Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

De badkamerschade alsook de daaruit voortvloeiende woonkamerschade zijn prima opgelost door door bemiddeling van de schadebehandelaars en schadeexpert
Bedankt!

Jos uit Spaubeek, 13 april 2021

Fijn. Snel geholpen. Dat er extra vragen gesteld worden vind ik fijn. Daarmee voorkom je fraude. Kan Promovendum aanraden.

Maarten uit Eindhoven, 13 april 2021

Keurig netjes geholpen door de medewerker, ik merk duidelijk dat de service hoog in t vaandel staat bij Promovendum! Dit wordt zeer gewaardeerd.
Hartelijk dank!

Aubine uit Den Haag, 8 april 2021

Top!
Snel, goed, persoonlijk en hartelijk geregeld!

Rita uit Deventer, 8 april 2021

Afhandeling lopende schadezaak (na brand) verloopt vlot en goed.
Direct na de brand (23-7-2020) inleving/ meeleven tijdens telefonisch contact, terwijl wij nog in verwarring waren.

C.J. uit Aerdenhout, 8 april 2021

De adviseur heeft mij zeer plezierig geholpen.

Robbert uit Amstelveen, 7 april 2021

Zeer snelle en accurate afhandeling.

Peter uit Horn, 6 april 2021

Zeer snelle toezending kopie opzeggingen die bij vorige verzekeraar niet geregistreerd waren

Ad uit Melick, 6 april 2021

Wijziging ivm verhuizing werd tijdens telefoongesprek vlot door telefoniste in systeem aangebracht

Wim uit Kudelstaart, 2 april 2021

Uw collega heeft mij keurig te woord gestaan en gedurende ons telefonisch contact een beloofde mail gestuurd.
zeer tevreden!

Aubine uit Den Haag, 30 maart 2021

Snel gereageerd op mijn e-mail met een duidelijke aanwijzing hoe de schade verder moet afgehandeld worden.
Compliment

Frits uit Zeist, 30 maart 2021

Accurate en vlotte afhandeling. Geen gezeur. Aanrader!

Daniel uit Rotterdam, 26 maart 2021

kreeg geen reactie op mail. helaas die ene ster is dus voor het fout gaan in het verkeer bij het mailen.
maar wanneer ik belde werd alles goed voor mij geregeld, waardoor ik dus blij ben met het verzekeren bij promovendum.

Ramazan uit Oss, 26 maart 2021

Pas Op je bent niet verzekerd als je op je eigen terrein Buiten met je telefoon of andere dingen bezig bent en je laat iets vallen krijg je niets uit betaald alleen maar binnen heb je een dekking als je allriks bent verzekerd ze praten alles weg dus kom niet buiten

Roelof uit Emmercompascuum, 26 maart 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 maart 2021

Eindresultaat zoals afgesproken, dus goed.

Niels uit Ommen , 25 maart 2021

Snel en vlot geholpen bij schademelding

Robert uit Denekamp, 25 maart 2021

Telefonisch snel en vakkundig geholpen; na aanleveren van de documentatie ook een snelle en fijne afhandeling.

Stephan uit Eibergen, 24 maart 2021

Op mijn klacht werd snel gereageerd.
Echter Zie email correspondentie: ik was niet zo blij met de verwarring die is ontstaan, door de tweede reactie van Promovendum, op een verhelderende vraag van mij: toen werd ineens de reeds (onvoorwaardelijk) gegeven toestemming tot herstel min of meer ingetrokken c.q. onzeker gemaakt. Ik heb zeer veel moeite gedaan om ook schriftelijk de oorzaak van de waterschade aan te tonen terwijl dat op de ingezonden foto's al duidelijk naar voren kwam. Enfin: alles is goed gekomen en ik ben erg blij met het feit dat het herstel is uitgevoerd. Mijn dank.
mvrgr
Wea Dekker

WVM uit Huis ter Heide, 24 maart 2021

Bedankt voor het uitgebreid delen van jouw ervaring. Goed om te horen dat wij jouw probleem hebben kunnen oplossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 maart 2021

Had snel iemand aan de telefoon en mijn vraag was ook zeer snel beantwoord. Bedankt!

Benno uit Epe, 23 maart 2021

Correcte communicatie en afhandeling

Bas uit Bennekom, 22 maart 2021

Esmee was erg vriendelijk, toonde begrip, gaf goede uitleg over de procedure en reageerde snel n.a.v. de telefonisch melding met haar email met de lijst met benodigde documenten.

sacha uit Schiedam, 22 maart 2021

Super geholpen met mijn vragen over hoe en wat..
Snel afgehandeld..

Edwin uit Almere , 22 maart 2021

Goede snelle service. Duidelijk overleg.

Paul uit Middenbeemster, 17 maart 2021

redelijk snelle afhandeling van de schade na indienen alle relevante stukken
de ingeschatte schade wordt als zodanig uitgekeerd
de eerste keer dat ik een schade claim bij Promovendum
heb mijn inboedel , WA , reis +annulering en autoverzekering bij Promovendum afgesloten
eindconclusie: tevreden !

Wim uit Rosmalen, 17 maart 2021

al met al helder, duidelijk en eerlijk behandeld, tevreden met de afwikkeling

Wouter uit Twello, 17 maart 2021

netjes afgehandeld, geen gezeur!!

Gosse uit Bolsward, 17 maart 2021

goede en snelle afhandeling.

Walid uit Uithoorn, 17 maart 2021

chapeau! accurate en snelle service.

Cor uit Dalem, 16 maart 2021

Je wordt netjes en vriendelijk behandeld. Maken direct alles gereed.

Berend uit Hoogeveen, 15 maart 2021

Promovendum is wel een hele typische verzekeraar. Alles doen om onder een vergoeding uit te komen.

Coen uit Utrecht, 15 maart 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 maart 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail