Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snel en correct geholpen

Ralph uit Nijmegen, 25 april 2022

Mij lijkt nu te blijken (ik kan het me nog niet echt voorstellenJ nu dat ik voor een korte wintersportvakantie EEN HEEL JAAR WINTERSPORTDEKKING moet afnemen en betalen. Als dat wérkelijk zo is, is dat voor mij de overweging om direct met deze verzekering te stoppen. Of om elders een aparte verzekering af te nemen voor ALLEEN die korte wintersportperiode. Heel bijzonder als dit waar blijkt te zijn …

Cees uit Dordrecht, 24 april 2022

Bedankt voor jouw review. We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Wij nemen jouw opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Ons Acceptatieteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 april 2022

Goed geholpen door vriendelijke medewerkster

Arjan uit Hoofddorp, 22 april 2022

Om de verzekeringen af te sluiten waren er geen problemen maar nu bij een tweetal kleine ongelukjes (1X inboedel en 1X reisverzekering) zijn jullie niet thuis om deze in behandeling te nemen en worden resoluut afgewezen. Ik betaal nu al een aantal jaren mijn premies zonder een schade te claimen dus dit valt mij erg tegen.

Fred uit Amsterdam, 20 april 2022

Bedankt voor jouw review, Fred. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een schade niet vergoed wordt. Jouw schadebehandelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 april 2022

Snel geholpen. Vragen goed en duidelijk beantwoord.

Sofija uit Sittard, 20 april 2022

duidelijk en snelle afhandeling

Natasja uit Amsterdam, 19 april 2022

Zou 5 sterren geweest zijn als na de toezending van de gevraagde stukken een ontvangstbevestiging hiervan was gestuurd en daarbij zou zijn aangegeven binnen welke termijn een en ander afgehandeld zou worden. Nu wist ik na 12 dagen niet of alles in goede orde was ontvangen. Inmiddels is de schade afgewikkeld.

Geert uit Roermond , 15 april 2022

Leuk dat je je ervaring met ons deelt! We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons. Jouw feedback om je alsnog een 5-sterren ervaring te bezorgen, nemen we mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 april 2022

Het duurt ontzettend lang voordat een reactie volgt. Het ging om een overlijden wat al een hele hoop verdriet en zorgen met zich meebrengt. Vervolgens wordt ook niet het hele bedrag vergoed. Niet tevreden met de service. Heb de vergoeding ingediend voor mijn moeder, blij dat ze dit niet heeft hoeven ervaren in deze turbulente periode.

Anouk uit Maastricht, 14 april 2022

Dankjewel voor de review, Anouk. We vinden het vervelend om te lezen dat jouw ervaring in deze vervelende situatie niet aangenaam is. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren. Jouw schadebehandelaar neemt daarom zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 april 2022

Geweldige afhandeling...correct en vlot.

Herman uit Kapelle, 14 april 2022

Prima geregeld en afgehandeld. Veel dank!

K.J.G. uit Someren, 14 april 2022

Keurig te woord gestaan.

Joke uit Amsterdam, 13 april 2022

Tot nu toe uiterst vriendelijk en professioneel geholpen.

Sandra uit 's-Gravenzande, 12 april 2022

Goed geholpen door uw medewerker. Had alleen dezelfde vraag een aantal weken eerder gesteld en uw medewerker is daar verder niet op in gegaan. Slordig.

Willem uit Heiloo, 12 april 2022

Zeer snel, vriendelijk en professioneel geholpen

Pim uit Loosdrecht, 12 april 2022

Snelle en professionele afhandeling.

Ivo uit Amersfoort, 11 april 2022

Vlotte respons. Goed geregeld.

Hans uit Heerenveen, 11 april 2022

Super! We werden er op geattendeerd dat we een dubbele reisverzekering hadden lopen. Dit werd gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag wordt verrekend.

Bart uit Deurne, 11 april 2022

Dor drukte wel trage afhandeling, maar eenmaal afgehandeld wel promoten betaling.

Koos uit Hoofddorp , 7 april 2022

Duidelijke en correcte afhandeling

Jason uit Amsterdam, 7 april 2022

Uitstekend afgewikkeld. Dank daarvoor

Jan uit Lochem, 4 april 2022

Ik ben zo als vanouds weer helemaal tevreden over promovendum.
Alles is ( netjes ) opgelost.

Charles uit Arnhem, 4 april 2022

Schade is wel volledig vergoed, maar afhandeling duurde veel te lang! Ingediend op 11 maart en op 1 april pas afgehandeld. Op 11 maart ontving ik bericht dat er binnen 5 dagen gereageerd zou worden, die reactie is dus pas op 1 april binnen gekomen….

Hans uit Borger, 1 april 2022

Dankjewel voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Schadeteam doet er momenteel alles aan om de reactietermijn tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking mee in ons verbeterproces. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 april 2022

Netjes afgehandeld duurde even maar wel begrijpelijk met de stormschade van Corrie

Jan uit Hoogvliet , 1 april 2022

Altijd specialisten aan de telefoon en goed bereikbaar!

Robin uit Baarn , 31 maart 2022

Ivm ziekte een reis moeten annuleren.
Binnen 2.5 week netjes afgehandeld. Heel fijn!
Het digitaal invullen was wel een uitdaging.

Henk uit Heesch, 31 maart 2022

Schade werd in eerste instantie te laag beoordeeld maar na motivatie en argumentatie als nog naar tevredenheid vastgesteld.

Hans uit Kampen, 31 maart 2022

Reacties laten veel te lang op zich wachten. Na eerste beoordeling wordt telkens weer gevraagd om aanvullende stukken. Schade bedrag wordt daarna vastgesteld op basis van een andere dekking dan op de polis. Doorlooptijd is te lang en kennis en kunde van de behandelaars te laag.

Mark uit Utrecht, 31 maart 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest! Wij kijken graag met je mee naar bovenstaande situatie en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 maart 2022

Zeer nette afhandeling van schadeclaim.

Ferry uit Leidschendam, 30 maart 2022

Na aanvankelijke weigering en na zakelijke discussie en opvragen juiste gegevens herziening en alsnog uitkering geleden schade. Dank daarvoor.

Bert uit Swalmen, 30 maart 2022

Correcte afwikkeling zonder poes-pas.

Henk uit Ede, 30 maart 2022

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail