Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Hartelijk te woord gestaan en snel en goed verder geholpen.

Bob uit Veghel, 29 maart 2022

Correct te woord gestaan en in mail duidelijk aangegeven wat er nog van mij verwacht wordt voor een correcte afwikkeling.

Geert uit Roermond , 28 maart 2022

Snelle reactie bij annuleringsmelding.
Hopelijk met een positief resultaat.

Herman uit Kapelle, 27 maart 2022

het is nog niet afgehandeld, dus hoop op een goede afloop.
schademelding gaat prettig. echter in de mail staat dat het ongeveer 5 werkdagen duurt voor reactie echter is dit op dit moment niet het geval

ingrid uit Venlo, 27 maart 2022

Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met ons Schadeteam. Dat je wat langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent, vinden wij uiteraard vervelend om te lezen. Ons Schadeteam doet er momenteel alles aan om zo snel mogelijk te reageren. Zij nemen dan ook zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 maart 2022

Na een vraag in te sturen via het contactformulier werd ik binnen een uur al teruggebeld door een hele vriendelijke medewerkster. Toen ik mijn situatie had uitgelegd werd ik zelfs meteen doorverbonden met een andere medewerkster om een dossier te openen. Beide gesprekken waren zeer prettig en ik werd compleet geïnformeerd en zelfs gerustgesteld. Dezelfde dag ook kreeg ik nog alle benodigde informatie via de mail. Ik ben ontzettend tevreden.

Anke uit Tilburg, 25 maart 2022

Zeer vriendelijk, dankjewel!

Natalie uit Amsterdam, 24 maart 2022

Netjes, vakkundig en correct te woord gestaan en geholpen.

Coen uit Elsloo, 22 maart 2022

De schade is netjes afgehandeld naar volle tevredenheid. In eerste instantie werd gezegd dat er binnen 5 werkdagen gereageerd zou worden. Dat is niet gebeurd, maar al met al is het geheel toch weer snel gegaan.

Eddy uit Gendringen, 22 maart 2022

Heel snel een schadeformulier ontvangen; geen haast met indiening. Na een kleine vertraging die werd gemeld was de afwikkeling naar grote tevredenheid.

Theo uit Epe, 19 maart 2022

Ik werd vlot te woord gestaan. Het contact was vriendelijk, behulpzaam en zakelijk. De verdere afwerking via een in te vullen formulier verliep erg goed en na een te verwachten aantal dagen kon de zaak naar tevredenheid worden afgesloten.

Wim uit Ulvenhout, 18 maart 2022

Er wordt een schade app aangeboden. Via die app meld ik dat ik schade heb.
Vervolgens komt er een anoniem mailtje die mij opzadeltmet een berg scan en copieer werk. Hier liep ik als digibeet helemaal in vast.
Een concurrent van u zorgt dat er een vriendelijk persoon terug belt die me door de schadevergoeding heen hielp bij een ander geval.
Uw benadering is gewoon klant onvriendelijk.

Jan uit ‘s hertogenbosch , 18 maart 2022

Bedankt voor jouw review! Dat moet geen fijne ervaring zijn geweest. Ons Schadeteam helpt je graag verder en zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 maart 2022

de wijziging was niet correct vermeld op de nieuwe polis

Piet uit Zwolle, 18 maart 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat vervelend om te lezen dat de wijziging niet correct is doorgevoerd. Wij gaan hiermee aan de slag en pakken dit verder op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 maart 2022

Het waren veel papieren die ingevuld moesten worden en heel moeilijk als je niet goed met een computer overweg kunt. dan heb je dus best veel hulp nodig .maar fijn dat alles vergoed is.

joke uit Capelle ad IJssel, 18 maart 2022

Dank voor uw medewerking

Siebe uit Overveen, 18 maart 2022

Supersnel en heel duidelijk geregeld. Top!

Hans uit Nieuw-Vennep, 18 maart 2022

Op zich goed geholpen, maar 2 maanden wachten op een, in mijn ogen, simpele afhandeling, vind ik toch echt wat te lang.

Gerben uit Rotterdam, 17 maart 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewendt bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Onze excuses voor het ongemak!

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 maart 2022

De hulp van de Schadebehandelaar om het reisbedrag terug te krijgen van de door ons geboekte reis naar Spanje is geweldig. We zitten momenteel in het medisch traject tegen longkanker voor mijn man.
De behandelaar had een luisterend oor voor ons verhaal en de reissom wordt binnen enkele dagen aan ons overgemaakt. Chapeau!

Theij uit Panningen, 16 maart 2022

Fijn gesprek en was duidelijk en goed geregeld.

H uit Helmond, 14 maart 2022

Goed geholpen. Prima service.

Richard uit Hoofddorp , 14 maart 2022

Zeer snel en vakkundig. Geen discussie maar gewoon professioneel opgepakt.

Ted uit Krommenie, 10 maart 2022

goede en snelle afhandeling van een schade, ontstaan door annulering ivm Corona.

Ton uit Oosterhout, 9 maart 2022

Tevreden, duidelijke en heldere communicatie. Verder afhandeling binnen redelijke tijd.

Guido uit Amsterdam, 9 maart 2022

Snel en vakkunding geholpen, ondanks dat er meerdere aspecten in één vraag behandeld dienden te worden. Zeer veel dank!

Alexander uit Den Haag, 9 maart 2022

Prettig en duidelijk gesprek gehad met uw schadespecialist

Robin uit Tilburg, 9 maart 2022

Geen reactie op aangemelde schade na het aanleveren van documenten. Wacht al bijna 1 maand.

Selma uit Aalsmeer, 8 maart 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend dat je langer moet wachten dan je van ons gewend bent. Een collega van het schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 maart 2022

Zeer bekwaam personeel en fijne afhandeling

Martin uit Drunen, 8 maart 2022

Annuleringsverzekering dekt volgens verwachting. Helaas 2 weken geen reactie gehad op mijn schadeclaim en toen zelf maar gebeld. Door vele stormschades is het erg druk. Excuus is dan acceptabel.

Emile uit Vlaardingen, 8 maart 2022

Netjes en eenvoudig afgehandeld zonder meer. Alleen geen 5 sterren omdat er niet binnen de aangegeven 5 dagen terugkoppeling was maar pas na twee weken.

Kevin uit Voerendaal, 7 maart 2022

Bedankt voor jouw feedback. We doen er alles aan om de wachttijden te beperken en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 maart 2022

Top, erg kundig en snel/goed geholpen

René uit Lopikerkapel, 7 maart 2022

De verzekeringsadviseur is mij goed van dienst geweest bij het afsluiten van een nieuwe
Reis - en Annuleringsverzekering !!

Ronald uit Leende., 7 maart 2022

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail