Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel en correct afgehandeld.

Jos uit Den Haag, 4 januari 2023

Op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen!

Wilfred uit Grathem, 4 januari 2023

Keurig en snel geholpen aan de telefoon

Bart uit Veghel, 3 januari 2023

Positief. Een goed antwoord op de gestelde vraag.

Jan uit Haarlem, 3 januari 2023

Super snelle service en persoonlijke behandeling, bijna niet meer van deze tijd!!

Pieter uit Amsterdam, 3 januari 2023

23 dec. schadeformulieren ingevuld en niets meer gehoord...

Francine uit Den Haag, 3 januari 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je nog geen reactie op je mail hebt ontvangen. Een collega van ons Schadeteam zorgt graag voor meer duidelijkheid en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 januari 2023

Zeer adequaat geholpen!!

ruud uit Zoetermeer, 28 december 2022

Zeer prettig geholpen met begrip voor de situatie.

Rino uit Utrecht, 28 december 2022

Zeeeer slecht!!
Na de eerste aanvraag moest ik nog een keer een heel formulier invullen. Met vragen die totaal nergens opsloegen. Het ging om een doktersbezoek van 50 euro in het buitenland. Ik kreeg vragen over melding bij de politie etc… na alles zo goed mogelijk ingestuurd te hebben kreeg ik nu pas (weken later) wat te horen en wat denk je: ik moet de schade bij mijn zorgverzekering melden, ze willen dan dat de zorgverzekering het bij Promovendum meldt, ook moet ik nog een keer toelichten hoeveel de kosten van het doktersbezoek zijn, terwijl ik al 2 keer de rekening heb meegestuurd. Gelukkig heb ik een goede zorgverzekering die de aanvraag binnen een paar dagen heeft goedgekeurd en kan deze schadeaanvraag verwijderd worden. Ik ga zoeken naar een betere reisverzekering!

Ben uit Heemstede, 21 december 2022

Bedankt voor je review, Ben. We vinden het jammer om te lezen dat de schadeafhandeling niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 december 2022

Beloofde reactie binnen maximaal 3 dagen duurde uiteindelijk 12 dagen!! Beetje teleurstellend, vooral als je echt een antwoord nodig hebt en aan de andere kant vd wereld zit.

Brigitte uit Arnhem, 20 december 2022

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zetten je ervaring door naar ons Schadeteam. Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 december 2022

Super fijn te woord gestaan en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag.

Nataschja uit Maarssen, 19 december 2022

Netjes te woord gestaan en dito het een en ander uitgelegd!

Antonius uit Rosmalen, 19 december 2022

Promovendum betaalt de geleden schade niet uit en verschuilt zich achter een formele argument, dat inhoudelijk complet onjuist is. Promovendum chicaneert en komt bewust zijn verplichting niet na.

Hendrik uit Bentveld, 19 december 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met de schadeafhandeling. Wat jammer dat de uitkomst niet aan jouw verwachtingen voldoet. We nemen je opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 december 2022

Een wat bijzondere vraag werd snel en goed opgepakt. Al snel werd een goede oplossing geboden.

Eric uit Schiedam, 16 december 2022

Zeer slechte communicatie en bureaucratische afhandeling

Piet uit Tegelen, 16 december 2022

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt met ons Schadeteam. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 december 2022

Zeer ontevreden over het resultaat van mijn schadeclaim en spijtig te moeten vernemen dat dit ongeval niet onder de dekking valt van mijn reisverzekering.
Wanneer moest ik mij laten behandelen als het op de luchthaven is gebeurd tijdens mijn terugreis naar nederland. Gelijk dezelfde dag van aankomst hen ik gelukkig de tandarts kunnen bezoeken en kon gauw geholpen worden

Mirjam uit Zoetermeer , 15 december 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je niet positief bent over de afhandeling van jouw schade. Graag zorgen wij voor opheldering en nemen telefonisch contact met je op. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 december 2022

Claim is snel en correct afgehandeld. Goed te bereiken en door vriendelijke medewerker geholpen.

Tom uit 's-Hertogenbosch, 14 december 2022

prima geholpen en goede uitleg over wat ik voor papieren moest inleveren!

Yolanda uit Almelo, 14 december 2022

Slecht de vlieg maatschappij laat van zich niks horen en mijn verzekering wil niks doen aan mijn schade

Zakaria uit Den Haag, 10 december 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt. Graag zorgen we voor opheldering en nemen telefonisch contact met je op. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om de situatie te verduidelijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 december 2022

Teveel terugkoppeling

Charlotte uit Zaandijk, 8 december 2022

Dankjewel voor je review! Wij willen leren van jouw feedback en zijn benieuwd hoe wij je alsnog een 5-sterren ervaring kunnen bezorgen. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 december 2022

Het gesprek is uitermate plezierig verlopen met een goed advies.

Jack uit Zwolle, 7 december 2022

Uiteindelijke afhandeling stemt tot tevredenheid. Moeite die hiervoor gedaan moest worden niet.

Stephan uit Zuid-Scharwoude , 7 december 2022

Geweldig goede afhandeling. Inlevingsvermogen van de personen die onze schademelding in behandeling genomen hebben was groot. Dat deed ons heel goed .Kortom, zeer tevreden . Ook werd er steeds gevraagd naar de toestand van mijn vrouw. Dank jullie wel

Harrie uit Venlo, 7 december 2022

Zeer matige oplossing + veel rompslomp. Telefoon helemaal stuk, matige vergoeding, alleen bij een dure reparatie iets vergoed krijgen. Eerst offertes en alles opsturen (na 10 dagen reactie...), of eerst repareren en hopen dat ik nog wat krijg... Eigen, veel goedkopere en betere oplossing, een vergelijkbaar 2e hands, maar dat kan niet... Of zelf betalen, maarja waarom dan verzekeren als je beter zelf kan dokken? Mijn vrouw had bij een andere verzekering eerder hele andere (betere verhalen).
Ik heb bijna alle verzekering bij Promovendum, maar groot de twijfel om alles te verplaatsten. Beter iets meer betalen elders met een fatsoenlijke oplossing bij problemen. Hoop niet dat ik nog een keer echt wat krijg (sowieso niet natuurlijk), maar ben bang dat Promovendum dan nog een schop na geeft.
Conclusie, geen idee wat handig is bij schade nu, hulp van 0. Toch maar gegevens opvragen en doorsturen en hope for the best... dan maar weer 2 weken niet te bereiken....

Wilfred uit Assen, 7 december 2022

Dankjewel voor je uitgebreide review. We vinden het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hier in mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 december 2022

Al sinds 3 maanden wacht ik op een inhoudelijke behandeling van mijn zaak en al die tijd word ik van het kastje naar de muur gestuurd door een hele serie verschillende medewerkers. Daar ben ik uiteraard niet tevreden over.

Wilhelmina uit Egmond aan den Hoef, 6 december 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We begrijpen dat je zo snel mogelijk duidelijkheid wenst. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 december 2022

Prettig contact en heel meedenkend. Geen sprake van een paarse krokodil!

Rian uit Delden, 5 december 2022

We zijn snel endeskundig geholpen

Ruud uit Eindhoven, 5 december 2022

Alles is vlotter gegaan dan ik had gedacht. Met vr. gr. Ben.

Ben uit Rotterdam, 2 december 2022

Zeer slechte ervaring.
De afhandeling laat lang op zich wachten en de schadevergoeding is ver beneden peil.
Voor een schade van €1.400,- kreeg ik €150,- vergoed.
Ik stap zsm over naar een echte verzekering.

Liesbeth uit Voorhout, 2 december 2022

Dankjewel voor je review. We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over de schadeafhandeling en vergoedingen. We sturen jouw feedback door naar ons Schadeteam. Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 december 2022

Al jaren ben ik klant bij Promovendum, voor de ziektekostenverzekering en een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Gelukkig hebben mijn man en ik in die jaren nooit een schade hoeven indienen op de laatste twee verzekeringen. Mijn man is in maart van dit jaar helaas overleden zodat ik met hem geen reisjes meer kan boeken.
In september van dit jaar heb ik met een vriendin een reisje geboekt maar helaas is zij ziek geworden en konden we niet gaan. Zij kreeg via haar verzekering het volledige bedrag uitgekeerd maar helaas krijg ik maar 75 % van mijn deel van de kosten omdat het een vriendin betreft. Mijn fout dat ik die voorwaarde niet heb gelezen maar ik vind het toch wel triest om
een zo'n relatief klein bedrag niet te vergoeden terwijl ik/wij al zoveel jaren premie hebben betaald. Ik was gelukkig niet ziek maar wel slachtoffer van de situatie. Jammer Promovendum!!!!

Marianne uit Apeldoorn, 30 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat de vergoeding niet aan je verwachtingen voldoet. Dit vinden we jammer. We nemen je feedback mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 november 2022

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail