Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Goede communicatie en tevreden over de afwikkeling.

Anne-Greet uit Arnhem, 23 februari 2024

Goed, snel, helder, geen kleine lettertjes

Carel uit Arnhem, 23 februari 2024

Informatie opgevraagd over of iets verzekerd is en hoe dan te handelen. Heel snel en duidelijk antwoord gekregen en meteen een mail gekregen met de aanvullende informatie.
Fijn!

Angela uit Tegelen, 23 februari 2024

Telefonisch mijn adres gewijzigd en de inboedelverzekering aangepast. Goed en leuk geholpen door de Klantadviseuse!

Annemarie uit Dordrecht , 20 februari 2024

Fijn contact.
Er is wel heel erg veel tijd overheen gegaan, maar de uitkomst is zeer bevredigend.

Rens uit Tilburg , 19 februari 2024

Zeer lange respons tijd. Na elke communicatie hanteert promovendum maximaal 15 werkdagen. Dit zorgt ervoor dat de afhandeling van een schade zeer veel tijd in beslag neemt.

Piet uit Dodrecht, 16 februari 2024

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Excuses voor de langere reactietermijn van ons Schadeteam. We begrijpen dat dit niet fijn is en doen er alles aan om zo snel mogelijk weer aan de gewenste termijn te voldoen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 februari 2024

Snel geregeld, naar wens. Hopelijk is nu alle malheur met waterschade definitief opgelost.

Jan Michiel uit Hoogerheide, 15 februari 2024

Waarom kan een “negatieve” uitslag niet meteen bij het opmaken van de aanmelding gerealiseerd worden? Ik krijg nu netjes alle aanvragen binnen, ik krijg zelfs de melding over mijn pakketkorting om slechts een dag later toch te horen dat de verzekeringen niet gehonoreerd worden ivm schadeverleden; wat netjes gemeld is bij de aanmelding.

Sven uit Almere, 14 februari 2024

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We streven er voortdurend naar om ons aanmeldingsproces te verbeteren, en jouw opmerkingen helpen ons hierbij. We zullen ervoor zorgen dat een Specialist Verzekeringsaanvragen contact met je opneemt om de situatie te bespreken en eventuele verdere stappen te ondernemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 februari 2024

Snelle en duidelijke hulp gekregen bij het doen van de schade aangifte

Henk uit Lageland, 14 februari 2024

Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om onze klanten snel en duidelijk te helpen bij melden van een schade. Als je nog vragen hebt over jouw schade, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 februari 2024

Mijn probleem is naar tevredenheid opgelost, bedankt!

Michelle uit Leende, 13 februari 2024

Wat fijn dat ons Serviceteam je heeft geholpen met het vinden van een oplossing. Dankjewel voor je mooie review!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 februari 2024

De Schadebehandelaar reageerde vriendelijke en ter zake kundig.

Kees uit Huissen, 12 februari 2024

Prima en snel geholpen..

Chantal uit Sevenum, 7 februari 2024

Snel en vriendelijk geholpen!

Anniek uit Zwolle, 5 februari 2024

Vriendelijke benadering. Kundig en behulpzaam

Caroline uit Ede, 5 februari 2024

De Verzekeringsadviseur heeft ons prima geholpen! Helder en snel.
Enkele dagen uitstel gegeven voor de reactie op de offerte: top!

Bernard uit IJsselmuiden, 3 februari 2024

De schademeldingen worden heel traag behandeld. Dit kan tot twee maanden duren voor kleine zaken, zoals een telefoon schade. Dat is wel erg jammer.

Isola uit Rotterdam , 1 februari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met de vertraging in de schadeafhandeling. We kunnen ons voorstellen dat dit frustrerend is, zeker bij kleinere zaken zoals telefoonschade. We willen dit graag voor je oppakken en zullen ervoor zorgen dat een medewerker van het Schadeteam zo snel mogelijk contact met je opneemt om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 februari 2024

Heel goed, vlot en vriendelijk geholpen!

Suzan uit Nieuwegein , 30 januari 2024

1 ster is eigenlijk nog te veel .ik heb op 8 januari schade gemeld, het is nu 30 januari en ik heb nog altijd geen inhoudelijke reactie. slecht slecht slecht. ik zit met 2 zwaar astmatische kinderen in een huis dat onder water heeft gestaan; denken jullie serieus dat ik dat zo laat liggen totdat er ene keer een reactie komt????

Marjon uit Almere, 30 januari 2024

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We begrijpen de urgentie en nemen dit serieus. We zetten je review door naar desbetreffende afdeling. Een medewerker van het Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 januari 2024

Goed en snel geholpen met passende oplossing

Robbert uit Nijmegen, 30 januari 2024

Niets meer gehoord na mijn mailtje

Jo uit Eindhoven, 29 januari 2024

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak. We hebben je opmerking ontvangen en een Schadebehandelaar zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de schadekwestie verder te bespreken. We waarderen je geduld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 januari 2024

Goed, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Alles snel geregeld.

Jan-Erik uit Eindhoven, 26 januari 2024

Uitstekende service binnen enkele dagen naar tevredenheid afgehandeld Top

Hans uit Krimpen aan den ijssel , 25 januari 2024

Duidelijke uitleg bij conclusie! Geen verdere vragen dus. Fijn, dankje!

Joëlle uit Rijkevoort, 24 januari 2024

Super slecht.
Is jammer dat je geen sterren kan geven. Want ik heb de tv maanden geleden aangemeld en nog steeds niets gehoord. Geen antwoord op de mails die ik heb gestuurd.

Wat een tegenvalller

Angelique uit Haaksbergen, 24 januari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend is om geen reactie te hebben ontvangen. Het lijkt erop dat er mogelijk een miscommunicatie is geweest. We waarderen dat je alsnog de benodigde stukken gaat aanleveren. Ons Schadeteam zal dit zo spoedig mogelijk oppakken en de situatie voor je ophelderen. Als je verdere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 januari 2024

Inboedelverzekering zou zijn opgezegd door promovendem maar krijg gewoon een rekening van de oude verzekeraar aon. Niet goed dus

Antonie uit Zwolle, 23 januari 2024

Ah wat balen dat de opzegging bij je vorige verzekeraar nog niet verwerkt is. We kijken graag met je mee naar een oplossing. Ons Acceptatieteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 januari 2024

AFHANDELING VAN CLAIM VOOR EEN ZEER GERINGE SCHADE HEEFT ALLES BIJ ELKAAR 6 WEKEN GEDUURD.
NADAT IK HAD GEINFORMEERD OF MIJN ZAAK MISSCHIEN VERGETEN WAS KRIJG IK BINNEN 24 UUR BERICHT DAT DEZE NIET ONDER DE DEKKING VALT. vR

H uit Maasbree, 23 januari 2024

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je de schadeafhandeling lang vond duren. We bespreken dit graag persoonlijk met je en nemen je feedback mee in ons verbeterproces. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 januari 2024

Snel vriendelijk professioneel en naar tevredenheid geholpen .

Hans uit Krimpen aan den ijssel , 22 januari 2024

De schade kon telefonisch aangegeven worden, waarna ik een mail kreeg met duidelijke instructies over wat ik aan moest leveren. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en de informatie was helder. De afhandeling duurde wel een paar weken, maar dat is te begrijpen. De schade aan mijn kookplaat wordt vergoed (minus mijn eigen risico).

Yvonne uit Eindhoven, 22 januari 2024

Snelle reactie met duidelijke instructie op mijn schademelding.
Prima

Ad uit Beek en Donk, 19 januari 2024

Super snel en fijn afgeandeld!

Arno uit Amsterdam, 19 januari 2024

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail