Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Telefonische afspraak mooi op afgesproken tijd. Mijn gegevens gedeeld en deze zijn in een offerte verwerkt en binnen het uur al reactie.

Henk uit Weert, 24 juni 2024

Lange tijd geen update over de stand van zaken

Jeroen uit Leidschendam, 21 juni 2024

Bedankt voor je positieve review en feedback. We begrijpen uit je opmerking dat je graag sneller een update wenst te ontvangen. We nemen dit mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 juni 2024

De schade die mijn hond heeft veroorzaakt aan de camper van vrienden is totaal vergoed! Top!!!

Lidy uit Nijmegen, 21 juni 2024

Je wordt hier gewoon als mens behandeld, niet als nummer. Hele nette afhandeling van schade (onder coulance)

Eric uit Someren, 20 juni 2024

Zeer snelle afwikkeling. 4 à 5 weken. Niet 100%!uitgekeerd ivm eigen risico. Maar dat is te verwachten.

Paul uit Enschede , 18 juni 2024

Antwoorden duren erg lang. Heb 2 x moeten mailen. Toen ik belde kreeg ik als antwoord dat ik maar moest mailen. En de toon vond ik niet erg behulpzaam en vriendelijk.
Nu moet ik bewijs aanleveren dat Whirlpool geen onderdelen kan leveren. Kortom weer een telefoontje en weer wachten. In de tussentijd gevaar voor openhalen van de handen want het glas van de kookplaat is kapot… we zijn nu al weken verder…
Ik ben erg ontevreden over deze afhandeling…

Sytse uit Driebergen-Rijsenburg , 17 juni 2024

Dankjewel voor het delen van je feedback. We begrijpen dat je momenteel in een vervelende situatie verkeert en vinden het spijtig dat je aangeeft hierbij niet naar tevredenheid wordt geholpen. Ons Schadeteam hoopt je schademelding spoedig af te kunnen handelen na het ontvangen van de benodigde documenten. Je Schadebehandelaar neemt hierover binnenkort contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 juni 2024

Ben goed en vriendelijk geholpen.

Jur uit Appingedam , 14 juni 2024

Goedemiddag,

ik ben zeer teleurgesteld in de afhandeling van mijn schademelding afhandeling.
Eerst wordt aangegeven 3 weken wachttijd, vervolgens zijn die 3 weken ook al weer 5 dagen verstreken en steeds weer neem je dan ,als klant, zelf weer maar contact op.
Nee, mw het duurt nog langer. Dan komt er, in mijn situatie, een negatieve uitspraak, waar ik op gereageerd heb per e-mail.
Je zou dan denken ik was nu aan de beurt en krijg toch zeker snel een reactie, maar nee hoor niets, niks nada. Dir terwijl er zeker geen correcte uitspraak is gedaan door de Specialist Schaderegeling.

Clm uit Rijen, 13 juni 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het spijtig om te lezen dat je teleurgesteld bent in de afhandeling van je schademelding. Een van onze Schadebehandelaars zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om dit verder met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 juni 2024

Erg behulpzaam en vriendelijk

Klaas uit Amsterdam, 11 juni 2024

WAARDELOOS. Op 23 april een waterschade gemeld. De schade is door een monteur ontstaan. De firma heeft hun verzekeraar ingeschakeld en die meldde mij dat ik de schade eerst bij mijn eigen verzekeraar (Promovendum) moest melden. Dat heb ik gedaan en nu blijkt dat na bijna twee maanden wachten de schade niet door Promovendum wordt vergoed. Volgens mij had dit al na twee dagen gemeld kunnen worden. Nu heeft het dossier twee maanden op de plank gelegen.

Ton uit Heiloo, 11 juni 2024

Bedankt voor je feedback, Ton. We snappen dat een afwijzing extra vervelend is wanneer het langer heeft geduurd. We gaan voor je na waarom het langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Dit is niet hoe het hoort te gaan, onze excuses daarvoor.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juni 2024

Fijne ervaring. Snel gebeld nadat ik de offerte had aangevraagd.
Ik was al te snel met invullen, maar dit kon geregeld worden waardoor ik toch m’n eerste jaars korting kon krijgen. Erg fijn.
Bedankt!

Jasmijn uit Hellevoetsluis , 10 juni 2024

Mijn melding direct na de inslag werd door promovendum afgedaan naar mij toeals onbelangrijk. Nu hebben wij e en bestelling gedaan bij novi en de monteur kom na bestelling printplaat eind juni. Verkeerde info van promovendum. Tel gesprek uiteraard aan te tonen uit rekening provider

Pieter uit Rosmalen, 8 juni 2024

Bedankt voor je 3-sterrenreview. Wat jammer dat je ervaring niet volledig positief is. We zijn benieuwd waar je dit gevoel precies aan hebt overgehouden. Je Schadebehandelaar neemt contact met je op om je ervaring persoonlijk te bespreken. Je hoort snel van ons.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juni 2024

Direct een deskundig, fatsoenlijk Nederlands sprekend persoon aan de lijn. Dit is voor mij een absolute plus om via Promovendum verzekeringen te hebben en te houden. Inhoudelijk zeer correct geholpen.

Emile uit Steenwijk, 5 juni 2024

Alles duurd te lang.iedere vrijdag een vraag.weer een week verder.mort sneller.heb uitkering door afkeuring. En geld geleend.vpot nieuwe tv
.help aub.bvd

Gerard uit Hardenberg , 5 juni 2024

Bedankt voor je bericht en je geduld. We kunnen ons voorstellen dat dit een moeilijke tijd voor je is. Een Schadebehandelaar zal binnenkort contact met je opnemen om dit verder te bespreken en je te ondersteunen bij de verdere afhandeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 juni 2024

Het duurt meerdere maanden voordat er een uitspraak gedaan wordt over vergoeding, en in het uiteindelijke bedrag is de helft van de gedeclareerde items niet genoemd of opgenomen - er is een correctie nodig volgens uw collega, maar het duurt weer weken voordat ik hier een status over krijg.
Het duurt lang, en is ontransparant wat er wanneer verwacht mag worden. Vervelende ervaring na al een heel traumatische inbraak.

Francien uit Delft, 3 juni 2024

We stellen je feedback op prijs en waarderen het geduld dat je hebt gehad tijdens de schadeafhandeling. Je Schadebehandelaar is bij het expertisebureau aan het nagaan waarom er bepaalde facturen missen bij de uitkering die we hebben gedaan. Zodra we een terugkoppeling hebben, brengt onze collega je op de hoogte!

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 juni 2024

Ben heel goed geholpen

kim uit Budel, 3 juni 2024

Na het bezoek van het expertisebureau hebben we niets meer gehoord van Promovendum over de afhandeling van onze schade. Het enige wat we vernamen, was dat er een beperkt bedrag zou worden uitgekeerd. (Eigenlijk geen 1 ster waard!)

M.H. uit Papendrecht, 2 juni 2024

Bedankt voor je review. We begrijpen dat je graag meer informatie wilt ontvangen over het schadebedrag dat is uitgekeerd. De Schadebehandelaar zorgt graag voor een toelichting. Je hoort spoedig van hem.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juni 2024

-Er mag meer gecommuniceerd onder collega's,de een beloofd wat anders als de ander en kan dit vervolgens niet terug vinden(terwijl de gesprekken opgenomen worden).
-De termijn van 15 werkdagen word niet aangehouden en je dient dit zelf bij te houden en uiteindelijk dien je zelf contact op te nemen.

Al met al 2 sterren daar er in mijn ogen zeker verbeter punten zijn.

Mvg D.

Danny uit Krimpen aan de Lek, 31 mei 2024

Hartelijk dank voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen je feedback enorm en begrijpen dat de communicatie beter had gekund. We gaan hiermee aan de slag en streven ernaar om je in de toekomst beter van dienst te zijn.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 mei 2024

Hele proces duurt extreem lang (nu na ruim een jaar nog niet volledig afgerond). Ik heb bijna een half jaar met een open vloer boven aan de trap gezeten, terwijl ik een jong kind heb rondlopen thuis, dus erg onveilig. Ik heb ruim 8000 euro voor moeten schieten en nu nog steeds niet het gehele bedrag terug ontvangen. Er is geen communicatie, er wordt niet of nauwelijks gereageerd op e-mails en zelfs niet op klachten. Er zijn twee verschillende schade experts betrokken geweest, waardoor er veel onduidelijkheid was over het juiste schadebedrag. Kortom, totaal ontevreden.

Ellen uit Hillegom, 29 mei 2024

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat jouw ervaring met ons niet positief is. Dit is absoluut niet de standaard die wij nastreven voor onze verzekerden. We kunnen ons voorstellen hoe zorgelijk de situatie moet zijn geweest, vooral met een jong kind in huis. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang en we betreuren het dat wij niet aan je verwachting hebben kunnen voldoen. We willen je ervaring en het schadedossier graag samen doornemen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden en om een passende oplossing te vinden. Een van onze collega's van het Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 mei 2024

Vriendelijk en snel te woord gestaan met een mooi aanbod, telefonisch in één klap geregeld, harstikke fijn.

Charlotte uit Waalwijk, 29 mei 2024

Er wordt herhaaldelijk om exact hetzelfde gevraagd, “wat is de schadedatum” terwijl je dit al in het online formulier vermeld, “wat is de oorzaak” terwijl ook dit vermeld is. Erg vermoeiend, lijkt alsof er actief wordt geprobeerd onder de dekking uit ge komen of te rekken.

Review 22 mei 2024 14:53


Uiterst begripvolle medewerker waarmee doelgericht en snel afspaken kon worden gemaakt.

Lucien uit Wieringerwerf, 24 mei 2024

Bedankt voor het delen van je ervaringen! We zijn blij dat het contact met je Schadebehandelaar naar aanleiding van je eerste review voor helderheid heeft gezorgd en dat je je gehoord voelt. Jouw feedback is waardevol voor ons en daarom vinden we een persoonlijke terugkoppeling erg belangrijk.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 mei 2024

Over de telefoon zeer goed en kundig geholpen.

Terence uit Abbekerk, 24 mei 2024

Schade afhandeling duurde beetje lang maar niet onoverkomelijk

Wel dat we 1e keer in x jaar schade claimen en er geen dekking is ivm eigen risico en dagwaarde begrijp ik. Maar gebaar van kleine coulance was mij ervaring veel beter dan met de huidige afwikkeling.

Albert uit Baarn, 24 mei 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij willen onze klanttevredenheid altijd verbeteren en nemen jouw feedback over de schadebehandeling mee in ons verbeterproces. Mocht je naar aanleiding van de schade nog vragen hebben, stel ze dan gerust. We staan voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 mei 2024

Ik ben snel geholpen en goed geïnformeerd.
Ook het digitaal melden van de schade en versturen van de benodigde informatie verliep soepel.

Peter uit Doetinchem , 22 mei 2024

Vriendelijke, deskundige en meedenkende medewerker heeft me goed voorgelicht.

Hans uit Slenaken, 21 mei 2024

Promovendum doet NIKS. Ze weigeren contact op te nemen met een derde partij betreffende een aansprakelijkheid zaak - waarbij de andere partij schade gemaakt heeft. We moeten het maar zelf regelen volgend Promovendum, ook al wilt de andere partij geen contact met ons. WAAR ZIJN JULLIE DAN VOOR?!

M uit Heerlen, 19 mei 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat de dekking van je verzekering niet voldoet aan je verwachtingen. Je Schadebehandelaar komt graag in contact met je om je ervaring te bespreken. We hopen je contactgegevens zoals opgevraagd spoedig te ontvangen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 mei 2024

Een nieuw dressoir van €3500 wat onherstelbaar beschadigd is word gezien als oppervlakkige schade. Mijn beeld van promovendum is instant veranderd

Tim uit Amsterdam , 17 mei 2024

Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden bent met de uitkomst van je claim. We kunnen ons voorstellen dat dit een teleurstelling voor je is. Onze schadebeoordeling is echter gebaseerd op de polisvoorwaarden. We staan altijd open voor een gesprek om je zorgen te bespreken en eventuele misverstanden op te helderen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 mei 2024

Prima ondersteuning en onderbouwing van toekenning/afwijzing claim

Mischa uit Zoetermeer , 17 mei 2024

verhuizing van verzekering woonhuis en inboedel met een prettig telefonisch contact in een handomdraai geregeld. Promovendum telefonisch goed bereikbaar. Complimenten met een waardering van een 10

Jo uit Ammerzoden, 17 mei 2024

Schade aan raam woning gehad, duurde even maar het is goed opgepakt door jullie,top

Peter uit Gouda, 16 mei 2024

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail