Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Goed geholpen. Afwikkeling moet ik nog afwachten

Ahmet uit Tilburg, 21 oktober 2021

Prima en vlot verlopen.

David uit Nijmegen, 18 oktober 2021

Gelukkig gewoon goed geregeld en de schade vergoed. Fijn dat we het los kunnen laten. Enige minpuntje is dat de afhandeling toch wel langer duurde dan werd aangegeven.

Peeter uit Zwolle, 13 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Vervelend dat de afhandeling van de schade langer duurde dan je had verwacht. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw opmerking hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 oktober 2021

Prima geholpen. Medewerker was duidelijk en nam de tijd om het voor mij uit te zoeken en een oplossing aan te bieden.

Philippe uit Amsterdam, 11 oktober 2021

Zeer correcte en snelle schade-afhandeling. Onze dank.

Johannes A.C. uit Eelde, 11 oktober 2021

Ik heb alles al doorgesproken voor dat ik ging verhuizen. Ik woon er inmiddels 3 maanden en nu krijg ik weer 3 e-mails met vragen,
Ipv hiervan zou u me kunnen bellen

Jan uit Ossendrecht, 11 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te horen dat jouw ervaring niet positief is! Wij nemen jouw tip mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Bedankt! Ons acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2021

Goed geholpen door een van uw medewerkers. Prettig aan de telefoon en heeft al mijn vragen beantwoord

Jorrin uit Dordrecht, 7 oktober 2021

Zeer klantvriendelijk en zeer goede informatie verstrekt!

Gerrit uit Apeldoorn, 6 oktober 2021

Ik ga snel mogelijk een andere verzekeringsbedrijf zoeken.. Echt slecht, langzaam, er is geen vertrouw aan klant...

Anniina uit Vaals, 5 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de kwestie met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 oktober 2021

duidelijk, vlot en correct geholpen.

michiel uit Voorburg, 5 oktober 2021

Snelle en klantvriendelijke afhandeling!

Jeroen uit Asten, 5 oktober 2021

Uitstekende en snelle afhandeling van schade.

Maarten uit Uithoorn, 4 oktober 2021

Aardige persoon, vriendelijk, begaan, duidelijk. Zou het zo precies weer overdoen

Patrick uit Amsterdam, 4 oktober 2021

Negatief.
Dreiging tot sluiting dossier terwijl schadeafhandeling nog bezig is.

elbert uit Nijmegen , 1 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Zij informeren je over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 oktober 2021

Een opgeblazen chip op moederbord van Laptop moest door ASUS worden vervangen door een nieuwe voor de prijs van een complete laptop. Na wat omzwervingen en kosten een specialist gevonde die het voor 20% van de prijs heeft gerepareeerd.
Nu bleek dat de inboedelverzekering dit ook mogelijk zou dekken.
Idd werdt gedekt en alle gemaakte kosten vergoed. En snelle emailbehandeling

RB uit Zoetermeer, 1 oktober 2021

Snel, vriendelijk en behulpzaam!
Ik kan Promovendum bij iedereen aanbevelen!

Henriette uit Bussum, 30 september 2021

Schade werd vastgesteld in juni, offerte van aannemer (wegens miscommunicatie niet eerder dan begin sept aangeleverd) via expertrise bureau opgestuurd, en dan nog een keer terug naar expertise bureau mbt oorzaak barst in waterreservoir?

Aan expertise bureau alles aangeleverd, foto's documenten etc. ook interview mbt de schade gehad. Enfin volgens expertise bureau geen verdere info nodig, en dan wordt door de schade-afhandelaar van Promovendum alsnog nadere info ingewonnen bij expertisebureau? Waarom dan niet rechtstreeks kontakt met mij door Promovendum?

Jeroen uit Leidschendam, 29 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik stuur je vragen door naar het schadeteam. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2021

Voldoende de tijd om dossier te bespreken. Gekomen tot een goede oplossing

Mike uit Maarssen, 28 september 2021

Schadeclaim is correct afgewikkeld.
Enige punt van kritiek is de wat langere termijn die dit
In beslag nam. Anders zeker 5 sterren!

Peter uit Den haag , 27 september 2021

Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan je van ons gewend bent maar zijn blij om te horen dat de schade goed is afgehandeld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2021

Positieve ervaring. 4 Sterren echter omdat afhandeling wel drie weken duurde desondanks dat op de website binnen 5 werkdagen staat vermeld. Erg vriendelijke service. Dat dan weer wel! Al met al aanbevolen.

Bianca uit Heemstede, 27 september 2021

Bedankt voor je feedback. We doen er alles aan om de wachttijden tot een minimum te besperken en nemen jouw feedback mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2021

In eerste instantie ben ik prima geholpen en is mij verteld op welke manier ik de schadeclaim in moest dienen, vervolgens heeft het 10 dagen (na nog een herinneringsmail van mijn kant) geduurd voordat ik een bevestiging kreeg dat de claim was ontvangen.

Marcella uit Almere, 27 september 2021

Wij vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan je van ons gewend bent! Een collega van het schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2021

Ik ben goed geassisteerd in het vinden van passende verzekeringen. De dame die mij heeft geholpen was zeer goed geïnformeerd, vakbekwaam en wist de informatie op een aangename en fijne manier over te brengen.

Al in al ben ik boven verwachting geholpen en mijn cijfer voor het advies en assistentie 11/10.

Alen uit Tiel, 24 september 2021

Kort en duidelijk uitgelegd, ben er blij mee. Een offerte is mij toegestuurd!

Chris uit Epe, 24 september 2021

snelle en accurate afwerking van een vervelend voorval

Jan uit Weert, 22 september 2021

Afhandeling schade niet in de beloofde vijf dagen en geen informatie over vertraging.

Sander uit Voorburg, 22 september 2021

Bedankt voor jouw review. We doen er alles aan om de wachttijd te beperken en nemen jouw opmerking met betrekking tot geen informatie over de vertraging hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 september 2021

Uw schadespecialist heeft mij telefonisch uitstekend te woord gestaan.

Leon uit Mierlo, 21 september 2021

De afhandeling van de schade duurde veel langer dan vermeld op de website (i.e. 7 weken versus 5 werkdagen). Daarnaast was de communicatie m.b.t. de schade-afhandeling ondermaats.

Karin uit Losser, 21 september 2021

Vervelend dat je langer moest wachten dan je van ons mag verwachten. We doen er alles aan om de wachttijd te beperken en nemen jouw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 september 2021

Snelle en correcte afhandeling van mijn schademelding. Alles snel online en per e-mail geregeld. Top!

Paul uit Waalre, 21 september 2021

Duidelijk, resultaatgericht en vriendelijk

Mustafa uit Rotterdam, 21 september 2021

Na de schade te hebben doorgegeven telefonisch, direct de schadeformulieren ontvangen. De dame aan de telefoon was erg begripvol en legde geduldig de volledige procedure uit.

Leyla uit Den Haag, 17 september 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail