Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

snelle en efficiënte service

Jan uit Den Bosch, 28 augustus 2023

Supersnelle en duidelijke afhandeling van de schademelding.

Jeffrey uit Amersfoort, 28 augustus 2023

Snel, secuur en compleet geholpen.

Dorian uit Amsterdam, 28 augustus 2023

Na het melden van de schade via de site hoorde ik maar niets. Na enige tijd gebeld en bleek de melding niet doorgekomen te zijn.
De telefoniste was erg behulpzaam en heeft de schade alsnog telefonisch opgenomen en me een formulier gestuurd.
Na ongeveer 10 dagen is er nog een verdiepingsvraag aan me gesteld,(14-08-2023) die ik dezelfde dag beantwoord heb per mail. Tot op heden is het weer erg stil en wordt ik niet op de hoogte gehouden van de vervolgstappen. Deze communicatie vind ik erg belangrijk. Hopelijk komt er nu alsnog vlot een vervolg in dit dossier.

Richard uit Hilvarenbeek, 23 augustus 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren na het melden van jouw schade. We werken eraan om jouw dossier vlot en adequaat af te handelen en je regelmatig op de hoogte te houden. Eén van onze Schadebehandelaars neemt contact met je op en informeert je over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 augustus 2023

Wederom zeer ontevreden over de snelheid alsmede de afhandeling en het uiteindelijke gestelde resultaat van onze schademelding. Wij overwegen om geen gebruik meer te maken van de diensten van Promovendum.

Ruben uit Hoogeveen, 18 augustus 2023

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je schade. We zijn benieuwd waardoor dit komt en bespreken dit graag met je. Een collega van ons Schadeteam neemt hiervoor binnenkort contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 augustus 2023

Het wordt alle maal behoorlijk laat en ingewikkeld afgehandeld
Krijg een mail met belangrijke informatie over de schade maar ik zie vervolgens niets
Als de schades enigzins correct zijn af gehandeld over weeg ik om over te stappen naar een andere verzekering

Martine uit Wijk aan Zee, 14 augustus 2023

Bedankt voor je feedback. Wat vreemd dat er informatie lijkt te ontbreken in de e-mail. We gaan graag voor je na hoe dit precies zit. Een collega van onze afdeling Schade neemt contact met je op voor een toelichting.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 augustus 2023

Duidelijke communicatie via m'n e-m@il.
Premie (= nog) niet marktconform (raadpleeg; polis-/premievergelijkingssites....)

J.M. uit Nijmegen, 14 augustus 2023

De gestuurde mail klopte niet.

Hierdoor dacht ik geen eigen risico te hebben. Bleek later wel zo te zijn.

Marjolein uit Elspeet , 14 augustus 2023

Dankjewel voor je feedback. Wat vervelend dat je andere verwachtingen had met betrekking tot het eigen risico. We gaan graag voor je na waardoor dit is gekomen. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 augustus 2023

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen. Brandgat in leren stoel goed gerepareerd.

Gé uit Woerden, 11 augustus 2023

Onze schade werd netjes behandeld en er was snel duidelijkheid.
Was voor ons de eerste keer dat we een schade hebben gemeld.

Karin uit Veenendaal, 7 augustus 2023

Snel, goed en vakkundig

Margreet uit Amsterdam, 3 augustus 2023

Na het plaatsen van een negatieve ervaring met de afhandeling, neemt u contact met mij op. In dit gesprek voel ik mij serieus genomen en deelt u mijn ervaring en zegt toe aan verbetering te werken. Ik stel uw reactie op prijs.

Richard uit Nieuwveen , 2 augustus 2023

gehele begeleiding was snel en effectief.
ook snel een voorlopig schade bedrag overgemaakt. kortom, zeer tevreden klant
Wil

W.P.M. uit Hulsberg, 1 augustus 2023

Snelle reactie op onze schademelding, zou binnen 2 werkdagen zijn maar al in het weekend wordt gereageerd

Douwe uit Zwolle, 31 juli 2023

Het is nu 3 weken geleden dat ik blikseminslag heb gehad in mijn huis. Heb het gelijk gemeld. Heb een schadeformulier ingevuld, te klein om alles erin te krijgen. Heb daarna nog een aantal schades gemeld. Kreeg een bericht dat expertisebureau 3.0 was ingeschakeld. Heb gebeld dat er nog geen contact was opgenomen en kreeg hun tel.nr. Daar bleek de melding niet bekend te zijn! dus nogmaals gebeld.

Albert uit Kimswerd, 29 juli 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Wij zien in jouw dossier dat je mijn collega hebt gesproken. Hopelijk heb je ondertussen contact gehad met het expertisebureau en een bezoek kunnen inplannen. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juli 2023

Bij de start van mijn melding loopt de communicatie prima en duidelijk. Bij het eenmaal indienen van de goedgekeurde rekening blijft de communicatie helaas uit; geen bevestiging van ontvangst en ik moest 2 x zelf contact zoeken hoe verder? Aan betaaldatum van het bedrijf kon niet worden voldaan en ik vind dat deze partij er geen last van hoeft te hebben. Zelf voorschieten of het bedrijf om uitstel vragen was uw voorstel; u heeft achterstand in het behandelen van schade? Hoezo, mijn schade was immers al behandeld? Voor mij is dit geen prettige ervaring met Promovendum.

Richard uit Nieuwveen, 28 juli 2023

Wat vervelend om te lezen dat je jouw schadeafhandeling niet als positief ervaart. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 juli 2023

Het afhandelen van de zaak duurde langer dan gewend waarbij ik het nog steeds vreemd vind dat verzekeringen naar elkaar verwijzen , waarvoor ben je dan verzekerd.
Dezelfde contactpersoon is fijn zodat hijof zij ook op de hoogte is van alles.
Desalniettemin nu fijn da het afgewerkt is.
Mevr van der Heijden

aagx uit X, 27 juli 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt bij de afhandeling van jouw schade. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 juli 2023

Graag zou ik nog minder dan één ster geven. Wat een belachelijke reactie op een schademelding. Ons keukenblad van een half jaar oud is beschadigd door een tikje met een theeglas. Het blad is terrazzo en erg druk zwart/wit gemengd. Ik heb hier foto's van gemaakt, maar dit komt niet over. Eerst was er vooraf een offerte nodig, maar hierop willen ze een uitzondering maken. Echter niet zonder duidelijke foto. Inmiddels is het hersteld, dus ik kán niet eens meer een foto maken. Het gaat om het gigantische bedrag van € 121,- incl BTW. Snel wegwezen bij zo'n verzekeraar.

Irma uit Bergen op Zoom, 23 juli 2023

We vinden het vervelend dat jouw ervaring met ons niet positief is en willen dit graag samen met je oplossen. Ik heb jouw feedback doorgestuurd naar mijn collega, die gaat dit voor je uitzoeken en neemt hierover contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 juli 2023

Donderdagavond melding gemaakt van schade, de ochtend er op reeds een reactie met een schadeformulier met vragen. Tot nu toe goed tempo.

Mirande uit Oldenzaal, 23 juli 2023

Wat goed om te lezen dat jouw ervaring zo positief was! Wij geven dit door aan de Schadebehandelaar die jou geholpen heeft.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 juli 2023

Snelle reactie na melding schade, duidelijk omschrijving van de benodigde documenten om eea in behandeling te kunnen nemen.

Joop uit Oosterhout, 22 juli 2023

Bij ellende aan je riolering moet er sneller op de bal worden gespeeld ... dit duurt allemaal erg lang.

Edwin uit Dieren, 21 juli 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Vervelend om te lezen dat je ervaring niet positief is. Dat is zeker niet de bedoeling! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 juli 2023

Waardeloze service. Meermaals zelf contact moeten zoeken om een simpele claim, om vervolgens na meerdere keren op dezelfde vraag antwoord gegeven te hebben, te horen te krijgen dat er geen bedrag uitgekeerd kan worden. Prima dat er geen bedrag uitgekeerd wordt, maar die conclusie had en sneller getrokken en gecommuniceerd kunnen worden. Niet aan te raden!

Jesse uit Groningen, 18 juli 2023

We vinden het vervelend dat jouw ervaring niet positief is. Wij doen er alles aan om de duur van de schadeafhandeling zo kort mogelijk te houden. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 juli 2023

Top, snel geregeld, duidelijk!

Andries uit Groningen, 17 juli 2023

Zeer vriendelijk werd ik te woord gestaan.
En in een duidelijke e-mail werden alle stappen uitgelegd
Fijne ervaring

Irma uit Veghel , 12 juli 2023

Ik ben werkelijk goed gebolpen.
Naar mij mening kan niet beter

Metin uit Enschede, 12 juli 2023

Ik heb op maandag morgen 3 juli melding gemaakt van een grote schuurbrand waarbij opstal en inboedel volledig in de as zijn gelegd. Aangezien het om een forse inboedel gaat (de schuur is 48m2) heb ik bij toezending van het schadeformulier op woensdag 5 juli gevraagd om een expert. Tot zover liep alles naar tevredenheid.
Maar bleef het aan uw kant verder stil. Pas nadat ik zojuist gebeld heb om een expert te sturen, zal deze nu komen. Ik vind dit te lang duren omdat er niet opgeruimd kan worden (opstalverzekering heeft al opdracht gegeven). De rommel is nog tot daaraan toe maar mijn vrouw is door de brand emotioneel behoorlijk van slag geraakt doordat zij in het verleden een nare brand heeft meegemaakt. De dagelijkse aanblik van de resultaten van de brand doen dit natuurlijk niet verminderen. Kortom, in dit geval is door Promovendum de emotionele impact van een brand onvoldoende onderkend.

Dirk uit Westerbork, 11 juli 2023

Bedankt voor het achterlaten van een review, wat een akelig verhaal! Vervelend om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen in deze situatie. Mijn collega van het Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2023

Hele fijne contact met de medewerker

Selma uit Waalwijk, 11 juli 2023

Uitstekende service, medewerker is uiterst correct, handelt snel, geeft prima advies. Kortom een aanrader voor iedereen.

Douwe uit Emmeloord, 8 juli 2023

Snelle reactie met helaas een teleurstellend antwoord.

Bert uit Doetinchem, 5 juli 2023

Helaas verliep de communicatie niet zoals gewenst. Ik zou nog €100 tegemoet krijgen, zie ik opeens €100 afgeschreven. Krijg ook geen reactie meer op mijn mails omdat de schadedossier al is afgesloten. Ben benieuwd of ik die €100 nog wel krijg

erra uit Ede, 5 juli 2023

Bedankt voor jouw feedback. Wat jammer dat je deze ervaring hebt. Dat is zeker niet de bedoeling. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 juli 2023

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail