerlee, 29 februari 2024

Vriendelijk en vlot geholpen.

Ruud uit Almere, 28 februari 2024

Bedankt voor je vriendelijke feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden was met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 februari 2024

Door een val in Turkije in het ziekenhuis beland. Door alle voor mij gelukkig onbekende instanties perfect geholpen. Nergens een rekening van gezien of gehad. Na wat bewijsmateriaal opgestuurd te hebben aan Promovendum zojuist bericht ontvangen dat Promovendum de alarmcentrale heeft betaald en het dossier is gesloten. Niets dan lof! Ik was en ben ontroerd door alle liefde en hulp die is van vele vreemden heb mogen ontvangen.

Trees uit Huissen, 28 februari 2024

Het kostte een paar weken, maar het is netjes geregeld!

Karin uit Driebergen, 28 februari 2024

Hartelijk dank voor je geduld! We vinden het fijn te lezen dat je tevreden bent met hoe alles is afgehandeld. Als je nog vragen hebt in de toekomst, laat het ons gerust weten!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 februari 2024

Goed geholpen met mijn vragen over bovenstaande verzekeringen. Daarnaast gevraagde info per mail later opgestuurd (zoals beloofd).
Bedankt

Theo uit Zwaag, 28 februari 2024

Mijn vraag betrof of overlijden van een broer en daardoor vervroegd terugkeren van een reis gedekt wordt door de verzekering.
Ik krijg hier helemaal geen antwoord op , alleen de wedervraag om formulieren in te vullen en op te sturen.

Met vriendelijke groet

Kees Van uit Eindhoven, 28 februari 2024

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. We kunnen ons voorstellen dat dit een moeilijke tijd voor jou kan zijn. Wij willen dit graag verder met je bespreken en je van de juiste informatie voorzien. Een van onze Schadebehandelaars zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw vraag over de dekking met betrekking tot jouw situatie en het vervroegd terugkeren van jouw reis te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 februari 2024

Uitstekende en snelle afhandeling !

Zou mooi zijn om op de website ook de communicatie van de afgehandelde schades te kunnen blijven zien.

Rutger uit Amsterdam, 27 februari 2024

Dank je wel voor je vriendelijke woorden. Fijn om te lezen dat je blij bent met je schadeafhandeling. We begrijpen je feedback en zijn hard aan het werk om dit in de toekomst te realiseren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 februari 2024

Goed en redelijk snel is de vergoeding uitbetaald voor het langere verblijf ivm de geannuleerde Eurostar vanuit London.

Jan-Martijn uit Nootdorp, 26 februari 2024

Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen naar alle tevredenheid.

Juliette uit Hulsberg, 26 februari 2024

Ik heb schade geleden en extra verblijfskosten geclaimd vanwege een treinstaking in Duitsland. In de polisvoorwaarden van Promovendum mis ik een definitie van het begrip verblijfskosten. Promovendum stelt dat extra kosten voor eten en drinken daar niet onder vallen. Dat is jammer. Andere verzekeraars hebben dat duidelijk in hun polisvoorwaarden staan en vergoeden deze kosten wel.

Michael uit Maastricht, 23 februari 2024

Bedankt voor je heldere feedback. We snappen je opmerking en gaan hier graag mee aan de slag. We vinden het erg belangrijk dat onze polisvoorwaarden transparant en duidelijk zijn. We gaan daarom onze voorwaarden controleren aan de hand van jouw review. Nogmaals bedankt voor het doorgeven!

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 februari 2024

Goed bereikbaar en hulpvaardig

Francien uit Amsterdam, 23 februari 2024

dit is onze eerste schademelding over de laatste vijf jaren.
Schade is correct afgehandeld, het had wat korter in tijd gekund

Marten uit Dronrijp, 22 februari 2024

Prima, vakkundig en snel

Hans uit De Lutte, 22 februari 2024

Prima alles was snel geregeld

Louis uit Lelystad, 21 februari 2024

Eigenlijk 0 ster verdiend.
Er werd eerst gevraagd naar aanschaf bewijs en na paar weken krijg ik te horen dat ik geen vergoeding zal krijgen.
Ik had verwacht dat de verzekeraar vergoeding gaat regelen met de vliegmaatschapij.
Dat was de eerste schade wat ik heb gemeld, helaas ben ik zeer telleurgesteld. Ik ga zsm overstappen naar een betere verzekeraar. Dit zal gelden ook voor de andere producten.

Abdelouahed uit Zaandam, 21 februari 2024

Jammer om te lezen dat je ervaring niet positief is vanwege de afwijzing die je hebt ontvangen. We begrijpen dat dit nooit leuk is, maar leggen graag uit hoe de afhandeling tot stand is gekomen. Een collega van het Schadeteam neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 februari 2024

telefonisch gemeld; formulier toegestuurd gekregen met naam en dossier nummer; ingevuld teruggestuurd met mededeling dat meer info zou volgen; die info later ook toegestuurd; binnen twee weken bericht over afhandeling en betaling schade; betaling na die mail ontvangen.
Volgens mij hebben jullie je processen heel goed op orde én medewerkers die prettig en correct communiceren!

Frits uit Dordrecht, 21 februari 2024

Lang gewacht aan de telefoon, maar wel vriendelijk en snel geholpen. Bedankt!

G.H. uit Rijssen, 20 februari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring! We vinden het jammer om te lezen dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Uiteraard doet het ons goed om te lezen dat je na de wachttijd vriendelijk en snel bent geholpen door een Klantadviseuse. We zetten jouw review door naar onze collega!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 februari 2024

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail